Northgate Logistics S.K.

• Będzieszyn
  • Rusocin
  • Wojanowo

3. Opinie o pracodawcach Pruszcz Gdański
  5. Opinie o Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K.

Opinie o Northgate Logistics S.K. Pruszcz Gdański

Nie przegap nowości o Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K.!

03.10.2025 15:06

🎙️ Podcast Northgate Logistics – poznaj nas jako pracodawcę

Jak wygląda praca w Northgate Logistics od środka?
    Czego mogą spodziewać się osoby, które chcą do nas dołączyć?

Na te pytania odpowiada Katarzyna Aubrecht-Prondzińska – HR Manager w najnowszym odcinku naszego podcastu, który poprowadził Jakub Jakubowski.

W rozmowie usłyszysz m.in.:
    💡 dlaczego warto pracować w Northgate i co oferujemy oprócz wynagrodzenia,
    💡 jaki profil kandydata najlepiej odnajduje się w naszym zespole,
    💡 jak wygląda onboarding i pierwsze dni nowej osoby,
    💡 jakie ścieżki rozwoju i benefity pozapłacowe mamy dla pracowników,
    💡 jak rozwijaliśmy nowe działy i lokalizacje w ostatnich latach.

To świetna okazja, by lepiej poznać nasze środowisko pracy i dowiedzieć się, jakie możliwości dajemy przy zatrudnieniu.

#NorthgateLogistics #Podcast #HR #Kariera #TSL #TwojOsobistySpedytor

12.06.2026 17:22

Obecnie pracuję w tej firmie i jestem zadowolona ze współpracy. Atmosfera i ludzie w pracy są przyjaźni. Przełożeni wspierają w rozwiązywaniu problemów. Jest to dobre miejsce pracy dla osób, które cenią sobie profesjonalne podejście, ponieważ firma jest bardzo profesjonalna, poukładaną organizację oraz przyjazną atmosferę.
    Spedytor

25.05.2026 15:36

Pracuję w firmie już od kilku lat i z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce. Jeśli ktoś szuka stabilizacji i chce się realnie rozwijać w logistyce, to dobrze trafił. Wybicie się ze stanowiska młodszego specjalisty na wyższe pozycje jest jak najbardziej realne, co w tej branży nie jest standardem. Wypłaty zawsze na czas, systemy i narzędzia do pracy stale modernizowane.
    Dorota

29.01.2026 12:28

Świetna praca. Firma wyróżnia się profesjonalnym podejściem do współpracowników. Współpraca oparta jest na wzajemnym szacunku i zaufaniu. Wspaniała atmosfera, kadra zarządzająca, dyrektorzy oraz Pani Prezes.
    M.

29.04.2025 19:15

Jestem nowym pracownikiem i z chęcią zostawię tu swoją opinię. Mam za sobą doświadczenie w innych miejscach pracy i szczerze - Nigdzie nie pracowało mi się tak dobrze jak tutaj. Zostałam bardzo miło przyjęta i przeszkolona. W firmie panuje bardzo dobra atmosfera, przyjazna. Ogromnie się cieszę, że tutaj jestem bo praca w NGLT daje mi naprawdę dużo satysfakcji.

02.07.2026 12:34

Zajrzyjcie z nami do Northgate Logistics w Ząbkowicach Śląskich!
    W najnowszym filmie pokazujemy codzienną pracę zespołu od środka.

Oddział w Ząbkowicach Śląskich działa od 2016 roku i od tego czasu prężnie się rozwija, będąc ważną częścią Northgate Logistics.

W filmie usłyszycie m.in. Michała Wojciechowskiego – Zastępcę Kierownika ds. Logistyki, jednego z najdłużej pracujących pracowników w Ząbkowicach Śląskich, oraz Martę Stępkowską – Starszego Specjalistę ds. Logistyki, która opowiada o tym, dlaczego zdecydowała się dołączyć właśnie do tego zespołu.

Po oddziale oprowadza nas Katarzyna Aubrecht-Prondzińska – HR Manager, a o codziennej organizacji pracy i rozwoju zespołu opowiada również Agnieszka Balcerzak – Kierownik ds. Logistyki.
    Zobaczcie, jak wygląda praca w Ząbkowicach Śląskich i poznajcie ludzi, którzy tworzą to miejsce na co dzień!

