Jako pracownik możesz liczyć na całkiem dobrą prowizję od sprzedaży. Sprzedaż natomiast jest bardzo trudna ze względu na mocno zawyżone ceny. Dzięki temu szef nie ma dużo pracy a dobrze zarobi na tym co sie sprzeda. Pracownik natomiast nie musi dobrze zarabiać. Co więcej prowizja od sprzedazy jest wypłacana nie po sprzedaży jak w każdej normalnej firmie tylko dopiero po montażu, więc jeśli się okaże że w międzyczasie przestaniesz tam pracować to możesz zapomnieć o prowizji od swojej sprzedaży "bo jeszcze się nie zamontowało póki tam pracowałeś ". Oprócz tego ciągłe śledzenie Twojej pracy na GPS który jest zamontowany w samochodzie, to jest norma. Wszystkie Twoje prywatne sprawy które zostaną zauważone na portalach społecznościowych zostaną dogłębnie wypytane i przegadane w gronie wszystkich pracowników więc o prywatności również możesz zapomnieć. Pracując w tej firmie również nie masz co liczyć na współpracę partnerską z innymi firmami z tej samej branży bo oczywiście wszyscy tam mają zbyt duże mniemanie o sobie co nie pozwala na normalny kontakt z konkurencją. Nawet na szkoleniach, gdzie spotykają sie z innymi firmami siadają osobno.
Nie chcę oczerniać tej firmy. Jest to tylko moja opinia którą miałem czas aby sobie wyrobić.