Northgate Logistics S.K.

• Będzieszyn
  • Rusocin
  • Wojanowo

3. Opinie o pracodawcach Pruszcz Gdański
  5. Opinie o Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K.

Opinie o Northgate Logistics S.K. Pruszcz Gdański

Nie przegap nowości o Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K.!

Jakub

27.12.2022 01:08

Jest tu ktoś, kto pracował w tej firmie i opowie jakie są mniej więcej zarobki? Dobrze się współpracuje z ludźmi?
    maomao

12.01.2023 17:55

no klient sam nie wskoczy pozyskac go trzeba a ten co nie umie odpada. Ja byłem uczony od poczatku jak to robić i robie kasiorke a z innymi jest różnie. Ktoś sobie radzi inny nie. Przychodzi wielu kozaków a później jak trzeba pracować to już problem mają. takich nie trzymają i zostają sami konkretni. jak u innych jest nie wiem bo po co jak jest oki
    wiesław wiesłąw

13.01.2023 08:17

To masz racje przychodzi wielu kozaków a potem bywa różnie, Klienta trzeba pozyskać ale widzę w NGL ułatwiają praćę ponieważ posiadają bazę 20 tys klientów a idź do Spedycji nowo otwartej bez renomy na rynku gdzie poprzez kopiowanie ładunków można stworzyć z kimś relacje. W spedycji można zrobić kasiorkę osobiście znam spedytorów którzy wyciągają grubo ponad 10 tys z tym ze na kopiowaniu ładunków z innych giełd. Powodzenia i gratuluje Tobie się udało.

23.12.2022 14:24

Czy Asystent/-ka w firmie Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K. można zmienić po czasie na inny?
    CPO

23.12.2022 17:07

A co konkretnie zmieniać?
    Ciekawy

23.12.2022 16:58

Czy w Northgate wynagrodzenie prowizyjne wypłacane jest pod stołem ?

23.12.2022 17:06

Żadne wynagrodzenie nie jest wypłacane "pod stołem". Wszystkie składniki wynagrodzeń pracowników są liczone wg przepisów prawa, są opodatkowane i "ozusowane".
    Sylwia

28.11.2022 13:01

Interesuje się jako potencjalny Franczyzobiorca modelem biznesowym. Skąd wynika różnica jeżeli chodzi o ilość pracowników biura własne VS franczyzowe? Biura własne personel 20 pracowników Biura Partnerskie 3 pracowników. Jak wiadomo skala robi obrót z 3 pracownikami ciężko utrzymać biuro oraz zarobić godziwe pieniądze. Skąd wynika różnica? Czy strategią centrali jest stopniowe rozwijanie sieci franczyzowej do etapu takiego jak biura własne? Firma robi pozytywne wrażenie czuć profesjonalne podejście do branży,

02.12.2022 15:23

Dzień dobry. Różnica w liczbie pracowników w biurach własnych i placówkach franczyzowych wynika przede wszystkim z początkowej fazy rozwoju placówek partnerskich. Niektóre biura własne istnieją od ponad 10 lat. Najstarsza Placówka Partnerska istnieje dopiero od 2 lat. Placówki jak i własne oddziały są nastawione na stopniowy rozwój i to się sprawdza. Model biznesowy przewiduje w każdym roku prowadzenia placówki partnerskiej sukcesywne zwiększanie ilości zatrudnionych w niej osób.
    Gucci

28.11.2022 22:35

W ogóle nie kumam jak to dziala, źeby być spedytorem i na dodatek sprzedawcą w transporcie lotniczym i morskim potrzeba parę lat doświadczenia a nie 3 tyg szkolenia,w spedycji łatwo popełnić bardzo kosztowny błąd , towary bywają niebezpieczne lub łatwopsujace się, wymagają clenia i ubezpieczenia, czy firma jest agentem IATA? czy po prostu dyspozytorzy ciężarówek robiący przyklejki zleceń nazywani są u Was spedytorami ?
    driver

29.11.2022 10:46

Masz racje Przecież nie nauczysz się spedycji w 3 tyg. nawet 3 lata chyba ze kopiuj-wklej to wtedy i3 dni wystarcza, najważniejsze wtedy to ilość skopiowanych ofert i największa przycinka na zleceniu.

02.12.2022 15:21

Firma Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K. nie jest agentem IATA. W transporcie morskim i lotniczym bazujemy na wypracowanych relacjach z armatorami morskimi oraz partnerami zajmującymi się tym rodzajem transportu, którzy posiadają odpowiednie licencje i zezwolenia, które uprawniają ich do realizacji takich transportów. Firma NGLT nie przekleja zleceń, każde zlecenie, którym dysponujemy pochodzi bezpośrednio od producenta towaru lub osoby zamawiającej dany towar. Nasi spedytorzy przechodzą wstępne szkolenie które trwa 6 miesięcy jednak jak w każdej rozwijającej się branży stale się muszą uczyć i zdobywać doświadczenie. Pracownicy, którzy są zatrudnieni w Northgate Logistics posiadają bardzo długi staż pracy oraz ogromne doświadczenie zdobyte przez lata.
    Marcin

11.10.2022 11:38

Witam Jestem specjalistą ds transportu w jednej z wiodących sieci dystrybucji odzieży w kraju. Dlaczego tak duża, profesjonalna firma logistyczna (przynajmniej widać to w internecie, no chyba, że macie dobry PR, który z każdego małego zagadnienia jest w stanie zrobić sukces roku) oferuje klientom pośrednictwo ze spedycjami w organizacji transportu, zamiast wejść we współpracę bezpośrednio z armatorami, otworzyć biura za granicą lub wejść w kooperację z tamtejszymi firmami? Sprzedaż usług spedytorów nie jest atrakcyjna dla firm z naszej branży, gdyż te firmy bezpośrednio współpracują ze spedycjami.
    Fan nglt

13.10.2022 04:02

Bo spedytorzy wbrew bardzo błędnej opinii klientów obniżają stawki armatorów. Klienci tego nie rozumieją a szkoda bo dzięki konkurencji armator nie miał monopolu. Teraz to się zmienia. Polecam lekturę o aktualnych praktykach monopolistycznych armatorów: " Armatorzy kontenerowi chcą klientów bez pośrednictwa spedytorów.Rekordowe zyski armatorów i przejmowanie przez nich kolejnych gałęzi transportu budzi obawy spedytorów o swoją przyszłość, za monopol mogą słono zapłacić także klienci....Brak rynkowych regulacji może sprawić, że wkrótce klienci mogą zostać pozbawieni możliwości wyboru, wynika z najnowszego raportu o wypieraniu z obiegu spedytorów przez duże grupy armatorskie, przygotowanego przez Polski Instytut Transportu Drogowego. ....Mimo dowodów na nieuczciwe praktyki rynkowe oraz wielu skarg na działalność armatorów, chociażby w Stanach Zjednoczonych, działalność właścicieli statków nie została określona jako niekonkurencyjna. Co więcej, w Europie nie ma kto o tym decydować, z uwagi na wyłączenie działalności armatorów spod regulatorów rynku aż do 2024 roku, wskazuje raport PITD."

14.10.2022 09:41

Dziękujemy za zamieszczenie pytania. Northgate Logistics podąża swoją drogą, którą determinuje wysoka jakość świadczonych usług logistycznych, dopasowana do indywidualnych potrzeb Klientów. W naszej pracy kierujemy się elastycznością proponowanych rozwiązań, zaufaniem, współpracą oraz szacunkiem wobec naszych Kontrahentów niezależnie od tego czy są stroną zlecającą czy realizującą transport, niezależnie czy są małą firmą czy korporacją. Nasza firma od ponad 10 lat działa wg własnych wypracowanych standardów na rynku spedycyjnym z ogromnymi sukcesami o czym świadczą liczne nagrody i wyróżnienia. Jesteśmy pierwsza w Polsce firmą dzielącą się z innymi wypracowaną koncepcję biznesową w formie franczyzy. Zachęcam do skierowania zapytania na adres [email protected]. Z przyjemnością porozmawiamy na temat nawiązania współpracy i relacji biznesowych. Sylwia Krzyśko-Marciniak Chief People Officer (CPO)
    Honorata

05.09.2022 08:09

ile czasu ( miesiecy czy też lat) awansuje sie z młodszego spedytora na spedytora tutaj ? można na to liczyc majac juz jakies doswiadczenie w branzy ?

09.09.2022 10:23

Pracownik zatrudniony na stanowisku Młodszy Spedytor przechodzi szkolenie prowadzone przez specjalistów z branży TSL. Szkolenie podzielone jest na IV etapy w taki sposób, aby przyswajanie wiedzy odbywało się naprzemiennie z pracą operacyjną. Trwa ok 6 miesięcy. Po zakończonym szkoleniu pracownik otrzymuje certyfikat potwierdzający specjalizację oraz promocję na wyższe stanowisko. Zapraszamy do przysłania aplikacji na adres [email protected]
    Patryk Nowicki

05.09.2022 14:22

Dzień dobry Mam pytanie Czy Partner Franczyzowy otwierający Oddział ma możliwość korzystania z Klientów w bazie Firmy czy Partner od podstaw buduję bazę swoich Klientów? Jak długo trwa szkolenie dla właściciela oddziału oraz pracowników? Jak na dzień dzisiejszy wygląda przewidywana kwota inwestycji w Oddział? Czy jest możliwość zatrudnienia większej ilości pracowników czy frima stawia limity? Czy centrala stawia wymagania co do wielkości miasta gdzie Partner przewiduję otworzyć Oddział? Jak wygląda kwestia współpracy gdyby potencjalny Franczyzobiorca posiadał flotę swoich pojazdów czy jest możliwość pracy pod Odziałem? Czy właściciel Oddziału czy też spedytorzy muszą posiadać wyksztalcenie z branży spedycyjnej? Z transportowym pozdrowieniem Patryk

05.09.2022 14:28

Dzień dobry. Zapraszamy do kontaktu z naszymi specjalistami w obszarze franczyzy, przekażemy odpowiednie szczegóły i odpowiemy na pytania. Ewa Kozłowska Expansion Manager [email protected] +48 539 773 106 Szczegóły na stronie www https://northgatelogistics.pl/system-partnerski/

09.09.2022 10:19

Dzień dobry. Dla doprecyzowania przesyłam wypunktowane odpowiedzi. Oczywiście zapraszam do kontaktu w celu uzyskania szczegółów do Pani Ewy Kozłowskiej - Expansion Manager, [email protected], +48 539 773 106 Ad.1 Partner od podstaw buduje swój własny portfel Klienta. Może jednak korzystać również z bazy firmy. Są to klienci, którzy współpracowali lub współpracują obecnie z Northgate Logistics i każdy z pracowników lub pracowników partnera może nawiązać z nimi relację. Ad2. Szkolenie partnera trwa 4 tygodnie i odbywa się w głównej siedzibie Northgate Logistics oraz oddziałach własnych. Szkolenie wstępne pracowników odbywa się wg trzytygodniowego harmonogramu w placówce partnerskiej. Ad.3. 30000 jest to opłata franczyzowa za przystąpienie do systemu partnerskiego – opłata może być rozłożona jest na 36 miesięcy z 6-miesięczną karencją w spłacie. Dodatkowe koszty to między innymi inwestycja w najem i wyposażenie biura, w którym będą pracować spedytorzy i koszty zatrudnienia pracowników. Ad.4. Tak jest możliwość zatrudnienia większej liczby pracowników. W pierwszym roku powinno być minimum 3 pracowników zatrudnionych w placówce. Stawiamy jednak na jakość, a nie na ilość, bo wiadomo że dobrze wyszkolony pracownik będzie zdecydowanie bardziej zadowolony ze współpracy i zostanie na dłużej. Ad.5. Nie mamy wymagań co do wielkości miasta, ale ponieważ otwarcie placówki wiąże się z zatrudnieniem pracowników ważna jest weryfikacja rynku pracy w danej miejscowości. Ad.6. Nie wymagamy posiadania floty. Świadczymy usługi pośrednictwa w organizacji transportu. Ad.7. Nie wymagamy doświadczenia branżowego. Posiadamy perfekcyjnie opracowany system kompleksowych szkoleń pozwalających na zdobycie doświadczenia i możliwości rozwoju biznesu.

