Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Basia

11.02.2022 09:32

Na diecie Pana Artura jestem od miesiąca. Jestem bardzo zadowolona z diety, udało mi się schudnąć 2,5 kg mimo że w międzyczasie złapałam covid i siedziałam w domu z mocno ograniczoną aktywnością fizyczną. Przede wszystkim dieta jest bardzo smaczna w diecie są dania i produkty które bardzo lubię. Posiłki proste i szybkie w przygotowaniu, nie wymagają wysokich umiejętności kulinarnych. Mnie dieta Pana Artura bardziej pasuje niż jedzenie które jadłam do tej pory. Na pewno będę stosować dietę jeszcze długo. Posiłki mimo diety odchudzającej są sycące, nie czuję się głodna i co ważne nie odczuwam potrzeby jedzenia słodyczy czy innych słodkich rzeczy. Przed rozpoczęciem diety miałam również różne problemy z przewodem pokarmowym, po miesiącu stosowania diety problemów już właściwie nie ma. Serdecznie polecam dietę Pana Artura.
    Ninawid

11.02.2022 09:21

Stosuję dietę od 30 dni schudłam 3 kg ,nie chodzę głodna posiłki nie bardzo skomplikowane łatwe do przygotowania
    Damian

24.03.2021 09:47

Na dietach Pana Artura jestem od czerwca 2020 roku. Traktuje je jako codziennosc. Sa proste w przygotowaniu, smaczne i dają duże efekty w obniżaniu wagi. U mnie 26kg. Czuje się innym człowiekiem! Mam energię, chec do życia!
    karolina

05.02.2022 15:21

witam na diecie pana artura jestem dopiero miesiac , ale juz przyniosla ona efekty widac , ze dziala jedzenie dosc smaczne widac ze nie robi jej byle kto tylko sprawdzony specjalistka moge w 100% polecic tego pana:)
    Patka

11.02.2022 09:19

Ja wykupiłam dietę,1600 kcal, nie dość,że ciągle jem jajka i płatki owsiane to chodzę głodna. I to chyba jest jakieś nieporozumienie bo np na śniadanie mam owsiankę na jogurcie naturalnym z płatkami owsianymi a na drugie śniadanie koktajl na bazie jogurtu naturalnego i płatek owsianych, inny przykład na śniadanie jajecznica z 3 jajek i 120 g pomidora a na kolację jajka sadzone z 3 jajek i 120 g pomidora, albo ja kolację serek wiejski i na śniadanie serek wiejski. Coś tu chyba poszlo nie tak. Porcje sniadan i kolacji są tak małe,że wiecznie chodzę głodna a rano budzę się z takimi mdłościami z głodu,że głowa mała, a znowu porcje obiadu są takie,że wystarczyłoby mi to na 3dni. Także ja po 4 dniach się poddałam.
    MG

11.02.2022 09:07

Polecam serdecznie. Dieta skuteczna, smaczna i szybka w przygotowaniu, produkty ogólnodostępne . Możliwości różnych diet. Zaczęłam niedawno a efektu już są czekam na dalsze:)
    Anka

11.02.2022 07:51

Od miesiąca stosuję dietę Pana Adama i 3,5 kg mniej ????będę ją kontynuować bo jest smaczna , różnorodna A jednocześnie łatwa w przygotowaniu , ważne też , że nie nadwyręża budżetu ???? . Posiłki są syte szczególnie obiady, czasami aż za bardzo ????. Gorąco polecam.
    Dorota

11.02.2022 07:49

Co prawda jestem dopiero miesiąc na diecie Pana Artura, w ciągu trzech tygodni schudłam 3 kg. Posiłki smaczne, zdrowe a przede wszystkim szybkie do przygotowania (niektóre nawet nie do przejedzenia ) czekam na kolejną dietę i kolejne pozytywne efekty. Pozdrawiam.
    Mania

11.02.2022 07:38

Posiłki smaczne, szybkie w przygotowaniu.Po miesiącu stosowania 3.5 kg mniej na wadze Polecam.
    Kamila

11.02.2022 07:19

Dieta jest cudowna! W miesiąc schudłam 4 kg Jestem najedzona i posiłki są bardzo smaczne, różnorodne ... Jestem mega zadowolona i idę po więcej:)
    Edyta

