Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Iza

18.02.2022 11:52

Na diecie jestem od miesiąca, mój efekt to minus 5kg. Dania z diety smaczne i produkty tanie. Polecam, ja czekam na kolejną dietę.
    Anna

18.02.2022 11:16

Dzień dobry na diecie jestem od stycznia w sumie 7 tygodni jestem zadowolona ponieważ mam lepsze samopoczucie i są pierwsze rezultaty -4kg dalej będe korzystać z diety aby dążyć do celu. Posiłki nie są czasochłonne i zawierają ogólnodostępne produkty, polecam wprowadzić zdrowe nawyki prócz utraconych kilogramówożna zyskać dużo więcej pozdrawiam ????
    Anna

18.02.2022 11:10

bardzo dobra dieta a przy tym pyszne przepisy.Nie wiedziałam że na diecie można tak smacznie jeść.Dieta w przeciwności do innych nie jest droga i są naprawde widoczne efekty (-5kg) w miesiąc. Serdecznie polecam
    Kleoś

18.02.2022 11:03

Na diecie Pana Artura jestem od miesiąca czasu. Wynik -8kg dla mnie bomba ♥️ Nienawidze gotować typowo pod siebie i spędzać w kuchni cały dzień. Z dieta od Pana Artura jest zupełnie inaczej ???? wszystko ogarniam w tempie express, szczegółowo rozpisane posiłki to jest to czego od zawsze szukałam ???? Polecam każdemu
    Sławek

18.02.2022 10:40

Z początku byłem sceptycznie nastawiony do takich diet myśląc czy są one skuteczne zaryzykowałem i proszę okazały się bardzo skuteczne należy tylko stosować się do zaleceń w diecie a efekt będzie zadowalający i skuteczny.

18.02.2022 07:20

Dieta Pana Artura jest SUPER łatwa w przygotowaniu nie skomplikowana smaczna .Można dużo schudnąć tylko trzeba trzymać się zasad nie podjadać .POLECAM BARDZO .Szybki kontakt z obsługą sklepu.
    Joanna

18.02.2022 07:17

Dieta bardzo smaczna i prosta w przygotowaniu , uwzględnione dania które preferuje. Udało się zgubić w okresie mc 6kg i z przyjemnością kontynuuję.
    Renia

17.02.2022 15:19

Na diecie Pana Artura jestem od miesiąca schudłam 6kg.Nie lubię dużo czasu spędzać w kuchni i tu jestem bardzo miło zaskoczona potrawy są proste szybkie do przygotowania i smaczne .Polecam dietę każdemu.Pozdrawiam.....
    Sandra

17.02.2022 00:13

Jestem na diecie ponad miesiąc. A kilogramy lecą w dół. Już poleciało 5 kg a dieta jest smaczna i w miarę łatwa w przygotowaniu. Długo zmagalam się z nadwagą a z tą dieta nie chodzę głodna a waga leci. Jak najbardziej polecam :)
    S. Szewczyk-Kozubska

14.02.2022 19:48

Schudłam 2 kg, dieta bardzo smaczna i łatwa w przygotowaniu, składniki zgodne z moimi sugestiami

14.02.2022 10:50

Witam ! Z diety Pana Artura już korzystam po raz drugi i jestem bardzo zadowolona . Przy stosowaniu pierwszej diety a było to na przełomie roku 2015/ 2016 schudłam 13 kg i tego tez oczekiwałam efekt był bardzo dobry .W tym roku postanowiłam wrócić do diety Pana Artura ponieważ potrzebuje trochę schudnąć przed wiosną, stosowałam dietę przez miesiąc i schudłam 5 kg wiec jest ok .Dieta jest bardzo fajna produkty ,produkty nie wymyślane , dostępne i różnorodne . Możliwość zmiany jadłospisu i kontakt z Panem Arturem szybki i bez problemu na emaliu. Bardzo polecam ze korzystania diety jeżeli ktoś chce zrzucić szybko kilka kilogramów przed zbliżającym się latem .Pozdrawiam Danuta.
    Sabina

13.02.2022 16:32

Jestem na diecie p. Artura od 4 tygodni schudłam 2 kg. Posiłki smaczne szybkie w przygotowaniu. Polecam

13.02.2022 13:10

Na diecie jestem miesiac i 5 kg mniej Posiłki bardzo smaczne , zdrowe i szybkie w przygotowaniu Polecam
    Piotr

11.02.2022 21:14

Ma diecie pana Artura jestem około roku schudłem 18 kilo po czym przerwałem dietę i przytyłem z 8 kg. Znowu od 2 miesiecy stosuje diete i schudłem około 1 kg
    Jaaa

12.02.2022 21:31

Ja mialam bardzo podobnie. Zaczelam stosowac diete rok temu 1 stycznia. Do sierpnia schudlam 15 kilo ale potem przestalam stosowac diete i niestety 5 kilo do stycznia wrocilo. Od lutego znowu jestem na diecie i wprowadzilam tez wiecej ruchu. Juz kilogram do przodu. Wracam teraz do przepisow Pana Artura ale wprowadze wiecej ruchu- efekt powinien byc duzo szybszy. Powodzenia w dalszej walce z kilogramami!
    Iza

