LUMEN Polska Sp. z o.o.

Adres: Długosza 42-46, 51-162 Wrocław

NIP: 5482318564 KRS: 0000116261

LUMEN Polska Sp. z o.o.
5 128 6 1

Opinie o LUMEN Polska Sp. z o.o.

Pier

widzę, że jakiś trol konkurencji sam z sobą rozmawia, pogadał inżynier z elektrykiem. Natomiast Anonim, z Tobą ciężko się nie zgodzić w końcu każdy jest kowalem własnego losu. Nie da się dojść do czegoś leżąc

Anonim
@Pier 04.01.2019 08:49

Ponoć naukowcy dobrze płacą ludziom którzy dają się badać w trakcie snu. Chyba można do czegoś dojść leżąc ale nie w Lumenie ;-) Praca jest w porządku, firma też. Jestem zadowolony.

symso
@Anonim 14.01.2019 17:43

a co do badań to podobno osoby, które rozmawiają same z sobą lepiej radzą sobie z problemami tylko nie wiem czemu tu?!

hoho

żyjecie ? co tu tak cicho

Rahhim

Myślę, że już czas już pora. Nie wiem kto tu pisze, ale teraz to bez znaczenia, chcę wszystkim życzyć Wszystkiego Najlepszego na święta i cały zbliżający się lepszy rok :)

Jose

Pod kątem młodych ludzi to faktycznie doświadczenie pasuje mieć ale na start wpisać sobie w CV Lumen, jakby nie było w swojej dziedzinie rozpoznawalnej firmie dobrze wygląda

onn
@Jose 17.12.2018 10:20

Tu masz racje ale myśle, że nawet nie tylko na start bo prawdę powiedziawszy firma jest całkiem rozwojowa, więc co obrotniejsi mogą się naprawdę wkręcić na dłużej, a renoma jak najbardziej

Rendy
@Jose 17.12.2018 10:20

zawsze mozna sprobowac normalnie do pracy a jak nie to chociaz na staz

świerzak

czy szukają kogoś do pracy ? od razu powiem, że nie mam doświadczenia, niedawno skończyłem szkołe ale jak poczytałem trochę o was to jestem gotowy się podszkolić, jestem całkiem rozgarnięty więc myśle że szybko bym się wdrożył

KlarkKent
@świerzak 27.11.2018 15:51

Jak wejdziesz na strone lumena masz oferty pracy, az z ciekawosci popatrzylem na oferty i dla swiezaka nic nie widzialem ale zawsze mozesz probowac. a po jakiej szkole jestes?

świerzak
@KlarkKent 04.12.2018 15:30

technikum skończyłem, wiec jest technik elektryk ale oprócz praktyk i jakiś rzeczy które we własnym zakresie robiłem do cv nie mam za bardzo co wpisać

KlarkKent
@świerzak 07.12.2018 12:41

Na twoim miejscu, podszedlbym osobiscie i zapytał o staz, moze kokosow na start nie dostaniesz no bo to staz ale masz doswiadczenie w bardzo dobrej firmie,na poczatek to nalepsza opcja ale zrobisz jak chcesz, mozesz probowac normalnie sie zatrudnic. powodzenia

Raul

Nie będe się wypowiadał w imieniu wszystkich, moim zdaniem i bazując na moich doświadczeniach i tego co się dowiadywałem to Lumen całkiem nieźle się prezentuję. Osobiście jak każda praca czasami i na swój sposób frustruje ale realnie patrząc najbardziej obiektywnie jak można w swojej subietywnej opinii jestem zadowolony. Wysoka higiena pracy, benefity, dwuzmianówke też lubie więc pomijając jakieś chwilowe słabości bardzo dobrze pracuje mi się tutaj. Pozdrawiam

były
@Raul 20.11.2018 11:04

Raul gratuluje samopoczucia tylko zadaj sobie pytanie ile ludzi pracuje w realizacji z Wrocławia ??? pozostali prcują bo muszą bo tam gdzie miszkają jest bieda z robotą

Raul
@były 21.11.2018 09:27

Na samopoczucie nie narzekam, mam nadzieje, że ty też. A co do drugiej części, może cię zaskoczę ale ja jestem z okolicy i nie narzekam. Z całym szacunkiem ale uważam, że Lumen jest całkiem dobrym pracodawcą. Jeśli ktoś ubolewa nad brakiem fanfar to faktycznie jest nad czym, ale cała reszta jest przyzwoita i praca tutaj jest moim wyborem, a nie przymusem. Poza tym jak napisałem wcześniej jest to moje zdanie i byłbym wdzięczny z nierobienia ze mnie ofiary bo tak się absolutnie nie czuję i z tego co wiem, to nikt za kare w Lumenie nie pracuje

poofo

mi pracuje sie dobrze. jestem zadowolony.

