Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Kasia

21.11.2020 23:24

Bardzo fajna dieta.Stosowałam około miesiąca i schudłam na niej 8kg.Ani przez moment nie byłam na niej głodna,czuje się cudownie a moja cera się poprawiła.Nie mam już ani jednej krostki,bardzo dużo warzyw i owoców.W posiłkach dominuje również kasza i chleb pumpernikiel.Jestem zachwycona i gorąco polecam oprócz tego dodam,że w pierwszym tygodniu schudlam 4 kg.
    Jola

21.11.2020 09:29

Po miesiącu stosowania diety Pana Artura schudłam 4 kg. Idę po więcej. Polecam.
    Aleksandra

20.11.2020 17:56

Pan Artur jest bardzo dobrym specjalistą. Jege dietysą urozmaicone, a jadłospisy łatwe w przygotowaniu i przepyszne. Odkryłam nowe maki i smaki z dzieciństwa. Moja dieta to dieta wegetariańska, czuję się bardzo dobrze, mam dostatecznie dobrze dobrane składniki. W jadłospisach znajdują się normalne składniki, które znajdziecie w każdym sklepie. Polecam
    Basia

20.11.2020 15:31

Witam. Jest mnie mniej o 4kg .Stosuję dietę pana Artura od miesiąca. Jest ona bardzo smaczna i szybka do przygotowania. Danią są urozmaicenie.Polecam wszystkim którzy marzą o smukłej sylwetce.
    BETI

19.11.2020 23:24

Polecam diete P.Artura, w ciągu miesiąca schudłam 2,5 kg może nie jest to wynik życia ale dla mnie dobry początek do dalszej chudszej siebie ;) polecam, szybki kontakt
    Ola

19.11.2020 12:49

Dietę odchudzającą Pana Artura stosuję od 2 tygodni. Schudłam już 3 kilogramy. Dania są syte i smaczne. Przepisy jasne i szczegółowe, jeśli czegoś nie rozumiem piszę e-mail do Pana Artura odpowiedź do mnie przychodzi w ciągu dwóch dni. Jestem zadowolona i polecam osobom które chcą naprawdę schudnąć. Jeżeli się zastosuje wszystkie przykazania w diecie to są efekty.
    Lusia

18.11.2020 23:30

Minęły 4 tygodnie na diecie od Pana Artura, a wraz z nimi 5 kg mniej na wadze. Czuję się doskonale, pełna energii i najważniejsza rzecz to brak ciągotek na coś dodatkowego. To niesamowite, bo przez miesiąc nie podjadałam, trzymałam się ściśle diety i o dziwo byłam syta. Dieta jest smaczna, prosta i błyskawiczna w przygotowaniu. Otrzymany gotowiec w postaci szczegółowego, codziennego jadłospisu wraz z instrukcją wykonania posiłków oraz tygodniową listą zakupów jest dla mnie wybawieniem. Nie jestem kreatywna w gotowaniu, a ta dieta pokazała mi, jak różne produkty można łączyć i jak dobrze smakują. Przede mną kolejna 5 kg poprzeczka, którą mam zamiar pokonać, bo czuję się zmotywowana.
    Wiesław K.

18.11.2020 22:05

Dieta działa - pomimo hashimoto schudłem 5,5kg przez miesiąc stosowania diety, bez ćwiczeń i przy siedzącym trybie pracy. Jestem pozytywnie zmotywowany utratą kilogramów i lepszym samopoczuciem. Polecam wszystkim
    Agnieszka G-K

18.11.2020 21:53

Po miesiącu stosowania diety waga spadła o 3,4kg, samopoczucie o wiele lepsze. Nie jestem głodna (dieta 1600kcal). Nie ćwiczyłam. Przyznaję, że nie dowierzałam, iż dieta za tak niską cenę przyniesie efekty. Cieszę się, że jednak zdecydowałam się na ten zakup, chociaż przyznaję, że ponad 2 miesiące się wahałam. Polecam
    Donia

18.11.2020 21:35

Posiłki proste i normalne... W 20min gotowe.. jedzenie bardzo smaczne... W 2 tygodnie schudłam 2 kg
    Aga

18.11.2020 20:41

Z diety Pana Artura korzystam 3 tygodnie,schudłam 2 kg,jestem bardzo zadowolona ponieważ posiłki są bardzo smaczne i szybko się je przyrządza,mam więcej energii. Polecam :-)
    Zadowolony ????

18.11.2020 19:39

Tym razem i ja dołączę do grona zadowolonych klientów, dietę stosuje od dwóch miesięcy i udało się schudnąć 8 kg Posiłki są smaczne i szybkie do przygotowania (można przy okazji odkryć w sobie talent kulinarny)???? Polecam
    Małgorzata Węsek

18.11.2020 19:34

Witam,dietę stosuje 4 tygodnie i jest 2,5kg mniej.Jedzonko przygotowuje się szybko jest pyszne i syte.Ponieważ mam cukrzycę nie jadłam bananów,arbuza,ananasa itd,Pan Artur dał przepisy na koktajle z tych owoców i cukier w normie.Szczerze polecam diety od tego Pana!
    Arek

18.11.2020 19:02

Dieta pana Artura jest bardzo skuteczna ,w niecały miesiąc schudłem6 kg . Jest naprawdę smaczna i szybka w przygotowaniu .Goraco polecam wszystkim którzy chcą zrzucić parę kilogramów .
    Gośk@

18.11.2020 18:29

Stosuję dietę Pana Artura ok. 1 m-ca i widać pierwsze efekty. Zaczynałam z wagą 73,6 a dziś rano 70,2. Najważniejsze jest to, że wypłaszczył mi się brzuch. Zmniejszyły się boczki i mogę włożyć koszule, które były zbyt opięte.   Nie jestem ociężała i czuję się lżejsza, mam też więcej energii. Dieta jest dopasowana do trybu życia. Można wskazać produkty, których się nie lubi a także stosować zamienniki. Posiłki są łatwe w przygotowaniu z dostępnych produktów i b. smaczne. Nie podjadam. Poznałam nowe smaki i możliwości łączenia różnych produktów. U mnie reszta rodziny chętnie zjada to co miało być na początku tylko dla mnie. Z Panem Arturem można bez problemu się kontaktować. Oprócz diety otrzymuje się kilka ciekawych linków. Polecam serdecznie.
    Ania

18.11.2020 18:24

Stosuje dietę już 5 miesięcy i schudłam 10kg. Dania bardzo dobre, łatwe i szybkie w przygotowaniu. Polecam.
    Emilia

18.11.2020 17:26

Jestem już po trzecim zestawie diety od pana Artura tak około 5 miesięcy z małymi przerwami z różnych powodów i już 10 kg mniej????Dania łatwe i szybkie w przygotowaniu bardzo sycące i smacznie.Polecam bo sama się przekonałam że naprawdę warto.
    Ewelina

18.11.2020 16:26

Dietę stosuje od 2 m-cy. Na wadze 4 kg mniej. Czekam na kolejny etap diety Pozdrawiam.
    Ar zet

18.11.2020 15:39

Dieta skuteczna i przede wszystkim smaczna.. Posiłki proste szybkie a jeśli coś mi nie podeszła na życzenie szybka korekta ze strony Pana Artura.. Jestem ponad 2 miesiące na diecie i schudłem jakieś 7.5 kg.. Polecam ????
    DorotaM

18.11.2020 15:28

Dziękuję za smaczną dietę, zaczynam drugi miesiąc,waga spada kilogram po kilogramie, jest smacznie i zdrowo. Polecam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Adam Ch.

18.11.2020 14:48

witam! wazyłem 99kg po miesiącu schudłem na 91kg także jestem mega zadowolony, bez żadnych cwiczeń itp. !dieta jest super ,przepisy proste! na początku podchodziłem sceptycznie do takich ofert(komentarze zawsze moga pisać trolle czy osoby podstawione), ale na prawde warto, zainwestowałem 69zł-stwierdziłem ,ze jak zapłace to w koncu sie wezme za siebie, a jedząc dania od Pana Artura zaoszczedzam z 500zł na jedzeniu miesiecznie, bo nie pcham w siebie bez ograniczeń wszystkiego co popadnie,jak to robiłem do tej pory na kwarantannie.i najwazniejsze nie chodzę głodny!!! Pozdrawiam serdecznie!
    Alicja

18.11.2020 14:26

Polecam w 100%wszystkim
    Sandra

18.11.2020 13:16

Dietę stosuje już trzeci tydzień. - 1 kg Podoba mi się to, ze posiłki są smaczne i szybkie w przygotowaniu. Polecam :)
    mari

18.11.2020 12:48

Witam ,stosuje dięte 2 tygodnie i schudłam 4kg, jedzenie bardzo smaczne i sycące, także nie ma mowy o poczuciu głodu, polecam bardzo
    Katarzyna T

18.11.2020 12:26

Po czterech tygodniach diety -3,5 kg bez ćwiczeń. Zdarzyły się nawet małe grzeszki, bo jak odmówić kiedy dziecko dzieli się ciasteczkiem :-) Posiłki szybkie i smaczne. Polecam
    Anna

18.11.2020 10:52

Dieta bardzo dobrze dostosowana do moich potrzeb. Po trzech tygodniach stosowania schudłam 4 kg. Dania proste do przygotowania i bardzo syte. Bez problemu można wytrzymać 4 godziny miedzy posiłkami. Po stosowaniu diety oprócz utraty zbędnych kilogramów zauważyłam też dużą poprawę cery. Dlatego zdecydowanie polecam dietę Pana Artura!
    Sylwia

18.11.2020 10:01

Polecam dietę Pana Artura. Szybko ,dosyć tanio i smacznie. Czekam na kolejny plany.
    Dorota45

18.11.2020 08:15

Spadek wagi książkowy,1kg na tydzień stosowania diety. Jestem zachwycona bo całe życie jestem na "jakiejś "diecie i bez efektów lub (co gorsza)z efektem jo-jo. Pracuję fizycznie więc już nie ćwiczę dodatkowo. Przepisy smaczne i szybkie do przygotowania. Nie chodzę głodna i nie podjadam. Nie odczuwam też "ciągoty" do słodyczy, pewnie przez dużą ilość warzyw i owoców. Polecam każdemu kto stracił wiarę że mu się uda pozbyć nadmiaru kilogramów.
    Joanna

18.11.2020 06:09

Dietę od Pana Artura stosuje dopiero 3 tygodnie a efekty są już po pierwszym tygodniu stosowania. Moja waga spadła już 3 kg , posiłki są smaczne i proste w przygotowaniu. Polecam ta dietę i czekam na dalsze efekty ????. Pozdrawiam Joanna Bobola.
    [email protected]

17.11.2020 23:48

Witam Panie Arturze pańską dietę stosuję 4tygodnie jestem bardzo zadowolona moja waga zmniejszyła się o 3 kg, dania są bardzo smaczne z pana ułożonej diety i proste do zrobienia. Pozdrawiam Małgorzata Pazderska
    Milena

17.11.2020 21:43

Szczerze polecam dietę od Pana Artura???? Minęło 4 tygodnie a na wadze - 3 kg. Jestem bardzo zadowolona walczę dalej bo jeszcze przede mną kilka kilogramów do zrzucenia. Posiłki smaczne i szybkie do przygotowania. Jeszcze raz polecam????
    Magdalena

17.11.2020 20:35

Dietę od Pana Artura stosuję od dwóch tygodni, w tym czasie schudłam 3 kg. Przepisy są łatwe w przygotowaniu, niezbędne produkty są dostępne w każdym sklepie, dania są smaczne i szybkie w przygotowaniu. Polecam ????
    Pata

17.11.2020 20:02

Dieta u Pana Topolskiego jest dopasowana do różnych schorzeń, posilki sa bardzo smaczne i proste w przygotowaniu, schudłam 5kg w ciagu miesiąca, przy innych dietach ktore nie były dopasowane do moich problemów zdrowotnych waga stała w miejscu. Polecam z czystym sumieniem, warto spróbować a na pewno nikt się nie zawiedzie :)
    Paulina Z.

17.11.2020 20:01

Jestem bardzo zadowolona z diety od Pana Artura , szczerze nie spodziewałam się jakichkolwiek efektów - A jestem zachwycona!! Posiłki są smaczne i bardzo proste do wykonania. Mam więcej energii czuje się lekka, przed dietą miałam problem z trawieniem ... teraz czuje, że odżyłam. Nie zależało mi żeby schudnąć, ale żeby lepiej się czuć, chociaż waga delikatnie spadła ;) Chce więcej i więcej takich super przepisów! :)
    Aga D

17.11.2020 19:48

Diete Pana Topolskiego polecil mi syn ,ktory stosujac jego diety schudl juz ponad 11 kg.Zamowilam diete opracowana specjalnie dla siebie i po 4 tygodniach waga zmniejszyla sie o 4 kg.Jestem zadowolona ,poniewaz dieta jest smaczna ,posilki szybko mozna przygotowac i nie czuje sie glodna .Polecam
    machG

17.11.2020 18:52

Dietę stosuję od 3 miesięcy.Schudłem 12kilo.Dieta smaczna,dobrze zbilansowana i nie jest czasochłonna ani droga. Produkty ogólnodostępne.Porawił mi się cholesterol i cukier. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony.Stosuję dietę dalej (co miesiąc dostaję nową) aby zrzucić jeszcze z 30 kg.Moja aktywność fizyczna to spacery-10 000 kroków.
    Azi

17.11.2020 18:30

Po 2 miesiacach diet spadło mi 7 kg. Polecam . Smaczne i skuteczne. Jeszcze powalczę...
    Karolina

17.11.2020 17:37

Jestem na diecie Pana Artura od miesiąca, schudłam 5 kg. Jedzonko naprawdę smaczne i szybkie do przygotowania. Naprawdę nie byłam przekonana na taką dietę przez internet ale cieszę się że jednak skorzystałam bo naprawdę się sprawdza i wychodzi dużo taniej niż dietetyk z mojego miasta. Polecam.
    daga-2010

17.11.2020 17:29

Stosowałam diete , schudłam 2 kg. Nie do końca jadłospis mi pasował. I robiłam tylko te co mi smakował. Efekt jeszcze nie tak jak bym chciał . Czekam teraz za nową dieta mam nadzieję że zmodyfikowana w koktajle .
    Polecam

17.11.2020 14:50