Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Mika

29.05.2022 21:35

Stosuję dietę Pana Artura od dwóch miesięcy. Jak do tej pory udało mi się schudnąć 11 kg. Posiłki są różnorodne, łatwe w przygotowaniu. Nie stosuję ćwiczeń, bo pracuję ciężko fizycznie. Nie chodzę głodna.
    Tomek

29.05.2022 21:09

Na dietę byłem nastawiony pesymistycznie. Przeglądając komentarze wydawało mi się mało prawdopodobne aby wszyscy rzeczywiście byli tak zadowoleni. Spróbowałem. Po 3 tygodniach minus 5kg, a przyznam szczerze, że zdarzyło mi się zjeść kebaba czy burgera. Działa, polecam.
    Iza

29.05.2022 21:00

Witam. Stosuję dietę Pana Topolskiego 4 miesiące i schudłam 7kg. Bardzo polecam. Przepisy szybkie do przygotowania i smaczne

29.05.2022 20:54

Z czystym sumieniem polecam diety od P.Artura Mam insulinooporność Przez 3 tyg minus 4.9kg bez ćwiczeń Dieta smaczna a przede wszystkim łatwa w przyrządzeniu bez jakiś udziwnień. Polecam
    Megi71

29.05.2022 20:52

Dieta mi pasuje a jak czegoś nie lubię to stosuję zamiennie z innego dnia. Na początku ważyłam 78 kg teraz 72 kg , myślę że gdybym tak rygorystycznie przestrzegała diety byłoby więcej ale i tak jestem zadowolona. Polecam
    Urszula

29.05.2022 20:04

Witam. Polecam dietę Pana Artura, jutro zaczynam 4 tydzień, w ubiegłym tygodniu się ważyłam to było już 5kg mnie mniej. Potrawy są smaczne i łatwe do przygotowania a co najwazniejsze że jestem najedzona i nie czuje głodu w ciągu dnia.
    Paulina G

29.05.2022 19:35

Stosuję dietę P. Artura miesiąc, do tej pory udało mi się schudnąć 4 kg . Dieta jest bardzo smaczna , łatwa w przygotowaniu i tania . Posiłki są zróżnicowane i bardzo syte , czasem zdarza mi się nie dojeść całej porcji gdyż są one takie duże . Cieszę się że zaczęłam tą dietę i napewno nie poprzestanę na jednym miesiącu .
    Aga

29.05.2022 19:20

Do spróbowania diety zachęciła mnie cena.Po otrzymaniu przepisów okazało się że zawiera składniki które znam i są ogólnodostępne. Dieta jest urozmaicona a jej przygotowanie nie zabiera czasu.Smaczne,proste przepisy,sycące porcje.Mój efekt to 3 kg mniej w ciągu miesiąca (z kilkoma grzeszkami????).Zaczynam drugi miesiąc i wiem że efekty napewno będą a posiłki będą równie smaczne. Gorąco polecam ????????????
    Beti

29.05.2022 19:08

Dieta Pana Artura jest godna polecenia,ze względu na to że jest smaczna, prosta ,szybka do przygotowania i składa się z prostych składników dostępnych w każdym sklepie, a przede wszystkim działa ponieważ waga po krótkim czasie stosowania leci w dół.
    Kinga

29.05.2022 18:34

Dieta Pana Artura okazała się rewelacyjna. Produkty łatwo dostępne, niedrogie, posiłki smaczne i bardzo syte. W ciągu miesiąca, mimo grzeszków, waga spadła o 6,2 kg. Polecam każdemu :)
    Barbara

29.05.2022 18:11

Na diecie Pana Artura jestem od miesiąca. Schudłam prawie 3 kg i cieszę się, że chudnę sukcesywnie. Przygotowane przepisy nie są specjalnie wyszukane ale smaczne i syte. Polecam wszystkim niezdecydowanym bo czuje się dobrze i widzę już efekty, przede wszystkim w ,, zabudowanej,, talii.
    Gosia