inzynier budowy

Pracowałem kilka lat w realizacji i i się naoglądałem , wieszanie psów na inżynierach kontraktu to norma , groźby wywalenia -- codzienność. Najbardziej zawsze mnie rozwalało jak inżynierowie z uprawnieniami budowlanymi ( min JA) podpisywali nie swoje budowy , dwóch już w firmie straciło uprawnienia oraz dostało zawiasy ., ale firma dalej brnie w to . Podwyżka po zrobieniu uprawnień to 500 zeta , no szał w szczególności , że na rynku brakuje takich ludzi.

elektryk
@inzynier budowy 02.11.2018 21:42

Jak piszesz , że tak jest w firmie to nie ma co się do niej ładować

Mam
@elektryk 07.11.2018 13:45

Za nadgodziny nie ma kasy , tylko premia uznaniowa , delegacje cały czas podwyżki ludzie nie mają po kilka lat , szkoda czasu

Anonim
@inzynier budowy 02.11.2018 21:42

Zakładając na potrzeby dyskusji że podpisywanie nie swoich budów jest faktem....dlaczego tak się dzieje? Raz ktoś się zgodził i nadal się godzi. Przyczyna i skutek. Ktoś pozwala po sobie jeździć to po nim jeżdżą. Nie wiem jakie masz doświadczenia z innych firm z tej branży ale nie znam podobnej firmy która by płaciła za nadgodziny. Zawsze się wykręcą. Jak chcesz coś osiągnąć, dostać awans i podwyżkę to trzeba zasuwać. Za 8 godzin dziennie zapłacą podstawę i tyle. Sory, taki mamy klimat.

rysiek

Jakieś brednie tu sie wypisuje. wszyscy się wypowiadają to się dorzuce ze swoja opinią, moim zdaniem jest calkiem pzyzwoicie. spokojnie się pracuje, tylko trzeba sie znac na robocie. Poza tym stawki niezle, praca jak już mówilem też w porządku, jakies multisporty wiec skłamałbym gdybym pisał, że nie polecam tej pracy

Rafi

Pracuje w Lumenie już długo, to świadczy samo o sobie. Posada stabilna, wypłata osobiście mnie satysfakcjonuje, do tego benefity, opieka w luxmedzie, ludzie w porządku. Spokojnie mogę polecić

Elegancki
@Rafi 26.10.2018 11:17

Mozna podac widełki co do wypłaty :) ?

były
@Rafi 26.10.2018 11:17

Rafi jakie benefity ?? opieka w luxmedzie tak po badania wstępne i okresowe ito wszystko

heniek

Jak narazie nie narzekam, dobrze sie tu robi, 5 gwiazdek nie wzielo sie z nikad

Były

Zastanawiacie co z tym forum nie tak to już wam wyjaśniam .Pracowałem dla nich to wiem jak to się robi przyznajecie jakieś gwiazdki dyplomy tylko to piszą pracownicy na zlecenie tak aby negtywne opinie szybko znikneły z ekranu bo mają trudności z rekrutacją. Praca w realizacji to dno zwolnienia po zakończeniu projektu obowiązkowe.A jak mogą to oszukują na wszystkim

Anonim
@Były 08.10.2018 08:32

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Od lat nie słyszałem żeby Lumen zwalniał. Prędzej ludzie sami odchodzą. Są działy jak wysokie czy niskie prądy i zwłaszcza realizacja które zawsze potrzebują ludzi ALE Z DOŚWIADCZENIEM. Bez można startować za 60% średniej stawki. O kasie nie będę pisał bo nie wypada ale jest według mnie wyższa niż średnia we Wrocławiu. Warunki dobre ale trzeba te 6 miesięcy przepracować żeby to zobaczyć. Ogólnie jedna z bardziej normalnych firm na rynku.

Abc

Na stronie lumena widzialem, że szukają elektromotera i na serwisanta

Dogi

sie pracuje sie ma. bez spin serio

Garga

Wedlug mnie nie ma co wieszac psow na ta firme..ludzie w robocie siedza i juz.

Fin
@Garga 13.10.2018 12:20

No jak ludzie siedza to znaczy ze nie narzekaja jakos zbytnio. To chyba duzo pokazuje.

kos

normalne warunki pracy

Gofer
@kos 18.09.2018 15:24

Jak normalnie to sie roboty trzymaj. Stabilnosc najwazniejsza.

anonim

(usunięte przez administratora)

fff

Na ich stronce co jakis czas aktualizuja oferty pracy to trzeba popatrzec

Robcio

duzo sie w tej praccy mozna nauczyc to napewno, zawsze to czlowiek zyskuje doswiadczenie

sowiko

Moj staz pracy jest juz calkiem ladny i jak sobie porownuje to ile czasu zmarnowalem w poprzednich robotach...porownuje to do tego jak jest tutaj i jest roznica...dla mnie na plus.

Nosal
@sowiko 04.09.2018 16:09

czasem ciezko od razu trafic na miejsce gdzie w miare wszystko spasuje no i prawda jest taka ze jak juz jest w miare to sie czlwiek potem tej roboty trzyma.

Kowi

Moja sytuacja jest tu raczej stabilna i to mnie najbardziej interesuje. praca to kwestia przyzwyczajenia.

porszit

ostatnio spotkałem znajomego który tam pracuje i mówił że jest okej. zastanawiam się nad zmianą miejsca pracy, bo u mnie ciężko, może w lumenie będzie lepiej.

dekk
@porszit 23.07.2018 15:06

to probuj tu jest nawet ok wiec bedzie ci lepiej

koszyk

Czasem jak sie ma lenia to sie nie chce do roboty chodzic, ale jak juz sie zmiana zacznie to sobie mysle ze nie trafilem zle.

adek
@koszyk 21.08.2018 15:35

hah no wstawac sie czasem nie chce, ale jak juz czlowiek wejdzie w rytm pracy to idzie sie przyzwiczaic. Nie mam problemow z ta robota.

bomm

Nigdy nikomu nie dogodzi, to oczywiste. W kazdej pracy mozna sie do czegos przyczepic. Ale tak patrzac obiektywnie to nie mam jakis wiekszych powodow zeby mowic zle o tej pracy.

Wiktor

Jeśli ktoś chce zarobić więcej to właśnie jest możliwość, nie rozumiem niektórych osób!

Dyrgidysz

noo ocena duzo mowi,. siedze juz tu troche wiec za caloksztalt tez daje 4 gwiazdki.

perlik

Generalnie to nie mam zlych wspomnien z ta praca.

dykik

Ja sie nie czuje tu zle. Praca jak to praca. Za nic nierobienie kasy sie nie dostanie, ale jak tak sobie mysle to nie mam co tu marudzic.

Stach

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Sergi
@Stach 24.07.2018 16:36

Sprawdzaj na ich stronie internetowej, jak ja patrzyłem to byly różne oferty pracy to może akurat coś Cie zainteresuje. Ja tam szukalem na serwisanta i wyslalem ostatnio CV na podanego maila

pol
@Stach 24.07.2018 16:36

Tak Łosi jelenii i frajerów do pracy po 12 h 6 dni w tygodniu

iksyk
@pol 31.07.2018 05:37

To nie tu, zwierzęta to może do ZOO. Do Lumena natomiast szukali serwisantów, techników instalacji czy inżynierów.

Edyta

@Były, Twoja wypowiedź nie zawiera żadnych konkretów. Może rozwiniesz swoją wypowiedź? Jak oceniasz warunki zatrudnienia? Jaka atmosfera panuje w LUMEN Polska między pracownikami? Każda merytoryczna wypowiedź jest cenną wskazówką dla osób zastanawiających się nad złożeniem CV w firmie.

hu
@Edyta 12.06.2018 16:45

Wystarczy być przypadkiem na naradzie kierownictwa po zakończonym projekcie, i wychodzi kultura całej wierchuszki , co oni nie zrobią z tymi ludźmi , wszystkim poucina premie , powywalają i takie podobne , a o wyzwiskach szkoda gadać!!

zgredek

w firmie sa ludzie z dlugim stazem a niektorre wpisy tutaj pokazuja jakby bylo inaczej. co jest z tym forum nie tak... w gronie moich znajomych w lumenie nikt az tak nie narzeka.

Anonim
@zgredek 06.07.2018 15:55

Ludzie to hipokryci. To jest praca. Jak ktoś chce mieć zarobki prezesa niech założy własną firmę. Mimo plusów ujemnych ta firma i ta praca są OK. Chcesz wiedzieć więcej?....Zatrudnij się.

były
@zgredek 06.07.2018 15:55

ci co prcują długo to rodzina kolego im zawsze będzie dobrze Gabi rządzi wszystkimi

Zostaw opinię o LUMEN Polska Sp. z o.o. - Wrocław

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LUMEN Polska Sp. z o.o.