11.02.2022 07:07

Na informacje o dietach Pana Artura trafiłam przypadkiem, 99% z tych informacji/komentarzy było pozytywnych, więc postanowiłam, że spróbuję. I była to bardzo dobra decyzja! Dieta jest bardzo fajnie ułożona, w sensie że przepisy są proste, nie są czasochłonne i ogólnie dostępnych produktów. Najważniejsze to to, że posiłki są sycące. Naprawdę między posiłkami nie odczuwam głodu, więc nie podjadam. Na diecie Pana Artura jestem od miesiąca i jak do tej pory schudłam 6 kg i jest to dla mnie rewelacyjny wyniki zważywszy na fakt, że raz w tygodniu pozwalam sobie na przekąski niekoniecznie dietetyczne. Jestem bardzo zadowolona z rezultatów i oby tak dalej. Więcej się ruszam, co drugi dzień nordic walking około 10-13 km. Jeszcze tylko muszę popracować nad wypijaniem 2 litrów wody dziennie. BARDZO POLECAM DIETY PANA ARTURA:)
    Sevillend

11.02.2022 00:08

Pierwsza dieta wysłana w ciągu 3 dni. Na drugą nie można się doczekać-od 26.01 cały czas przekładana data wysłania kolejnego kadlospisu-choc w pierwszym mailu z dietą sami napisali, aby zmienić dietę aby były efekty. Po pierwszych 4 tyg ubyło 4kg, natomiast teraz waga wraca do punktu wyjscia- mimo kontynuowania ułożonej przez nich diety. Po 2 tygodniach!! oczekiwania na drugą rozposke dostałam maila z pytaniem czy chce drugi jadłospis bezpłatnie(tak jak było to zakupione- płaciło się raz i jadłospisy miały być układane za darmo do chwili uzyskania oczekiwanej wagi)i ten jadłospis nie będzie wykluczał produktów nielubianych( to po co ankieta na początku?!) lub mogę zapłacić kolejne 69 zł i wtedy dostanę dietę spersonalizowana- i pewnie nie musiałabym czekać miesiaca!!!bardzo słaby kontakt mailowy. Jestem zażenowana obsługą.
    Ida

10.02.2022 08:31

Trzymając się przepisów z diety można naprawdę skutecznie schudnąć. Propozycje posiłków są nieskomplikowane, a do tego bardzo smaczne. Polecam.
    Sandi

08.02.2022 11:51

No ja niestety walczyłam ze sobą ale efektów nie uzyskałam :( No mimo starań. Dieta poprostu czasem była dla mnie za droga
    Barbara

07.02.2022 16:16

Witam! Wydaje mi się, że do osób borykając ych się z nadwagą najbardziej przemawiają konkrety a wiec: mam 68 lat, schorzenia które utrudniają chudniecie (duża niedoczynność tarczycy, Hashimoto, insulinoopornosc, polineuropatie) a jednak udało mi się!!! Do diety Pana Artura pochodziłam dwa razy, może chudne powoli ale bez "cierpienia", w dodatku bez ćwiczeń (kolano do operacji). Do dzisiaj schudłam z wagi 94 kg do 69 kg co uważam za sukces. Posiłki są smaczne (nie musimy jeść tego czego nie lubimy), proste w wykonaniu, otrzymujemy informacje jak przygotować danie a objętość taka że czasami trudno zjeść wszystko. Czego chcieć więcej? Ważne aby po swojemu nie "ulepszać" bo smaki inne niż sprzed diety. Inne ale dobre. Chciałabym schudnąć jeszcze w zależności od wyglądu 5-6 kg w okolicy brzucha, talii i już wierzę, że uda się. Zachęcam osoby z nadwagą bo dieta Pana Artura jest naprawdę skuteczna a mniejsza waga to lepsze samopoczucie i lepsze zdrowie. To inne życie. Uwierzcie że warto! Dziękuję Panu Arturowi za pomoc w walce z moimi kg!
    Mariola

07.02.2022 11:18

Witam. Zaczelsm dietę od 5 stycznia. Na chwilę obecną -4kg mniej. Dieta jest szybka i naprawdę działa o ile sie jej przestrzega. Polecam :)
    aaggaa542

07.02.2022 10:24

Na diecie Pana Artura jestem od dwóch tygodni, na razie - 3kg mniej. Dieta jest smaczna i prosta w przygotowaniu. Zdecydowanie lepiej się czuję, nie ciągnie mnie do słodyczy i fast-foodów. Polecam dietę w 100 %, mam nadzieję, że osiągnę swój cel.
    Marzena

