Dach-Net Robert Szynczewski

Adres: Zielony Zaułek 2 lok. 8, 56-100 Wołów

NIP: 8321447364 REGON: 369223843

Dach-Net Robert Szynczewski
4 34 6 1

Opinie o Dach-Net Robert Szynczewski

Rek

Kilka słów o tej firmie? Myślę, że to za mało. Należy napisać wiecej i przestrzec innych przed podpisywaniem z nimi umowy. Ankieterzy którzy podpisują z dach-net umowę o dzieło i są spokojni bo zapewniani, ze zawsze jest kontakt z "opiekunem grupy szkoleniowej" w razie watpliwosci, zawodzą się. W moim przypadku po niejednokrotnej próbie kontaktu telefonicznego.. mailowego.. brak jakiejkolwiek odpowiedzi z firmy strony. Byl takze pomysl o sposobie korespondencji pocztą polska... Testowanie 10 kont bankowych i kart debetowych to jakieś nieporozumienie. Czas oczekiwania na wypłatę nieznany, mimo wykonania planu pracy. Nieadekwatna stawka godzinowa za wykonanie nakladu pracy i przede wszystkim ilosci poświęconego czasu.

Dominika
@Rek 27.11.2018 18:04

Potwierdzam! Miałam taką samą sytuację

Dominika

NIE POLECAM!!! Trzymajcie się od tej firmy z daleka, jeśli nie chcecie się niepotrzebnie denerwować. Miałam dostać wypłatę wg umowy do końca stycznia! Dostałam ją 15 lutego i to po ciągłym wypisywaniu maili.Oczywiście jest w umowie zapis, że wypłata może być później jednak mają mnie o tym poinformować. A jak dotąd żadnej informacji nie było.Gdybym się sama nie upominała, nie wysyłała maili i pism z wezwaniem do zapłaty do dziś bym tych pieniędzy otrzymała. Nie wspomnę o tym, że kontakt z działem rozliczeń jest tak znikomy, że wręcz żaden. Mydlą oczy, że wypłata już została przelana i w ciągu 2 tygodni słyszałam to z 6 razy, a pieniędzy jak było tak nie było. Za dużo nerwów, biegania potem, rozwiązywania umów z bankami(jedno ze zleceń), za dużo czekania na wypłatę- ponad 2 miesiące!!! Wynagrodzenie nie jest warte tego wszystkiego. Konkludując, firma ta jest nie kompetentna i nie uczciwa. Możesz być fair i oddać zlecenia w terminie, starać się, a ta firma i tak Cię oleje i będziesz prosił/groził/błagał/wypisywał/żądał o pieniądze, które Ci się należą, a to i tak słabo poskutkuje. NIE POLECAM!!! Oczywiście chodzi o Katowice.

Kolon

Uwaga kolejna firma zalyzciela - pbr media, kk affiliate, boz online i wiele innych... (usunięte przez administratora)setki osób i winien jest gruba kasę między innymi szkoleniowcom. Proponuję sobie poczytać opinie o firmach wymienionych w tym komentarzu. Tyle że firma pana k stoi pewnie na kogoś z rodziny teraz.

Bella2

Podpisałam umowę na szkoleniu w katowicach, na początku szkolenia wszystko fajnie, pięknie aż tu nagle Pani mówi to założymy sobie konta bankowe aby je przetestować. I tak zaczyna się wyścig kto w ciągu godziny założy więcej kont. Minimum 6 ale najlepiej 10. Oczywiście wszystko na twoje dane. Zapewnienia o tym, że za prowadzenie rachunków itp. wysyłają pieniądze jednak trzeba im przesłać skan 1 strony umowy z bankiem, na którym wiadomo są wszystkie Twoje dane. I tutaj właśnie powinna się zapalić czerwona lampka, dlaczego masz udostępniać komuś swoje dane, osobom 3. Wystarczy że ktoś zadzwoni na infolinię banku, poda wszystkie Twoje dane i weźmie pokaźny kredyt czy pożyczę. Wszystko mocno śmierci przekrętem... nie polecam

joannaa
@Bella2 16.01.2019 12:30

Witam, ja juz we wstepnej rozmowie zostalam poinformowana o tym ze bedziemy testowac konta bankowe... a jezeli chodzi o zrzuty logowan to zostalam poinformowana, ze mam sobie zakryc wszytskie poufne dane.

Alice

NIE POLECAM, OSTRZEGAM Kraków Szkolenie, atmosfera, kontakt z opiekunem - bez zarzutu. Problem pojawił się po przelaniu wynagrodzenia, które było niemal 3 razy niższe niż powinno być. Umowę dokładnie omówiliśmy na szkoleniu, a opiekunka płynnie odpowiadała na wszystkie dodatkowe pytania. Po rozliczeniu okazało się, że jednak zostaliśmy wprowadzeni w błąd na szkoleniu. Dodatkowo długie oczekiwanie na wynagrodzenie, przyszło później niż miało wg umowy. Bardzo żałuję, ponieważ niedługo po podpisaniu umowy wiele banków miało bardzo korzystne promocje za założenie konta, z których mogłabym "wyciągnąć" o wiele więcej.

Kate

Brak kontaktu z opiekunem jakaś porażka młodzi ludzie chcący zarobić dają się nabrać .Sprawę przekazuje do pip

waldek

Byłem na tym pseudo szkoleniu w Katowicach, śmiech na sali. Jako, że jestem obeznany w temacie badań tajemniczego klienta to od razu wiedziałem, że to co tu oferują to ściema. Dawno nie słyszałem takich bzdur, zakładanie kont i to ma być sposób na zarobek? Zarobek może i jest ale dla tej pseudo firmy a nie dla ankieterów. Zostaniecie bez kasy i z problemami dzięki założonym kontom, a firma max do końca roku będzie zamknięta.

Ola22

Ja pracuje już 3 miesiąc i do tej pory wszystko w porządku, wypłatę mam na czas. Dla mnie dobra opcja żeby sobie dorobić, kontakt też mam cały czas

lolcia
@Ola22 08.11.2018 17:05

kiedy wystawiła pani rachunek?

Ola22
@lolcia 09.11.2018 13:41

Pracuje w biurze w Krakowie, nie wystawiam żadnych rachunków. Po prostu przychodzę osobiście się rozliczać lub wysłałam mailem

Lolcia
@Ola22 08.11.2018 17:05

Mogę prosić o kontakt do Ciebie?

Joanna
@Ola22 08.11.2018 17:05

Piszesz, że pracujesz w Dach-Net Robert Szynczewski. Czym się zajmujesz w tej firmie? Czy podoba Ci się podejście do pracownika w tym miejscu? Napisz może coś więcej o pracy w tym miejscu. Dzięki opiniom pochodzącym od pracowników firmy osoby szukające pracy mają jaśniejszy obraz sytuacji.

Justyna

Ja pracuje drugi miesiąc i wszystko do tej pory w porządku. Wypłatę dostałam na czas, kontakt cały czas mam. Jestem zadowolona

blebleble

Hej, czy ktoś posiada nr telefonu do firmy albo 'oficjalny' mail? moja koordynatorka dawno temu zrezygnowała z pracy a pod numery jakie posiadam nie da się dodzwonić

Kinga

Ja pracuje od niedawna, jestem dopiero po pierwszej wypłacie za pierwszy pakiet. Do tej pory wszytko fajnie atmosfera bardzo miła, mogłam się ze wszystkim dogadać

Tomek

Z moich doświadczeń mogę powiedzieć, że wszystko w porządku atmosfera podczas szkolenia i współpracy bardzo miła. mi się podoba i jestem zadowolony, alewidzę po niektórych komentarzach że konkurencja nie śpi:)

Iga96

Ja pracuje w Krakowie drugi miesiąc i jestem bardzo zadowolona, studiuje dziennie więc nie mam czasu na pracę etatową więc dla mnie świetna możliwość. Do tej pory nie miałam z niczym problemów

Iwona

Ja pracuje i wszystko ok, jestem zadowolona - kontakt mam stały, wynagrodzenie na czas. Fajna opcja żeby sobie dorobić, bo niedużo czasu na to poświęcam

Adam

Witam, oferta to fikcja. Zakładanie 10 kont bankowych? Pod postacią badania rynku. Śmiech na sali. Zapraszam chętny, zapłacę więcej niż ta śmieszna firma za każde konto z mojego refa Moje sugestie dla Dach-Net Robert Szynczewski: Zamknij firmę. Nie (usunięte przez administratora)ludzi i nie żeruj na nich. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zamknąć

Piotr
@Adam 07.11.2018 10:21

A zacząłeś pracę? Podpisałeś umowę? Czy tylko hejtujesz nie znając szczegółów i próbujesz wypromować się czyimś kosztem? Ja już kilka miesięcy pracuję i dziwią mnie tak negatywne opinie. Chociaż jak byłem na szkoleniu to też jedna dziewczyna zrezygnowała, nie dała sobie nic powiedzieć, jakby miała klapki na oczach i od razu z góry złe nastawienie.

Lolcia
@Piotr 09.11.2018 18:32

Ja podpisałam pieniędzy nie dostałam i co teraz mam zrobić dla mnie za daleko to jest ja miałam szkolenie przez telefon jestem już załamana że komuś wypłacaja a mi nie

Kate

Pracuję u nich już 2 miesiące, na początku miałam trochę obaw jak to będzie wyglądać, ale wszystko ok, już dostałam pierwszą wypłatę.

Lolcia
@Kate 13.10.2018 16:51

Ile czekałas na pierwszą wypłatę?

Kate
@Lolcia 02.11.2018 22:54

Miesiąc

Lolcia
@Kate 09.11.2018 14:00

Możemy się skontaktować?

Maciek

Polecam współpracę! Wszystko fajnie, szkolenie bardzo profesjonalne, od razu Pani wyjaśnia na czym praca polega. Później nawet dzwoni i pyta czy w czymś nie pomóc. Jak za taki mały nakład pracy, to naprawdę bardzo fajna stawka.

Janek

Wszystko super, pierwsza wypłata dzisiaj wpłynęła na konto, wszystko co do złotówki, także polecam?

lolcia
@Janek 08.11.2018 17:27

kiedy pan wystawił fakturę?

lolcia
@lolcia 09.11.2018 13:24

rachunek*

wkurzona

Podpisałam , przedstawicielem firmy umowę o dzieło w sierpniu. Wykonałam zadania. Jednak od miesiąca brak kontaktu z kimkolwiek z firmy. Konta w bankach otwarte, opłaty się naliczaja. Podejrzewam, że ta firma to jedna wielka sciema. Nic nie zarobię ,a jeszcze będę miała opłaty bankowe. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!

Gosia
@wkurzona 03.10.2018 07:42

Dziwne, ja pracuję od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona. Opiekun zawsze pomocny, w każdej sprawie można do niego dzwonić.

Ania23
@wkurzona 03.10.2018 07:42

Hmmmm ja mam stały kontakt a pracuje już 2 miesiące, wszystko na czas i w terminie. Nie mogę narzekać

Ja
@wkurzona 03.10.2018 07:42

Mam to samo, podobno przelew zrobili a nie ma go ponad miesiąc. Księgowa wysłała mi potwierdzenie które po rozpakowaniu jest puste a mail zwrotny nie dochodzi. Opiekun hmmm też nie odpisuje, nie odbiera telefonu. Zamierzam walczyć o kasę a co najmniej o to by nie dokładać kilku stów za opłaty z kont.

Marta
@Ania23 15.10.2018 23:34

Ja dostałam już wypłatę i wszystko było w porządku.

Lolcia
@Ania23 15.10.2018 23:34

Mogę prosić o kontakt

Administrator

Wiecie może coś nowego o tym co dzieje się w przedsiębiorstwie Dach-Net Robert Szynczewski w mieście Wołów. Czekamy na aktualne info odnośnie pracy. Liczymy na Twoją opinię!

Lolcia
@Administrator 02.10.2018 08:00

Czekam na wypływe inaczej nie nazywać was jak nie (usunięte przez administratora)

Kinga

Czy ktoś z Was może mi podać numer do swojego opiekuna? Mój nie raczy odpisać na maila czy sms, może ktoś inny mi pomoże. Proszę o pomoc

Lolcia
@Kinga 02.11.2018 13:33

U mnie to samo biuro nie odpisuje a pani opiekun ma wiecznie pocztę głosowa (usunięte przez administratora) i nic więcej już nawet policji się nie boję wcześniej to chociaż na nich działało

grabarz997

Ma ktoś jakiś kontakt telefoniczny do tej firmy albo jakiś adres w Krakowie pod którym można ich znaleźć? Od półtorej miesiąca nie mogę się skontaktować z Panią opiekun, która ma telefon wyłączony a ma maile brak odpowiedzi. A do Pani z rekrutacji nie mogę się dodzwonić bo połączenia są zrzucane.

Ania96

Ja pracuje już drugi miesiąc w Krakowie i wszystko dobrze. Dostałam pierwszą wypłatę, kontakt cały czas mam. Wszystko na czas

Lolcia
@Ania96 26.10.2018 22:36

To ciekawe bo ja czekam miesiąc na wypłatę czekałam 2 miesiące na sprawdzenie a oni od jakiegoś czasu się nie odzywaja wyjme z gardła im te pieniądze

Ania96
@Lolcia 29.10.2018 09:43

Gdzie miałaś szkolenie? To dlaczego nie pójdziesz do biura? Ja byłam kilka razy jak miałam pytania i wszystko ok

Lolcia
@Ania96 30.10.2018 23:38

Możemy się skontaktować jakoś Ania96 do biura mam daleko niestety

blebleble

Podpisałam z firmą umowę...tzn ja podpisałam - oni nadal nie dosłali mi druku podpisanego przez nich...do póki koordynator pracował było ok. Na ten moment na stronę nie mogę się zalogować, mam pootwierane konta w kilku bankach, z firmą nie ma kontaktu. Nie zamierzam tego po prostu zostawić Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: może by się w końcu wywiązał z umowy jaką zaproponował

Kasia

Ta firma to jedna wielka ściema. Zarejestrowałam się wypełniłam tylko 2 banki na szczęście, ale ani opiekun ani z biura nie mogę się dodzwonić. Sprawę chce zgłosić na policje. List co wysłałam umową podpisaną dostałam z powrotem bo nie odebrał. Ludzie uważajcie na firmę Dach Net Robert Szynczewski

Kasia

Ta firma to jedna wielka ściema.

Monia94

Ja pracuje od jakiegoś czasu, szkolenie miałam w Krakowie. Jeśli coś potrzebuje lub czegoś nie wiem to zawsze pisze sms lub maila i zawsze dostaje odpowiedź, pani prowadząca mila, kontakt bez zarzutu. Jak dla mnie ok.

Monia94

Ja pracuje od jakiegoś czasu, szkolenie miałam w Krakowie. Jeśli coś potrzebuje lub czegoś nie wiem to zawsze pisze sms lub maila i zawsze dostaje odpowiedź, pani prowadząca mila, kontakt bez zarzutu. Jak dla mnie ok.

Patryk

Bardzo fajna praca, elastyczne godziny, można sobie dopasować do pracy na etacie czy zajęć na uczelni. Pani, która prowadziła szkolenie bardzo miła i pomocna, zawsze można zadzwonić i się dopytać gdy się czegoś nie wie. :)

Monika

Brak kontaktu z opiekunem. Osoba z rekrutacji też nie odbiera telefonu. (usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o Dach-Net Robert Szynczewski - Wołów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dach-Net Robert Szynczewski