Odradzam korzystanie z usług Pana. Żeby się coś dowiedzieć trzeba go ciągnąć za język, dopytywać, wymuszać odpowiedzi, sam tylko czeka aż człowiek się rozłączy. Tam czas płynie inaczej. Jeśli właściciel mówi Ci, że auto będzie zrobione na za tydzień, to nie ma szans że tak będzie. W takiej sytuacji potrafi trzymać auto nawet miesiąc (!) I zbywać: jutro, jutro. Szkoda czasu i nerwów.
Nie zgadzam się że złą opina gdyż niestety u dobrego mechanika trzeba poczekać a u Pana Zioły są duże kolejki aby się do Niego dostać i co za tym idzie czas oczekiwania się zwiększa.
To nie powinien w takim przypadku zatrudnić sobie więcej osób to pomocy? Czy to nie jest dobre rozwiązanie tego problemu?
Aby zatrudnić, trzeba mieć kogo zatrudnić, mało jest dobrych mechaników do pracy i dlatego pewnie są długie kolejki bo i rąk do pracy mało.
A to bardzo słuszna uwaga, o tym nie pomyślałam. Czyli tak właściwie nikt z technikum nie może tu liczyć na żaden staż ani nic? Bo to w sumie mogłoby być wartościowe dla obydwu stron, skoro faktycznie ten Pan jest tak dobry. ;)
Widziałem praktykantów , stażystów także są cały czasi myślę, że na pewno uczniowie się tam dużo nauczą.
Oddałem auta do naprawy z polecenia zadowolonego kolegi z usług Pana Zioły, ja teraz też mogę polecić bo wszystko teraz chodzi bez zarzutu.
Byłem z autem u Pana Pawła Zioło od razu zdiagnozował i wymienił zepsutą część inni mechanicy nie mogli znaleźć przyczynę , od tamtej pory przyjeżdżam i polecam moim znajomych tego mechanika.
Bardzo dobry mechanik- polecam!!!
Opinie tutaj są takie mieszane więc ciekawi mnie czemu polecasz tego mechanika i co najbardziej sobie cenisz w jego usługach?
Odpowiadam Kamilii, że byłem, sprawdziłem i po prostu polecam.Po prostu jestem zadowolony z usług Pana Zioły.
No i konstruktywnie ujęte. ;) A tak właściwie to ktoś tego Pana polecił czy jak to się stało, że poszedłeś go sprawdzić?
Szybka ,fachowa obsługa. Auto działa bez zarzutu.
Praca zależna od humoru szefa. Jak mu się w życiu osobistym układa to i w pracy było ok a jak miał problemy to lepiej było nie podchodzić i o nic nie pytać Zwolniona ze względu na szefa życie prywatne.
Jak się pracuje w Autoserwis Paweł Zioło?
Zobacz opinie na temat firmy Autoserwis Paweł Zioło tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.