12.02.2022 17:24

Jestem na diecie Pana Artura od miesiąca. Na diecie " na zaparcia" schudłam 3 kg, czuję się świetnie, posiłki bardzo smaczne. Posiłki zróżnicowane, nie chodzą głodna. Gorąco polecam, super dieta. Dietę stosuję nadal.
    Iwona

12.02.2022 09:18

Diety smaczne, zdrowe, proste w przygotowaniu, jak dla mnie sycące. Dzięki diecie zachowuję prawidłową ilość posiłków dziennie. Po miesiącu schudłam 3 kg, chcę jeszcze schudnąć drugie tyle, już widzę, że jest to jak najbardziej możliwe z tą dietą, polecam, bo warto :-). Do tego kontakt z p. Arturem zawsze dobry, kontaktuje się i odpisuje na wiadomości, dziękuję!
    20gosia20

12.02.2022 09:13

Bardzo polecam dietę Pana Artura smaczna, tania, szybka w przyrządzaniu możliwość doboru ulubionych produktów jeśli ktoś się trzyma diety i nie podjada po kątach to na 100% zrzuci swoje niechciane kilogramy. Pozdrawiam
    Justyna

12.02.2022 08:23

Witam. Jestem na diecie pana Artura od 2 tygodni schudłam 3 kg. Dania są bardzo smaczne i proste w przygotowaniu . Co się nie spodziewałam . Bardzo się cieszę że znajoma mi poleciła dietę od pana Artura. Zaczynam przygodę i bardzo się z tego powodu cieszę. Pozdrawiam .
    Halina

11.02.2022 20:20

Na diecie jestem 3 tygodnie i schudłam 2 kg. Posiłki są smaczne i szybkie w przygotowaniu a co najważniejsze nie mam apetytu na słodycze które do tej pory uwielbiałam i nie wyobrażałam sobie życia. Polecam tą dietę.
    Martyna

11.02.2022 18:49

Dietę Pana Artura stosowałam przez miesiąc na wadze-2kg :) Posiłki są bardzo proste w przygotowaniu i smaczne :) czuje, że mam więcej energii i chęci do działania:) Polecam każdemu.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Łukasz K.

11.02.2022 17:25

Pierwszy miesiąc na diecie, efekty widać, pewnie byłyby większe, gdyby nie to, że miałem mniej aktywności niż zakładałem. Ale najważniejsze, że waga spada:) Na plus, szybka reakcja na moje uwagi, nie jestem łatwym klientem, ale tutaj nie mam nic do zarzucenia. Posiłki normalne, proste a zarazem smaczne, zdecydowanie pomagają w zmianie nawyków żywieniowych, po prostu już się nie chce jeść inaczej
    Gosia

11.02.2022 16:49

Na diecie pana Artura jestem od miesiąca,waga spadła mi o 4 kilogramy,co mnie bardzo cieszy, gdyż myślałam że bez ćwiczeń nie będzie tak łatwo.Posiłki są smaczne i łatwe do przygotowania.Pokecam wszystkim dietę pana Artura a sama czekam na kolejną. Pozdrawiam
    Karol

11.02.2022 16:38

Bardzo dobra i korzystna dieta po miesiącu ppmad 5 kg do tylu bardzo dobry kontakt polecam
    marynia

11.02.2022 16:25

Dietę stosuję od miesiąca, moja waga spadła o 3 kg, w bioderkach też ubyło. Posiłki łatwe i szybkie do przygotowania. Trochę z niedowierzaniem kupiłam i zaczęłam stosować tą dietę ale teraz przyznaję że DZIAŁA
    Teresa

11.02.2022 15:54

Dieta dobrze zbilansowana i dla mnie aż za duże porcje szczególnie jeśli chodzi o ilość pieczywa.. Posiłki urozmaicone. Co najważniejsze w ogóle nie miałam ochoty na słodycze i podjadanie pomiędzy posiłkami. Przez 4 tygodnie stosowania diety moja waga zmniejszyła się o 3 kg przy umiarkowanej aktywności fizycznej. Z niecierpliwością czekam na kolejną dietę ( na kolejne 30 dni). Polecam dietę ponieważ widzę efekty jej stosowania ale również dlatego że spowodowała ona u mnie zmianę nawyków żywieniowych tzn zaczęłam w końcu jeść śniadanie i inne posiłki o określonych porach i mam nadzieję , że te nawyki już ze mną pozostaną.

