Z całego serca polecam Pana Mecenasa Wojciecha!
Chciałabym serdecznie podziękować Panu Mecenasowi za prowadzenie mojej sprawy, profesjonalizm, ogromne zaangażowanie i wsparcie, jakie otrzymałam na każdym etapie postępowania.
Moja sprawa była dla mnie niezwykle trudna, nie tylko pod względem prawnym, ale przede wszystkim emocjonalnym. Była to jedna z najtrudniejszych sytuacji, z jakimi przyszło mi się zmierzyć. W takich okolicznościach niezwykle ważne było dla mnie to, że mogłam mieć obok siebie osobę, której wiedzy, doświadczeniu i profesjonalizmowi mogłam zaufać.
Pan Mecenas od początku podchodził do sprawy z ogromnym zaangażowaniem. Przygotowywał szczegółowe i merytoryczne pisma procesowe, analizował materiał dowodowy, odpowiadał na moje pytania i przede wszystkim potrafił w trudnych dla mnie momentach zachować spokój i rzeczowość.
Szczególnie doceniam sposób, w jaki reprezentował mnie przed Sądem. Czułam, że moja sprawa jest naprawdę ważna i że Pan Mecenas robi wszystko, co możliwe, aby właściwie przedstawić moje stanowisko i chronić moje prawa.
Nie ukrywam, że bez jego pomocy i profesjonalnego prowadzenia tej sprawy byłoby mi zdecydowanie trudniej przez nią przejść. Otrzymałam nie tylko fachową pomoc prawną, ale również ogromne poczucie bezpieczeństwa i wsparcie w sytuacji, która była dla mnie bardzo obciążająca.
Sprawa zakończyła się dla mnie pomyślnie , Sąd II instancji oddalił apelację i utrzymał w mocy rozstrzygnięcie Sądu I instancji. Tym bardziej jestem wdzięczna za ogrom pracy, jaki Pan Mecenas włożył w przygotowanie i prowadzenie całego postępowania.
Panie Mecenasie, serdecznie dziękuję za wszystkie przygotowane pisma procesowe, reprezentowanie mnie przed Sądem, zaangażowanie, cierpliwość, wiedzę, spokój i wsparcie. Dziękuję również za to, że w tak trudnym dla mnie czasie mogłam mieć poczucie, że nie jestem z tym wszystkim sama.
Gdybym miała jeszcze raz stanąć przed tak trudnym postępowaniem, bez wahania ponownie powierzyłabym swoją sprawę właśnie Panu Mecenasowi.
Zdecydowanie zasługuje Pan na więcej niż pięć gwiazdek, ode mnie prawdziwy ZŁOTY MEDAL! 🥇
Z całego serca polecam każdemu, kto szuka nie tylko świetnego prawnika, ale przede wszystkim człowieka, który z pełnym zaangażowaniem stanie po stronie swojego klienta.
Dziękuję raz jeszcze! ❤️