24.08.2022 15:26

Czy praca w tej firmie polega na kopiowaniu ładunków z innych giełd na trans?np Timo Jeżeli tak jestem mistrzem w przeklejaniu i chce aplikować
    kandydat

25.08.2022 14:24

To nie takie proste jak wiesz zarabia się na zwrocie VAT z zagranicy co nie jest łatwe. Wolę kopiować niż użerać się z US. Zadałem pytanie otrzymałem odpowiedz jestem usatysfakcjonowany odwiedza.

25.08.2022 14:27

Jesteśmy otwarci nowe kierunki. W Poznaniu jeszcze nie mamy oddziału, więc jest szansa.
    Stażysta

16.08.2022 09:07

Dzień dobry Chciałabym wiedzieć jak wygląda staż w Państwa firmie. Jestem zarejestrowana w urzędzie i ciekawi mnie oferta.

16.08.2022 09:17

Dzień dobry. W naszej firmie staż pracy jest realizowany na podstawie umów z Urzędem Pracy lub Urzędem Marszałkowskim wg ustalonego harmonogramu. O szczegóły proszę dowiadywać się w urzędzie, który proceduje staże.
    nowy

08.06.2022 12:13

Pracuję od kilku miesięcy, jestem zadowolony. System szkoleniowy pomaga zapoznać się z branżą. budżety do wyrobienia. Ostatnie spotkanie integracyjne było miłym zaskoczeniem. polecam!
    marecki

11.07.2022 10:09

7 do 9 tys ale jest z nimi coś ponad 4 lata. dokładnie nie wiem
    mowogli

21.07.2022 08:09

Dobrze się zarabia :/
    Zofia

19.07.2022 22:02

Widziałam aktualne ogłoszenie na stanowisko Młodszego Spedytora- czy na tym stanowisku istnieje możliwość doszkalania się? chodzi mi głownie o jakieś szkolenia opłacane przez kierownictwo, wiadomo

20.07.2022 07:54

Tak. Pracownik zatrudniony na stanowisku Młodszy Spedytor przechodzi szkolenie prowadzone przez specjalistów z branży TSL. Szkolenie podzielone jest na IV etapy w taki sposób, aby przyswajanie wiedzy odbywało się naprzemiennie z pracą operacyjną. Po zakończonym szkoleniu pracownik otrzymuje certyfikat potwierdzający specjalizację oraz promocję na wyższe stanowisko.

12.07.2022 16:02

Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K. szuka kogoś na to stanowisko Specjalista Ds Kadr I Płac. Ktoś wypowie się o pracy tutaj?

12.07.2022 16:35

Na chwilę obecną Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K. nie poszukuje osoby na stanowisko stanowisko Specjalista Ds Kadr I Płac

04.07.2022 13:41

O pracę w mieście Świdnica nie jest łatwo, dlatego czy możecie coś powiedzieć o firmie Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K.?

04.07.2022 14:17

O naszej firmie wszystkiego można dowiedzieć się na stronie www.https://northgatelogistics.pl/ Szczegóły zatrudnienia uzgadniamy w trakcie rekrutacji.
    kandydat

14.06.2022 09:53

Witam, Zastanawiam się nad aplikacją na stanowisko Młodszy Spedytor w Bydgoszczy. Jak wygląda praca na tym stanowisku, czy jest to call center? Na jakie zarobki można liczyć Pozdrawiam

14.06.2022 11:23

Praca na stanowisku spedytora polega na oferowaniu klientom usług spedycyjnych dopasowanych do ich indywidulanych potrzeb. Nie jest to praca typu call center. Serdecznie zapraszamy do aplikowania na stanowisko Młodszego Spedytora. Więcej informacji można uzyskać pisząc na adres mailowy: [email protected]
    Iwona B

11.05.2022 21:42

Jestem wieloletnim pracownikiem Northgate Logistics. Praca jest rozwojowa, są awanse, premie, podwyżki. Daje mi ona dużo satysfakcji, jest ciekawa, dynamiczna. Praca w tej firmie spełnia wszystkie moje oczekiwania. Pracodawca dokłada wszelkich starań, aby pracownik czuł się doceniony, ważny i nieustannie motywowany. Atmosfera pracy jest przyjazna, pełna szacunku, a organizacja pracy komfortowa i na najwyższym poziomie, w 100% daje zadowolenie. Zawsze chętnie do niej wracam. Pracuję w NGLT już 10 lat ???? i nadal zamierzam przez kolejnych wiele, wiele lat. Zdecydowanie i szczerze polecam pracę w tej firmie, ponieważ dla mnie jest idealna taka jak być powinna????
    Odpowiada

10.06.2022 21:42

Jako spedytor? Organizowanie transportow,negocjacje,gielda,bezposredni kontakt z klientem,miesieczny budżet do wyrobienia???? NIE. NIE JEST PANI SPEDYTOREM.Pytam bo o to stanowisko wszyscy tu pytają więc warto doprecyzowac. Dobrze wiemy,że praca w administracji nie ma nic wspólnego z stanowiskiem spedytora.po prostu czasami warto jest coś doprecyzować:)
    BOB

11.06.2022 11:03

Co wiesz o spedycji jeżeli myślisz że administracja to nie jej część? Ta kobieta mogłaby uczyć Cię co to spedycja. A po takich tekstach widać że potrzebne to. Nie piszcie bzdur.

20.05.2022 15:33

Jestem bardzo zadowolona z pracy w firmie. Praca jest ciekawa i różnorodna, a przede wszystkim daje bardzo duże możliwości rozwojowe. W firmie jest opcja skorzystania z różnorodnych benefitów, które nie istnieją jedynie na papierze, a są regularnie wykorzystywane przez pracowników. Firma stawia na rozwój pracownika poprzez rozbudowane szkolenie wstępne, dostęp do materiałów szkoleniowych niezbędnych w codziennej pracy i zintegrowane systemy. Pracownik ma realny wpływ na zmiany zachodzące w firmie. Istnieje możliwość zgłaszania własnych pomysłów, które mogą wpłynąć i wpływają pozytywnie na pracę oraz na zmiany w organizacji. Polecam pracę w NGLT.
    ainteresowana

09.06.2022 19:57

Skoro jesteś taka zadowolona to bądź WIARYGODNA i się przedstaw,chyba że się czegoś wstydzisz, słabo
    BOBO

10.06.2022 09:23

ty też się przedstaw .. dawaj dawaj
    PRACOWNIK

20.05.2022 11:15

Firma bardzo dobrze zarządzana, otwarta na pracownika. Zapewnia nam bardzo dużo benefitów, organizuje spotkania integracyjne. Dba o rozwój każdego pracownika poprzez ciągłe szkolenia i możliwość awansów. Wynagrodzenia, premie i nagrody motywują nas jeszcze lepszej pracy i do dalszego samorozwoju. Jestem długoletnim pracownikiem, pracuje 9 lat. Zachęcam do pracy w zespole NGLT.

02.06.2022 08:17

Nagrody jakie występują są uznaniowe. Nie ma wyznaczonych zasad. Są zależne od zaangażowania pracownika, podejścia do pracy i wielu innych czynników za które pracodawca może nagrodzić pracownika.
    Zainteresowana

09.06.2022 19:55

Dlaczego w takim razie ci wszyscy zadowoleni " pracownicy" nie napiszą opinii o firmie w której pracują już tyle lat oficjalnie z imienia i nazwiska tylko anonimowo? Przecież nie macie się czego wstydzić skoro jesteście zadowoleni i polecacie firmę innym to róbcie to OFICJALNE inaczej to SCIEMA

16.06.2021 11:02

W jakim systemie wypłacane jest wynagrodzenie w firmie Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K. na Specjalista ds. Spedycji? 13 czerwca ogłoszenie na GoWork.pl.
    Klaudia33

11.05.2022 09:31

O czym gadasz ? wiesz coś o poufności wynagrodzeń i premii? Jesteś od nas czy marzysz tylko o tym?

16.05.2022 12:18

Każdy pracownik zatrudniony w spedycji w Northgate Logistics zna swoje wynagrodzenie i sposób naliczania. Na wynagrodzenie składa się podstawa zasadnicza + premia sprzedażowa zgodnie z zaplanowanym budżetem dla danego pracownika. Każdy z pracowników zostaje zapoznany z obowiązującym dla niego budżetem sprzedażowym. Codziennie, na bieżąco osobiście może zweryfikować wykonany przez siebie plan budżetowy. Zatrudniamy pracowników bez doświadczenia, ale nasz system szkoleń polega na nauczeniu pracownika nowego zawodu, aby zyskał status specjalisty. Pierwszy awans jest możliwy już po zakończeniu szkolenia, ok. 6 miesiąca pracy. Awanse w firmie wiążą się z wyższym wynagrodzeniem. Pracownik, któremu zależy na pracy i jej wynikach ma możliwości otrzymania wysokiego wynagrodzenia. Bardziej szczegółowych informacji nt. systemu wypłacania wynagrodzeń w naszej firmie nie możemy udzielić, ponieważ stanowią tajemnicę przedsiębiorstwa.

11.04.2022 16:40

Czy często Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K. poszukuje kogoś na stanowisko Młodszy Specjalista ds. Logistyki? Ile osób tam pracuje?

12.04.2022 07:57

W Northgate pracuje ok 160 pracowników. Stale rozwijamy się, mamy już 9 oddziałów w całej Polsce, które również powiększamy, dlatego TAK, często poszukujemy kandydatów na stanowisko Młodszy Specjalista ds. Logistyk.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Northgate Logistics S.K.?

Kontakt - Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K.

Feliksa Nowowiejskiego 24a 83-000 Pruszcz Gdański

Branża główna: Transport i spedycja

FacebookIconLinkedinIconInstagramIconYoutubeIcon
    Czarna

27.02.2021 23:32

Ciesze się, że już nie pracuje w tej firmie. Zero kontroli nad kierownikami i zero poszanowania w stosunku do pracownika. Świadczyć może o tym duża rotacja w firmie. Ciągłe kontrole, sprawdzanie komputerów, sugerowanie, że ciągle „robi” się za mało, obiecywanie a zaraz wycofywanie się z tego.

20.01.2022 20:18

xyz

15.02.2022 09:33

Firma która wszystko robi aby zapłata była jak najpózniej to kredyt darmowy ,tak biznes robią !!!

05.09.2021 19:21

O jaką pensje można starać się na stanowisku młodszego spedytora? Najniższa krajowa jak wszędzie czy trójkę można wyciągnąć? Jak wygląda ścieżka awansu, czy z młodszego spedytora można stać się spedytorem w jakimś rozsądnym czasie?
    parodia

13.10.2021 12:46

dają najniższą krajową na start, podwyżki o 100zł to wszystko na co możesz liczyć i to może raz na 3 lata. 0 możliwości negocjacji wynagrodzeń, ponieważ kierownik/przełożony od samego początku wmawiają Ci, że 'SZEFOWA' to Bóg i sama zauważy twój rozwój. Kasa żenująca w porównaniu do pracy, którą się tam wkłada.

08.11.2021 12:40

Dzięki, faktycznie parodia

23.10.2021 13:16

Jakie narzędzia pracy zapewnia Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K.? Można liczyć na telefon? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?

23.10.2021 15:47

Tak. Telefon. Komputer z dwoma monitorami, sluchawki do video czatów.
    Tomek

18.09.2021 07:40

Czarny samochód Waszej firmy na prywacie robi, też tak chce i lecę po angaż.
    Killyama

16.07.2021 09:50

Już od dłuższego czasu zastanawiam się nad aplikowaniem do Was. Chodzi mi o stanowisko asystent ds. personalnych. Czego się spodziewać jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?

16.07.2021 09:56

Dzień dobry. Rozmowa kwalifikacyjne to po prostu rozmowa, w czasie której staramy się poznać wstępnie osobę, jej charakter, podejście do pracy. Zadajemy kilka pytań aby upewnić się czy kandytat posiada predyspozycję i wiedze które będą przydatne na stanowisku.
    Ciekawski

14.07.2021 11:53

Witam. Jak przebiega rozmowa kwalfikacyjna? Mysle nad zlozeniem cv w firmie.

14.07.2021 13:08

Dzień dobry. Na rozmowę kwalifikacyjną zapraszani są wybrani kandydaci. Spotkanie polega na rozmowie. Nie przeprowadzamy testów sprawdzających ani ocen psychologicznych. Do pracy na stanowisku szkolimy. W spedycji najważniejsza jest chęć do pracy, osobowość i podejście pracownika. Zapraszam do aplikowania.
    Zuza

11.01.2021 14:11

Praca ok stabilne zatrudnienie, pensja wypłacana na czas. Plany do wyrobienia, na początku nie ścigają o budżety żeby się nie zniechęcić i uczyć się dalej. Ida na rękę jak ma się coś do załatwienia w czasie pracy. Ogólnie nie ma na co narzekać, chociaż już by sie chciało zarabiać tyle co starzy :)
    W.

08.02.2021 13:25

Nie pogrążaj się już lepiej ;d Jak zrozumiesz to w końcu zamilkniesz.
    agnes

03.03.2021 20:04

Człowiek szczerze otwarcie odpowiada i go uciszają...źle to o was świadczy, zahukani ludzie
    NowyNowy

25.01.2021 15:33

Witam. Jak przebiega rozmowa kwalfikacyjna? Mysle nad zlozeniem cv w firmie. Jakie jest podstawowa pensja mlodszego spedytora?
    Babe

09.01.2021 19:30

Praca ciężka, dużo zadań na już bo najważniejszy jest klient ale to zrozumiałe bo żyjemy z zadowolenia klientów. Zarobki adekwatne do zaangażowania. Szefostwo dba o to żeby kasa się zgadzała ale to dobrze bo nie narzekam na zła wypłatę.
    Antonina

05.01.2021 19:49

Jeśli ktoś myśli że pieniądze same wpadną na konto to spoko ale to nie ten adres... trzeba się wykazać i ciężko pracować ale dzięki temu wypłata się zgadza. Polecam dla tych którzy chcą się zaangażować!
    ch.

05.01.2021 09:45

Praca od 8-16, przyjazna atmosfera. Ogrom wiedzy do opanowania ale pomagają inni pracownicy, dostępne są materiały szkoleniowe. Jeśli komuś zależy na zarabianiu dobrych pieniędzy to daje z siebie wszystko i kaska leci :D
    Pac-man

04.01.2021 15:14

Pracuję w firmie od kilku lat i nie mogę zgodzić się z negatywnymi opiniami które czytam. Firma bardzo stawia na rozwój pracowników oraz jakość obsługi Klientów. Wynagrodzenie jest adekwatne do wykonywanej pracy. Logistycy zarabiają dobre pieniądze, powyżej średniej krajowej. Umowa o pracę na start. Pracownicy bez doświadczenia mogą liczyć na pełne wsparcie doświadczonych kolegów i koleżanek. Jasna i przejrzysta ścieżka kariery i awansów.
    Rafał

29.12.2020 16:50

Przepraszam gdzie macie swoje samochody ciężarowe wogule ich nie macie śmieszna firma obiecanki Cacanki przestańcie oklamywać ludzi moja firma nieskozysta z ich usług

02.01.2021 13:33

Dziękuje za przesłaną opinię. Celem wyjaśnienia, firma nasza nie jest firmą transportową. Wskazuje Pan tym opisem, że nie zrozumiałe są dla Pana zasady działania firm spedycyjnych. Aby uzupełnić Pana wiedzę informujemy, że spedycja to działalność polegająca na organizowaniu przewozu towaru, nie wykorzystywaniu własnych środków transportowych. Zapewne nie potrzebuje Pan korzystać z usług spedycji a z usług firmy transportowej. Proszę na przyszłość poszukiwać przewoźników, nie spedytorów. Polecamy również właściwą identyfikacje usługodawcy. Zapobiegnie to rzucaniu ciężkich oskarżeń i negatywnemu opiniowaniu w zakresie, który nie do końca jest zrozumiały. Gdyby Pan zechciał zgłosić swoje uwagi co do wykonywanych usług, zapraszam przesłać opinię na adres mailowy [email protected] lub [email protected] Życzymy samych sukcesów zawodowych dla Pana i Pana firmy w roku 2021.
    Mikołaj Koras

23.12.2020 16:56

Haha dla nich tylko kasa co oni płacą kto ma głowę i myśli to ucieka nie polecam tej firmy pracownik to śmieć dla nich szefostwo bije fortunę A pracownicy grosze zarabiają .
    Karola

29.12.2020 19:08

Ja tam pracuje, i nie od wczoraj i groszy nie zarabiam. Miesięcznie wyciągam około 7tys. to mało? Mikołaj, jak pracujesz zarabiasz, jak się obijasz to dostajesz grosze. Taka prawda, ale pewnie niektórych boli.....
    zadowolona

30.12.2020 09:43

Jak grosze ktoś zarabia to się nie nadaje do tej pracy i tyle. ja mam 5 tys. i krótko pracuje w spedycji i nie uważam, ze jest mało. trzeba tylko chcieć.
    Leon Badej

29.12.2020 17:51

Przestańcie się zatrudniać w tej firmie szkoda nerwów jakie premie o czym Pani pisze śmiech na sali dobrzy pracownicy odeszli i mają swoje biznesy niż na Panią pytać.

10.11.2020 09:27

Napiszesz coś o warunkach zatrudnienia?
    pracodawca

10.11.2020 10:06

Dzień dobry. Warunki zatrudnieni są zróżnicowane. Zależy od stanowiska, oddziału, predyspozycji kandydata. M.in. oferujemy: Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę Wynagrodzenie etatowe + system prowizyjny Możliwość dalszego rozwoju zawodowego Szkolenie w oddziale Uczestnictwo w konferencjach branżowych
    angelikanikname

07.08.2020 18:48

przestańcie wreszcie udawać ludzie z zarządu, że jesteście takim łaskawcami, zależy wam tylko na kasie i kontroli nad wszystkim, NIGDY DLA WAS DOBRO PRACOWNIKA NIE BYŁO PODAND PIENIADZEM!!!

01.08.2020 10:26

Czy całe wynagrodzenie wpływa na konto, czy jest to w jakiś sposób rozdzielane w Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K.?

01.08.2020 15:16

Całe wynagrodzenia jest przekazywane na wskazane konto bankowe pracownika. Pracownik może jednak złożyć wniosek o wypłatę wynagrodzenia w gotówce. To decyzja pracownika.

22.04.2020 10:15

Czy w Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K. są szkolenia zewnętrzne?

22.04.2020 11:09

Dzień dobry. Tak, w Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K. w razie zapotrzebowania są organizowane szkolenia zewnętrzne.
    xyz

25.03.2020 13:48

Brak rękawiczek, maseczek oraz odstępów między pracownikami. Właściciele nie dbają o zdrowie pracowników w obecnej sytuacji. Większość firm się zamyka i wysyła pracowników do pracy zdalnej, ewentualnie na urlopy. Co z tego, że jest mydło? Mydło, nie zabija wirusa. #zostańwdomu. Sprawa zostaje zgłoszona do sanepidu. Pozdrawiam.
    zatrudniony

30.03.2020 13:47

XYZ - jeśli Ci tak źle w tej firmie to zawsze można połozyć wypowiedzenie i założyć własną firmę, a wtedy wypowiadać się o płynności finansowej, o której widać nie masz żadnego pojęcia. Kiedy przychodzi do decyzji to wszyscy chcą decydować i zarządzać. Kiedy przychodzi do brania odpowiedzialności za swoje decyzje i byt ludzi, którzy tworzą w firmie jakąś wartość (nie Ty XYZ) to każdy FIFARAFA jak TY, schowa głowię w piasek. Żałuję, że muszę współpracować z tak dwulicową osobą. Mam nadzieję, że nie potrwa to długo.

04.04.2020 08:09

Mój drogi, podejście typu "nie podoba się, to wyp...lac" i obrażanie ludzi którzy się zwyczajnie boją, to robienie firmie niedzwiedziej przyslugi. To nie lata 90te, kazdy pracownik ktory przynosi zysk to wartosc. Takze Slabo sobie poczynasz. Ja nie wiem czy firma powinna miec w swoich szeregach takich bolców jak ty.

Zostaw merytoryczną opinię o Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K.