29.05.2022 18:03

Polecam dietę zespołu Pana Artura. W ciągu miesiąca schudłam 5kg (waga wyjściowa 67kg). Zamówiłam pełny pakiet, więc co tydzień otrzymywałam nowe przepisy. Posiłki są bardzo syte i szybkie w przygotowaniu, z łatwo dostępnych produktów.
    Wojtek

29.05.2022 17:03

Udało mi się schudnąć 8kg, narzeczonej 6 w 3 miesiące. Jedzenie jest pyszne, szybkie i co najważniejsze zdrowe :)
    Aga

29.05.2022 16:53

Chcilabym z czystym sumieniem polecic Pana Artura i jego dietę. Jak do tej pory stosowałam naprawdę masę przeróżnych diet ,wydawałam pieniądze i jak dotąd nie osiegnelam zamierzonych efektów. Dieta Pana Artura działa cuda????przepisy są mega smaczne ,jem to co lubię i ich czas przygotowania jest naprawdę krótki.... Jeżeli nadal się zastanawiasz czy warto to z czystym sumieniem mogę powiedzieć że tak Warto .... Ja osobiście czekam na kolejną dietę i już nie mogę się doczekać co tym razem Pan Artur dla mnie przygotował.... Jem to co lubię i przy okazji gubię niezbędne kilogramy i nie muszę się forsować na siłowni ....Polecam z całego ❤️
    Justyna

29.05.2022 16:20

Witam wszystkich ????Polecam diete Pana Artura Topolskiego, bardzo mi pomaga. W ciągu miesiąca zrzuciłam 6 kg, czuje się bardzo dobrze na tej diecie, posiłki są cenowo umiarkowane i proste w przygotowaniu. Polecam z czystym sumieniem i zamierzam nadal kontynuować... Samopoczucie mam lepsze i lepiej mi się oddycha, żyje i wszystko się zmieniło na lepsze. Pozdrawiam i zachęcam do skorzystania.
    Ilona77

29.05.2022 15:54

Bardzo polecam dietę Pana Artura.w ciągu 2miesc.ponad 8kg mniej. Przepisy są proste ,zajmują bardzo mało czasu,potrafiłam w ciągu godziny.przyhotowac 3posilki.Posilku bardzo smaczne,zróżnicowane. Dieta nie jest dla mnie żadnym wyrzeczeniem,czy męczarnia.Nauczyla mnie zdrowych nawyków.Jadam pyszne obiady,przepisy już że mną zostaną. Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek wątpliwości,to niepotrzebnie,są szybkie efekty przy pysznym jedzeniu.
    Madziulek

29.05.2022 15:12

Diete stosowalam juz jakis czas temu. Schudlam ogolnie 6kg,bo tyle chcialam. Wrocilam do diety po ponad roku,bo 2kg pojawily sie niewiadomo skad ???? Posilki sie bardzo latwe w przygotowaniu,roznorodne i przede wszystkim pyszne ???? Mam 4 zestawy diet wiec moge sobie praktycznie kazdego dnia jesc cos innego. Nie wierzylam w diety,bo pare razy sie sparzylam,ale diety Pana Artura,zwlaszcza te spersonalizowane,sa super ???? Polecam kazdemu ????
    Beata

29.05.2022 14:02

Witam.Stosuję dietę Pana Artura od miesiąca i jestem bardzo zadowolona. Posiłki proste w przygotowaniu i bardzo smaczne.Udało mi się schudnąć 7 kg.Polecam.
    Justyna

29.05.2022 13:57

Witam. Polecam dietę p.Artura. W miesiąc ponad 6 kg mniej przy niedoczynności tarczycy. Posiłki smaczne, tanie i szybkie w przygotowaniu.
    Małgorzata

29.05.2022 13:54

Witam dieta smaczna, szybka do zrobienia w miesiąc schudłam 4kg i będę dalej kontynuować Pana diete. Dziękuję

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Bada

29.05.2022 13:32

Zamówiłam dietę, pełen pakiet, 6 dni temu (roboczych) nie otrzymałam do tej pory żadnego planu. Jedynie odpowiedź na mohe pytanie "kiedy"- Jak najszybciej. Rozumiem, że jest dużo chętnych. Tylko niepotrzebnie jest napisane, do 5 dni roboczych.

