Northgate Logistics S.K.

• Będzieszyn
  • Rusocin
  • Wojanowo

3. Opinie o pracodawcach Pruszcz Gdański
  5. Opinie o Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K.

Opinie o Northgate Logistics S.K. Pruszcz Gdański

Nie przegap nowości o Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K.!

Iwona

22.03.2020 17:22

Dlaczego w sytuacji zagrożenia epidemia nie wyslaliscie ludzi na Home Office tylko kazecie ludziom siedzieć w biurach?
    pracownik innej firmy

28.03.2020 13:32

jeżeli firma ma gdzieś pracowników, to dlaczego w takiej firmie jeszcze pracujesz? czy przypadkiem nie dzięki KLIENTOM masz kasę? chyba na tym polega ta praca..... zadziwiają mnie te komentarze krytykujące wszystko, chyba firma nie zatrudnia (usunięte przez administratora) i każdy ma możliwość, jeśli coś nie pasuje rozstać się z pracodawcą, ludzie, czy Wy macie świadomość, że w obecnej sytuacji wszyscy powinni zewrzeć szeregi, by było do czego wrócić? ale Wy wolicie na..... do własnego gniazda, zero wyobraźni........ nie pracuję tutaj, ale wiem, że firma jest ok, przykro, że nie wszyscy pracownicy są ok.....

31.03.2020 11:06

Firma Northgate Logistics zabezpiecza swoich pracowników wypełniając wszelkie zobowiązania nałożone przepisami prawa. Zatrudniamy pracowników bez doświadczenia oferując rozwój zawodowy i uczymy osiągania wysokich dochodów. Pańska opinia jednoznacznie wskazuje na brak poszanowania misji przedsiębiorstwa a tego typu zachowania działają na niekorzyść firmy, na której rzecz świadczony jest stosunek pracy. Sugerujemy rozważenie zmiany środowiska pracy co powinno poprawić samopoczucie zawodowe.
    Me_me

06.03.2020 13:58

Firma Northgate Logistics daje duże możliwości rozwoju, szkoli osoby bez doświadczenia polecam osobom, które chcą w życiu coś osiągnąć!!
    Marcin Krawiec

06.03.2020 13:37

Polecam pracodawce. Pracuję w firmie od 4 lat i jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Umowa o pracę, wypłata zawsze na czas, jasne warunki systemu premiowania, warto również dodać że firma z roku na rok podnosi wynagrodzenia. Od czasu do czasu NGLT organizuje również imprezy integracyjne dla pracowników. Firma funduje również nagrody dla najlepszych w danym roku. Nasza pozycja na rynku firm transportowych również ułatwia pracę - np. negocjacje z kontrahentami. Dodam jeszcze że w oddziale w Świdnicy świetna atmosfera w biurze, nie ma wyścigu szczurów. Wszyscy koledzy i koleżanki z kierownikiem na czele są pozytywnie nastawieni.

06.03.2020 13:33

Polecam pracę w Northgate, Super ekipa. Umowa o pracę od samego początku. Wszystkie warunki jasno przekazane już na pierwszym spotkaniu.

06.03.2020 13:12

Jasne warunki umowy oraz współpracy. Praca ciekawa w bardzo dobrze zorganizowanym środowisku. Duża szansa rozwoju.
    Dominik P, Pseudonim śpiący

05.03.2020 13:37

Jak najbardziej polecam firmę, droga rozwoju oraz możliwości jakie daje pracodawca jest zadowalająca, Umowa o prace na start, wszystkie warunki umowy omawiane na pierwszym spotkaniu, Jeśli chodzi o wynagrodzenie - system sprawiedliwy, dostajesz tyle ile wkładasz pracy w swoje obowiązki. Kasa zawsze jest na czas, godziny pracy 8-16, pon-pt. Szkolenia, oraz wsparcie współpracowników na wysokim poziomie. Pracodawca z pełnym zaangażowaniem dba o rozwój pracownika, nagradzając jego dobrą prace awansami i programami motywacyjnymi :) Krótko mówiąc, polecam.
    Martyna*

05.03.2020 12:35

Umowa o pracę na start, jasno komunikowana ścieżka kariery. Na początku trzeba dać dużo od siebie ale gdzie nie trzea. PRacowałam w kilku firmach i mam porównanie. Wynagrodzenia są na czas. praca od 8 do 16. Duże możliwości szkoleniowe i doświadczeni pracownicy w zasięgu ręki. Praca dla ambitnych w ambitnie działającej firmie Jestem zadowolona.
    PracownikSW

02.03.2020 08:38

Super pracodawca. Bardzo duże możliwości rozwoju.
    Northgate Logistics

02.03.2020 08:32

Jak najbardziej polecam jako pracodawcę Northgate Logistics. Miałem przyjemność z nimi współpracować i nie zawiodłem się ani przez chwile. Wszystko było jasne i klarowne. Ścieżki awansu przekazane już na pierwszym spotkaniu.

04.01.2020 09:50

Jakie są mocne strony pracodawcy Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K.?
    ***

01.02.2020 17:17

Zmieniają się.
    WNIK

26.02.2020 09:15

Na pewno szybko sie rozwijają. Często wprowadzja cos nowego, aby poprawiać. Praca zdarza sie wymagająca ale jak komus zalezy i się stara to to daje kaskę. Atmosfera spoko, miło się pracuje, zawsze ktoś pomoże.
    Aneta

26.02.2020 08:44

Witam,interesuje mnie praca w Northgate Ligistics na stanowisku Mlodszego Spedytora. Czy rozmowa kwalifikacyjna prowadzona jest w języku angielskim? Czy wymagana jest znajomość tego języka? Pytam ponieważ moja pierwsza myśl,jeśli chodzi o pracę spedytora to język obcy,lecz w ogloszeniu nie ma podanego wymogu jeśli chodzi o język angielski. Będę wdzięczna za odpowiedź :)

26.02.2020 08:59

Dzień dobry. Rozmowy kwalifikacyjne z kandydatami prowadzone są w języku polskim. Znajomość języka obcego, w tym angielskiego, nie jest wymagana aczkolwiek jest mile widziana. Nasi pracownicy, którzy znają języki obce zawsze służą pomocą kolegom w komunikacji z zagranicą. Zachęcam do przesłania aplikacji pod adres [email protected]
    Aneta

26.02.2020 08:50

Witam, czy rozmowa kwalifikacyjna prowadzona jest języku angielskim na stanowisku Młodszy Spedytor? Czy ten język jest wymagany? Pozdrawiam

26.02.2020 08:52

Lena

03.01.2020 21:45

@czarna a więc tutaj nie ma nadgodzin ani do nich zmuszania z tego co piszesz? To by było super.
    Pewna

04.01.2020 22:02

Praca kończy się wtedy kiedy zaladuja/rozladuja się wszystkie auta. Po 8 godzinach idziesz do domu Ale pod telefonem jesteś 24h
    Nikita

01.02.2020 09:11

Nie ma nadgodzin. Przychodzisz o 8 ,wychodzosz o 16.
    Nikita

01.02.2020 09:08

Ogólnie to jest coraz lepiej- budzety spadły, premie wzrosly. Wywalili kij i wzięli marchewke :) Pani Anna chyba powoli odchodzi od motta "chcemy coraz wiecej", bo ci co ciągle chcieli więcej ja wystawili i poszli na swoje. Teraz chce coraz więcej tylko dla klientow :D - A pracownik ma robić WYSTARCZAJACO DUŻO.

Kontakt - Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K.

Feliksa Nowowiejskiego 24a 83-000 Pruszcz Gdański

Branża główna: Transport i spedycja

FacebookIconLinkedinIconInstagramIconYoutubeIcon
    Klient

24.11.2019 20:07

Pracownicy natarczywie wydzwaniają opowiadając cuda o tym jaką to flatę aut posiadają.Zdecydowalem się na powierzenie transportu. Na końcu okazuje się że dany transport znajduje się na giełdzie w cenie znacznie wyższej od umowionej. Od spedytora słyszę że auto miało awarię i się spozni, a oferta wisi na giełdzie i dopiero czeka na ofertę transportu ..... Wstyd.

05.01.2020 13:38

Panie/Pani "Kliencie" firma Northgate Logistics nie posiada floty pojazdów ciężarowych , dostawczych ani żadnych innych. Spedytorzy nie świadczą usług transportowych a usługi spedycje, co oznacza organizację przewozu towarów za pośrednictwem rożnego rodzaju środków transportu. Nasza firma organizuje przewóz towarów na zlecenie klientów i na uzgodnionych wcześniej warunkach. Robi to na skalę światową i w bardzo skuteczny sposób. Wszelkie informacje o świadczonych usługach znajdują się na naszej stronie i są ogólnie dostępne, żadne materiały marketingowe nie wprowadzają w błąd. Ubezpieczenia spedycyjne oraz oferty skierowane do Klientów informują o zakresie naszych usług. Jeżeli zaszło nieporozumienie to zapewne wynikało z nieścisłości przekazywanych informacji. Proszę o przekazanie na adres [email protected] swoich uwag dotyczących pracy wykonywanej na rzecz Pani/Pana firmy, a będzie to miało znacznie konstruktywniejszy efekt końcowy aniżeli anonimowe opiniowanie.

