Znajdź szybko pracę!
Załóż Profil Zawodowy w 3 krokach!
Швидко знайдіть роботу!
Створіть професійний профіль за 3 кроки!
Czyli to firma pośrednicząca jeśli chodzi o sprzedaż kredytu, tak?
Może firma przestała funkcjonować skoro nie ma tu żadnych aktualnych informacji?
Szkoda, że tylko klienci zostawili tu opinie. Wiecie czy firma zatrudnia w ogóle kogoś?
Najpierw załatwiałem kredyt z innym doradcą niestety się nie dało. Myślałem, że będzie lipa, ale znajoma poleciła mi Pana Jacka , który im załatwiał kredyt i jednak się dało. Także polecam:)

Świetny fachowiec
Korzystałam z usług Pana (usunięte przez administratora)w lipcu tego roku. Niestety nie polecam Pana w roli pośrednika ws. kredytu hipotecznego. Pan sprawia wrażenie zagubionego, jest mało kompetentny, nieprofesjonalny jakby dopiero uczył się tego fachu. obsługa klienta cóż...tutaj też jeszcze sporo trzeba się nauczyć. Mając porównanie z obsługą w banku...niebo a ziemia
Dobry Fachowiec. Młody, obrotny, kulturalny i miły, a przede wszystkim kompetentny. Bardzo dużo czasu zaoszczędziliśmy dzięki Niemu. Wie , gdzie co i jak załatwić. Serdecznie polecam !
Każda opinia się liczy! Napiszcie co wiecie o zatrudnieniu w firmie Expert Jacek Matkowski w miejscowości Katowice, czekamy na sprawozdania od obecnych i byłych pracowników!
Jakie są opinie klientów o firmie Expert Jacek Matkowski?
Liczba opinii klientów firmy Expert Jacek Matkowski, to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a, 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!