Witam, gdzie znajdę aktualne ogłoszenia? Widzę, że jedna Pani na forum publikowała swoją opinię w maju ubiegłego roku a ostatnie ogłoszenie, które udało mi się znaleźć pochodzi z lutego. Było jednak na umowę zlecenie ze stawką 3,1 tys. W tym roku jaka wystepuje? Praca faktycznie taka ciężka jak opisano czy może doszły jakieś ułatwienia?
Natalia
29.05.2023 13:48
Dzień dobry. Praca opiekunki zawsze jest wyzwaniem przy każdym nowym zleceniu i czasami jest ciężko. Ja lubię pracować z osobami starszymi i mi to nie przeszkadza. Pracowałam w tej firmie jako opiekunka z zamieszkaniem. Byłam zadowolona. Pani Magda, która jest nasza szefową zawsze płaciła na czas i zawsze pomagała w trudnych sytuacjach. Traktuje opiekunki z dużym szacunkiem i empatia. Można na niej polegać. Taka powinna być szefowa. Nie wiem teraz jakie są stawki. Warto zadzwonić, bo mają dużo zleceń i na pewno pracą jest.
Opiekunka Renata
15.05.2022 14:52
Pracowałam w firmie 5 ładnych lat.Zakończyłam współpracę jak odeszłam na emeryturę. To była dla mnie ciężka praca, ale dawała mi ogromną satysfakcję i radość. Współpraca z szefostwem bardzo pozytywna. Elastyczne godziny pracy, pieniądze zawsze na czas, ubezpieczenie, pomoc w różnych kryzysowych sytuacjach. Polecam i będę zawsze polecać Medicus innym. Dziękuję Pani Kasiu za wszystko i życzę powodzenia w rozwoju firmy. Renia
Zostaw merytoryczną opinię o MEDICUS Dembs Katarzyna