22.06.2026 12:53

10 lat oddziału Northgate Logistics w Ząbkowicach Śląskich!
    19 czerwca 2026 roku świętowaliśmy wyjątkowy jubileusz 10-lecia oddziału Northgate Logistics w Ząbkowicach Śląskich.
    To już dekada wspólnego rozwoju, codziennego zaangażowania, budowania relacji i pracy, która realnie wpływa na rozwój naszej organizacji. Oddział w Ząbkowicach Śląskich od lat jest ważną częścią Northgate Logistics i przykładem tego, jak duże znaczenie mają ludzie, współpraca i konsekwencja w działaniu.

W wydarzeniu wzięli udział:

• Agnieszka Balcerzak– Kierownik ds. Logistyki

• Bartosz Bielas– Chief Logistics Officer

• Katarzyna Aubrecht-Prondzińska - HR Manager

• oraz zespół pracowników oddziału.

Dziękujemy za dotychczasową pracę, zaangażowanie i wspólnie budowane sukcesy. Gratulujemy pięknego jubileuszu i życzymy kolejnych lat pełnych rozwoju, dobrej współpracy oraz nowych osiągnięć.

22.05.2026 15:42

23 maja – Dzień Spedytora!
    Już jutro swoje święto obchodzi cała branża Spedytorów – ludzi, bez których współczesny transport i logistyka po prostu nie mogłyby funkcjonować. To zawód wymagający ogromnej odpowiedzialności, odporności na presję czasu, błyskawicznych decyzji i pełnej kontroli nad każdym etapem realizacji. Każdego dnia Spedytorzy łączą ludzi, firmy, rynki i kraje, dbając o to, aby tysiące ładunków docierały bezpiecznie i na czas.
    Z okazji Dnia Spedytora składamy wszystkim przedstawicielom branży wyrazy uznania i podziękowania za profesjonalizm, determinację oraz nieustanną gotowość do działania — niezależnie od godziny, sytuacji czy wyzwań na trasie.
    Szczególne podziękowania kierujemy do zespołu Northgate Logistics — za zaangażowanie, wiedzę i codzienną pracę, dzięki której nasi Klienci mogą mieć pewność, że ich ładunki są w najlepszych rękach.
     Z okazji Dnia Spedytora przygotowaliśmy specjalne wideo życzenia dla wszystkich Spedytorów z branży — zapraszamy do obejrzenia!
    W nagraniu udział wzięli:
    Anna Krzyśko-Vasković – Prezes Zarządu Northgate Logistics,
    Bartosz Bielas – Chief Logistics Officer,
    Sylwia Krzyśko-Marciniak– Chief People Officer,
    Beata Krzyżanowska – Chief Financial Officer,
    Barbara Dołęgiewicz – Franchise Development Director,
    Edyta Kacprzyk – Business Development Director,
    Dorota Gromnicka-Ćwikło – Chief Compliance Officer,
    Katarzyna Aubrecht-Prondzińska– HR Manager.

Niepolecam

24.03.2026 08:03

Kontakty łapią z ulicy, zero strategii sprzedaży, przez min. 6 miesięcy jako Mlodszy "Specjalista zarabiasz minimalną - To nie są Specjalisci 😊 To nastolatki które potrafią korzystac z Google i dzwonią.
    #Spedytor
    abc

24.03.2026 15:08

Młodszy Specjalista ma strategię rozwoju i jeśli już to plan sprzedaży. Jeśli po 6 miesiącach dalej zarabiałeś minimalną krajową, to znaczy, że nie nadajesz się do spedycji i nigdy nie zostaniesz specjalistą. Po pół roku możesz co najwyżej powiedzieć, że spedycję 'liznąłeś', a twoja opinia pokazuje, że rynek szybko cię sprawdził. Ja polecam tym, którzy chcą się rozwijać i nauczyć jak się zarabia dobre pieniądze.

