DPF Technologies Michał Bień bardzo ładnie zrobiona strona internetowa i ...na tym koniec , warsztat tak pięknie pokazany na stronie internetowej nie ma nic wspólnego z rzeczywistością , warsztat wygląda jak dziupla do rozbiórki kradzionych aut, fachowcy żadni ,oddałem auto do tegoż warsztatu tylko dlatego , że powiedzieli że sami zdemontują DPF wyczyszczą i zamontują ,oraz udzielą rocznej gwarancji , cała operacja miała trwać 24 godziny, zaprowadziłem auto we wtorek 27.12 i miałem odebrać auto w środę , ale dopiero w czwartek 29.12 poinformowali mnie że DPF jest tak zapchany że mimo że posiadają wspaniałą technologię czyszczenia DPF ultradźwiękami , nie udało się uzyskać żądanego efektu, dodali również ,że należy wymienić uszczelką na rurze łączącej sprężarkę z intercooler-em ,zakupiłem więc nowy DPF dostarczyłem go w piątek rano mając nadzieję że auto będzie gotowe na sylwestra ,niestety nie było na to czasu auto zrobili na poniedziałek 02.01.23 zapłaciłem odebrałem auto i po przejechaniu kilometra auto straciło moc, było gorzej niż przed wymianą ,wróciłem do warsztatu, stwierdzili ,że wypadła rura z intercoolera winna za to jest wykrzywiona zawleczka, powiedzieli ,że zakupią zawleczkę ,zadzwonią ,wymienią i po kłopocie ,minęły dwa tygodnie cisza, oczywiście nie czekałem na telefon bo nie miałem zamiaru drugi raz oddawać auta w ręce rzeźnika, i już następnego dnia udałem się do ASO i tam właśnie mechanik stwierdził ,że jakiś rzeźnik uszkodził zawleczkę , a dodatkowo zdeformował końcówkę rury wchodzącą do intercooler-a, wymienił na nową oryginalną założył nową zawleczkę koszt to 1.000 zł , a ten zabity intercooler który był nie do nie do zregenerowania, wysłałem do Stalowej Woli i o dziwo wyczyścili usprawnili i dali gwarancje na dwa lata, już nie chcę liczyć ile straciłem na tym cudownym warsztacie, mój błąd nie przeczytałem opinii innych klientów przed skorzystaniem z usług tego miejsca ,czytajcie opinie i omijajcie DPF Technologies Michał Bień wielkim łukiem wszędzie tylko nie tam