Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

danuta

27.01.2021 14:07

diete stosuje od 22 12 2020r i z 90 kg zeszło do 84,4 czyli jest dobrze posilki sa bardzo urozmaicone i smaczne teraz ide już drugim zestawem i też jest ok Panie Arturze wielkie dzieki.
    Dorota

27.01.2021 00:15

Dietę stosuję od 3 miesiecy. Od tego czasu schudłam 10kg. Produkty są w porządku. Polecam -warto spróbować.
    Mariola

25.01.2021 18:12

Witam ,dieta P.Artura jest smaczna prosta w przygotowaniu produkty tanie ,dzięki niej schudłam 6 kg w 3m-c polecam.
    Mari 82

23.01.2021 18:51

Dzień dobry mam problem z przeliczaniem diety pana Artura ponieważ pamięć w gramach dekagramach tylko że ja jeszcze nie mam wagi do żywności Zresztą nie mam zbytnio czasu żeby sobie tak odmierzać to jest moja pierwsza dieta myślałam że będzie prosty przelicznik Co oznacza na przykład 0.9 łyżeczki szczyty kubka albo 2.2 i tak dalej będę wdzięczna za pomoc
    Dieta Artura-Teresa Ch.

22.01.2021 11:31

Teresa Ch. Od m-ca stosuję dietę pana Artura bardzo mi odpowiada nie wymaga długiego czasu na szykowanie posiłków smaczna zrobił dla mnie 3 posiłki i małą przekąskę i to mi odpowiada.Były święta i trochę ni pilnowałam godz,posiłków ale nie spożywałam węglowodanów.Trochę mało ćwiczeń ale zapewniam że si e poprawię.Straciłam 3kg ale dobrze w pomiarach w obwodzie w biodrach ze 115cm zeszłam na 108cm,a w pasie ze 100cm na 96.Jak na razie jestem zadowolona i będę ją stosować dalej polecam tym którzy lubią tak jeść pozdrawiam
    teresa54

14.01.2021 22:14

Przepraszam za żle zaznaczoną łapkę moja opinia jest bardzo pozytywna na 5
    teresa 54

14.01.2021 21:51

Witam Polecam dietę Pana Artura ja schudłam w ciągu 3-mcy 6kg jestem zadowolona dieta nie wymaga dużo pracy jest smaczna i skuteczna. Pozdrawiam
    Gosiaczek

13.01.2021 21:14

Polecam Pana Artura dieta skutkuje tylko trzeba się pilnowac ja w ciągu 2 tyg schudłam 2 kg.Korekty diet Pan Artur robi bez problemu . Polecam.
    Grazyna

12.01.2021 09:26

Dieta stosowana przez 6 miesięcy przyniosła efekt 14kg..mniej..Posilki smaczne szybkie do przygotowania. Ale dla mnie najważniejsze to dobre samopoczucie, brak wzdec zgagi. POLECAM PANA ARTURA.
    Ewa

10.01.2021 11:21

Bardzo przyjemna, smaczna dieta. Tak jest skonstruowana, że nie mam potrzeby podjadania. Dania są proste i szybkie w przygotowaniu i co najważniejsze z produktów łatwych do kupienia. Przez miesiąc stosowania się do zaleceń schudłam 4 kg. Szczerze polecam!
    Maria M

09.01.2021 21:19

Dietę stosuję 3 m-ce efekt 7 kg unormowany cukier. Jestem bardzo zadowolona z przepisów, są łatwe i smaczne.
    Aneta

28.12.2020 10:40

Dietę stosuję już pół roku. Kilogramy obywają ;) Zmieniłam rozmiar odzieży na mniejszy, nawet o 2 rozmiary. Straciłam 10 cm w pasie;) Posiłki są smaczne, łatwe w przygotowaniu, nie nudzą się. Gdy potrzebowałam korekty ze względu na produkty, których nie lubię - nie było problemu, nowa dieta została przesłana bardzo szybko. Polecam dietę Pana Artura wszystkim, którzy chcą ważyć mniej i lepiej się czuć ;)
    magda

03.01.2021 22:39

Jakiego typu są posiłki? Co na śniadania, obiady??
    Świeża

04.01.2021 22:33

Ja dopiero zaczynam dietę ale mam. Warzywa, mięsko pier kurczaka, 4-5 posiłków zobaczymy czy schudne kuzynka schudła. 15kg
    Piotr

29.12.2020 22:39

Dzień dobry dietę Pana Artura stosuje od września jestem zadowolony waga 6 kg w dol .Posiłki szybkie w przygotowaniu ,smaczne .Polecam
    magda

