Nie polecam tej firmy. Jedna wielka ściema. Chłop opowiada cuda co to nie on i obiecuje cuda ale wszystko na gębę a później nie pamięta na co się umawiał. Oferty zarobków wystawiane w ogłoszeniu nie realne(to tylko podpucha). Warunki pracy tragiczne. Oczywiście kombinacje z umowami. Nie zapewnia nic, biuro tragedia brud, smród i zimno, wodę na herbatę robisz w jakimś starym czajniku na podłodze. Oszczędza na wszystkim. Jadąc w delegacje nie zapewnia nic nawet hotelu bo za drogi tylko jakieś pokoje u prywaciarzy i wszyscy w jednym pokoju łącznie z nim na kanapie. Stanowisko inżynier sprzedaży nie ma nic wspólnego z tym stanowiskiem- jesteś od wszystkiego. Chłop jak zrobił szkolenie niby produktowe to przez miesiąc nie mogłem wyjść z podziwu jak to wyglądało i co ten chłop ma w głowie. Szkolenie to było tylko w jego głowie. Oszczędza na wszystkim co się da a wymaga cudów.
Po samochód trzeba jeździć do firmy a sam samochód tak zasyfiony, że się odechciewa wsiadać i obdarty że wstyd gdzieś jechać. Stawki najniższe jakie się da + premia która nigdy nie jest do uzyskania nawet jeśli coś sprzedasz. Ludzie którzy przychodzili na rozmowy o prace sami rezygnowali jak zobaczyli co on wygaduje i jak wygląda biuro. Druga firma założona na synka to NEWTECHHOLDING oczywiście syn niema nic do powiedzenia. Warunki te same biuro to samo. Ogólnie nie polecam nawet największemu wrogowi. Chłop myśli że pozjadał wszystkie rozumy a tak naprawdę jest 0. Nie dajcie się nabrać na jego głupie gadanie o warunkach i jaka to cudowna firma. Każdy kto odchodził z tej firmy odchodził z własnej woli bo dłużej tam nie wytrzymywał. To mówi wszystko że w tak trudnych czasach cięzko mu znaleźć pracownika bo każdy ma w (usunięte przez administratora) taką firmę.