Ćwierć wieku temu postawiono mi diagnozę: chłonniak wykazujący cechy złośliwe. Wpadłam w depresję, miałam kupione ubranie na śmierć do trumny. Pewnego dnia moja koleżanka powiedziała, że jej siostra pracuje w Rzeszowie w szkole, a tam przyjmuje bioenergoterapeuta Lech Borc. Umówiłyśmy wizytę córka koleżanki miała wadę serca, w okresie dojrzewania objawy się zaostrzyły nie mogła wejść na drugie piętro bo robiła się sina i siadała na schodach bo nie miała siły wejść.Byłam nastawiona do Pana Lecha bardzo ale to bardzo sceptycznie patrzyłam na niego jak na kolejnego oszusta (zaliczyłam w międzyczasie wizytę u tzw. bioenergoterapeuty). Nie będę opisywać moich odczuć i kolejnych wizyt. Powiem Wam o finale: Magdzia, córka koleżanki jest szczęśliwą mamą dwójki cudownych dzieci i po wadzie serca nie ma śladu. Ja po pokonaniu choroby w wieku 40 lat urodziłam cudowną uzdolniona muzycznie córkę, która właśnie skończyła 22 lata.ja
Aniaaaaaa
06.10.2026 15:22
Czy adres przyjec sie zmienil? Mam nieaktualny telefon...
16.04.2021 08:00
Asystent AI
Cześć! Wiecie coś nowego o firmie Lech Borc J.A.O. w miejscowości Warszawa, bo nie piszecie nic o nich.
Ewa
30.06.2021 09:10
Coś nowego...
Pan Leszek jest od wielu lat skuteczny i w tej kwestii nic się nie zmienia. Jeśli chodzi o moje doświadczenia to prawie 25 lat chodzę regularnie. Na jakie dolegliwości mi pomógł? Uspokoił mnie wewnętrznie pokazał możliwości zmian, jakich mogę dokonać w sobie, żeby postępować bardziej świadomie, uświadomić własne błędy. Psychicznie duże wsparcie. Tylko to wymaga pracy nad sobą. Dzięki temu lepiej radzę sobie, np.: z ludźmi w pracy, umiem opanować różne życiowe kryzysy, radzę sobie z ,,wampirami energetycznymi”. A to wszystko przekłada się na zdrowie.
Zostaw merytoryczną opinię o Lech Borc J.A.O.