Pro-Fund sp. z o.o., sp. kom.

Nowa Dęba

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 21 ocen.

Pro-Fund sp. z o.o., sp. kom.
2 21 6 1

Opinie o Pro-Fund sp. z o.o., sp. kom.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Gabriela

@Leon, jesteś zainteresowany pracą w firmie? A może złożyłeś już swoją aplikację? Co skłoniło Cię do podjęcia współpracy z Pro-Fundem? @Prac., czy jesteś pracownikiem Pro-Fundu? Jeśli tak czy mógłbyś powiedzieć nam coś na temat warunków pracy w tym miejscu? Jaki rodzaj umowy oferuje firma dla nowych pracowników?

Leon

Jak wygląda praca na cnc? Jaka panuje atmosfera? Da radę wytrzymać?

Prac.
@Leon 09.07.2018 18:10

A czemu nie.Ta firma jak na Nowa Debe jest chyba najlepsza troche syf,hałas ale lepjej raczej nie znajdziesz tu w okolicy.

Janusz

Zakład pracy nie jest moze jakis pierwszorzedny, lecz ma wiele pozytywnych aspektów min. Mozliwosc robienia nadgodzin, bezproblemowe otrzymywanie urlopow, atmosfera ogolnie dobra ( lecz na niektórych stanowiskach sa (usunięte przez administratora) ale to wiadomo... wszedzie sie znajdzie ktos taki) Dodam jeszcze ze jezeli chodzi o strefe w nowej debie Pro-Fund jest jedna z lepszych firm. Co do Pracowników z ZK Chmielow no coz człowiek jak kazdy inny gdybys nie wiedział ze siedzi wogole bys zauwarzył ze jest wiezniem. Co do wynagrodzenia noo to tu moglibysmy sie przyczepic Kokosami prezes nas nie obsypuje. Lecz to jest idywidualna kwestia ile sobie "wykłócisz" tyle bedziesz miał. Ci któzy boja sie odezwac i poprosic o podwyzke zamiast cos robic w tym kierunku to tylko narzekaja.

Prac.Pro-fund.
@Janusz 02.06.2018 19:28

Ty to niee wiesz co piszesz...mozliwość nadgodzin???a gdzie czas wolny od tego syfu??nie potrzebujesz odpocząć?jedna z lepszych firm??człowieku zastanów sie nad sobą i swoimi poglądami chyba że lubisz być ruchany na kase i tyrać w tym hałasie i (usunięte przez administratora) 7 dni w tygodniu.Najlepiej to sobie wytatuuj na czole NIEWOLNIK.

Nosacz
@Janusz 02.06.2018 19:28

wyzysk człowieka żadnego poszanowania dla pracowników śmieszne wynagrodzenia

janusz
@Prac.Pro-fund. 17.06.2018 16:22

w czym problem ? złóż wypowiedzenie i będziesz wolny nikt Cię nie będzie ruchal. A skoro tego nie zrobiłeś i Cię ruchaja to widocznie to lubisz

Piotrek

Nie polecam firmy...

Administrator

Są na forum jacyś pracownicy firmy Pro-Fund sp. z o.o., sp. kom.? Jakie dobre cechy wymienicie pracodawcy?

Marcin

Warto się tam zatrudnić na stanowisku pracownik produkcyjny ? jaka panuje tam obecnie atmosfera wśród pracowników ? bo po komentach widzę, że totalna porażka i (usunięte przez administratora) To PIP tam nie zagląda, jak takie warunki są i (usunięte przez administratora)

Bb.
@Marcin 20.03.2018 14:12

Coż wybór należy do Ciebje ale radziłbym Ci raczej szukać pracy gdzie indziej.Tam jest (usunięte przez administratora) szczegolnie na czwartej hali.Marne zarobki (usunięte przez administratora) i brak organizacij pracy.Praca wraz z wjezniami zakladu karnego i co najlepsze oni maja lepsze warunki zafundowane przez pana prezesa.Jest wiele innych ofert więc jak uwarzasz idz to zobaczysz i uciekniesz najwyrzej z tej firmy.To (usunięte przez administratora) bez zadnych perspektyw tam pracuja przewarznie gamonie i ci co maja problemy z prawem albo dziadki co im brakuje pare lat do emerytury.

Tak właśnie tam jest.
@Marcin 20.03.2018 14:12

Pytasz o atmosfere wsród pracowników?to pozwól że rozwjeje twoje wątpliwosci.Kapują jeden na drugiego do tych tępych majsterków a szczególnie ci młodzi im w tyłki wchodzą,w większosci to tam pracują tacy nieudacznicy co niemają wiekszych wymagan byle by na fajki i wódke wystarczyło.Z nikim tam niepogadasz uczciwie bo cie zaraz obniosą i jeszcze od siebje dodadzą.Wogóle na te warunki pracy to powinien ktoś uwage w kpńcu zwrócić to szambo i wyzysk pracowników szkoda gadać idz to najlepjej się przekonasz z kim tam się pracuje i w jakich warunkach,,,,to trzeba przeżyc .

Tak jest jak piszą

Jeśli nie masz dużych wymagań co do godziwego wynagrodzenia, lubisz pracować w okropnym hałasie i brudzie , nie liczysz na to że ktoś Cię doceni. Jeśli taki właśnie jesteś to aplikuj do tej firmy. Będziesz miał możliwość pracy 7 dni w tygodniu(7 Bo inaczej nie zarobisz jak gdzie indziej). Jeśli nie będziesz chciał przychodzić w weekendy czeka Cię rozmowa z szefem i będziesz przymuszany. Więc zastanów się czy warto....... Zero szacunku dla człowieka w tej firmie

Szukam innej pracy

Wie ktoś jak wyglądaja dodatkowe swiadczenia(wczasy, dopłaty do posiłków, talony swiateczne), można na coś więcej oprócz wynagrodzenia liczyć??? Ile dostaliscie na te święta???

Prac.PRO....FUND.
@Szukam innej pracy 28.03.2018 21:43

Pytasz o Pro-fund?Tutaj nie ma żadnych talonów ani świadczeń socjalnych.Jak chcesz wjecej niż najniższa krajowa to w soboty i niedziele musisz pracować a jak nie to 2100 brutto za prace w tym syfje i hałasie i nie licz na nic wjęcej w tej firmje.

Tak jest jak piszą

Rzadnego socjalu w tej firmie nie ma!!! Były swego czasu premie, ale ustalili, że nie dadzą wiecej bo ludzie za dużo na weekendach pracowali i za mało wypracowali. Jest oferta na mieście, że do kj potrzebują, ale tam szkoda zachodu, bo tam kierowniczkiem taki grubasek jest co nie ma swojego zdania, tylko asystentów ma co mu narzucają decyzję. Kasa słaba, najniższa żądzi .

Prac.tej firmy.

Tak przeglądam te wpisy i całkowicie podzielam opinie o tej firmie.Tam jest (usunięte przez administratora) niedoopisania zero wyciągów jakichkolwiek.Ludzie jest wiele innych ofert pracy na rynku to dlaczego się tam pchacie? Tam pracują w wjększosci okoliczni menele co i wjęzniowie ZK to raz.A po drugie to szkoda zdrowia i nerwów tam nie zarobicie godziwie nic nie osiągniecie żadnych perspektyw ani rozwoju.Ta firma to kompletne zero.Kurz,smrud i (usunięte przez administratora) a jak to Was nie przekonuje to idzcie sami zobaczcie jak tam to wygląda...Wrażenia murowane te negatywne.

Nie bądź łoś

Profund w ogóle nie dba o warunki pracy!!! Spawalnia i malarnia usytuowane przy samym wejściu, niczym nie oddzielone od reszty stanowisk robią wielki smród którym muszą wszyscy oddychac- zero sprawnych wyciągów, kupa smrodu unoszacego się na hali- prawie jak na odlewni. A na ostatniej hali pracują samobójcy, bo jak tam wejdziesz to brakuje powietrza do oddychania! PIP tego nie widzi- byle żurawie nie spadały na ludzi! Wszyscy kaski na głowy i problemy rozwiazane :-) Kuzwa ludzie zastanówcie się gdzie wy pracujecie i czemu tak się dajecie ruchac, bo tyracie całe weekendy za parę stowek, a na godziwe wynagrodzenie bez nadgodzin nie macie co liczyć! Macie te swoje kaski- ponaklejajcie sobie naklejke " Niewolnik", będzie do was pasowała. A władza niech was dalej robi w H...ja , bo wy tak lubicie( placa, podwyzki).

S32.
@Nie bądź łoś 28.02.2018 20:32

I tu trfiłeś kolego w sedno sprawy,znam tę firmę bardzo dobrze i ludzi którzy tam pracują i niestety nie mam dobrego zdania.Tam pracują ci którzy mają niepokolei w głowie albo co mają problemy sami z sobą i więzniowje z zk chmielów.Totalna patologja i (usunięte przez administratora) niedoopisania zarobki marne i szkoda nawet dalej gadać.

Srut.
@Nie bądź łoś 28.02.2018 20:32

Czwarta hala to nic innego jak balsamowanie własnych zwłok.

Administrator

Coraz większa liczba firm zdaje sobie sprawę, jak duże znaczenie dla pracowników mogą mieć pozapłacowe benefity. Czy Pro-Fund sp. z o.o., sp. kom. jest takim przedsiębiorstwem?

Kllll
@Administrator 24.02.2018 16:26

Pro-fund to patologia,tam ZK pracuje połowa to ci z ZK to co to za przedsiebjorstwo????Gdzie pip powinni to zamknąć.

operator CNC.

Co drugi pracownik to (usunięte przez administratora) albo wjezien z ZK.Waunki pracy jak w kołchozie (usunięte przez administratora) kiła i mogiła.

Spaw 023.
@operator CNC. 13.01.2018 09:47

Masz całkowitą trafność oceny sytuacij w tej firmje,burdel na kółkach a ztymi wj€zniami to dali do pjeca sami sobje noge podkładaja bo kto o takiej firmje będzie myślał poważnie jak oni przest€pców zatrudniają.Normalnie poroniony pomysł tylko pogratulować zarządowi Pro-Fund z Nowej Deby wstydu nie macie chyba.

krasnal ramoskładacz

co ty blondyna piszesz, sam spawać dobrze nie umisz, więc ile chcialbyś zarabiać? Co by dobrze zarabiać to cza mieć facha w rękach!

Spawacz.
@krasnal ramoskładacz 23.05.2016 21:43

umisz nie umisz Ty to widac ze do szkoly nie chodziles bo nawet poprawnie wyslowic sie nie umiesz nie wspominajac o ortografi .Apo drugie jakbys cos kakretnie potrafil to bys pracy poszukal w innej firmie.

Gosc2222.

Wolna amerykanka w tej firmie zarzad wymysla takie przeszkody dla pracownikow ze normalnie glowa mala,brud (usunięte przez administratora) kila i mogila tam,zatrudniaja wiezniow z ZK i Ci goscie maja pelen pakiet socjalny objadki z dwoch dan,podwojne ubrania robocze lepsze stanowiska pracy i zapewniony dojazd do pracy,a pracownik.....ubranie robocze dostaniesz raz na rok a jak ci sie zniszczy to chodzisz w swoim albo podartym a szczegolnie czwarta hala tzw.ALKATRAZ najnizsza krajowa halas,syf i malarnia nawet wiezniowie z ZK tam nie chca pracowac a Pan prezes ze swoja swita chwali sie milionowymi zyskami i ludzie tyraja za najnjzsza krajowa a jak chcesz wjecej to w wekkendy pracuj.Faormalnie warunki pracy nie szkodliwe ale po godzinie przebywania tam komin w nosie takie zapylenie gdzie ten PIP gdzie ochrona srodowiska????Jedno mozna podsumowac tam ludzie sa traktowani jak smjecie ale o jednym zapominaja ze jakby nie oni to pana Panie prezesie ze swoja swita ze Stalowej Woli tez by tam nie bylo bo jesli peknie fundament to cala konstrukcja runie..

srutownica.

Pro-Fund to patologia wyzysk i jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] marne zarobki i brak perspektyw.Jesli jestes mlody i ambitny to nie marnuj czasu w tej firmie.Naprawde nie warto.

czastbbbbbb.

Praca jest tam rozna w zaleznosci od stanowiska jakiego zajmojesz,placa marna,o podwyzce zapomnij z premjami ciezko do tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i syf dookola po kilka kamer nad glowami pracownikow i do tego kierownik produkcij robi wrazenie jakby mial we lbie niepokolei.Wiezniow z ZK Cmielow zatrudnili objadki im funduja z dwoch dan a a pracownikow maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nawet premi nie ma a jak juz to jakas marna raz na pol roku

blondyna

Wszędzie kamery są i mnie widzą, bo w tej firmie rygor jest i jak wypić flaszkę to tylko na rogu koło dziadka kumpla gilka, bo tam ich ni ma, spawać cza-gil musi płacić najniższą krajową, a głupi człowiek się cieszy bo robi :-0)

tuskus

Pro-fund to to samo (usunięte przez administratora)co Pro-met - firma w firmie. (czytajcie opinie- pro-met)(usunięte przez administratora). Lepiej miec umowe w pro-fund.

Zostaw opinię o Pro-Fund sp. z o.o., sp. kom. - Nowa Dęba

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pro-Fund sp. z o.o., sp. kom.