LUMEN Polska Sp. z o.o.

Wrocław

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 105 ocen.

LUMEN Polska Sp. z o.o.
5 105 6 1

Opinie o LUMEN Polska Sp. z o.o.

Garga

Wedlug mnie nie ma co wieszac psow na ta firme..ludzie w robocie siedza i juz.

Fin
@Garga 13.10.2018 12:20

No jak ludzie siedza to znaczy ze nie narzekaja jakos zbytnio. To chyba duzo pokazuje.

Były

Zastanawiacie co z tym forum nie tak to już wam wyjaśniam .Pracowałem dla nich to wiem jak to się robi przyznajecie jakieś gwiazdki dyplomy tylko to piszą pracownicy na zlecenie tak aby negtywne opinie szybko znikneły z ekranu bo mają trudności z rekrutacją. Praca w realizacji to dno zwolnienia po zakończeniu projektu obowiązkowe.A jak mogą to oszukują na wszystkim

kos

normalne warunki pracy

Gofer
@kos 18.09.2018 15:24

Jak normalnie to sie roboty trzymaj. Stabilnosc najwazniejsza.

anonim

(usunięte przez administratora)

fff

Na ich stronce co jakis czas aktualizuja oferty pracy to trzeba popatrzec

Robcio

duzo sie w tej praccy mozna nauczyc to napewno, zawsze to czlowiek zyskuje doswiadczenie

sowiko

Moj staz pracy jest juz calkiem ladny i jak sobie porownuje to ile czasu zmarnowalem w poprzednich robotach...porownuje to do tego jak jest tutaj i jest roznica...dla mnie na plus.

Nosal
@sowiko 04.09.2018 16:09

czasem ciezko od razu trafic na miejsce gdzie w miare wszystko spasuje no i prawda jest taka ze jak juz jest w miare to sie czlwiek potem tej roboty trzyma.

Kowi

Moja sytuacja jest tu raczej stabilna i to mnie najbardziej interesuje. praca to kwestia przyzwyczajenia.

porszit

ostatnio spotkałem znajomego który tam pracuje i mówił że jest okej. zastanawiam się nad zmianą miejsca pracy, bo u mnie ciężko, może w lumenie będzie lepiej.

dekk
@porszit 23.07.2018 15:06

to probuj tu jest nawet ok wiec bedzie ci lepiej

koszyk

Czasem jak sie ma lenia to sie nie chce do roboty chodzic, ale jak juz sie zmiana zacznie to sobie mysle ze nie trafilem zle.

adek
@koszyk 21.08.2018 15:35

hah no wstawac sie czasem nie chce, ale jak juz czlowiek wejdzie w rytm pracy to idzie sie przyzwiczaic. Nie mam problemow z ta robota.

bomm

Nigdy nikomu nie dogodzi, to oczywiste. W kazdej pracy mozna sie do czegos przyczepic. Ale tak patrzac obiektywnie to nie mam jakis wiekszych powodow zeby mowic zle o tej pracy.

Wiktor

Jeśli ktoś chce zarobić więcej to właśnie jest możliwość, nie rozumiem niektórych osób!

Dyrgidysz

noo ocena duzo mowi,. siedze juz tu troche wiec za caloksztalt tez daje 4 gwiazdki.

perlik

Generalnie to nie mam zlych wspomnien z ta praca.

dykik

Ja sie nie czuje tu zle. Praca jak to praca. Za nic nierobienie kasy sie nie dostanie, ale jak tak sobie mysle to nie mam co tu marudzic.

Stach

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Sergi
@Stach 24.07.2018 16:36

Sprawdzaj na ich stronie internetowej, jak ja patrzyłem to byly różne oferty pracy to może akurat coś Cie zainteresuje. Ja tam szukalem na serwisanta i wyslalem ostatnio CV na podanego maila

pol
@Stach 24.07.2018 16:36

Tak Łosi jelenii i frajerów do pracy po 12 h 6 dni w tygodniu

iksyk
@pol 31.07.2018 05:37

To nie tu, zwierzęta to może do ZOO. Do Lumena natomiast szukali serwisantów, techników instalacji czy inżynierów.

Edyta

@Były, Twoja wypowiedź nie zawiera żadnych konkretów. Może rozwiniesz swoją wypowiedź? Jak oceniasz warunki zatrudnienia? Jaka atmosfera panuje w LUMEN Polska między pracownikami? Każda merytoryczna wypowiedź jest cenną wskazówką dla osób zastanawiających się nad złożeniem CV w firmie.

hu
@Edyta 12.06.2018 16:45

Wystarczy być przypadkiem na naradzie kierownictwa po zakończonym projekcie, i wychodzi kultura całej wierchuszki , co oni nie zrobią z tymi ludźmi , wszystkim poucina premie , powywalają i takie podobne , a o wyzwiskach szkoda gadać!!

zgredek

w firmie sa ludzie z dlugim stazem a niektorre wpisy tutaj pokazuja jakby bylo inaczej. co jest z tym forum nie tak... w gronie moich znajomych w lumenie nikt az tak nie narzeka.

Anonim
@zgredek 06.07.2018 15:55

Ludzie to hipokryci. To jest praca. Jak ktoś chce mieć zarobki prezesa niech założy własną firmę. Mimo plusów ujemnych ta firma i ta praca są OK. Chcesz wiedzieć więcej?....Zatrudnij się.

były
@zgredek 06.07.2018 15:55

ci co prcują długo to rodzina kolego im zawsze będzie dobrze Gabi rządzi wszystkimi

fretka

Jest calkiem znosnie, czasem można pomarudzić, ale kto tego nie robi

atentyczny

czy sa teraz jakies aktualne ogloszenia o prace?

Hesu
@atentyczny 19.06.2018 12:24

Jest kilka ofert na ich stronie, raczej aktualizują.

Edyta

@zgredek, jak widzisz Twój wpis już zmienił proporcje na forum. Zatem reguła jest prosta. Im więcej osób będzie aktywnych w tych dyskusjach, tym bardziej prawdziwy będzie obraz firmy LUMEN Polska, który się z nich wyłoni, a tym samym większa świadomość decyzji osób podejmujących pracę w tej firmie, między innymi zainspirowanych przeczytanymi tutaj komentarzami.

Edyta

Na stronie internetowej firmy LUMEN Polska znajdują się ogłoszenia rekrutacyjne na kilka stanowisk z zakresu instalacji niskoprądowych. Czy osoby obecnie pracujące na podobnych stanowiskach mogłyby napisać kilka zdań na temat warunków pracy i wymaganych umiejętności, aby aplikować na te stanowiska. Każda taka informacja ułatwi kandydatom do pracy weryfikację swojego przygotowania do tego zawodu.

procent
@Edyta 02.07.2018 21:23

ja mmoge powiedziec ze warunki pracy sa bardzo porzadne. wymagania to zalezy od oferty, raczej trzeba miec doswiadczenie, wiedziec o co chodzi, uprawnienia. wwszystko zawsze jest w danej ofercie napisane i tego sie trzymaja.

połikendzie

Poniedziałeczek robi swoje jeśli chodzi o chęci do pracy, ale pracować trzeba. Dobrze, że chociaż praca jest całkiem ok, bo byłoby ciężko...

lucy

poprzednio robiłem w niezłym g... lumen jest dla mnie sto razy lepszy. pewnie nie zawsze jest pięknie i kolorowo ale ogólnie jestem zadowolony z pracy tutaj. jest korzystnie, pracy jest dość. dla leni miejsca nie ma, wszyscy pracuja jak trzeba.

Prodo

Firma jest w porządku. Zapewniają dobre warunki do pracy, normy spełniają, nie to co gdzie indziej.

Edyta

Czy LUMEN Polska dba o rozwój swoich pracowników? Czy zapewnia szkolenia podnoszące kwalifikacje? Jak ta kwestia wygląda w firmie? Zachęcam pracowników do aktywności na forum i dzielenia się swoim doświadczeniem związanym z tym pracodawcą.

Edyta

@atentyczny, na stronie firmy są wszelki informacje odnośnie aktualnie prowadzonych rekrutacji: http://lumenpolska.com.pl/kariera/ Zachęcam Cię, żebyś podzielił się z użytkownikami forum informacją, która oferta okazała się dla Ciebie interesująca i czy będziesz aplikować. Myślę, że wypowiedź odnośnie ewentualnego wyniku rekrutacji i jej przebiegu będzie cenną wskazówką dla osób zainteresowanych również pracą w LUMEN Polska.

atentyczny
@Edyta 19.06.2018 23:28

super dzieki

P

Płacą w terminie, i to wszystko. Wchodzą między wrony musisz krakać tak jak one. Praca z ludzi mi zazdrosnymi i zawistnymi.

Były
@P 28.05.2018 09:21

Szczera prawda!!

Edyta

@Anonim, widzę, że jesteś zorientowany w tym co aktualnie dzieje się w firmie. Może chciałbyś rozwinąć swoją wypowiedź i napisać coś więcej o warunkach zatrudnienia? Jaki typ umowy jest oferowany kandydatom o pracę? Zachęcam Cię do aktywności na forum.

Edyta

@Anonim, w Twojej ocenie plusem pracy w LUMEN Polska jest nabywanie nowych umiejętności zawodowych. Napisałeś, że forma zdobywania wiedzy nie jest najlepsza. Czy mógłbyś w tej kwestii coś więcej powiedzieć? Jak ona w praktyce wygląda?

pracownik
@Edyta 21.04.2018 11:07

Forma zdobywania polega na lataniu po zamówienia ,odbieraniu ich , a jesli chcesz się czegoś nauczyć to osobiście musisz dorwać listy materiałowe czy projekty , nikt ci nic ne wytłumaczy , tylko za plecami obrobi . twoje poty w firmie na nic się zdadzą .Komunikacja nie istnieje , zawsze dowiesz się na końcu że to twoja wina.

loloolo
@pracownik 28.04.2018 09:45

Dokładnie tak jak piszesz, ale może tak jest wszędzie. Co do doświadczenia i umiejętności zawodowych to jest tu jak z nauką pływania. Na głęboką wodę albo sobie poradzi albo wiadomo... Na początku jesteś trochę oszołomiony, ale każdy następny sztorm przechodzisz trochę łagodniej. Tak czy inaczej tu musisz liczyć tylko na siebie. Jeśli nie chcesz utonąć to musisz mieć oczy do okola głowy i zakszaniać na maksa. Na budowie 8 godzin żeby wszystko ogarnąć ? Zapomnij...

Anonim
@Edyta 21.04.2018 11:07

Jeżeli ktoś liczy że wszystko będzie miał pod nos podstawione to w żadnej firmie nie będzie ceniony. Tak jest wszędzie że trzeba pytać, szukać. Nie znaczy to że w Lumenie jest najlepiej ale "się gra, się ma". Specyficzna firma ale nic co by straszyło.

Edyta

@NICK, ja jestem moderatorem forum Gowork.pl. Moim zadaniem na wątku jest aktywne uczestnictwo w dyskusji, które ma na celu zdobycie informacji o danym pracodawcy. Dzięki temu, osoby zainteresowane pracą w LUMEN Polska posiadają wiedzę o aktualnej sytuacji w firmie. Zachęcam również innych obecnych na forum do dzielenia się opinią o aktualnej sytuacji w LUMEN Polska.

Zostaw opinię o LUMEN Polska Sp. z o.o. - Wrocław

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LUMEN Polska Sp. z o.o.