haal09.06.2019 22:33
DIPAM- bardzo dobra firma wykonawcza działająca w obszarze termoizolacji z piany poliuretanowej oraz hydroizolacji. Przykład, że nie pochodzenie firmy ma znaczenie, ale doświadczenie i profesjonalizm.
Jako pracodawcę oceniam DIPAM bardzo dobrze. Jednak trzeba zaznaczyć, że żeby uzyskać te 200-300 złotych (z prowizji) trzeba zainwestować czas, pieniądze, amortyzację samochodu, paliwo i własną pracę na poziomie tysiąca – dwóch tysięcy złotych. Ten fakt sprawia, że praca jest tam wymagająca – nie dla każdego, ale wiadomo nic nie ma za darmo.
Nie mnie, jak ma się odpowiednią ilość środków na starcie lub wsparcie z innych źródeł można budować przyszłość DIPAM i póki jest się gotów poświęcać dla tej firmy można liczyć na wsparcie co pewien czas. Potem jednak by wyjść z długów, trzeba znaleźć gorszą pracę, taką ze stałą przewidywalną pensją, z nudnym dodatnim bilansem nakładu środków. Na szczęście zostaje świadomość, że DIPAM dzięki tobie idzie do przodu bazując na twojej wcześniejszej pracy. Zostaje tylko w pewnym stopniu żal do siebie, że nie weszło się w ten interes z większym kapitałem by pozostać w tej symbiozie dłużej I współtworzyć sukces DIPAM.