11.02.2022 15:19

Witam! Na diecie Pana Artura jestem już drugi raz . Pierwsza dietę stosowałam w 2016 r przez okres 6 m-c i schudłam 13 kg. W tym roku postanowiłam jeszcze raz trochę się odchudzić narazie stosowałam ją przez miesiąc i ubyło mi 5 kg i jestem z tego zadowolona . Dieta była dobrana pod moje wymagania i bardzo dobra , przede wszystkich produkty niedrogie i nie wyszukane więc bardzo polecam wszystkim ,którzy chcą co nieco odchudzić się przed zbliżająca się wiosną.
    Ania

11.02.2022 15:17

Witam na diecie jestem około miesiąca waga spadła ok. 5 kg. Dieta smaczna łatwa w przygotowaniu, produkty dostępne. Z niecierpliwością oczekuje kolejnego jadłospisu. Polecam z całym sercem.
    Joanna Socha

11.02.2022 14:42

Witam. Chciałam się podzielić moimi spostrzeżeniami odnośnie diety p. Topolskiego. Byłam i ja i mój mąż na kilku dietach żadne nam nie pomagały, były w nich produkty i drogie i takie nie nasze smaki. Pan Artur w wywiadzie i w diecie uwzględnił nasze ulubione produkty typu biały ser, jajka,, jogurt naturalny... Najbardziej smakowała mi kanapka Gosi, którą podebrałam mężowi. Potrawy gotowane są nasze ulubione i były w diecie. Schudłam 3kg i czekam na dalej. Ale i czułam się świetnie. Koleżanki w pracy podbierały przepisy na smoothie bo bardzo im się podobały. Jeszcze jest trochę do schudnięcia. Polecam serdecznie
    Małgorzata

11.02.2022 14:06

Dieta Pana Artura to smaczne i szybkie w przygotowaniu dania. Po 2tygodnia schudłam 2,5kg. Czekam na dalsze efekty.Szczerze polecam.
    Beatka W

11.02.2022 12:47

Dieta od pana Artura jest doskonała. Za miesiac schudłam 3kg i waga dalej leci w dół.. Świetnie się czuje, jestem pełna energii i optymizmu.. Posiłki sa smaczne, ciekawe i co ważne w dzisiejszych zapracowanych czasach, bardzo łatwe i szybkie w wykonaniu.. polecam na 100%. Dietę ma również moj brat i szwagierka, za rok schudła 25kg ???? polecam i dziękuje.
    Angela86

11.02.2022 12:34

W ubiegłym roku po miesiącu stosowania diety schudłam 2 kg. Po roku (ciąża) wykupiłam kolejny pakiet, po drobnej korekcie diety waga pozostaje nadal niezmienna ale objętościowo widzę zmiany w moim ciele. Bez problemu uzyskałam korektę diety. Posiłki są proste w przygotowaniu.
    Wacho

11.02.2022 12:24

Polecam dietę A.Topolskiego. Posilki mega szybko sie przygotowuje. Sa smaczne i tak ułożone że nieciagnie mnie do slodyczy. Razem z mężem schudlismy 9 kg bez zadnych większych wyrzeczeń. Naprawdę warto spróbować.
    Magdalena ML

11.02.2022 12:15

Na diecie od Pana Artura jestem od 10 stycznia br. Posilki sa zmaczne i latwe w przygotowaniu. Nie wymagaja poszukiwania wyszukanych skladnikow w sklepach. To dla mnie ogromny plus. Ubytek wagi to obecnie 1.5 kg. W trakcie wprowadzono korekte diety - wszystko bardzo sprawnie i wygodnie. Cenie sobie dobry kontakt. Czuje sie lepiej - glowny cel osiagniety.
    Iva

11.02.2022 11:59

Dieta skuteczna, po miesiącu (z małymi grzeszkami) schudlam 2 kg. Posilki smaczne, latwe w przygotowaniu. Polecam.
    Agata Lis

11.02.2022 11:30

W ciągu miesiąca schudłem 7 kg. Jestem bardzo zadowolona, produkty są łatwe do przygotowania i smaczne.
    Sylwia k

11.02.2022 11:27

Dietę stosuje od miesiąca, zeszło mi 5 kg jedzenie smaczne polecam
    OLA

11.02.2022 10:53

Jestem na diecie 4 tygodnie, schudłam 4 kg. Posiłki są bardzo smaczne, a coś przygotowania jeat niesamowicie krotki.Polecam
    Monia

11.02.2022 10:52

Dieta wysłana bardzo szybko, po zakupie. Bardzo miły kontakt z dietetykiem. Przez pierwszy miesiąc schudłam 3 kg. Smaczne posiłki. Gorąco polecam.
    Aneta

11.02.2022 10:43

Swoją przygodę z dietą Pana Artura rozpoczęłam ponad miesiąc temu,jedzenie jest naprawdę smaczne i kilogramy lecą w dół,u mnie na liczniku minus 4 kg tłuszczu . Serdecznie polecam i zachęcam do tego aby zawalczyć o swoje zdrowie psychiczne i fizyczne . To działa.
    Magda

11.02.2022 09:47

Jestem na diecie od 1.5 miesiaca. Jak na razie 4 kg mniej. Dieta nie jest skomplikowana, szybko przyrządza sie posilki. Bardzo smaczna i nie wyszukana. Czuje sie lekka, mam wiecej energii, wyniki mi sie poprawily (mam insulunoopornosc). Niezdecydowanym naprawde polecam! ????????????

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski