Instytut GCP

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 268 ocen.

Opinie o Instytut GCP

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instytut GCP

Nina

Czy jesteście pewni, że w dalszym ciągu nie można napisać o firmie coś pozytywnego? Nikt nie mówi, że Instytut GCP to idealna firma. Kłopoty mogą przydarzyć każdemu!

Natalia

Czy aktualnie dostępne są nowe oferty pracy w Instytut GCP w Krakowie? Informacje na temat warunków zatrudnienia są bardzo pomocne dla użytkowników forum, którzy rozważają podjęcie pracy w danej firmie. Wasze doświadczenie zawodowe może okazać się cenną wskazówką przy podjęciu decyzji o zatrudnieniu.

OSZUKANI???

Zawiść –"Polska zawiść polega na tym, że ludzie nie chcą się uczciwie konfrontować z innymi. W myśl zasady: nie będę się starał żeby być lepszy od tego „Ziutka”, tylko zrobię wszystko by temu „Ziutkowi” zaszkodzić – zauważa prof. Krzemiński. Skutek? Do urzędów kontroli skarbowej w całym kraju trafiają stosy anonimów. W samej tylko Warszawie , Poznaniu i Katowicach wpływa do UKS po 400-600 donosów rocznie. Powodem nie jest raczej obywatelska troska lecz czysta zawiść. „Mój sąsiad ma nowy samochód, on i jego żona nie pracują, skąd mają na to pieniądze?" – pytał ostródzką skarbówkę tzw. życzliwy"

Idealny mąż

Działanie na granicy prawa może jak najbardziej być bezprawiem, patrz: Art. 5. Nie można czynić ze swego prawa użytku, który by był sprzeczny ze społeczno-gospodarczym przeznaczeniem tego prawa lub z zasadami współżycia społecznego. Takie działanie lub zaniechanie uprawnionego nie jest uważane za wykonywanie prawa i nie korzysta z ochrony.

§
@Idealny mąż 30.09.2016 09:04
Działanie na granicy prawa może jak najbardziej być bezprawiem, patrz: Art. 5. Nie można czynić ze swego prawa użytku, który...

Art. 5 K.C. Nie można czynić ze swego prawa użytku, który by był sprzeczny ze społeczno-gospodarczym przeznaczeniem tego prawa lub z zasadami współżycia społecznego. Takie działanie lub zaniechanie uprawnionego nie jest uważane za wykonywanie prawa i nie korzysta z ochrony.

Żona męża

@Si, co rozumiesz pisząc wszystko gra w firmie aktualnie? Mam rozumieć, że to oszukiwanie klientów o którym piszą w Internecie to taka wasza gra? Uważaj żebyś czerwonej kartki nie zobaczył.

anonim

(usunięte przez administratora)

Dariusz.R

@reja przyjacielu, przeglądnij to forum ktoś tu kiedyś pisał o problemach z wypłatą.

Renata.Ł

No proszę jaki przyjacielski klimat się tu stworzył :) Złóż CV w sekretariacie dyrektora Jacka Szmita ostatnio ostro działa może będzie potrzebował ludzi do pracy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Dariusz.R

@Do xyz jak jest z kasą bo czytałem że jest problem z wypłatami?

anonim

(usunięte przez administratora)

Dariusz.A

Jaką reklamą? Z marketingiem poniekąd bardziej z telemarketingiem oraz windykacją

Renata.Ł

Oj przydałaby się napewno

Bożena.W

Ktoś wie czy nie potrzebują skutecznej windykatorki?

Renata

Chętny do pracy zwłaszcza darem przekonywania zawsze klientów zawsze się przyda w padnij do firmy przedstaw się może coś się znajdzie.

anonim

(usunięte przez administratora)

janosik

....damskie sie nie liczy!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

ojciecdziecka

Nie jestem pewien czy nadajesz się do tej pracy z koro nie umiesz znaleźć numeru telefonu i zapytać. To jak ty sobie dasz radę przy łapaniu klientów. Przemyśl jeszcze raz decyzję.

ojciecdziecka

On o tym jeszcze nie wie. A naiwniaków nie brakuje.

lacota

Oj tam, oj tam psy szczekają a karawana idzie dalej. Paru się wywinie reszta zapłaci i ty Janosik też :)

oszukana88

Na atmosferę raczej nikt nie narzeka, zadzwoń pod nr tel. 12 211 91 44 i umów się na rozmowę rekrutacyjną.

janosik

właśnie po to jest taka instytucja jak urząd KONTROLI skarbowej ,czyli jak sama nazwa mówi KONTROLUJE,nie twierdze ze ,tak nie jest , jak skontrolują to będą wiedzieć czy jest tak jak mówisz , teraz tego nie wie nikt:-) jak dla mnie zajebis..pomysł:-)

OSZUKANA88

okaże się kto jest pracownikiem firmy jak zapukają panowie Policjanci do twoich drzwi ,,Alekto'' i zamkną wam ten biznesik!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Kasandra

Zauważyłam, że jakimś cudem znikną odnośnik to ważnej w tym temacie wizytówki instytutu GCP Kraków - ( usunięte przez administratora )

Barabasz

Trochę to dziwne bo na stornie http://polskieprawo.eu/kontakt możemy znaleźć taki adres: ul. Lubostroń 23/3, 30-383 Kraków. Zdaje sobie sprawę, że obawiając się wizyty "zadowolonych" Klientów lub dziennikarzy chcącym porozmawiać o waszym biznesie nie chcecie się oficjalnie dzielić informacją o siedzibie. Ale szanujcie, chociaż swoich potencjalnych pracowników a nie gońcie ich po całym mieście! Jeśli teraz ich tak traktujecie to, co dopiero jak zostaną waszymi pracownikami i będą wzywani do sądu pewnie umyjecie ręce mówiąc nie wiedzieliśmy, że tak robią to oburzające, my dbamy o nasz wizerunek?

anonim

(usunięte przez administratora)

Kaliope

Tam to znaczy gdzie pod którym adresem?

anonim

(usunięte przez administratora)

Maja

Możesz podać więcej szczegółów, jaka forma zatrudnienia, ile zarabiają, na jakich stanowiskach ?

Barabasz

Panie i Panowie ja poszedłbym w tę stronę - zgodnie zasadami pracownik, który wyrządził szkodę osobie trzeciej z winy umyślnej (tj. celowo lub z powodu rażącego niedbalstwa), ponosi pełną odpowiedzialność za tę szkodę. Z tego względu jest on zobowiązany do zwrotu pracodawcy pełnego odszkodowania, jakie ten wypłacił poszkodowanemu. W orzecznictwie sądowym z zakresu prawa pracy wyrażony został nawet pogląd, iż umyślne wyrządzenie szkody osobie trzeciej skutkuje wyłączeniem reguły określonej w art. 120 § 1 K.p. i bezpośrednią odpowiedzialnością pracownika wobec poszkodowanego. Jak wskazał Sąd Najwyższy w uzasadnieniu przywołanej już uchwały z dnia 12 czerwca 1976 r., pracownik odpowiada za umyślne wyrządzenie szkody na zasadach ogólnych. Jeżeli więc pracodawca sam naprawił szkodę wyrządzoną osobie trzeciej z winy umyślnej swego pracownika, to będzie miał w stosunku do niego, na mocy art. 441 § 3 K.c. w związku z art. 300 K.p., roszczenie zwrotne nieograniczone przepisem art. 120 K.p. W orzecznictwie utrwalił się pogląd, zgodnie, z którym obowiązek naprawienia szkody wyrządzonej przez pracownika osobie trzeciej nie obciąża pracodawcy, jeżeli szkoda powstała jedynie "przy okazji", a nie przy wykonywaniu przez pracownika obowiązków służbowych.

anonim

(usunięte przez administratora)

Eunomia

Nie bardzo rozumiem logikę Twojej odpowiedzi na post powyżej. Możesz mi i pozostałym czytelnikom tego portalu wyjaśnić jak według Ciebie sprawca miałby nakłonić do określonego działania poszkodowanego, jeśli nie wzbudziłby w nim zaufania dbając np. m.in. o swoją opinię? Piszesz też że „…nikt by się na to nie zgodził…”, kto ma się jeszcze na takie działania zgodzić skoro rozważamy tu, że pracodawca i pracownik działają wspólnie i w porozumieniu?

anonim

(usunięte przez administratora)

Erato

Zakładając, że te informacje są prawdziwe i firma faktycznie wprowadza Klientów w błąd i wykorzystuje fakt, że choć przedsiębiorcy powinni nie zawsze czytają regulamin. To, co można znaleźć w Internecie na temat strony polskieprawo.Eu właśnie na to wskazuje to liczysz na uczciwą informację? W swoim czasie gdybyś zapytał się szefa Amber Gold czy można u nich zarobić to myślisz, co by Ci odpowiedział?

anonim

(usunięte przez administratora)

Erato

Zastanawiam czy niektórzy ludzie są tak zdesperowani, że szukają pracy firmie, która ze „swoimi” klientami spotyka się w sądzie żądając zapłaty za coś, czego według niuch nigdy nie zamawiali?

o DTJ

Przedsiębiorstwo „DTJ” Sp. z o.o. rozpoczęło swoją działalność w marcu 2002 r. Od początku miejscem prowadzenia działalności był Grodzisk Wielkopolski, ul. Słowiańska 12. U progu swojej działalności przedsiębiorstwo zajmowało się tylko handlem tworzywami sztucznymi, a następnie sortowaniem i przygotowywaniem odpadów do procesu zagęszczenia oraz regranulacji. W 2004 r. spółka uzyskała pozwolenia na odzysk (recykling) odpadów z tworzyw sztucznych. Pozwolenie to ważne jest na okres 10 lat. W 2006 roku wdrożono i certyfikowano Systemu Zarządzania Jakością zgodny z wymaganiami normy ISO 9001:2000. Firma pozyskuje surowiec (odpady) głównie z terenu wielkopolski, natomiast odbiorcami produktów i usług oferowanych przez przedsiębiorstwo są firmy z terenu całego kraju oraz podmioty zagraniczne - firmy niemieckie. W toku dotychczasowej działalności nasze przedsiębiorstwo zyskało, dzięki dopracowaniu procesu produkcyjnego, wysoką pozycję w branży oraz stałych usatysfakcjonowanych klientów. Dane firmy: DTJ Sp. z o.o., ul. Słowiańska 12, 62-065 Grodzisk Wlkp., Sąd Rejestrowy: Sąd Rejonowy – Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, VIII Wydział Gospodarczy KRS, Nr KRS 0000095835, Wysokość kapitału zakładowego: 50.000,00 zł, NIP 995-01-13-723, NIP UE: PL9950113723, Regon: 411451470

Proszesiezastosowac

Opinia to ocena pracownika, studenta, ucznia, przygotowana przez jego bezpośredniego zwierzchnika. Może być zarówno pozytywna, jak i negatywna. W opinii nie należy przesadzać z używaniem superlatywów, ponieważ może to się wydawać podejrzane i stronnicze. Występują także opinie poufne, czyli takie o których nie wie osoba opiniowana. Wówczas przekazywane są one w zaklejonej kopercie, na której widnieje nazwisko osoby opiniowanej. Wskazane jest, aby w opinii pojawiły się wyrażenia, umożliwiające sformułowanie oceny takie jak: „jestem przekonany”, „z całą pewnością”, „według mnie” itp.

tomek

Sporządzoną opinię należy złożyć do Dziekanatu Kolegium Prawa - pokój B3 do 30 czerwca 2016 r. do godz. 16:00. Do pracy należy załączyć stronę tytułową. Nie jest możliwe przesyłanie opinii drogą internetową. Wyniki konkursu zostaną ogłoszone najpóźniej do 30 czerwca 2016 r.

ala

Dobra praktyka kliniczna, DPK, GCP (od ang. good clinical practice) Międzynarodowe standardy etyczne i naukowe dotyczące planowania, prowadzenia, dokumentowania i ogłaszania wyników prowadzonych z udziałem ludzi badań klinicznych, opracowane przez Międzynarodową Konferencję ds. Harmonizacji (ICH). Postępowanie zgodnie z tym standardem stanowi gwarancję wiarygodności i dokładności uzyskanych danych oraz raportowanych wyników, a także przestrzegania praw osób uczestniczących w badaniu[1]. Dodatkowym celem dobrej praktyki klinicznej jest dokonanie rozdziału i określenia odpowiedzialności podmiotów zaangażowanych w badanie kliniczne, a mianowicie: sponsora badania głównego badacza (ze współbadaczami) komisji bioetycznej organów regulacyjnych[2]. Standardy dobrej praktyki klinicznej opracowano celem określenia jednolitych zasad prowadzenia badań klinicznych w krajach Unii Europejskiej, Japonii i Stanach Zjednoczonych, umożliwiających wzajemne uznanie uzyskanych danych przez odnośne władze w tych krajach. W prawie europejskim warunki prowadzenia badań klinicznych nad produktami farmaceutycznymi zostały uregulowane w dyrektywie 2001/20/WE i odnoszą się do wszystkich badań klinicznych, w tym dotyczących dostępności biologicznej i równoważności biologicznej, z wyłączeniem badań nieinterwencyjnych. W Polsce określa je rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 2 maja 2012 roku w sprawie dobrej praktyki klinicznej (Dz.U. z 2012 r. nr 489). :)

gość1

Chciałam zapytać o Centrum Innowacji i Biznesu w Nowej Rudzie.. Czy są tam warunki do zorganizowania Sylwestra? Chodzi mi o około 20 osób. Czy ktoś poleca i czy jedzenie jest ok? proszę o wiarygodną opinię..

gość

Szanowni Państwo, Witamy w Centrum Biznesu i Innowacji, zlokalizowanym w Nowej Rudzie-Słupcu, na terenie Noworudzkiego Parku Przemysłowego. Naszym Gościom oferujemy eleganckie, stylowo wyposażone pokoje (TV, telefon, biurko do pracy, sejf, minibar). W cenie pokoju uwzględniamy śniadanie oraz dostęp do Internetu. Przy rezerwacji macie Państwo okazję zapoznać się z ofertą SPA. Obsługująca go firma PRESTIGE proponuje szeroki wybór zabiegów w zakresie kosmetyki pielęgnacyjnej, medycyny estetycznej, pakietów Day Spa. Miłośników aktywnego wypoczynku zachęcamy natomiast do skorzystania z usług pobliskiego Centrum Turystyczno-Sportowego lub wyjazdów turystycznych z lokalnym biurem podróży. W zaciszu naszej Restauracji Goście - wytrawni smakosze czy miłośnicy lekkich posiłków - mają niepowtarzalną okazję, aby przy lampce dobrego wina delektować się daniami z naszego menu. To tutaj organizujemy spotkania biznesowe z kontrahentami, uroczyste przyjęcia rodzinne i inne imprezy. Jednorazowo możemy obsłużyć maksymalnie 100 osób. W okresie letnim na wszystkie specjały zapraszamy do ogródka. Do dyspozycji Gości oddajemy również nowoczesne, w pełni klimatyzowane sale konferencyjne: salę główną (maks. 50 osób) oraz 2 sale pomocnicze (14 i 60 osób). Istnieje możliwość skorzystania ze sprzętu audiowizualnego z nagłośnieniem i projekcyjnego. Nasza oferta obejmuje przerwy kawowe, przekąski oraz lunche, co stanowi doskonałe uzupełnienie imprez odbywających się w Centrum. Z myślą o potrzebach wynikających z nowoczesnych sposobów prowadzenia szkoleń, spotkań konferencyjnych, integracyjnych oraz imprez okolicznościowych zapewniamy także profesjonalną i kompleksową pomoc w ich organizacji. Jesteśmy otwarci na współpracę i spełnienie Państwa oczekiwań w taki sposób, aby mieć przekonanie, że spotkamy się drugi, trzeci i następny raz.

Waldi

Od 1992 roku firma Europejskie Centrum Innowacyjne wspiera polskich Przedsiębiorców. Jako jedni z pierwszych w Polsce rozpoczęliśmy współpracę z zagranicznymi producentami profesjonalnych drabin aluminiowych oraz rusztowań. Wychodząc na przeciw potrzebom polskich Przedsiębiorców firma stale poszerza swój asortyment handlowy. Obecnie zaopatrujemy kompleksowo firmy w profesjonalne maszyny i narzędzia do bezpiecznej pracy, takie jak: drabiny, rusztowania, wyposażenie warsztatu i magazynów.Dzięki zaangażowanej kadrze oraz dwudziestoletniemu doświadczeniu firma wypracowała sobie wiodącą pozycję w dziedzinie zaopatrzenia Przemysłu i nieustannie wyszukuje innowacyjnych rozwiązań po to by wdrażać je na rynek polski i powodować pracę bezpieczniejszą, łatwiejszą i bardziej efektywną. Branże: Budownictwo / Rusztowania, drabiny i szalunki Przemysł i produkcja / Przemysł metalurgiczny / Obróbka metali / Maszyny do obróbki metali Transport i spedycja / Transport wewnętrzny / Magazynowanie i składowanie towarów

Konrad

PONAWIAM PYTANIE CZY PRACOWAŁ W KTOŚ W CENTRUM INNOWACJI W KRAKOWIE NA BOBRZYŃSKIEGO 14? PODKREŚLAM, ŻE NIE JESTEM STUDENTEM, DOKTORANTEM ANI PRACOWNIKIEM WYDZIAŁU BIOCHEMII, BIOFIZYKI ANI BIOTECHNOLOGII UNIWERSYTETU JAGIELLOŃSKIEGO.. ALE BARDZO MI ZALEŻY NA TEJ PRACY

KONRAD

PONAWIAM PYTANIE CZY PRACOWAŁ W KTOŚ W CENTRUM INNOWACJI W KRAKOWIE NA BOBRZYŃSKIEGO 14? PODKREŚLAM, ŻE NIE JESTEM STUDENTEM, DOKTORANTEM ANI PRACOWNIKIEM WYDZIAŁU BIOCHEMII, BIOFIZYKI ANI BIOTECHNOLOGII UNIWERSYTETU JAGIELLOŃSKIEGO.. ALE BARDZO MI ZALEŻY NA TEJ PRACY

gość

Szanowni Państwo, Witamy w Centrum Biznesu i Innowacji, zlokalizowanym w Nowej Rudzie-Słupcu, na terenie Noworudzkiego Parku Przemysłowego. Naszym Gościom oferujemy eleganckie, stylowo wyposażone pokoje (TV, telefon, biurko do pracy, sejf, minibar). W cenie pokoju uwzględniamy śniadanie oraz dostęp do Internetu. Przy rezerwacji macie Państwo okazję zapoznać się z ofertą SPA. Obsługująca go firma PRESTIGE proponuje szeroki wybór zabiegów w zakresie kosmetyki pielęgnacyjnej, medycyny estetycznej, pakietów Day Spa. Miłośników aktywnego wypoczynku zachęcamy natomiast do skorzystania z usług pobliskiego Centrum Turystyczno-Sportowego lub wyjazdów turystycznych z lokalnym biurem podróży. W zaciszu naszej Restauracji Goście - wytrawni smakosze czy miłośnicy lekkich posiłków - mają niepowtarzalną okazję, aby przy lampce dobrego wina delektować się daniami z naszego menu. To tutaj organizujemy spotkania biznesowe z kontrahentami, uroczyste przyjęcia rodzinne i inne imprezy. Jednorazowo możemy obsłużyć maksymalnie 100 osób. W okresie letnim na wszystkie specjały zapraszamy do ogródka. Do dyspozycji Gości oddajemy również nowoczesne, w pełni klimatyzowane sale konferencyjne: salę główną (maks. 50 osób) oraz 2 sale pomocnicze (14 i 60 osób). Istnieje możliwość skorzystania ze sprzętu audiowizualnego z nagłośnieniem i projekcyjnego. Nasza oferta obejmuje przerwy kawowe, przekąski oraz lunche, co stanowi doskonałe uzupełnienie imprez odbywających się w Centrum. Z myślą o potrzebach wynikających z nowoczesnych sposobów prowadzenia szkoleń, spotkań konferencyjnych, integracyjnych oraz imprez okolicznościowych zapewniamy także profesjonalną i kompleksową pomoc w ich organizacji. Jesteśmy otwarci na współpracę i spełnienie Państwa oczekiwań w taki sposób, aby mieć przekonanie, że spotkamy się drugi, trzeci i następny raz.

maciek

Złodzieje z GCP i ubek Rząsa już zakłócają ten wątek żeby dalej mogli bezkarnie kraść.

damian

dużo jest znaczeń tego skrótu, można sobie wygooglać :D ja znalazłem taki: z ang. God's Child Project, znaczy Projekt Dziecka Boga

Ala

Dobra praktyka kliniczna, DPK, GCP (od ang. good clinical practice) Międzynarodowe standardy etyczne i naukowe dotyczące planowania, prowadzenia, dokumentowania i ogłaszania wyników prowadzonych z udziałem ludzi badań klinicznych, opracowane przez Międzynarodową Konferencję ds. Harmonizacji (ICH). Postępowanie zgodnie z tym standardem stanowi gwarancję wiarygodności i dokładności uzyskanych danych oraz raportowanych wyników, a także przestrzegania praw osób uczestniczących w badaniu[1]. Dodatkowym celem dobrej praktyki klinicznej jest dokonanie rozdziału i określenia odpowiedzialności podmiotów zaangażowanych w badanie kliniczne, a mianowicie: sponsora badania głównego badacza (ze współbadaczami) komisji bioetycznej organów regulacyjnych[2]. Standardy dobrej praktyki klinicznej opracowano celem określenia jednolitych zasad prowadzenia badań klinicznych w krajach Unii Europejskiej, Japonii i Stanach Zjednoczonych, umożliwiających wzajemne uznanie uzyskanych danych przez odnośne władze w tych krajach. W prawie europejskim warunki prowadzenia badań klinicznych nad produktami farmaceutycznymi zostały uregulowane w dyrektywie 2001/20/WE i odnoszą się do wszystkich badań klinicznych, w tym dotyczących dostępności biologicznej i równoważności biologicznej, z wyłączeniem badań nieinterwencyjnych. W Polsce określa je rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 2 maja 2012 roku w sprawie dobrej praktyki klinicznej (Dz.U. z 2012 r. nr 489). :)

gość

co oznacza skrót gcp? wie ktoś

damian

Może nie przyjmują nowych pracowników. Przydałby się ktoś to już tam pracuje

Ala

mają na stronie zakładkę ogłoszenia o pracy, ale nic tam nie ma

damian

Chciałbym dowiedzieć się czegoś o GCPpl Stowarzyszeniu na Rzecz Dobrej Praktyki Badań Klinicznych w Polsce. Czy ktoś tam pracował lub pracuje i mógłby się wypowiedzieć..

Konrad

PONAWIAM PYTANIE CZY PRACOWAŁ W KTOŚ W CENTRUM INNOWACJI W KRAKOWIE NA BOBRZYŃSKIEGO 14? PODKREŚLAM, ŻE NIE JESTEM STUDENTEM, DOKTORANTEM ANI PRACOWNIKIEM WYDZIAŁU BIOCHEMII, BIOFIZYKI ANI BIOTECHNOLOGII UNIWERSYTETU JAGIELLOŃSKIEGO.. ALE BARDZO MI ZALEŻY NA TEJ PRACY

gość

Szanowni Państwo, Witamy w Centrum Biznesu i Innowacji, zlokalizowanym w Nowej Rudzie-Słupcu, na terenie Noworudzkiego Parku Przemysłowego. Naszym Gościom oferujemy eleganckie, stylowo wyposażone pokoje (TV, telefon, biurko do pracy, sejf, minibar). W cenie pokoju uwzględniamy śniadanie oraz dostęp do Internetu. Przy rezerwacji macie Państwo okazję zapoznać się z ofertą SPA. Obsługująca go firma PRESTIGE proponuje szeroki wybór zabiegów w zakresie kosmetyki pielęgnacyjnej, medycyny estetycznej, pakietów Day Spa. Miłośników aktywnego wypoczynku zachęcamy natomiast do skorzystania z usług pobliskiego Centrum Turystyczno-Sportowego lub wyjazdów turystycznych z lokalnym biurem podróży. W zaciszu naszej Restauracji Goście - wytrawni smakosze czy miłośnicy lekkich posiłków - mają niepowtarzalną okazję, aby przy lampce dobrego wina delektować się daniami z naszego menu. To tutaj organizujemy spotkania biznesowe z kontrahentami, uroczyste przyjęcia rodzinne i inne imprezy. Jednorazowo możemy obsłużyć maksymalnie 100 osób. W okresie letnim na wszystkie specjały zapraszamy do ogródka. Do dyspozycji Gości oddajemy również nowoczesne, w pełni klimatyzowane sale konferencyjne: salę główną (maks. 50 osób) oraz 2 sale pomocnicze (14 i 60 osób). Istnieje możliwość skorzystania ze sprzętu audiowizualnego z nagłośnieniem i projekcyjnego. Nasza oferta obejmuje przerwy kawowe, przekąski oraz lunche, co stanowi doskonałe uzupełnienie imprez odbywających się w Centrum. Z myślą o potrzebach wynikających z nowoczesnych sposobów prowadzenia szkoleń, spotkań konferencyjnych, integracyjnych oraz imprez okolicznościowych zapewniamy także profesjonalną i kompleksową pomoc w ich organizacji. Jesteśmy otwarci na współpracę i spełnienie Państwa oczekiwań w taki sposób, aby mieć przekonanie, że spotkamy się drugi, trzeci i następny raz.

SP27

Szukałam zmian w przepisach dotyczących zakupu podręczników szkolnych i trafiłam na POLSKIEPRAWO.EU Znalazłam coś na ten temat tutaj: http://polskieprawo.eu/ http://polskieprawo.eu/main/edukacja/aktualno%C5%9Bci-edukacja/dyrektor/13726-nowe,-elastyczne-przepisy-dotycz%C4%85ce-zakupu-podr%C4%99cznik%C3%B3w-szkolnych 1 stycznia 2016 r. wejdzie w życie art. 22ae ust. 8 u.s.o., umożliwiający szkole dokupienie brakujących kompletów podręczników lub materiałów edukacyjnych także przed upływem trzech lat użytkowania książek. Korzysta ktoś z pełnego dostępu i może mi powiedzieć czy jest tam więcej informacji dotyczących zmian w przepisach oświatowych? proszę o pomoc Maria

Piotr

sorry ewka źle się przekleiło.. :(

CENTRUM INNOWACJI W KRAKOWIE

Jeśli jesteś studentem, doktorantem lub pracownikiem Wydziału Biochemii, Biofizyki i Biotechnologii Uniwersytetu Jagiellońskiego i szukasz tu pracy to tak! Artykuły popularnonaukowe, pisane są pod patronatem Instytutu Jakości JCI, umożliwiają transfer wiedzy ze środowiska akademickiego do konsumentów. Artykuły mają charakter społeczny i edukacyjny, stanowią także realną pomoc dla konsumentów w podejmowaniu decyzji o zakupie danej kategorii produktów. Artykuły pisane są przez studentów, doktorantów i pracowników Wydziału Biochemii, Biofizyki i Biotechnologii Uniwersytetu Jagiellońskiego w duchu pracy przeglądowej, opartej o dane pochodzące z literatury naukowej, dane rynkowe oraz powszechnie dostępne informacje na temat produktów z rynku life science. Po uzyskaniu pozytywnej recenzji, którą wystawia specjalista z dziedziny, której dotyczy tekst, artykuł publikowany jest w periodykach z obszaru rynku farmaceutycznego, biotechnologicznego lub kosmetycznego, z jednoczesnym wyeksponowaniem nazwiska autora. Jesteś zainteresowany napisaniem artykułu pod patronatem Instytutu Jakości JCI? Masz lekkie pióro? Skontaktuj się z nami!

ewka

no dzięki dzieki, nie trzeba było, chyba troche przesadziłeś Piotr. Potrafię sobie znaleźć na stronie

Piotr

a tu ewka masz menu, bo widzę,że szukać po internecie to się nie chce, co? ;) sorry przeklejam całe, do wyboru do koloru. PRZYSTAWKI STARTERS/VORSPEISEN 1. DESKA ZIMNYCH ZAKĄSEK (500g) dla 2 osób wędliny, sery, pomidor, ogórek, ogórek konserwowy, śledź, pieczywo, sos czosnkowy, sos chrzanowy Board cold starters for 2 people: cold meats, cheese, tomato, cucumber, pickle, herring, bread, Garlic sauce, horseradish sauce Bord kalte Vorspeisen für 2 Personen: Wurstwaren, Käse, Tomate, Gurke, Gew ürzgurke, Hering, Backware, Knoblauch - Sauce, Meerret tichsauce 2. WĄTRÓBKA DROBIOWA (150g) w sosie na białym winie z jabłkami podawana z pieczywem Chicken liver in white wine sauce with apple served with bread Geflügelleb er in Weinsoße mit Apfels , dazu Brot 3. PLACUSZKI ZIEMNIACZANE NADZIEWANE KURCZAKIEM (200g) podawane z sosem czosnkowym Chicken filled little potato cakes (coarsely grated potatoes) served with garlic sauce „Stroh” – Kartoffelpuffer gefüllt mit Hähnchenfleisch, dazu Knoblauchsauce 4. NALEŚNIK (150g) ze szpinakiem i fetą w pesto pomidorowym Pancakes with spinach and feta cheese in tomato pesto Pfannkuchen mit Spinat und Feta - Käse in Tomatenpesto ZUPY SOUPS / SUPPEN 1. ROSÓŁ DOMOWY (250ml) z makaronem Chicken broth/ Brühe mit Nudeln 2. FLAKI WOŁOWE (250ml) z pieczywem Beef tripe with a bread Kuttelsuppe, dazu Brot 3. ŻUR STAROPOLSKI (250ml) podany w chlebku Old Polish sour rye soup served in bread Sauermehlsuppe serviert in einem Brotbecher 4. KREM Z BROKUŁÓW (250ml) z płatkami migdałów Broccoli cream with almond flakes Broccoli - Creme mit Mandelblättchen 30,00 zł 16,00 zł 14,00 zł 14,00 zł 10,00 zł 14,00 zł 16,00 zł 12,00 zł SAŁATY SALAD / SALAT 1. SAŁATKA WEGETARIAŃSKA (300g) sałata lodowa, ser feta, ogórek, pomidor, oliwki, papryka, sos winegret, grzanki Vegetarian salad: iceberg lettuce, feta cheese, tomato, olives, pepper, vinaigrette sauce, croutons Vegetarischer Salat: Eissalat, Feta - Käse, Gurke, Tomate, Oliven, Paprika, Vinaigrettesauce, Croutons 2. SAŁATKA Z KURCZAKIEM (300g) kapusta pekińska, ogórek, pomidor, cebula, kurczak, sos winegret, grzanki Salad with chicken : chinese cabbage, cucumber, tomato, chicken, vinaigrette sauce, croutons Salat mit Hähnchenfleisch : Chinakohl, Gurke, Tomate, Hähnchenfleisch, Vinaigrettesauce, Croutons 3. SAŁATKA Z GRILLOWANYM ŁOSOSIEM (300g) sałata lodowa , filet z łososia, jajko, ogórek, pomidor, oliwki, cebula, sos winegret , grzanki Salad with grilled salmon : iceberg lettuce , salmon fillet, egg , cucumber, tomato, , olives, onion, vinaigrette sauce, croutons Salat mit gegrillt Lachs : Eissalat, Lachsfilet, Ei , Gurke, Tomate, Oliven, Zwiebel, Vinaigrettesauce , Croutons DESERY DESSERTS/ NACHSPEISEN 1. SZARLOTKA NA CIEPŁO z gałką loda waniliowego (200g) Warm apple pie with scoop of vanilla ice - cream Warmen Apfelkuchen mit einer Vanille Kugel Eis 2. PŁONĄCY NALEŚNIK SUZETTE (150g) Suzette flaming pancake Flambierter Pfannkuchen Suzette 3. MUS TRUSKAWKOWY z serkiem mascarpone (200g) Strawberry mousse with mascarpone cheese Erdbeer - Mousse mit MascarponeKäse 4. LODY Z GORĄCYMI MALINAMI (200g) Ice cream with hot raspberry Mouse Eisbecher mit heißen Himbeeren 18,00 zł 20,00 zł 26 ,00 zł 14,00 zł 12,00 zł 14,00 zł 14,00

Zostaw opinię o Instytut GCP - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instytut GCP