07.02.2022 09:58

Jest bardzo zadowolona z diety p. Artura . Po miesiącu stosowania schudłam 6.5 kg. Posiłki są smaczne , proste w przygotowaniu . Już po paru dniach stosowania czułam się dużo lepiej . Teraz zaczynam drugi etap. Polecam każdemu
    Karolina_k

06.02.2022 09:12

Moja waga startowa 70kg,wzrost 174cm...przez miesiac stosowania diety 2,5kg mniej. Czuje sie ogolnie lepiej... Brzuch "lekki". Posiłki smaczne... Nie sa wymyslne, na ogół normalne jedzenie. Duzo warzyw, naturalnych skladnikow. Czekam na kolejną diete. Systematycznosc i trzymanie sie jadlospisu dla kazdego da efekty. Powodzenia
    Agata K.

05.02.2022 17:30

Na diecie Pana Artura jestem od miesiąca, udało mi się schudnąć 4 kg, posiłki szybkie w przygotowaniu, smaczne i sycące. Jedyny problem jest taki, że po zamówieniu kolejnej diety, zamiast ja otrzymać bez problemu dostawałam maile wogole nie na temat o który prosiłam czyli dietę, w końcu zdecydowałam się napisać wiadomość prywatną do Pana Artura i otrzymałam informację, że dietę otrzymam za 2-7 dni roboczych. Czekam więc cierpliwie, jestem ciekawa czy zespół Pana Artura wywiąże się z obietnicy bo szkoda by mi było zaprzepaścić szansę na dalszą utratę wagi.
    Użytkownik S.

05.02.2022 15:42

Dietę Pana Artura stosuję od miesiąca, moja waga spadła o 3 kg, posiłki łatwe i szybkie do przygotowania, mam nadzieję że w miarę upływu czasu na diecie efekty będą coraz lepsze, osobom niezdecydowanym gorąco polecam, w każdym momencie warto o siebie zawalczyć.
    maggia

05.02.2022 15:29

Na diecie jestem od miesiąca. Posiłki bardzo dobre w sumie to żaden składnik nie został w diecie przeze mnie podmieniony na inny. Narazie udało sie zrzucic ok 3kg walczę dalej ...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Aniakinia.75

04.02.2022 23:40

Witam chciałabym polecić dietę Pana Artura .Posiłki łatwe w przygotowaniu szybkie, smaczne, produkty łatwo dostępne.Moja waga spadła o 5 kg samopoczucie coraz lepsze. i idę dalej po więcej z zespołem Pana Artura Polecam i zachecam
    Magda

04.02.2022 22:22

Witam. Bardzo dziękuję za dietę. Dzięki niej udało mi się zrzucić 6 kg, nauczyłam się dopierac smaki oraz regularnie jest. Przepisy są bardzo proste ia dania smaczne. Dziękuję i idę po więcej .
    Beata

04.02.2022 19:47

Polecam dietę Pana Artura bo przede wszystkim dziala. Jestem dopiero miesiąc na diecie ale schudłam. Może nie wiele bo 2 kg ale w moim przypadku aż 2. Dieta jest smaczna, urozmaicona i prosta do przygotowania, dzięki czemu nie spędzam całego dnia na przygotowaniach.
    Gosia

04.02.2022 18:34

Minął mój pierwszy miesiąc diety p.Artura. Schudłam 4 kg. Posiłki są naprawdę duże, nie ma mowy o głodzie. Dania są szybkie w przygotowaniu i smaczne, żadnych wymyślnych składników. Dieta była zróżnicowana, były warzywa i owoce, nabiał, mięso i ryby, więc nie ma dietetycznej nudy. Mój faworyt to zupa kalafiorowa ????. Po zakończeniu diety na pewno włączę większość posiłków do swojego codziennego menu.
    Justyna

04.02.2022 17:42

Na diecie pana Artura jestem miesiąc i schudłam 5kg i brnę dalej do celu Jeśli chodzi o przepisy ,proste szybkie w przygotowaniu i bardzo smaczne. Polecam Ja zostaję z Panem Arturem na długo
    Karola

04.02.2022 17:41

Mój mąż na diecie schudł 5kg w ciągu 4tygodni. Dieta prosta w przygotowaniu, z produktów ogólnodostępnych a przede wszystkim smaczna.
    Kasia 1

