Arma-bis Warsztat Samochodowy
Odradzam każdemu korzystanie z usług tego warsztatu.
Oddałem im do naprawy samochód. Wymiana sprzęgła, dwumasa. Nie dosyć, że samochód oddany dużo po czasie, mimo tego, że termin był przekładany kilkukrotnie, to na domiar złego w wgniecionym dachem.
Po zgłoszeniu problemu, pan przyznał się do spowodowania szkody, ale nie chciał się zgodzić na naprawę w innym warsztacie. "Mamy lakiernika, załatwimy, naprawimy, będzie pan zadowolony". O naprawie z ubezpieczenia nie było nawet mowy.
Kolejny raz praca wykonana nieterminowo. Kolejny raz partacko. Dach wytłuczony od środka młotkiem. Szyna poprzeczna, którą uszkodzili, a która usztywnia konstrukcję auta - zamiast wymiany została "wyprostowana" w taki sposób, że ręce opadają. Do tego wszystkiego tapicerka brudna nie tylko jakimiś smarami, ale też lepikiem. Malowanie nie zakończone lakierowaniem, bo czasu już zabrakło.
Gdy poprosiłem kolejny raz o naprawę z ubezpieczenia w innym warsztacie, uzasadniając to tym, że po tych wszystkich przejściach nie mam do ich warsztatu żadnego zaufania, zostałem wykpiony i wyśmiany.