LUMEN Polska Sp. z o.o.

Wrocław

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 70 ocen.

LUMEN Polska Sp. z o.o.
4 70 6 1

Opinie o LUMEN Polska Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

bomm

Nigdy nikomu nie dogodzi, to oczywiste. W kazdej pracy mozna sie do czegos przyczepic. Ale tak patrzac obiektywnie to nie mam jakis wiekszych powodow zeby mowic zle o tej pracy.

Wiktor

Jeśli ktoś chce zarobić więcej to właśnie jest możliwość, nie rozumiem niektórych osób!

Dyrgidysz

noo ocena duzo mowi,. siedze juz tu troche wiec za caloksztalt tez daje 4 gwiazdki.

perlik

Generalnie to nie mam zlych wspomnien z ta praca.

dykik

Ja sie nie czuje tu zle. Praca jak to praca. Za nic nierobienie kasy sie nie dostanie, ale jak tak sobie mysle to nie mam co tu marudzic.

Stach

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

iksyk
@pol 31.07.2018 05:37

To nie tu, zwierzęta to może do ZOO. Do Lumena natomiast szukali serwisantów, techników instalacji czy inżynierów.

Edyta

@Były, Twoja wypowiedź nie zawiera żadnych konkretów. Może rozwiniesz swoją wypowiedź? Jak oceniasz warunki zatrudnienia? Jaka atmosfera panuje w LUMEN Polska między pracownikami? Każda merytoryczna wypowiedź jest cenną wskazówką dla osób zastanawiających się nad złożeniem CV w firmie.

hu
@Edyta 12.06.2018 16:45

Wystarczy być przypadkiem na naradzie kierownictwa po zakończonym projekcie, i wychodzi kultura całej wierchuszki , co oni nie zrobią z tymi ludźmi , wszystkim poucina premie , powywalają i takie podobne , a o wyzwiskach szkoda gadać!!

porszit

ostatnio spotkałem znajomego który tam pracuje i mówił że jest okej. zastanawiam się nad zmianą miejsca pracy, bo u mnie ciężko, może w lumenie będzie lepiej.

zgredek

w firmie sa ludzie z dlugim stazem a niektorre wpisy tutaj pokazuja jakby bylo inaczej. co jest z tym forum nie tak... w gronie moich znajomych w lumenie nikt az tak nie narzeka.

były
@zgredek 06.07.2018 15:55

ci co prcują długo to rodzina kolego im zawsze będzie dobrze Gabi rządzi wszystkimi

fretka

Jest calkiem znosnie, czasem można pomarudzić, ale kto tego nie robi

atentyczny

czy sa teraz jakies aktualne ogloszenia o prace?

Hesu
@atentyczny 19.06.2018 12:24

Jest kilka ofert na ich stronie, raczej aktualizują.

Edyta

@zgredek, jak widzisz Twój wpis już zmienił proporcje na forum. Zatem reguła jest prosta. Im więcej osób będzie aktywnych w tych dyskusjach, tym bardziej prawdziwy będzie obraz firmy LUMEN Polska, który się z nich wyłoni, a tym samym większa świadomość decyzji osób podejmujących pracę w tej firmie, między innymi zainspirowanych przeczytanymi tutaj komentarzami.

Edyta

Na stronie internetowej firmy LUMEN Polska znajdują się ogłoszenia rekrutacyjne na kilka stanowisk z zakresu instalacji niskoprądowych. Czy osoby obecnie pracujące na podobnych stanowiskach mogłyby napisać kilka zdań na temat warunków pracy i wymaganych umiejętności, aby aplikować na te stanowiska. Każda taka informacja ułatwi kandydatom do pracy weryfikację swojego przygotowania do tego zawodu.

procent
@Edyta 02.07.2018 21:23

ja mmoge powiedziec ze warunki pracy sa bardzo porzadne. wymagania to zalezy od oferty, raczej trzeba miec doswiadczenie, wiedziec o co chodzi, uprawnienia. wwszystko zawsze jest w danej ofercie napisane i tego sie trzymaja.

połikendzie

Poniedziałeczek robi swoje jeśli chodzi o chęci do pracy, ale pracować trzeba. Dobrze, że chociaż praca jest całkiem ok, bo byłoby ciężko...

lucy

poprzednio robiłem w niezłym g... lumen jest dla mnie sto razy lepszy. pewnie nie zawsze jest pięknie i kolorowo ale ogólnie jestem zadowolony z pracy tutaj. jest korzystnie, pracy jest dość. dla leni miejsca nie ma, wszyscy pracuja jak trzeba.

Prodo

Firma jest w porządku. Zapewniają dobre warunki do pracy, normy spełniają, nie to co gdzie indziej.

Edyta

Czy LUMEN Polska dba o rozwój swoich pracowników? Czy zapewnia szkolenia podnoszące kwalifikacje? Jak ta kwestia wygląda w firmie? Zachęcam pracowników do aktywności na forum i dzielenia się swoim doświadczeniem związanym z tym pracodawcą.

Edyta

@atentyczny, na stronie firmy są wszelki informacje odnośnie aktualnie prowadzonych rekrutacji: http://lumenpolska.com.pl/kariera/ Zachęcam Cię, żebyś podzielił się z użytkownikami forum informacją, która oferta okazała się dla Ciebie interesująca i czy będziesz aplikować. Myślę, że wypowiedź odnośnie ewentualnego wyniku rekrutacji i jej przebiegu będzie cenną wskazówką dla osób zainteresowanych również pracą w LUMEN Polska.

atentyczny
@Edyta 19.06.2018 23:28

super dzieki

P

Płacą w terminie, i to wszystko. Wchodzą między wrony musisz krakać tak jak one. Praca z ludzi mi zazdrosnymi i zawistnymi.

Były
@P 28.05.2018 09:21

Szczera prawda!!

Edyta

@Anonim, widzę, że jesteś zorientowany w tym co aktualnie dzieje się w firmie. Może chciałbyś rozwinąć swoją wypowiedź i napisać coś więcej o warunkach zatrudnienia? Jaki typ umowy jest oferowany kandydatom o pracę? Zachęcam Cię do aktywności na forum.

Edyta

@Anonim, w Twojej ocenie plusem pracy w LUMEN Polska jest nabywanie nowych umiejętności zawodowych. Napisałeś, że forma zdobywania wiedzy nie jest najlepsza. Czy mógłbyś w tej kwestii coś więcej powiedzieć? Jak ona w praktyce wygląda?

Anonim
@Edyta 21.04.2018 11:07

Jeżeli ktoś liczy że wszystko będzie miał pod nos podstawione to w żadnej firmie nie będzie ceniony. Tak jest wszędzie że trzeba pytać, szukać. Nie znaczy to że w Lumenie jest najlepiej ale "się gra, się ma". Specyficzna firma ale nic co by straszyło.

Edyta

@NICK, ja jestem moderatorem forum Gowork.pl. Moim zadaniem na wątku jest aktywne uczestnictwo w dyskusji, które ma na celu zdobycie informacji o danym pracodawcy. Dzięki temu, osoby zainteresowane pracą w LUMEN Polska posiadają wiedzę o aktualnej sytuacji w firmie. Zachęcam również innych obecnych na forum do dzielenia się opinią o aktualnej sytuacji w LUMEN Polska.

Edyta

Firma obecnie prowadzi kilka rekrutacji. Dodaję link do strony z ofertami pracy:http://lumenpolska.com.pl/kariera/. Czy ktoś zamierza aplikować? Może są osoby na forum, które chciałyby coś więcej napisać o tych stanowiskach? Jakie są warunki zatrudnienia? Jaką umowę dostaje się na początku rozpoczęcia pracy? Czy wynagrodzenie jest zadowalające? Wypowiedzi na ten temat będą cenna wskazówką dla osób zastanawiających się nad obecną rekrutacją.

NICK
@Edyta 23.05.2018 22:22

Edyta rozumiem że jesteś administratorem ale dla tego czegoś jak Lumen świadomie nie używam słowa firma bo było by to nadużyciem nie warto aplikować pracowałem tam 3 lata strata zdrowia i czasu

Edyta

@pracownik, jak w takim razie wygląda prośba o wytłumaczenie kwestii, z którą pracownik ma problem? Czy porada jest w takiej sytuacji udzielana? Twoja wypowiedź będzie ważna dla innych osób zastanawiających się nad aplikowaniem do LUMEN Polska.

Edyta

Bardzo duża część Waszych opinii nie przedstawia w pozytywnym świetle LUMEN Polska. Może jednak znajdzie się osoba, która mogłaby napisać jakie plusy mogą wynikać ze współpracy z tym pracodawcą? Faktycznie nie można nic dobrego powiedzieć o firmie? Zastanówcie się nad tym proszę o ważne dla innych osób szukających pracy.

Anonim
@Edyta 25.03.2018 21:46

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Firma jak firma, nie wyróżnia się na tle branżowej konkurencji. Plusami jest.na pewno szczere zaangażowanie zawodowe niektórych osób i to że przy odrobinie chęci można się wiele nauczyć. Może forma zdobycia wiedzy nie najlepsza bo to rzucanie się na głęboką wodę ale czasami warto.

Były

Jak macie uprawnienia budowlane to się nie pchajcie do tej firmy , będziecie podpisywali zakresy prac w dzienniku budowy na ciemno , na gębę , nie swoje budowy , nawet nie maja do końca pewności co do dokładnie i jak zostały wykonane. A podwyżka za wyrobienie uprawnień to jakieś 500 -700 brutto pln.

Tomek
@Były 03.03.2018 22:08

Czy Tobie czasem 'Były" sufit na łeb się nie spadł?

Arek

Jak się nie potrafisz dogadać, to (usunięte przez administratora) jestes nie pracownik. Nie znasz realiów budowy, to po co się pchasz na kierownika...Jesteś mocny w internecie, zapraszam na rozmowę...

Pawlo
@Arek 02.03.2018 23:06

Zamówienia to jedno ( możesz im nawet numer katalogowy napisać itp itd, i tak przychodzi co innego ) , komunikacja de facto nie istnieje , nerwówka , pretensje i oskarżenia , to norma. Pozarywane nocki , delegacje za marne grosze , tak z wielu rozmów ( włosy się jeżyły na głowie ) na temat kwalifikacji to może połowa coś posiada .Od początku nie podobały mi się relacje w firmie -- puste gadania i tyle. Porobiłem troszeczkę i podziękowałem firmie za współpracę .

mike

Wszelkie opinie na temat firmy są prawdziwe , szkoda czasu , kumoterstwo i kolesiostwo , za plecami będą wam (usunięte przez administratora) obrabiać , ale się nie zdziwcie -- to norma w lumenie. O kasie za nadgodziny zapomnijcie , tylko jakaś premia .

anonymous

nie dajcie sie wciagnac w (usunięte przez administratora) !!!! pozytywne opinie sa pisane przez pracownikow firmy i kolesiostwo. Firma od lat nie moze znaleść pracownikow i szuka juz gdzie sie da ....... powiem jasn takiego sajgonu co tam mialem to nie spotkalem jeszcze i za takie male pieniadze nie dajcie sie oszukiwac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szukaja ludzi z kwalifikacjami , zdolnosciami , ble ble ble a oferuja marna kase i mozliwosc zrujnowania sobie zycia !!!! praca czesto na wyjazdach serwisach , nocki polaczone z dniem , czesto pracujesz 14-18 godzin z dojazdami z przerwa 30 minut, jeszcze raz potworze 14-18 godziny !!!! na nogach czesto w niebezpiecznych warunkach prowadzac samochod lub pracujac na wysokosci, gdzie praca wymaga skupienia i ostroznosci kiedys sie doigracie jak bedzie wypadek ,,,,, lumen omijac szerokim łukiem nie dajcie z siebie robic łosia i idiote !!!! tak ludzie po 3 miesiacach uciekaja gdzie pieprz rosnie !!!!! nie czytajie pozytywnych opinii bo to cwaniaki z lumena wypisuja !!!!!!! na papierze nic wam nie zaoferuja z tego co nowia poza umowa, czekaja tylko na podpis i juz was maja ...... nie dajcie sie zrobic w konia !!!

były
@Anonimowy 26.02.2018 16:20

@anonymous ma racje kolego to co dzieje się w tej firmie to sprawa dla PIP byłem na naradach i słyszałem jak okrśla się pracowników i co z nim zrobią jak budowa się skończy

Edyta

@Anonim, jak Ty osobiście oceniasz LUMEN Polska Sp. z o.o. jako pracodawcę? W jaki sposób firma ta docenia zaangażowanie swoich pracowników? Przedstawienie LUMEN Polska Sp. z o.o. z Twojej perspektywy będzie ważne dla osób zastanawiających się na aplikowaniu w przyszłości do tego pracodawcy.

Zostaw opinię o LUMEN Polska Sp. z o.o. - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LUMEN Polska Sp. z o.o.