03.01.2021 22:38

Jakiego typu są posiłki? Co na śniadania, obiady?
    Paula

28.12.2020 10:09

Witam Wspolprace z Panem Arturem rozpoczelam 23.11.20 juz po 1.5 tygodniu stosowania diety schudlam 5kg. Posilki sa smaczne i szybkie do przygotowania. Bardzo polecam Pana Artura jesli chcesz cos dla siebie zrobic bo naprawde warto!!!!! Po miesiacu stosowania diety schudlam 11kg czuje sie wysmienicie jestem bardziej energiczna dodam rowniez ze nie stosowalam zadnych cwiczen. Naprawde polecam.
    Zmotywowana

03.01.2021 22:26

A z jaką wagą zaczynałaś? Ja obecnie waze 86 kg i mam nadzieję,że tez mi sie uda tak zrzucić ????
    SYLWIA SZ

01.01.2021 21:10

Witam, dietę stosuję juz 2,5 miesiąca schudłam 4 kg .Dieta jest szybka, prosta i do tego smaczna. Dostałam kolejny zestaw na dalsze odchudzanie. Mam nadzieję , że nadal będę chudła w tym tempie, jeszcze 5 kg i będę ważýła tyle co przed urodzeniem dzieci. Ksiązki p.Artura są bardzo ciekawe i pomocne a ćwiczenia też są okej. Spróbujcie a sami się przekonacie. Polecam.
    Dana

29.12.2020 12:15

Dietę rozpoczęłam niewiele, ponad miesiąc temu. Jadłospis jest dobrze zaplanowany, jedzenie jest smaczne i co ważne, nie chodzę głodna. Poprosiłam o zmianę i otrzymałam nowe przepisy. Schudłam 3 kg. To mało, ale jestem w wieku, w którym szybkie chudnięcie zrobiłoby ze mnie worek skóry. Zamierzam stosować tą dietę w dalszym ciągu i polecam innym.
    Paula

28.12.2020 10:13

Dorka D.

28.12.2020 09:50

Dieta rewelacyjna. Po niej czuję się lekko i fantastycznie ;) Polecam to dziala!
    Justyna

20.12.2020 13:53

Witam jestem po 3 miesiącach diety.schudlam 11,5 kg.rewelacja . Bez żadnego katowania ????posiłki smaczne łatwe w przygotowaniu a przede wszystkim zdrowe czuję się dobrze kondycja mi się poprawiła . Jestem zadowolona w ???? procentach.polecam i dziękuję ????
    Marcelina Lato

14.12.2020 12:22

Dzień dobry  Kolejny miesiąc diety za mną i kolejne kilogramy w dół. W tym miesiącu może słabiej waga spadała ale do tej pory schudłam juz 8kg i jestem bardzo  bardzo zadowolona:). Do mety jeszcze troszkę. ;).  Proszę o kolejne ciekawe przepisy. Dla mnie są super. Posiłki smaczne i sycące. A co najważniejsze szybko się je przygotowuje. Dziękuję i pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

benia

10.12.2020 06:31

Polecam!!! Jestem po 1miesiącu -3kg.posiłki smaczne duże i łatwe do przygotowania.
    Władysław

08.12.2020 22:30

Jestem po dwóch miesięcznych etapach życia na diecie Pana Artura. W sumie przez te dwa miesiące ubyło mi 7 kilogramów ( mam nadzieję, że bezpowrotnie). Zalecenia diety są przystępne do przygotowania ( wszystko przygotowuję sam bez pomocy żony). W zasadzie wpadłem już w pewien rytm żywieniowy i bez obaw o sukces brnę dalej.
    Malwa

08.12.2020 09:28

Dieta Pana Artura jest bardzo smaczna, szybko ją się przygotowuje. Jeżeli człowiek trzyma się ściśle przepisów, jest w stanie schudnąć tyle, ile sobie zaplanował. Na dietę czeka się do 5 dni, tak jak Pan Artur obiecuje.
    teresa 54

02.12.2020 13:15

Bardzo polecam dietę P.Artura jest skuteczna , schudłam 5 kg w ciągu 2 m-cy .posiłki są ok
    Piotr

01.12.2020 14:36

To już mój 2 miesiąc z dietką Pana Artura Efekt tendencja spadkowa 8kg poza sobą Pozdrawiam
    Maria

30.11.2020 19:00

Polecam dietę p. Artura .Stosuję od 2 m-cy 6kg mniej. Przepisy proste i urozmaicone .
    Wiktoria

30.11.2020 18:08

Od dwóch miesięcy stosuje dietę Pana Artura i juz pozbyłam się 8 kg, posiłki są sycące i smaczne. Z czystym sumieniem polecam !:)
    Wiktoria

30.11.2020 17:59

Od dwóch miesięcy stosuje dietę Pana Artura i juz pozbyłam się 8 kg, posiłki są sycące i smaczne. Z czystym sumieniem polecam ! :)
    Monika

