Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Elst

27.03.2023 09:53

Stosowałam dietę przez 2 miesiące schudłam 10 kg uważam że dieta jest rewelacyjna przepisy są tanie i szybkie w przygotowaniu Serdecznie pozdrawiam i bardzo dziękuję całej grupie która pracowała nad zgubieniem moich nieszczęsnych 10 kg
    Danuta

27.02.2023 08:02

Diety pana Artura są smaczne i proste, zaczynałam od 100 kg a obecnie 87 kg ważę.
    Wiolka

03.02.2023 17:16

Witam dieta bardzo smaczna.Dania szybko się przygotowuje .Wszystkie produkty łatwo dostępne. Na diecie jestem 3 tygodnie schudłam 2 5kg.
    Monika Maćkiewicz

30.01.2023 12:58

Witam dieta bardzo smaczna.Dania szybko się przygotowuje na diecie jestem miesiąc schudłam 2kg.

30.01.2023 09:15

Dieta jest SUPER - łatwa w przygotowaniu i tania. Dania są proste i smaczne. Przez 2 miesiące stosowania diety schudłam 7 kg i nie chodziłam głodna. Są posiłki, które nie przypadły mi do gustu ale zawsze można dokonać zmiany zgodnie z zaleceniami Pana Artura z pierwszego maila. Polecam wszystkim, którzy chcą o siebie zadbać. Na prawdę WARTO!
    Kinia

29.01.2023 19:05

Na diecie jestem 3 tygodnie i na minusie mam 4.1 kg z czego jestem bardzo zadowolona. Posiłki łatwe w przygotowaniu, wszystko można kupić w biedronce no i czas przyrządzania posiłków jest krotki. Polecam
    Zbyszek

29.01.2023 16:35

Dietę stosuje od 2 stycznia, w ciągu miesiąca 4,5 kg mniej. Posiłki proste w przygotowaniu, a produkty łatwo dostępne. Wszystko jest smaczne i wystarczające do zaspokojenia łaknienia. Moja dieta składa się z 5 posiłków, zawiera dużo warzyw i owoców. Dieta wyklucza w posiłkach wysoko przetworzone wyroby mięsne, pozbawiona jest ziemniaków. W diecie bardzo odpowiada mi spożywanie ryb i pieczywa żytniego razowego pieczonego na zakwasie, jogurtu naturalnego, orzechów, różnych sałat. Dieta zawiera same zdrowe produkty takie jak kiełki lucerny, rzodkiewki, czy płatki owsiane i otręby pszenne . Nigdy nie jadłem tak zdrowych posiłków. Od poniedziałku zaczynam drugi miesiąc. Jestem zadowolony z wyniku i walczę o następne 4,5 kg.
    Pawel

28.01.2023 22:49

Dieta dla zapracowanych okazała się bardzo skuteczna,fajny sposób na zamianę posiłków w ciągu dnia, szybkie zestawy do przygotowania posiłków w domu. Schudłem 5kg w miesiąc. Czekam na kolejną dietę i pozytywne efekty .

27.01.2023 20:29

Dietę stosuję od niespełna miesiąca. 4,5 kg na minusie. Przepisy proste ale smaczne i niewymagające dużo czasu na przygotowanie. Mam nadzieję, że nie zabraknie mi motywacji tym bardziej, że efekty są widoczne na wadze.
    Danuta

27.01.2023 17:12

Dieta pana Artura jest pyszna i prosta, ubyło mi 12 kg przez 7 mc.
    Małgorzata

27.01.2023 07:08

dieta super, łatwa przystępna trzeba tylko samodyscypliny i będzie dobrze. Polecam gorąco.
    Bożena

27.01.2023 02:22

Bardzo dziękuję Panu Arturowi za indywidualny program odżywiania. Za dietę, dzięki której schudłam w ciągu miesiąca 3 kilogramy. Dania znajdujące się w jadłospisie były bardzo smaczne, urozmaicone. Wszystkie produkty były dostępne w sklepach, gdzie robiłam zawsze zakupy. Dzięki poleconym produktom zmieniłam całkowicie swoje żywienie. Czuję się lżejsza, poprawiła się jakość snu i ogólnie samopoczucie. Polecam takie indywidualne programy żywienia każdemu, kto chce być zdrowszy i szczęśliwszy. Mam nadzieję, że drugi miesiąc stosowania rozpisanej diety, również będzie świetny.
    Natis

27.01.2023 00:35

Dieta jest super, dania szybkie, proste i smaczne;) Jestem zadowolona, schudłam aż 2kg w niedługim czasie. Polecam.
    DK

26.01.2023 22:27

Dietetyk godny polecenia. Miałem już dość mojej otyłości, przypadkowo napotkałem post od Artura i zaryzykowałem na próbę. Ze 128 kg na Sylwestra waga spadła do 119 do dziś. Wiem, że to na początek zeszło że mnie szybko i teraz będzie trudniej, ale walcze dalej. Właśnie zamówiłem kolejną dietę na kolejny miesiąc. Posiłki juz teraz są dla mnie okay, wcześniej jadłem dużo mięsa, wędlin, pieczywa białego i słodyczy, więc jak pierwszy raz zobaczyłem ten jadłospis to się przeraziłem że nie dam rady, ale uwierzcie mi można jeść zdrowo i nie byc głodnym. Do tego unormowało mi się cisnienie tętnicze. SERDECZNIE POLECAM. Może za miesiąc opiszę co soe udało po drugiej turze ????
    Madzia D

26.01.2023 21:35

Dieta Pysz. Prosta i szybka w przygotowaniu. Posiłki smaczne i sycące. Polecam
    Aga Aga

26.01.2023 20:26

Przyznam, że nie wierzyłam w takie diety ale ta przygotowana przez Pana Artura jest szybka, prosta i bardzo smaczna. W moim przypadku 2 kg w 3 tygodnie ale mam pracę siedzącą i dużo spędzam dni w aucie więc nie spodziewam się cudów. Najfajniejsze jest to że przygotowywanie tych posiłków jest ciekawe i chętnie się je przygotowuje. Mam nadzieję, że kolejna dieta również taka będzie i będzie ta waga lecieć w dół szybciej, najważniejsze że lepiej się też czuję. Polecam serdecznie i dziękuję Panu Arturowi
    kj

26.01.2023 19:00

Bardzo proste i nieskomplikowane przepisy. Potrawy przyrządza się szybko duża oszczędność czasu. Potrawy są smaczne i proste.Po 3 tyg - 2,5 kg. Polecam
    Dorota

26.01.2023 16:45

Dieta skuteczna. Przez miesiąc schudłam 2,40 kg. Posiłki smaczne i łatwe do przygotowania. Nie było potrawy, która by mi nie smakowała. Teraz czekam na dietę na kolejny miesiąc. Naprawdę polecam.
    Iwona

26.01.2023 16:43

Dieta smaczna i łatwa do przygotowania. W ciągu miesiąca 3 kg.
    Marzena

26.01.2023 16:17

Dieta bardzo przypadła mi do gustu, może nie mam jeszcze spektakularnych wyników, ale to dopiero 3 tygodnie minus 1 kg, natomiast czuje się o wiele lżej , przepisy proste i smaczne. Szczerze polecam ja na pewno będę kontynuować

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Rafał

26.01.2023 16:12

Ja dietę stosuję 2-miesięce, moja waga spadła o 11 kg, produkty które stosuję jak dla mnie, bardzo dobre, można powiedzieć pyszne, jeśli któremuś klientowi posiłki z diety by nie smakowały, p. Artur Topolski ma ofercie posiłki dobrane, dopasowane do klienta, tak aby mu smakowały. Ja jestem bardzo zadowolony z diety. Serdecznie polecam, naprawdę warto stosować tą dietę.
    Łukaszzzz

26.01.2023 16:12

Dieta spoko produkty dostępne w każdym sklepie. Schudłem 2 kg w niecały miesiąc ale bardziej chodziło o ustabilizowanie wagi polecam.
    nowac

26.01.2023 15:02

Po 3 tygodniach ponad 2 kg mniej i leci... Nie wymaga za dużo czasu przygotowanie. Czekam na nową dietę. Jak dla mnie to kilka rzeczy mogło by poprawić, aby było jeszcze lepiej - lista zakupów w podziałem na dni (nie wszystkie produkty po tygodniu są świeże)
    Basia

25.01.2023 20:36

Polecam dietę gdyż dania sugerowana są smaczne i proste w przygotowaniu. Efekty widoczne- już po miesiącu stosowania 4 kilo mniej. Polecam
    Magdalena

25.01.2023 18:51

Polecam z całego serca .Po trzech tygodniach ładne 2 kg spadły .Dieta łatwa ,prosta i przyjemna????.
    Magdalena

25.01.2023 18:47

Napiszę krótko : dieta łatwa,prosta i przyjemna !.Trzeba tylko chcieć!
    EM

25.01.2023 18:44

Pan Artur to świetny dietetyk w ciągu 4 miesięcy schudłam 8 kg beż głodówki i ćwiczeń, bardzo polecam ????
    Elżbieta

25.01.2023 16:35

Jestem w czwartym tygodniu stosowania diety i dotychczas spadek wagi to ok 3 kg. Posiłki z diety poza małymi wyjątkami (leczo) smakowały a co dla mnie wazniejsze nie były pracochłonne. Właśnie czekam na zestaw posiłków na kolejny miesiąc dzięki którym uda mi się jeszcze więcej schudnąć .Pozdrawiam.
    Natalia

24.01.2023 20:47

Dietę stosuje od 4 tyg a na wadze 4 kg mniej :) bardzo mnie to cieszy ! Jestem zadowolona z diety ponieważ posiłki są łatwe i pyszne :) polecam w 100 %
    Hanna

24.01.2023 19:21

Dziękuję bardzo za dietę, jest bardzo przyjazna bo prosta w stosowaniu, posiłki są bardzo smaczne. Dla mnie ważne bo przy haszimoto metabolizm jest słaby i trudno schudnąć, a tu co miesiąc 2 kg w dół, polecam
    Przemek

24.01.2023 17:45

Bardzo proste i nie skomplikowane przepisy, bazujące na wybranym supermarkecie. Potrawy przyrządza się szybko bez problemowo, duża oszczędność czasu. Bardzo pomocna jest lista produktów na tydzień diety z podziałem na kategorie- zakupy robi się raz w tygodniu i nie marnuje czasu na szukamie ich po sklepie. Potrawy są smaczne. W ciągu 30 dni schudnołem 4,5kg
    karina

15.12.2022 12:29

Nie polecam. Wykupiłam najdroższy pakiet i poza otrzymaniem e-booków oraz diety na pierwszy tydzień usługodawca nie wywiązał się z usług gwarantowanych w pakiecie. Szkoda czasu i pieniędzy. Bardzo trudny kontakt z obsługą, wysłane kilka meili z prośbą o dietę na kolejne tygodnie i ani odpowiedzi ani diety. Nie polecam !
    Roksana

21.12.2022 10:24

Absolutnie identyczne doswiadczenie mam. Zupelnie nie dbaja o klientow, na to wyglada. Nie reaguja na telefony, smsy i listy. Okropne. Wlasnie zlozylam reklamacje. NIE POLECAM zdecydowanie.
    Ewa z Wałbrzycha

06.01.2023 15:33

To dziwne bo ja stosuję od października i za każdym razem i kolejna dietę. Czekam na następną. Pozdrawiam
    Teresa

06.01.2023 08:40

A ja polecam stosuję od marca i zero problemów. Wszystko ok dobry kontakt.
    Aga

02.11.2022 15:32

Nie polecam, szkoda czasu i pieniędzy. Bardzo trudny kontakt z obsługą, wysłałam 2 tygodnie temu maila z prośbą o kolejną dietę, jadłospisu nie dostałam do tej pory, cały czas jestem zbywana.
    Roma

05.01.2023 19:24

Tak tak szkoda czasu i pieniędzy i nerwów bo obsługa olewa te formularze o następne diety i uwagi do diet ! Nie polecam.
    mariia

09.12.2022 21:12

Korzystałam już z dwóch kolejnych diet Artura Topolskiego, obie były skuteczne i obie były bardzo smaczne. Chudnę wolno, ale równomiernie i myślę, ze to przyczyni się do braku efektu yo-yo. Zaproponowane potrawy są bardzo urozmaicone i sycące. Nigdy nie mam uczucia głodu ani ochoty na jedzenie czegoś dodatkowego. Naprawdę polecam :)
    Ewa

08.12.2022 13:04

Jestem na diecie 4 tygodnie i schudłam 4 kg. Posiłki są łatwe do przygotowania, sycące i smaczne. Produkty ogólnie dostępne i niedrogie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam niezdecydowanym.
    Elżbieta

02.12.2022 12:19

Dieta smaczna i prosta w przygotowaniu. Wszystkie produkty są dostępne. Polecam nawet największym leniuchom, bo warto.
    Magda

10.10.2022 16:55

Dieta rewelacja,w 100%dopasowana do mnie.Prosta,smaczna i co najważniejsze prosta do przygotowania.Efekt WOW po 4 tygodniach stosowania diety waga spadła o 6 kg.Jestem fizycznym leniuszkiem,a dzięki diecie waga spada bez wysiłku.Polecam
    Nn

28.11.2022 21:57

Jak to wygląda cenowo Ile tych diet należy wykupić Będę wdzięczna za odpowiedź
    KKrzysztof

07.11.2022 21:46

Dietę stosuję od 2 miesięcy. Efekt - 8 kg mniej. Jestem zadowolony. Czekam na kolejny, trzeci zestaw. Mam nadzieję, że dam radę. Polecam.
    Teresa

03.11.2022 08:25

A ja gorąco polecam korzystam od marca jestem mega zadowolona i za raz zamawiam następną

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski