Audi a520.01.2026 14:05
Nie polecam. Kontaktowaliśmy sie w sprawie czesci orginalnych i nowych. Zapewniano nas ze radar jak i lampa do naszego audi będą nowe a zderzak i blotnik miały być orginalne tylko do malowania. Co przyszlo ? Wszytko używane w stanie tragicznym! Kontakt z ludźmi w tej firmie tragedia. ' Szef ' zaczął normalnie wyzywać swoich pracowników od debi*i , idio**ów, bezm**gów i ciem*iaków. Szok dostaliśmy czesci używane i to ostro gdzie miały być nowe, lampa byla poklejona , palce brudne w niej poodbijane plus w srodku porysowania. Zderzak pęknięty w 3 miejscach byl tylko zapsikany czymś zeby nie bylo widać ale lakiernik przed malowaniem nam wszystko wysłał i pokazał. Błotnik zamiennik i jeszcze szefunio sie kłócił telefonicznie ze mną ze to nie możliwe i to i blacharz nas klamie i lakiernik tylko on prawde mowi gdzie wszystko mamy na zdjeciach i widzielismy jak to wygląda. Ogólnie co do ceny to zaplacilismy prawie 8 tys. za czesci ktore nie były warte nawet tysiąc złotych. Po prostu typowa firma która naciąga ludzi na kasę bo wie se ją mamy bo pracujemy za granicą co też bylo im tłumaczone ze nie mamy czasu na odsyłanie itd. Zero jakiej kolwiek odpowiedzialności za to co 'szefowi ' tłumaczyłam co jest nie tak. Wina jego pracowników a on ręce umywa. Nie poleciłabym nikomu takiego pa*ciaża bo inaczej go nazwać nie mogę. Dodatkowo prosiłam aby została faktura wysłana ze szczegółami co za ile i osobna za radar. Minął miesiąc ponad nadal jej nie ma chociaż juz 5 razy o to prosiłam. Sprawa skierowana do sądu raczej bedzie bo nikt nie bedzie na niego pracował. Żal po prostu ze az tak myśli ze moze oszukiwać ludzi. NIE POLECAM I PRZESTRZEGAM PRZED TYM DZIA**TWEM nie dałabym nawet gwiazdki ale niestety tak opinie wystawić sie nie da