29.05.2022 12:45

Mogę zdrowo polecić diety od pana Artura. Od czasu stosowania czyli około miesiąc udało mi się spaść blisko 7 kg. Dodam iż wszystkie dania jakie są w diecie przygotowuje się z łatwością, a dodatkowo nie zajmują one zbyt wiele czasu.
    Dorota

29.05.2022 11:50

Dietę Pana Artura stosuję od stycznia, jak do tej pory schudłam 8 kg, choć przyznam szczerze że nie zawsze się do niej stosowałam, a mimo to waga spada ???? Próbowałam różnych diet, bez efektów ???? dieta od Pana Artura jest smaczna, łatwa, szybko się przygotowuje ???? nie jest droga ???? polecam z całego ????
    Dorota

29.05.2022 11:45

Dietę Pana Artura stosuję od stycznia, jak do tej pory schudłam 8 kg, ale przyznam że czasem zdarza mi się nie stosować do niej, mimo to waga spada???? próbowałam nie jednej diety, bez efektów ????dieta od Pana Artura jest smaczna, łatwa, szybko się przygotowuje???? nie jest droga???? no i są efekty bardzo szybko, polecam z całego ????
    Bożena

29.05.2022 09:36

Witam, chciałam z czystym sumieniem polecić dietą Pana Artura. Przepisy są bardzo smaczne, składniki ogólnodostępne. Łatwość przygotowania to kolejny duży plus. Dietę stosuje od 2,5 miesiąca a rezultaty przyszły moje najśmielsze oczekiwania. Zaczynałam z waga 85,2 kg. Schudłam już 10,5 kg. Nie podjadam, nie chodzę głodna i nie mam ochoty na słodycze. Dieta spowodowała u mnie przypływ energii i chęć do działania, których nie miałam wcześniej. Zaczęłam chodzić na basen i więcej się ruszać. Mam nadziej, że zdrowe nawyki żywieniowe zostaną ze mną na całe życie.Dążę dalej do wymarzonego celu. Cieszę się,że trafiłam na Pana Artura. Dziękuje za współpracę i serdecznie pozdrawiam.
    Magda

28.05.2022 08:35

Witam. Stosuję dietę Pana Artura od miesiąca jak dotąd udało mi się schudnąć 5kg. Ale przede wszystkim to co dla mnie najważniejsze to pozbyłam się codzienego bólu jelit, wzdętego brzucha i bólu brzucha posiłku. Czuję się lekko, nie podjadam, posiłki są bardzo sycące i przede wszystkim smaczne. Mam niedoczynność tarczycy i hasimoto, a mimo to udało mi się stracić na wadze. Dodam, że Pana Artura poleciła mi znajoma, byłam scepytcznie nastawiona do cudownych diet przez internet, ale teraz uważam, że był to strzał w dziesiątkę. Panie Arturze dziękuję ????
    Marta

27.05.2022 21:20

Witam wszystkich serdecznie. W 100% mogę polecić dietę Pana Artura, szybko smacznie i co najważniejsze kilogramy lecą. Jestem po operacji kręgosłupa także cwiczenia i ogólnie ruch w moim przypadku odpada a tu przez jakieś 9 miesięcy zeszło mi 15 kg wliczając święta gdy sobie pozwalałam na jakieś przyjemności, wszystko z głową i pozytywnym podejściem przedewszystkim. Serdecznie pozdrawiam i polecam
    Joanna R-a

27.05.2022 20:42

Już po tygodniu stosowania się do zaleceń zniknęły całkowicie bóle żołądka (wrzody dwunastnicy). O policystycznych jajnikach to jest za krótko, aby coś ocenić. Jedynie ogólne samopoczucie się poprawiło. Mam dużo energii na codzienne czynności. Jednym małym zdaniem: Chce się żyć ???? Najważniejsze, że nie chodzę głodna i dużo piję wody. Jedzenie dobre i łatwe w wykonaniu. Ćwiczeń nie wykonuję bo jest sezon działkowy???? Waga po prawie trzech miesiącach z 75,100 teraz 63,9. Ale lecimy dalej. Moja wymarzona waga na mój wzrost to około 55 kg. Kontakt z dietetykiem jest na 5+. Polecam z całego serca. Dieta jest naprawdę skuteczna i tania ???? Pozdrawiam i jeszcze raz polecam ????
    Marzena

27.05.2022 20:37

Jestem bardzo zadowolona z Diety .W ciągu 4 tyg. schudłam 4 kg przy niedoczynności tarczycy. Dieta jest łatwa w przygotowaniu, szybka i tania,posiłki są bardzo syte.Z serca polecam.
    Teresa S.

27.05.2022 19:48

Dieta jest super posiłki smaczne szybkie w przygotowaniu I syte . Nie ma sie ochoty na słodycze.W cztery tygodnie ubyło mi 6 kg .

27.05.2022 19:22

Na diecie jestem 3 tygodnie schudłam 6 kg jestem bardzo zadowolona. Przepisy są łatwe i proste w przygotowaniu. Polecam
    Marti

27.05.2022 18:16

Korzystam z diety Pana Artura i jestem bardzo zadowolona. Polecam w 100% każdego tygodnia chudnę 1 km, udało mi się zrzucić 7km bez ćwiczeń. Posiłki są syte, nie czuć głodu, szybkie i proste w przygotowaniu. Polecam i dziękuję.

27.05.2022 17:59

Polecam dietę. Czekam obecnie na drugą po pierwszej mniej 1,5 kg. Posiłki bardzo dobre i duże porcje. :)
    Kazia

27.05.2022 17:49

Dieta fantastyczna.Posiłki proste, szybkie i najważniejsze,że są syte.Po pierwszym tygodniu 3 kg w dół,już poleciliśmy dietę kolejnym osobom,bo warto.
    Jolusia

27.05.2022 17:34

Jestem bardzo zadowolona z diety p. Artura bez wielkich poświęceń schudłam ponad 5kg w ciągu miesiąca posiłki szybkie do przygotowania bez żadnych dziwactw porcję takie że nie zawsze zjadałam całe tylko dzieliłam na pół
    basia19321

27.05.2022 16:47

Dieta jest łatwa w przygotowaniu, smaczna. Nie chodzę głodna, wręcz przeciwnie, posiłki są tak spore że ich nawet nie dojadam. W ciągu miesiąca schudłam 3 kg bez ćwiczeń. Polecam
    Grazia

27.05.2022 13:46

Jestem bardzo zadowolona z diety P. Artura. Szybka do przygotowania,smaczna i do najedzenia ,a także na produktach ogólnie dostępnych. Dzięki stosowaniu diety w ciągu 4 -ch tygodni schudłam 4 kg. Cieszę się niezmiernie i polecam
    Anna

27.05.2022 13:02

Dieta smaczna, dopasowana, nie wymaga wielkiego wysiłku ani skomplikowanych, drogich zakupów. Redukcja wagi bez uczucia głodu (3 m-ce 9 kg) polecam!
    Maria

27.05.2022 12:54

Dieta smaczna, skuteczna, schudłam 3kg nic nie ćwicząc, jestem bardzo zadowolona.
    Pati

27.05.2022 12:42

Dietę polecam w 100 % :) W przeciągu miesiąca udało mi się zgubić 3 kilogramy. Jedzenie smaczne, szybkie co do przygotowania, porcja dosyć duże, nie czuć głodu. Czekam na kolejny miesiąc i mam nadzieję, że waga nadal poleci w dół. ;) Polecam

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski