Człowiek niepoważny od którego nie polecam nic kupować.Umówiliśmy się na kupno motocykla.Adres gdzie miałem pojechać był tajemnicą,dowiedzieć się miałem wieczorem w przeddzień transakcji/200km ode mnie/. Wieczorem dzwonię i dowiaduje się,że żona mu powiedziała żeby nie sprzedawał motocykla a musi go pokazać jeszcze rodzinie itp duperele i wycofuje się z transakcji.Na aukcję wystawił motor bo chciał się dowiedzieć jakie będzie nim zainteresowanie -ręce opadają.Dziecinada lub coś innego bo sprawdzając po NIP-e ulokowanie firmy na ul.Ogrodowej ,nikt o czymś takim nie słyszał .Kolega z Nowej Dęby który oglądał moto nie miał zastrzeżeń do niego ale nie było twardego dowodu a Moto84 był zaniepokojony,że tak szczegółowo badamy pochodzenie motocykla-może dlatego nie sprzedał go.Ogólnie ten Pan jest postacią No Name wśród motocyklistów w Nowej Dębie jak się dowiedziałem.Podobno moto było fajne ,cena też ale jestem spokojny ,że go nie kupiłem bo coś tu dla mnie było nie tak.Motocykli jest zatrzęsienie,jest w czym wybierać i kupować można od poważnego człowieka a nie dzieciaka w okolicznościach gdzie nie ma niedomówień i niejasności.W sumie kupiłem 3 letniego Forty Eighta bobbera od poważnego gościa ,bez żadnych tajemnic i głupich wymówek.