30.09.2019 14:20

Praca rozwojowa. Pracodawca wymagający ale dający dużo również od Siebie. Ciągły rozwój wymaga ciągłej pracy. Pracownik nigdy nie jest sam i zawsze ma do kogo się zwrócić z problemem. Firma godna polecenia do współpraca jaki pracy w jej szeregach.

25.09.2019 10:56

Czy dyżury międzyświąteczne w Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K. obstawiają najmłodszymi stażem?

25.09.2019 11:42

Pracownicy firmy Northgate Logistics pracują w dni robocze, zgodnie z Kodeksem Pracy, w godzinach od 8:00 do 16:00. Nie ma dyżurów międzyświątecznych - to normalny czas pracy
    Ołw

03.09.2019 13:17

Jeżeli ktoś chce zdobyć doświadczenie przed dalszym rozwojem w branży transportowej to NGLT jest świetnym miejscem, można dobrze poznać branżę. Współpracownicy ok, Pani Prezes również i w sumie tyle. Jeżeli startujesz bez znajomych którzy w firmach potrzebują transportu albo nie dostaniesz klientów po kimś kto odszedł (każdy wieloletni pracownik to potwierdzi) to twoje zaangażowanie, telefony, proszenie/błaganie potencjalnych klientów o zlecenie nic nie dadzą. Dlatego właśnie jest taka rotacja, a reszta "starych" pracowników każdego dnia 3 zlecenia kopiuj wklej i do 16 z głowy,a budżet rośnie i rośnie. Jeżeli rywalizacja jest zaogniona do tego stopnia że pod twoją nieobecność osoba zastepujaca wypisuje z twoim klientem "puste" zlecenie na kolejny dzień tylko po to żebyś ty tego nie mógł zrobić po powrocie, mimo braku zorganizowania transportu to już jest przesada,szczególnie jeżeli zgodę wyraża na to kierownik (dla 50 zł potencjalnego zysku dla firmy) Osoby które stawiają na uczciwość, szczerość i dobre relacje z klientami i współpracownikami nie mają tam czego szukać. Wspaniałe miejsce do nauki klamania i oszukiwania bez mrugnięcia okiem. I ci biedni klienci którzy są przekonani że firma posiada własną flotę....... ????????????
    zatrudniony

17.09.2019 11:40

Jestem wieloletnim pracownikiem tej firmy. Jako osoba zatrudniona na stanowisku spedytora absolutnie nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że jeśli nie ma się 'kolegów' z zapotrzebowaniem na transport lub nie dostanie się klienta po kimś to nie da się klienta pozyskać. Taki komentarz jest dla mnie tym bardziej krzywdzący, że wszystkich klientów z jakimi współpracowałem- wypracowałem sam, wykorzystując narzędzia i wiedzę jakie otrzymałem. Wykazując inicjatywę, zainteresowanie, profesjonalizm. Nie otrzymując ich w 'spadku'. Dlaczego jest rotacja? Nie z powodów wymienionych w Pana/Pani komentarzu. Nie każdy nadaje się do pracy spedytora, a w Northate Logistics daje się szansę ludziom bez znajomości w branży czy kierunkowego wykształcenia. A branża później weryfikuje takiego kandydata. W Pana/Pani przypadku nie było inaczej. Niektórzy po prostu nie zostaną spedytorami. Rywalizacja w firmie pozostaje wg mnie na zdrowym poziomie. Zastępstwa również są podyktowane z góry określonymi zasadami, więc nie będę się na ten temat rozwijać. Podsumowując- Pana/Pani komentarz i pojmowanie środowiska firmy jest po prostu czymś abstrakcyjnym.
    Ołw

23.09.2019 22:17

"doświadczeni spedtorzy którzy każdego dnia zabezpieczają interesy swoich klientów". Wystawiając ofertę na giełdę? :d bo ta praca tylko na tym polega.... Rotacja jest ale ze strony pracowników a nie firmy, po prostu ludzie sami uciekają, a tu bzdury o tym"ze nie każdy się nadaje" ????
    On

