szczery!!19.12.2010 20:02
coz zrobic, firma dobra tylko pan[usunięte przez administratora]jakos kulawo wszystkim zarzadza! z pracownika robi niewolnika, tylko by karal zamiast placic za [usunięte przez administratora]fochowo robote! dobrze ze Bog istnieje i kiedys spotka go kara, nawet to ze stoji pod oltarzen co niedziela to go przed tym nie uchroni.
ja pracuje w tej firmie juz ponad 5 lat, stawka marna bo tylko 13pln/h. teraz kazdy juz taka dostaje na start bo kryzys sie skonczyl i ciezko zlapac niewolnika. ci z ktorymi sie przyjmowalem juz maja ponad 16pln, to same dziobaki i (usunięte przez administratora) a ja mam 13 bo do nich nie naleze! premia (miesieczna i kwartalna) tez zawsze mnie omija bo wole sobie pochorowac niz patrzec sie na tych idiotow z biura co chca zebysmy tanczyli tak jak oni zagraja!
jakby nie sytuacja na naszym rynku pracy to kazdy by sral na pana [usunięte przez administratora] i jego "rzadzaca elite". kierownictwo, mistrzowie, madrzy z biura- wachlarz szeroki a tam same darmozjady i obiboki! oprocz szcekania na pracownika nic robic nie umieja, tak sa wyszkoleni przez GURU [usunięte przez administratora].wymyslaja jakies programy (kazdy co pracuje wie o co chodzi) zeby miec zajecie i za co [usunięte przez administratora] "fizola-spawacza"
taka jest moja opinia o tym zakladzie!! moja chociaz zgadza sie z nia pewnie cala linia produkcyjna!
[usunięte przez administratora]odejdz, daj zyc, prosze!!