04.02.2022 17:26

Witam,po 3 tygodniach na minusie 3 kg posiłki smakowały łatwe ,szybkie w przygotowaniu produkty znajdziesz w każdym sklepie ,ogólnie jestem zadowolona polecam
    Aneta

04.02.2022 16:37

Dieta Pana Artura super. Dania proste i szybkie w przygotowaniu. Po miesiącu schudłam 2,5 kg. Czekam na dalsze efekty. Szczerze polecam.
    Daria

04.02.2022 15:33

Jestem zadowolona z diety. Smaczne posiłki i szybkie w przygotowaniu. A najważniejsze, że schudłam z brzucha o co najwięcej mi chodziło. Polecam.
    Barbara

04.02.2022 15:16

Jestem na diecie p Artura dopiero miesiąc ale waga w dół 3,5 kg posiłki bardzo smaczne najadam się nie mam chęci podjadania w szczególności bardzo dobre koktajle jest super zaczynam dalej
    Waldemar

04.02.2022 15:07

Dieta. P.Artura jest bardzo smaczna i urozmaicona.Posiłki są wystarczające. W ciągu 4 tygodni spadek wagi 8kg.
    Ania

04.02.2022 15:05

Po 4 tygodniach diety schudłam 3 kg, a grzeszki się zdarzały ???? Jestem jak na razie zadowolona. Menu mi pasuje a dania szybkie w przygotowaniu, a to jest przy moim braku czasu na duży +. Polecam
    Renata

04.02.2022 14:45

Dietę stosuję od miesiąca, schudłam 5 kg????. Wszystkie posiłki są smaczne, urozmaicone, szybko się je przyrządza ????. Jestem bardzo zadowolona, napewno będę ją kontynuować aż do osiągnięcia prawidłowej j wagi.
    Renata

04.02.2022 14:50

Zamiast znaków??? Mialy byc emotki zadowolenia oczywiscie. Cos poszło jednak nie tak. Ale z diety jestem mega zadowolona!!!
    Aneta

04.02.2022 14:27

Na diecie pana Artura którego gorąco pozdrawiam i jego ekipę jestem od miesiąca w tym czasie schudłam 7kg bez ćwiczeń!!!!!!!! Dieta jest bardzo smaczna, sycąca i przedewszystkim tania, nie wydaję kroci na zakup produktów a tego się obawiałam. Jestem bardzo zadowolona z wyników diety. Kontakt z zespołem bardzo dobry przedemną jeszcze sporo pracy ale wierzę że z tą dietą dam radę. Niedowiarki kupować dietę i chudnąć. ????Pozdrawiam cały zespół.
    OlaP

04.02.2022 13:53

Dieta smaczna, zroznicowana i dająca mnóstwo energii. W miesiąc schudłam 4kg, wdrożyłam dodatkowo ćwiczenia i myślę że to już nie dieta, a styl życia. Polecam, choć domyślam sie, że dietę nie układa sam Pan Artur tylko jego zespół przy pomocy jakiegoś algorytmu. Ale kogo to obchodzi skoro są efekty ????
    dorotas

04.02.2022 13:32

jestem po pierwszym miesiącu stosowania diety, posiłki proste i smaczne Obecnie -3kg
    Gosia

04.02.2022 13:21

Jestem zadowolona z diety, dania smaczne szybkie w przygotowaniu, schudłam w jeden miesiąc 7 kilo bez żadnych ćwiczeń, polecam dietę Pana Artura
    Sabina

04.02.2022 12:38

Na diecie Pana Artura jestem od miesiąca i polecam ją każdemu.Moje efekty w to 7 kg w ciągu 4 tygodni. Dieta jest naprawdę smaczna,zdrowa i nie droga.
    AJaskiernik

04.02.2022 11:41

Jestem na diecie miesiąc,moja waga spadła o 4 kg mniej,mam dietę lekkostrawna,4 posiłki Nie chodzę głodna,nie kuszą mnie słodycze Czekam na kolejna dietę Posiłki smaczne,tanie i ogólnodostępne Dziękuję i poproszę o jeszcze ????
    Kasia

04.02.2022 11:41

Na diecie p. Artura jestem od stycznia jak narazie 4 kg mniej ???? dieta jest łatwa w przygotowaniu i smaczna. Produkty na dietę nie są w bardzo wygórowanych cenach, nie odczułam na portfelu tego że jestem diecie. Ale już widzę po ubraniach że kg I ceny lecą w dół ???? polecam

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski