Witam, odradzam każdemu pracę w tej firmie. Kierownik Marcin oraz Prezes Paweł fałszywi, słowa dla nich nie ma wartości, więc to co obiecują jeśli chodzi o perspektywę czy pieniądze nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Kłamstwo na każdym kroku, brak rzetelnej komunikacji, oszukiwanie przy wypłacie, jakieś głupie zasady ze zbieraniem zużytych wierteł i zapisywanie kto ile zużył wierteł, jeśli nie oddałeś to potrącenie z wypłaty i tak na każdym kroku. Wielu ludzi oszukał co do wypłat i mam z nimi kontakt, mnie również oszukał i po dziś dzień nie otrzymałem należnej wypłaty. Prace wykonywane tak aby tylko zrobić, nie ważne jak byle by działało. Odgrom na szkołę specjalistycznej przy ul. Jana Pawła, spadł cały z dachu bo przykleili to na mamucie do blacharki potem naprawa wyglądała tak że podstawy bloczku, zostały przykręcone farmerami do blachy bez żadnego uszczelnienia, tylko czekać aż blacha zacznie gnić a ściany bedą mokre, co wiaże się z pleśnią itp. FUSZERA na każdym kroku Współpracują z firmą Riser sp.z.o.o kogo kolwiek zapytasz w tej firmie o Lumier każdy odpowie Ci że to partacze i opowie jak wiele robót i poprawek wykonywali, najczęściej przez błedy Kierownika Kasprzaka z którym nie da się dogadać, nie przywozi materiału na czas, czasem ściemniało się 3 dni bo nie przywiózł materiału po czym przyjeżdżał i się pytał dlaczego robota nie skończona. Okłamuje prezesa spółki na każdym kroku, On o tym wie ale kręci tą spółka bo i tak jest zadłużony na kupę pieniędzy, a firma Riser dalej z nimi współpracuje tylko dlatego że jeszcze "Ojciec żyje" jak to twierdzą inni pracownicy bo prezes spółki Riser dobrze wie że jego brat jest partaczem. Zero perspektywy, zero przyszłości w tej firmie. Jeśli już tam trafisz tylko umowa o pracę i pełna kwota na umowie, nie daj się nabrać na żadne zlecenia, czy inne formy zatrudnienia.