Zamówiłam 8 sztuk donic za ponad 600 zl. Niestety produkt przyszedł uszkodzony. Doniczki były jedynie zabezpieczone kartonem i małym urwanym styropianem. Zamówiłam 8 sztuk z czego 4 były porozbijanie. Kontakt utrudniony, wręcz zerowy. Chcąc dokonać zwrotu reszty doniczek wraz z uszkodzonymi okazało się, że paczka jest zbyt duża i muszę dodatkowo opłacić kuriera. Kurier otrzymał paczkę do transportu tak samo zabezpieczona jak otrzymałam. Po paru dniach okazało się, że przez moją uczciwość nie zostanie wypłacona mi kwota za 3 sztuki donic, ponieważ reszta podczas transportu uległa zniszczeniu. Sprzedający wręcz cynicznie podszedł do sprawy, ignorował wiadomości, odpisywał jedynie po otrzymaniu przesyłki, dbając o własny interes. Produkty powinny być starannie zabezpieczone folią. Uważam, że mamy fragment styropianu i cienki kartonik nie spełni roli amortyzacji podczas transportu, zwłaszcza kiedy są one położone jeden na drugim.. Unikajcie tego sprzedającego. Kontakt zerowy, a jeśli okaże się, że są jakieś problemy oleje sprawę i nie wypłaci całego zwrotu.