11.09.2019 13:21

Witam chcialem sie podzielic moja opinia bylem na rozmowie jako informatyk pierwszy etep to byla rozmowa oczywiscie naobiecywane nie wiadomo co jaka to wspaniala firma drugi etap w pruszczu kilka godzin aby sprawdzic umiejetnosci w tym momencie mialem wrazenie ze sa nie przygotowani odpowiedzialny za to byl Pan Lucjan . Ale mysle sobie ok . Na drugi dzien dzwonia ze sa bardzo zadowoleni ale zapraszaja na kolejny etap to juz bylo dosc dziwne bo mial odbyc sie w gdynii , oczywiscie pojechalem na miejscu okazalo sie ze to jest zewnetrzna firma z ktora sie do konca nie umowili i rekrutacja miala polegac na podlaczeniu komputerow i zrobieniu porzadkow z kablami nie wiem co to mialo pokazac wiedzac wczesniej nawet byl nie pojechal . Na domiar hamstwa nie zostalem poinformowany wczesniej ze przesuwaja na za tydzien bo nikogo nie bd na miejscu do przypilnowania nas rj mnie i Lucjana . Zostalem odeslany do domu od tamtego czasu zero tel . Bardzo dziwna sprawa . Mieli zwrocic koszt dojazdu i kase za godziny stracone, oczywiscie juz czekam 2 miesiace pan lucjan przez ten czas nie odbieral tel i po pewnym czasie mial wylaczony. Mialem wrazenie ze ta rozmowa to tylko dlategonze ludzi do zrobienia czegos za nich im brakowalo . Bardzo malo profesjonalne podejscie do pracownika odradzam ta firme

12.09.2019 09:35

Dziękuje Panu za opinię dotyczącą procesu rekrutacji na stanowisko Informatyk. W jej obliczu w przyszłości bardziej podkreślimy kandydatom fakt, że proces rekrutacji składa się kliku etapów sprawdzających ich wiedzę , na które kandydat musi być przygotowany starając się o pracę na tak odpowiedzialnym i poważnym stanowisku. Na stronie internetowej są dostępne dane kontaktowe przedstawiciela każdego działu a nasza polityka otwartości nie powinna zniechęcać do wykorzystywania tego gdy jest taka potrzeba. Kandydaci zostali sprawdzeni pod względem ich umiejętności i możliwości dalszego rozwoju w wymagającym środowisku. Jeżeli się ktoś nie stawił na kolejny etap rekrutacji to oczywiście nie przeszedł jej. Życzymy Panu wielu sukcesów zawodowym.
    On

11.09.2019 12:20

Witam byłem na rozmowie kwalifikacyjnej jako informatyk po pierwszym spotkaniu zostałem zaproszony na drugie do Pruszcza potem drugie do Gdyni na miejscu się okazało że mam podłączyć komputery dla zewnętrznej firmy która nie była do końca poinformowana i oczywiście zostałem odesłany z kwitkiem . Miałem dostać zwrot kosztów dojazdów oczywiście po wielu telefonach pan Lucjan postanowił nie odbierać tel i już czekam dwa miesiące . Pragnę jeszcze dodać że pierwsza rozmowa przebiegła szybko na drugiej tzn próbie nie byli przygotowani miałem wrażenie że jest wielka spontaniczność nie polecam tej firmy naciagaja ludzi

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Northgate Logistics S.K.?

Em

17.05.2019 10:40

Hej, może ktoś coś więcej powiedzieć nt. Specjalisty ds logistyki? Warto aplikować ?
    cała prawda

17.03.2019 10:21

Warto napisać to na forum jak firma, która kreuje się na wielce profesjonalną stosuje nielegalne zagrywki dla potencjalnych kandydatów. Pomijając bajki na rozmowie rekrutacyjnej, firma proponuje DARMOWE dni próbne, wciskając, że oczywiście dostaniecie za nie kasę, gdy Was zatrudnią. Zdesperowani ludzie szukający pracy zgodzą się. Na dniach próbnych każą dzownić i pozsykiwać klientów - oczywiście przedstawiając się jako pracownik firmy northgate, podkreślam, że wcześniej nie została podpisana ŻADNA UMOWA o dniach próbnych, czy cokolwiek. Fajnie tak wziąć kilku ludzi, którzy na czarno bez umowy znajdą potencjalnych klientów, po czym poinformować, że rekrutacja zakonczona, no nie?:) Takie wykorzystywanie do pracy bez umowy nadaje się do zgłoszenia w PIP. Omijać szerokim łukiem jeśli szukacie poważnego pracodawcy, bo to jedna wielka kpina. Pomiając opinie jaką ma firma w branży, że nawet podwykonawcy omijają szerokim łukiem.

20.03.2019 09:10

@Cała Prawda Nie możemy pozostać obojętni wobec, tak poważnych zarzutów. Celem przeprowadzenia udanej rekrutacji, każdemu zaproszonemu kandydatowi poświęcamy czas, po to by mógł lepiej poznać charakter pracy jaką proponujemy, a nam ocenić, czy kandydat będzie spełniał oczekiwania. Jest to powszechny element rekrutacji. Klarownie przedstawiamy proponowane warunki, łącznie z przebiegiem procesu rekrutacyjnego. Krzywdzące staje się dla nas zatem stwierdzenie, jakoby firma miała wykorzystywać kandydatów. Prosimy pamiętać, że przy poważnych zarzutach bardzo łatwo o pomówienie. Na ten moment wskazujemy kontakt bezpośredni: [email protected] aby wyjaśnić wątpliwości jakie zostały wskazane.
    Ruda

03.02.2019 12:04

Bylo zle, jest lepiej. Pani Prezes powinna zwrocic uwage na swoich kierownikow i na to ,jak komunikuja sie z pracownikami. Niektorym chyba sodowka za bardzo uderzyla do glowy. Niemniej jednak ktos tu przyjmuje krytyke i stara sie cos zmienić.

25.01.2019 17:17

Pracowalem w tej firmie wszystko poniżej to prawada (poza Jakubem )on jest spoko polecam wizyte pipu tutaj Ciagla presja na wyniki budzet ciagle rosnie marna kasa a traktuja Cie gorzej niz psa

23.09.2018 08:00

Każda wypowiedź się liczy! Co wiecie o zatrudnieniu w przedsiębiorstwie Northgate Logistics Anna Krzyśko-Vasković w mieście Starogard Gdański? Czekamy cały czas na nowe sprawozdania od Was!
    pracujący

23.01.2019 10:45

zarobki tragedia, traktowanie ludzi jakaś porażka - (usunięte przez administratora) bez dwóch zdań. Niekompetentne osoby, które szkolą pracowników(Pan J.)stosuje poniżanie , obrażanie, przeklina jednym słowem mobing na całego...moje zatrudnienie pewnie skończy się sprawa w sądzie to być może Pani Prezes przejrzy na oczy. Firma powinna być pod stała kontrola PIP. Pracowałem w wielu miejscach ale to przechodzi wszelkie granice - podstawowy szacunek dla człowieka na poziomie zero.
    Potencjalny klient

10.01.2019 18:23

Pani Aniu suknie przepiękne , fryzura i makijaż też niczego sobie jak gwiazda filmowa zawsze wygląda Pani na firmowych fotografiach i to chyba tylko tyle..... czas pomyśleć o pracownikach swoich własnych, którzy na to wszystko dla Pani i męża ciężko pracują.... organizuje im się igrzyska czytaj wyścig szczurów muszą pozyskać nowego klienta nie patrząc na fakt iż np.dana firma już nawiązała współpracę z Państwem... brak kontroli nad tym odstrasza klientów od Pani firmy. Poddaję do głębokiego przemyślenia i zastanowienia się nad tą kwestią.
    Sprawiedliwa

08.01.2019 18:37

Pip na Panią i jej yorki trzeba nasłać. A Wy się obudżcie nie jesteście cipeuszami chyba prawda? Czasy niewolnictwa się skończyły i tego że jak się splunie wam w twarz to powiecie że deszcz pada...
    Sprawiedliwa

08.01.2019 18:05

Brawo dla tej firmy...typowe zachowania pracodawcy żeby prać mózgi pracownikom....zysk i tylko zysk...im więcej z siebie dają tym bardziej im się śrubę dokręca. Jesli się nie szanuje pracowników jak myślicie...warto korzystać z ich usług? Klienci zostaniecie współwinni krzywdy tych ludzi
    How to say

08.11.2018 20:59

Tragedia Moje sugestie dla Northgate Logistics Anna Krzyśko-Vasković: Więcej rzetelności! Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Nie oszukiwać klientow

Zostaw merytoryczną opinię o Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K.