TSL

26.03.2026 08:09

Panie w tej branży wszyscy to specjaliści;) W tej branży wystarczy dobrze kopiować ładunki z innych giełd na Transa i już jesteś Specjalistą, a jak dołożysz notę obciążeniową za byle co to juz jesteś Starszy Specjalista;)
    Xxx

23.02.2026 02:24

Dzień dobry czym różni się młodszy specjalista ds. logistyki od młodszego spedytora międzynarodowego? Od jakiegoś czasu oferty pracy są tylko na pierwsze stanowisko.
    Xxx

23.02.2026 21:54

Dziękuję bardzo za odpowiedź i mam nadzieję do zobaczenia wkrótce na rozmowie rekrutacyjnej :)

24.02.2026 11:49

Dziękujemy, zapraszamy do aplikowania.
    Spedytorka

13.02.2025 06:18

Czytając wszystkie komentarze dochodzę do wniosku że najlepsza praca dla wszystkich komentujących na nie to po prostu przyjście przesiedlenie 8h przed biurkiem i na koniec miesiąca wzięcie wypłaty. Praca spedytora wiąże się z mnóstwem decyzji że stresem adrenalina no i przede wszystkim umiejętnościami handlowymi. Zarobki uzależnione są od zaangażowania. Jeśli ktoś nie potrafi rozmawiać z klientem i nie potrafi podejmować decyzji pod presją czasu a tym samym nie wie co to jest multitasking to nie polecam. Prace trzeba czuć i lubieć to robić a wyniki przyjdą same. Motywacja i zaangażowanie kluczem do sukcesu. Polecam tą firmę gdyż daje ona możliwość rozwoju a na tym najbardziej mi zależy.

06.05.2025 14:00

Ta opinia jest tak głupia, że wymaga komentarza. Praca jest od pracy. Przebywanie w domu jest od przebywania w domu. Jeśli celem zawodowym jest pójście do domu po 8 godzinach bez względu na wszystko to od takiej pracy jest fabryka. Tutaj celem jest żeby spedytor zarabiał pieniądze i brał za to dużą premię. Praca z klientem to praca czasami 4 godziny w ciągu dnia, czasami 10 godzin w ciągu dnia, zależy co jest do zrobienia i jaki problem trzeba załatwić. Spedytorzy w tej firmie bardzo rzadko są w pracy więcej niż 8 godzin. A jeśli ktoś myśli jak ty to widocznie jest stary i zdziadziały, a do tego nie nadaje się do pracy z klientem.
    Spedytorka

08.02.2026 17:00

"Morski" dla rozwiania wątpliwości pracujemy po 8h, praca w sprzedaży wiąże się z ciągłymi działaniami przez 8 godzin bo z wyników bierze się premia. Praca w transporcie to ciągle działanie i podejmowanie decyzji. Przez takich co siedzą firma nie zarabia są oni nie opłacalni w sprzedaży liczą się targety nie statyści
    logistics

06.10.2025 13:00

Ta firma transportowa jest naprawdę godna zaufania, nigdy nie mieliśmy z nią żadnych problemów. Bardzo uprzejmi ludzie, którzy znają się na swojej pracy. Gorąco polecam!
    mnklogistics

06.10.2025 12:59

Kandydat 90.

22.09.2025 21:04

Witam, czy Northgate prowadzi auta podwykonawców? Na stanowisku spedytora mozna za to odpowiadać czy wyłącznie handel ladunkami ?

23.09.2025 18:47

W procesie rekrutacji bierzemy pod uwagę zarówno kandydatów z bogatym doświadczeniem zawodowym, jak i osoby, które dopiero rozpoczynają swoją ścieżkę kariery w spedycji. Każda aplikacja jest dla nas cenna, a ostateczna decyzja zależy od wielu czynników, nie tylko od stażu pracy. Zachęcamy do przesłania swojego CV – z przyjemnością się z nim zapoznamy.
    Kandydat 90.

23.09.2025 18:56

Do zobaczenia.
    a_gasha

04.06.2025 12:32

Polecam firmę. Najlepsze usługi
    Bartek

29.04.2025 17:58

Byłem dziś na rozmowie o prace. Dziwnie podejrzane czarowanie, ze nadaje się do tej pracy jak nikt inny. I wszystko będzie pode mnie.
    Nowa

15.10.2024 23:44

Chciałam wysłać swoje CV, ale przeraziłam sie wzmianką o ewentualnym zwrocie 10 000 zł, w razie gdybym chciala się zwolnić. Dzięki, że o tym napisaliście.
    Interesuje

29.04.2025 07:53

Czyli jak nie odpracujesz pewnego okresu musisz płacić? I ile czasu tak z ciekawości trzeba przepracować żeby nie płacić nić ?

29.04.2025 10:45

Nie ma takich zasad, potwierdzam nic nie trzeba oddawać.

12.04.2025 13:54

Mogę polecić pracę w NGLT osobom, które chcą wykazać zaangażowanie. Tak - zatrudniają osoby bez doświadczenia, ale po odbytym szkoleniu + po pół roku pracy można zarabiać dobrze, a po roku / półtorej nawet bardzo dobrze. Z tego co wiem nie ma tam dużej rotacji. Zdecydowanie polecam.
    Pracownik NGLT

27.02.2025 11:15

Jako wieloletni pracownik firmy mogę śmiało powiedzieć, że firma dała mi bardzo duże możliwości rozwoju, zaczynałam jak każdy inny pracownik bez doświadczenia- od najniższego stanowiska. Dzięki swojemu zaangażowaniu i wierze firmy w moje umiejętności jestem teraz tu gdzie jestem ;) oczywiście praca ma swoje minusy jak: czynniki stresowe, presja, ale z tego można wyciągnąć też plusy- człowiek naprawdę może się zahartować. Jak w każdej pracy- wymagane jest zaangażowanie w swoją pracę, za którą w końcu dostajemy co miesiąc wynagrodzenie. Osobiście bardzo dobrze mi się pracuje w NGLT- mam stały rozwój zarówno osobisty jak również zawodowy i pracuje w świetnym środowisku. Chcesz spróbować swojej siły charakteru ? Nie czytaj negatywnych komentarzy tylko przyjdź i się zaskocz ;)

11.02.2025 11:40

@pracodawca daje możliwość wejścia w branżę spedycyjną bez doświadczenia oraz dalszego rozwoju w niej

11.02.2025 09:49

Polecam wszystkim którzy chcą się nauczyć spedycji spotowej i zarabiać dobre pieniądze.
    Xyyz

26.10.2024 15:21

Moja opinia o tej pracy jest bardzo zróżnicowana. Zacznę od negatywów. Jak to bywa w korporacjach najpierw jest przed tobą rozkładany dywan. Obiecują gruszki na wierzbach. Umowy mało korzystne dla pracownika. Najbardziej Cię doceniają jak jesteś cwaniakiem, jest tu to traktowane jak zasób. Dużo rzeczy na pokaz ale rozumiem tak działa reklama. Plusem jest, że można pójść do tej firmy bez doświadczenia i po prostu dostaniesz z góry szkolenie. Zarobisz tylko jak jesteś dobrym handlowcem, w innym wypadku bez sensu. Nie wiem jak jest teraz ale jakiś spory czas temu rotacja pracowników nie była ze strony firmy, starali się trzymać tych co już pracują i się sprawdzają. Nie jest to praca zdecydowanie dla każdego, poziom stresu wysoki, odpowiedzialność duża. Musisz cały czas chcieć walczyć, chyba że masz super klientów, bo jak ich nie masz to bardziej ci się opłaci praca na kasie w biedronce.
    POMORZANIN

28.10.2024 08:40

a podobno maja bazę klientów z których można korzystać? Czy każdy oddział/pracownik szuka na własną rękę klientów? Jest stosowana praktyka "kopiuj-wklej" w celu sprzedaży ładunku? Dziś mało kto chce zatrudnić bez doświadczenia a większość spedycji krajowych szuka z ludzi z własną baza klientów? wtedy obiecują szampany w złotych kieliszkach;)
    Morał

09.02.2025 20:13

Klienta musisz sobie wydzwonić sam. Tyle w temacie. Więc całymi dniami dzwonisz i prosisz i liczysz na szczęście.
    Kontrahent northgate

03.02.2021 12:23

Firma nie zachowuje się profesjonalnie. Po zwolnieniu się logistyka, który/a zajmował się organizacja transportu kierowniczka Gdyni wydzwania i wypytuje czy taki pracownik kontaktował się z innej firmy, twierdząc, że byli pracownicy zachowują się nie fajnie i dzwonią z innego ramienia. Kompletne nieporozumienie. W ten sposób jestem zmuszana do łamania zasad rodo oraz tajemnicy handlowej. Chciwość, chciwość i jeszcze raz chciwość!!
    JA

12.06.2024 15:22

Zgadzam się z tym. Kradzież to kradzież.
    Idg

12.06.2024 22:42

Z tych wszystkich wypowiedzi bije ogromne niedocenienie i lekceważenie wkladu pracy waszych pracowników. Czyżby firma zarabiała dostarczając klientom gadzety i bajerując na delegacjach?Oburzająca ignorancja. Ps. Porównanie klieta, osoby myślące i z wolną wolą również mocno niefajne. Mam nadzieję że inni klienci też to przeczytają i zdobędą się na chwilę zadumy nad tym, jak postrzega ich zarząd.
    Rowerzysta

11.06.2024 12:10

Super praca, super atmosfera. Razem jesteśmy lepsi! Cieszę się że mogę tworzyć firmę z tak wspaniałymi ludźmi! :)
    asdf

27.04.2024 11:03

Trwa obecnie rekrutacja i szukają kogoś jako pracownika utrzymania czystości. Zaznaczyli w ofercie, że zapewniają wynagrodzenie etatowe + samochód służbowy wraz z kartą paliwową. No a czy tym samochodem można jeździć też prywatnie, czy tylko do celów służbowych, a potem trzeba go odstawić do firmy?

29.04.2024 09:43

Dziękujemy za pytanie, samochód służbowy w przypadku wykonywania pracy na stanowisku pracownika utrzymania czystości jest niezbędny z uwagi na lokalizację 2 naszych oddziałów, które mieszczą się w Świdnicy i Ząbkowicach Śląskich. Pracownik może korzystać z niego zarówno do przemieszczania się pomiędzy oddziałami jak i dojazdu ze swojego domu do pracy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Northgate Logistics S.K.?

Kontakt - Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K.

Feliksa Nowowiejskiego 24a 83-000 Pruszcz Gdański

Branża główna: Transport i spedycja

FacebookIconLinkedinIconInstagramIconYoutubeIcon
    Monika

22.08.2023 19:26

Praca Handlowiec ds. sprzedaży usług logistycznych-to aktualna oferta pracy wystawiona przez firmę. Wynagrodzenie zostało przedstawione jako podstawowe plus do tego prowizje. Jakich zarobków można się spodziewać? Rozwój w firmie zapewniany jest przez szkolenia podnoszące kwalifikacje?

26.10.2023 09:51

Pracownik nie musi nic płacić zatrudniając się.
    GOSC

26.10.2023 11:42

Za szkolenie pracownik nie musi płacić skąd takie informacje? Na logikę zatrudnisz się gdzieś i masz za szkolenie jeszcze płacić 10 tyś

26.09.2023 10:28

Cześć, pracuje w Northgate od grudnia 2022r, Zatrudniono mnie bez żadnego doświadczenia ,po 3 miesiącach pracy otrzymałam awans a moja premia z miesiąca na miesiąc wzrasta. Jest to bardzo motywujące i świetnie wpływa na zaangażowanie pracownika. Na ten moment moje wynagrodzenie jest bardzo satysfakcjonujące a wciąż mam możliwość awansu i ciągłego rozwoju. Polecam tą prace każdej młodej osobie, która jest ambitna i chce się rozwijać. Każdego dnia przychodzę do pracy zwarta i gotowa. W tej pracy nie ma nudy a brak sufitu finansowego sprawia, że człowiek ciagle chcę sięgać po więcej.

05.10.2023 14:52

Awans wynika z zaangażowania oraz realizowanych wyników. Firma nie wymaga dodatkowych szkoleń. Poszerzenie kompetencji wynika z rosnącego doświadczenia w pracy.
    chętny

13.09.2023 08:32

witam, widziałem ogłoszenie na spedytora w Redzie i Wejherowie. Czy ktoś może udzielić informacji o adresie? Chodzi o sprawdzenie dojazdu do ewentualnej pracy. A nie widzę żadnych informacji w internecie

13.09.2023 08:40

Dzień dobry. Adresy obu placówek znajdują się na naszej stronie https://northgatelogistics.pl/kontakt/ WEJHEROWO: ul. Sobieskiego 235/4 84-200 Wejherowo REDA: Obwodowa 92 lok. 2, 84-240 Reda
    aaa

06.09.2023 02:15

Wczoraj firma opublikowała ogłoszenie na asystentkę ds. personalnych i rekrutacji, którą rozważam, jako osoba świeżo po szkole. Pytanie czy z czasem będzie szansa, żeby z juniora przejść na normalne stanowisko? O awansie nic nie napisali, tylko że firma się rozwija, to pytam.

11.09.2023 15:57

Tak, jest możliwość awansu. termin i warunki są oczywiście zależne od doświadczenia, zaangażowania i wyników pracy na danym stanowisku.

23.08.2023 10:33

Men

23.08.2023 19:14

W jakim świecie żyjesz. Spedytor ma prowizję. Zarobki są zależne od tego co umie i robi. Chyba z branży nie jesteś. Słabi to szkoda gadac. Dobry ma ponad 10 koła a najlepsi ponad 15 w górę. Jak Ci średnią maja dać
    driver

24.08.2023 12:12

zarobki nie są od tego nie co umie a ile mu za to płacą Jeden będzie miał prowizje 5 % od obrotu drugi 30 % obrotu, ta sama praca a inne wynagrodzenie. Są spedycje gdzie spedzio ma 5 tys netto a są gdzie ma 30 netto.

21.08.2023 10:59

Czy w Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K. możliwa jest wypłata wynagrodzenia w częściach, częściej niż raz w miesiącu?

21.08.2023 11:36

Wynagrodzenie jest wypłacane zgodnie z regulaminem wynagradzania, jest to raz w miesiącu do ostatniego dnia miesiąca.

21.08.2023 11:48

Wszystkie wynagrodzenia są wypłacane do ostatniego dnia każdego miesiąca, jest to ustalone w regulaminie, więc indywidulane terminy nie mogą rożnić się od jego zapisów. Jeśli zachodzi okazjonalna potrzeba pracodawca wypłaci zaliczkę w trakcie miesiąca.
    Weronika

12.07.2023 17:07

12.07.2023 od godziny 8:00 auto podjechało na załadunek do Zielonej Góry . Towar załadowano o 17:00. Dla spedycji Northgate czas przestoju 9 godzin to nie żaden problem. Spedytor Pani Magdalena M. oraz kierownik Marcin K. to osoby niekompetentne oraz przekazujące nieprawdziwe informacje. Ostrzegam przed współpracą z tą firmą.
    ?

13.07.2023 09:40

Nie bardzo rozumiem jak taka informacja ma się do tematyki tego portalu.

13.07.2023 14:39

Dziękujemy za uwagi. W przypadku występowania problemów z realizacją zlecenia zachęcamy do kontaktu z naszym Działem Reklamacji: +48 606 774 628 [email protected]
    Daniel

03.07.2023 18:08

Pracowałem w firmie Northgate Logistics w oddziale Świdnica prawie półtorej roku i uważam, że to dobra praca. Zostałem zatrudniony jako osoba bez doświadczenia w branży. Pracodawca szkoli pracowników i przekazuje potrzebna wiedzę do wykonywania zawodu. Uważam, że jeśli ktoś chciałby spróbować swoich sił w tej branży to firma NGTL jest odpowiednim miejscem. W mojej ocenie firma przestrzega prawo pracy, nie spotkałem się z żadną sytuacją niepoprawną wobec mnie. Oddział w Świdnicy jest bardzo dobrym oddziałem, a przede wszystkim placówką. Pracodawca zapewnia naprawdę godne warunki pracy, oraz sprzęt, który spełnia w 100% swoje zdanie. Nigdy się nie spotkałem z mobbingiem wobec mnie. Ja polecam pracę w tej firmie, nigdy nie zostałem (usunięte przez administratora) przy wypłacie, a same wypłaty zawsze były terminowe, a czasem nawet szybciej. Odszedłem z firmy z prywatnych powodów, a sam pracodawca zachował się wobec mnie bardzo uczciwie i fair. Oczywiście jak w każdej firmie są pewne zgrzyty i problemy, natomiast nie było takich, których nie dało się rozwiązać. Pozdrawiam cały oddział w Świdnicy i życzę dalszych sukcesów :)
    Bożena

23.05.2023 15:34

Widziałam że firma szuka młodszego spedytora. Może ktos napisać coś więcej o benefitach? Jakieś hasła są podane w ogłoszeniu i nic mi nie mówią. Co to jest poranek kojota? Albo swobodny piątek? Ogólnie jak atmosfera w firmie? Dobrze się tu pracuje?

23.05.2023 16:01

Poranek kojota - Kiedy spotka nas z rana nagła sytuacja lub mamy do załatwienia ważną sprawę, raz w miesiącu w Northgate możemy przyjść do pracy godzinę później. Swobodny piątek to dzień, w którym jeśli ktoś ma ochotę – przychodzi do pracy w dresie lub kapciach, na co dzień obowiązuje smart casual. Jak w każdej pracy są lepsze i gorsze chwile, ostatecznie jednak zawsze tych dobrych jest więcej. Serdecznie zapraszamy do przesłania CV na adres mailowy: [email protected] z dopiskiem oddziału, do którego Pani aplikuje.

25.05.2023 08:06

Ogłoszenie ponownie się pojawiło ponieważ Northgate Logistics stale się rozwija. Mamy aż 13 oddziałów/placówek i każda z nich sukcesywnie powiększa zasoby pracowników dlatego co chwile wystawiamy nowe oferty.
    Nie pozdrawiam

07.04.2023 15:45

Bylem zdziwiony negatywnymi opiniami ale chcialem sie przekonac Prawie 3 tyg procesu rekrutacyjnego I czekania na odpowiedz na stanowisko mlodszy spedytor , po czym dostaje sms ze wybrano innego kandydata. Nie marnujcie czyjegos Czasu … ODRADZAM kontakt z ta firma.

11.04.2023 08:50

Dzień dobry. Proces rekrutacyjny nigdy nie jest łatwy i szybki. Z racji dużej ilości złożonych aplikacji to musi potrwać. Zależy nam na dokładnym poznaniu kandydatów ale także na zaprezentowaniu firmy, tak aby kandydaci byli świadomi czego oczekujemy od przyszłego pracownika, jaki rodzaj zadań go czekają w Northgate Logistics i co w zamian może zyskać. Dlatego nasz proces rekrutacyjny może trwać nawet i dłużej niż 3 tygodnie. Niestety nie każdego możemy zatrudnić, co może być rozczarowaniem dla niektórych kandydatów.
    Janek

23.05.2023 14:58

Ale informowanie o wyniku rekrutacji SMSem jest bardzo słabe po prostu :/
    czarna

26.09.2019 10:17

Jestem zadowolona z pracy w tej firmie. Zostałam zatrudniona bez doświadczenia ale wszystkiego się można nauczyć. Budżety są do wykonania, trzeba mieć motywację i zapał, a nie tylko narzekać. Przychodzę do pracy, robię swoje i po 8 godzinach uciekam do domu. wynagrodzenie jest ok.
    Manager

04.05.2023 13:52

jakbyś widział ile obrotu rocznie robi ta Firma byś nie napisał ze to byle jak Firma spedycyjna, raczej kilkadziesiąt mln nie wzięło się z czapy
    Martyna

23.05.2023 14:54

„Byś nie napisał” poziom spedytorów tej firmy widoczny na każdym kroku ????
    Iza

29.04.2023 17:52

O co chodzi z tym Porankiem Kojota i Swobodnymi Piątkami w ogłoszeniu na stanowisko Spedytor Międzynarodowy? :D Jeszcze w przypadku tego drugiego coś mi świta, ale o pierwszym nigdy nie słyszałam w żadnej firmie. Co to jest?

04.05.2023 16:03

Porankiem Kojota to benefit dla pracownika, który jest „przepustką” do wykorzystania raz w miesiącu na przyjście do pracy 1 godzinę później.

13.05.2022 14:27

Firma bardzo prężnie się rozwija. Jest liderem w swojej branży. Jako pracodawca daje ogromną możliwość zdobycia doświadczenia oraz rozwoju. Firma zapewnia pakiet szkoleń oraz wiele dodatkowych benefitów. Polecam tym którzy chcą zdobyć doświadczenie i rozwijać swoje umiejętności.
    Manager

11.04.2023 12:27

Co sie nie podoba w tym modelu biznesowym? Franczyza jak każda inna podział zysków a że branża bardzo szeroka to jest się czym dzielić
    NIKI TIKI

11.04.2023 12:55

dobrze "gadasz" jesteś od nas z gy?
    spedytor międzynarodowy

13.02.2023 09:06

Jest ktoś wstanie z pracowników napisać z szanownych pracowników jak wygląda praca spedytora w tej firmie? Czy nowy spedytor pozyskuje klientów z giełd czy bierze za telefon i w ciemno szuka klientów na zasadzie call center? Czy przyj,ują tylko spedytorów z własną bazą klientów czy jest możliwość korzystania z bazy firmy? Czy prowadzi sie auta firmy czy spedytor zajmuje się czysto handlem ładunkami?

07.04.2023 14:15

Dzień dobry. Nie wymagamy znajomości języków obcych, jednak jeśli ktoś już zna jakiś będzie mu na pewno łatwiej w pracy spedytora.

11.04.2023 08:41

Dzień dobry. Co do zarobków, to każdy kandydat dowie się na rozmowie kwalifikacyjne o przewidzianych umowach i warunkach pracy, w zależności od stanowiska na które aplikuje. Wysokość zarobków zależy od kwalifikacji na zajmowanym stanowisku oraz od wyników pracy własnej spedytora. Jest to wynagrodzenie zasadnicze + premia. System wynagradzanie jest przejrzysty, na bieżąco dostępny dla każdego pracownia na naszej wewnętrznej witrynie.
    Zaintereowany

21.03.2023 09:37

A czy okolicach Pszczyny będziecie coś otwierac?

23.03.2023 10:37

Dzień dobry. Na chwile obecną nie planujemy otwierać oddziału lub placówki partnerskiej w okolicach Pszczyny.
    Iza

25.02.2023 21:49

W ofercie na spedytora wymagają znajomości chociaż jednego języka obcego. Nie ma znaczenia, jaki to język? Zastanawia mnie, czemu nie wyszczególnili takiej informacji.
    Obiektywny/

27.02.2023 08:55

JEZELI SPRZEDAJĄ ŁADUNKI PRAKTYCZNIE NA CAŁYM ŚWIECIE TO NIE MA ZNACZENIA JAKI JĘZYK KAŻDY KOLEJNY BĘDZIE TYLKO ATUTEM.
    Jakub

27.12.2022 01:08

Jest tu ktoś, kto pracował w tej firmie i opowie jakie są mniej więcej zarobki? Dobrze się współpracuje z ludźmi?
    maomao

12.01.2023 17:55

no klient sam nie wskoczy pozyskac go trzeba a ten co nie umie odpada. Ja byłem uczony od poczatku jak to robić i robie kasiorke a z innymi jest różnie. Ktoś sobie radzi inny nie. Przychodzi wielu kozaków a później jak trzeba pracować to już problem mają. takich nie trzymają i zostają sami konkretni. jak u innych jest nie wiem bo po co jak jest oki
    wiesław wiesłąw

13.01.2023 08:17

To masz racje przychodzi wielu kozaków a potem bywa różnie, Klienta trzeba pozyskać ale widzę w NGL ułatwiają praćę ponieważ posiadają bazę 20 tys klientów a idź do Spedycji nowo otwartej bez renomy na rynku gdzie poprzez kopiowanie ładunków można stworzyć z kimś relacje. W spedycji można zrobić kasiorkę osobiście znam spedytorów którzy wyciągają grubo ponad 10 tys z tym ze na kopiowaniu ładunków z innych giełd. Powodzenia i gratuluje Tobie się udało.

23.12.2022 14:24

Czy Asystent/-ka w firmie Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K. można zmienić po czasie na inny?
    CPO

23.12.2022 17:07

A co konkretnie zmieniać?
    Ciekawy

23.12.2022 16:58

Czy w Northgate wynagrodzenie prowizyjne wypłacane jest pod stołem ?

23.12.2022 17:06

Żadne wynagrodzenie nie jest wypłacane "pod stołem". Wszystkie składniki wynagrodzeń pracowników są liczone wg przepisów prawa, są opodatkowane i "ozusowane".
    Sylwia

28.11.2022 13:01

Interesuje się jako potencjalny Franczyzobiorca modelem biznesowym. Skąd wynika różnica jeżeli chodzi o ilość pracowników biura własne VS franczyzowe? Biura własne personel 20 pracowników Biura Partnerskie 3 pracowników. Jak wiadomo skala robi obrót z 3 pracownikami ciężko utrzymać biuro oraz zarobić godziwe pieniądze. Skąd wynika różnica? Czy strategią centrali jest stopniowe rozwijanie sieci franczyzowej do etapu takiego jak biura własne? Firma robi pozytywne wrażenie czuć profesjonalne podejście do branży,

02.12.2022 15:23

Dzień dobry. Różnica w liczbie pracowników w biurach własnych i placówkach franczyzowych wynika przede wszystkim z początkowej fazy rozwoju placówek partnerskich. Niektóre biura własne istnieją od ponad 10 lat. Najstarsza Placówka Partnerska istnieje dopiero od 2 lat. Placówki jak i własne oddziały są nastawione na stopniowy rozwój i to się sprawdza. Model biznesowy przewiduje w każdym roku prowadzenia placówki partnerskiej sukcesywne zwiększanie ilości zatrudnionych w niej osób.

Zostaw merytoryczną opinię o Northgate Logistics Sp. z o.o. S.K.