30.11.2020 11:29

Jestem po miesiącu diety...schudłam bez ćwiczeń 5 kg. Dieta była bardzo urozmaicona i smaczna... spełniła wszystkie moje oczekiwania i założenia .Jestem bardzo zadowolona i polecam serdecznie!!!:) Ja walczę dalej z dietą Pana Artura.
    Beata

29.11.2020 10:18

Bardzo ostrożnie podchodziłam do diet .Zaryzykowałam i jestem pozytywnie zaskoczona. Dieta Pana Artura jest smaczna, prosta, szybka. Produkty są dopasowane smakowo i łatwo dostępne. Po 6 tygodniach stosowania 4kg lżejsza i zdrowsza. Polecam!
    KaroLina

28.11.2020 09:49

Dieta jest super, nie jestem głodna, a dania przepyszne. Kg lecą w dół :)
    Iwona

27.11.2020 17:29

Dieta działa, 6 tygodni mija schudłam 4,5 kg, na początku tempo było większe teraz wolniej ubywają kilogramy ale waga cały czas spada. Nie zgodzę się że przepisy są proste, ale mi to odpowiada bo łatwiej nie jeść tego co reszta rodziny gdy ma się tak wyszukane dania. Idealna dieta przy pracy zdalnej, trzeba mieć czas na przygotowanie dań.
    Malwka

26.11.2020 19:11

Serdecznie polecam dietę Pana Artura,każdej osobie która próbując wielu diet bez skutku straciła juz nadzieję.Dieta jest bardzo smaczna i sycąca, prosta w przygotowaniu i przede wszystkim działa!.????Dziewczyny i chłopaki uwierzcie naprawdę można!!!
    Barbara

26.11.2020 09:43

O diecie Artura Topolskiego dowiedziałam się z internetu. Jest b.prosta i łatwa w przygotowniu. Posiłki są smaczne. Stosuję ją jakis czas i schudłam 10 kg. Polecam każdemu kto chce się odchudzać.
    Tomek

23.11.2020 16:40

Dieta bardzo skuteczna. 4 kg po miesiącu stosowania. Bardzo ciekawe propozycje posiłków, w dodatku nie wymagające zbyt dużego nakładu czasu na ich przygotowane. Mam nadzieję, że zamierzony cel osiągnę dzięki tej właśnie diecie. Polecam
    Ewa

23.11.2020 16:14

Dietę stosuję od 6 tygodni. Każdy tydzień stosowania to kilogram mniej. Posiłki są bardzo smaczne a przede wszystkim szybkie i łatwe w przyrządzaniu. Schudłam już 6 kg. Bardzo dobrze się czuję. Dzięki diecie zmieniam nawyki żywieniowe. Na pewno będę dalej stosowała dietę Poleciłam ją wielu znajomym.
    Irena

23.11.2020 15:57

Po pierwszym miesiącu ubyło mnie 4,5 kg i jestem szczęśliwsza bo lżejsza. Potrawy są pyszne, łatwe i szybkie w przygotowaniu co ułatwia ich sporządzanie i krótszy czas oczekiwania na posiłek. Produkty dobrane do moich smaków, chociaż nie mam żadnych , które określam mianem....nie lubię. Cieszę się, że mam nowy zestaw i równie pomysłowe zestawy na tydzień. . Dziękuję zatem panu Arturowi i walczę dalej. Pozdrawiam serdecznie
    Hala

23.11.2020 15:22

Polecam diety Pana Artura wszystkim którzy chcą schudnąć jedząc przyjemnie i zdrowo. Jestem mega zadowolona. To już kolejna dieta razem minus 8
    DODA

23.11.2020 14:09

Z całego serca polecam diety. Są skuteczne i mało czasu chłonne. Po miesiącu 3kg mniej.
    Teresa

22.11.2020 22:10

Dieta jest skuteczna, nawet przy chorobie hashimoto. Po miesiącu stosowania diety , moja waga spadła o 3 kg, bez ćwiczeń i przy siedzącym trybie pracy. Posiłki proponowane przez Pana Artura są bardzo smaczne - pierwszy zestaw był pyszny, a drugi, który właśnie testuję jest jeszcze ciekawszy w pomysły i jeszcze smaczniejszy. Wygodne jest to, że produkty do przygotowania posiłków są ogólnie dostępne i jest możliwość stosowania zamienników. Jestem zmotywowana widoczną utratą kilogramów i z niecierpliwością czekam na dalsze efekty oraz nowe inspiracje do przygotowywania ciekawych posiłków, w drodze do osiągnięcia wymarzonej wagi. POLECAM WSZYSTKIM :)

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski