Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Sławomir

30.05.2022 18:43

Polecam dietę Pana Artura jest smaczna zdrowa i co najważniejsze jem i chudnę ,jestem na diecie od lipca 2021 i schudłem 50 kg . Czuje się dobrze ,pełny energii i dużo dużo lżejszy.
    Małgorzta

30.05.2022 18:35

Dieta wg. trochę mało urozmaicona ,schudłam1,5kg. Jest wystarczająca ,nie czuje się głodu. Przepisy proste i to duża zaleta.
    Aga

30.05.2022 18:33

Witam stosuję dietę Pana Artura od paru miesięcy jest bardzo dobra szybka do przygotowania wszystko bardzo mi smakuje.Dieta wraz z ćwiczeniami daje fajne efekty 5kilo w dół. Muszę że było by lepiej lecz zdarza mi się czasami mocno podjesc.????????????????
    Emilia

30.05.2022 18:21

Jestem naprawdę bardzo zadowolona z przebiegu diety od Pana Artura, posiłki są zbilansowane, nie czuję się głodna gdyż jem 4 posiłki dziennie i porcje są naprawdę sycące. Na początku nie mogłam uwierzyć, że to naprawdę dieta redukcyjna ???? W ciągu ostatnich 4 tygodni schudłam 5kg - akurat w tym miesiącu miałam więcej pracy i nie miałam czasu na ćwiczenia oprócz chodzenia piechotą do pracy, w przeciwnych razie jestem pewna, że udało by mi się zrzucić więcej. W pakiecie który otrzymałam oprócz diety, jest również mnóstwo informacji o zdrowym odżywianiu, bardzo dużo przepisów, koktajli, zestawy ćwiczeń i to wszystko w naprawdę bardzo przystępnej cenie. Bardzo profesjonalne podejście, dieta która naprawdę działa plus świetny kontakt w razie jakichkolwiek pytań ????
    Jolanta Czerwińska

30.05.2022 18:21

Schudłam 4 kg.w ciągu miesiąca. Dieta prosta i szybka do wykonania.Warta swojej ceny.
    Ewa

30.05.2022 18:18

Dzień dobry. Stosowałam dietę Pana Artura miesiąc i udało mi się schudnąć 2,5 kg.Czasem robiłam odstępstwa. Uważam to na przestrzeni ostatniego czasu za sukces.Jestem zadowolona .Dieta jest smaczna.Nie chodzę głodna i rozdrażniona. Posiłki są bardzo syte.Podoba mi się elastyczność.Mam nadzieję,że w najbliższym czasie będę robić jeszcze mniej odstępstw????.Ta dieta to był dobry wybór.
    Cykus15

30.05.2022 18:15

Dietę Pana Artura stosuję od miesiąca i jestem bardzo zadowolona bo ubyło 4 kg ,przepisy są super i szybkie w przygotowaniach a przede wszystkim są bardzo smaczne .Bycie na diecie nie musi oznaczać głodzenia się ,można jeść smacznie i zdrowo a zarazem chudnąć .Bardzo polecam diety Pana Artura.
    Renata

30.05.2022 18:11

Jestem miesiąc na diecie Pana Artura Schudłam 1kg lecz były małe grzeszki z mojej strony Dieta jest bardzo smaczna produkty łatwo dostępne Polecam serdecznie
    Monika

30.05.2022 17:48

Dietę Pana Artura stosuję razem z mężem dokładnie od 4 maja. Startowałam od 63kg. Dzisiaj mam 59,5 kg :) Mąż wybrał stabilizację i jest zadowolony. Nie chodzimy głodni. Nigdy nie jedliśmy 4 posiłków dziennie a w ciągu tych kilku dni tak się przyzwyczailiśmy, że zastanawiamy się dlaczego tak późno się zdecydowaliśmy na dietę. Dodam też, że jest dobry kontakt mailowy, a posiłki przygotowuje się szybko. Ogólnie wszystko na rynku jest drogie ale moim zdaniem dieta od Pana Artura jest na każdą kieszeń. Polecam!
    wegetarianka

30.05.2022 17:46

smaczne, różnorodne, łatwe do przyrządzenia, sycące, w miesiąc -5kg, czy trzeba lepszej rekomendacji? :)
    Marzena

30.05.2022 17:37

Mój efekt stosowania diety to 4kg.mniej w trzy tygodnie posiłki smaczne szybkie w przygotowaniu polecam
    Anna

30.05.2022 17:19

Trzy tygodnie -1,5kg. Posiłki bardzo smaczne - dużo warzyw i owoców. Duży plusem jest szybkość przyrządzania posiłków.
    Ewa

30.05.2022 17:13

Witam, stosuję dietę pana Artura przez miesiąc. Jestem bardzo zadowolona z sukcesów. Dieta bardzo mi odpowiada. Posiłki smaczne i nie absorbujące. Przez miesiąc moja waga zmniejszyła się o 3 kg. Pragnę stosować dietę w dalszym ciągu. Z całym świadomością polecam dietę pana Artura.
    Agata

30.05.2022 17:13

Dietę p. Artura stosuję od niedawna, nie minął jeszcze cały miesiąc, bo ze względu na chorobę trochę później ją rozpoczęłam. A pomimo to, widzę że i tak coś drgnęło - 2 kg mniej. Stosowałam już wcześniej dietę, ale dieta p. Artura w porównaniu z poprzednią jest o niebo fajniejsza. Przede wszystkim ze względu na szybkość sporządzania poszczególnych posiłków i niewymyślne produkty, których nie trzeba poszukiwać w różnych sklepach . W tej diecie wykorzystywane są produkty, które zawsze są w domu "pod ręką". Ponadto dieta jest po prostu smaczna, aż chce się ją stosować. Z czystym sumieniem - polecam tę dietę zarówno starszym, jak i młodszym. Życzę wszystkim powodzenia w jej stosowaniu i oczywiście efektów w odchudzaniu.
    Aneta

30.05.2022 16:58

Dietę Pana Artura stosuję od 25 kwietnia,na dzień dzisiejszy 7 kg mniej, jestem bardzo zadowolona, posiłki smaczne, produkty do ich sporządzenia ogólnodostępne, nigdy nie stosowałam żadnej diety,ale już wiem,że nie należy oceniać, zwłaszcza negatywnie, dopóki nie sprawdzi się osobiście,jak taka dieta działa.Jestem naprawdę wdzięczna,że przypadkowo natknęłam się na stronę Pana Artura Topolskiego, czuję się super i efekty z dnia na dzień coraz lepsze,więc szczerze polecam wszystkim.
    Ania S

30.05.2022 16:41

Plecam dietę Pana Artura ! Czuję się lżej, dania są bardzo dobre i szybkie do przygotowania. Zrzuciłam 5 kg w miesiąc, czekam na kolejne efekty ???? pozdrawiam.
    Edyta Psz

30.05.2022 16:18

Polecam dietę Pana Artura. Mam hashimoto i insulinooporność, po miesiącu 4kg mniej czuję się świetnie jestem najedzona posiłki dobrze skomponowane można dopasować do siebie. Nie wierzyłam że to możliwe żeby w tak krótkim czasie osiągnąć poprawę samopoczucia a jednak ????
    Kasia S.

30.05.2022 16:15

Serdecznie polecam dietę p. Artura Topolskiego. W ciągu miesiąca schudłam 2 kg, myślę, że to dobry wynik jak na początek????. Posiłki bardzo dobre, proste i szybkie w przygotowaniu. Dziękuję i polecam!!!
    Super dieta

30.05.2022 15:58

Jestem osobą bardzo sceptyczną jeśli chodzi o wszelkie diety ale zmieniłam zdanie gdy trafiłam na dietę Artura Topolskiego .Pracuję w szpitalu w systemie zmianowym ,zawsze było mi trudno zorganizować się z przygotowaniami posiłków .W tej diecie potrawy są tak łatwe do przygotowania że nawet ja daję radę pracując na zmiany .Efekt miesięcznej diety to ponad 4 kg.Prawdą też jest że jest kontakt z dietetykiem w razie pytań drogą mailową. Polecam całym sercem ,dusza mi rośnie z każdym straconym kilogramem.!
    Bożena

30.05.2022 15:25

Po miesiącu stosowania diety przy niedoczynności tarczycy schudłam 4 kg. Posiłki zgodnie z moim życzeniem były proste i szybkie w wykonaniu. Produkty niedrogie, łatwe do kupienia w każdym sklepie.jeszcze celu nie osiągnęłam, lecz dalej będę walczyła o upragniona wagę z dieta od pana Artura.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Eni

30.05.2022 15:10

Dieta bardzo dobra. Mój mąż i starszy syn często proszą o dania dla siebie z tej diety bo im tez smakują. Dania szybkie do przygotowania, obiady w 20 min. Po 2 miesiącach-6 kg. Polecam !
    Ewa Ś.

30.05.2022 14:51

Jestem bardzo zadowolona z diety Pana Artura. Jestem już w wieku emerytalnym, mam szereg chorób, a mimo to, po miesiącu stosowania diety zauważyłam dużą poprawę. Udało mi się zrzucić 3 kg i nie był to duży wysiłek z mojej strony. Potrawy są smaczne i łatwe w przygotowaniu. Oprócz diety chodzę z kijkami. I to wszystko. Polecam serdecznie !
    Monika

30.05.2022 14:47

Dieta naprawdę się sprawdza w 3 miesiące schudłam 7 kg. Dieta jest bardzo smaczna i prosta do wykonania. Jak najbardziej polecam !!!!!!
    Barbra68

30.05.2022 14:38

Mam 68 lat i doszłam do wagi 88kg. Powiedziałam sobie "stop" i z facebooka poczytałam o dietach P. Artura Topolskiego. I to był strzał w 10! Po niecałych 4 tygodniach ubyło mnie ponad 3 kg i ubywa nadal. Już wystąpiłam o kolejną dietę. A ta , którą teraz stosuję jest smaczna, bardzo łatwa w przyrządzaniu i niedroga co jest też dla mnie bardzo ważne.A co najważniejsze, patrząc na siebie w lustrze już nie odwracam się z niesmakiem. Odzyskałam energię i radość z siebie. Serdecznie polecam diety P. Artura Topolskiego dla młodych i nie tylko.
    kruszynka61

30.05.2022 14:34

Na diecie schudłam 3kg w miesiąc z małymi grzechami weekendowymi zamówiłam kolejną Dieta mi smakowała prosta szybka w przygotowaniu polecam
    Justa

30.05.2022 12:54

Dietę po zamówieniu i opłaceniu dostałam ekspresowo. Stosuje dietę od trzech tygodni. Waga 4 kg mniej. Dieta smaczna, prosta w przygotowaniu nic skomplikowanego i wymyślnych produktów i potraw. Koktajle pyszne a tego się obawiałam ze nie przypadną mi do gustu. Czwarty tydzień przede mną i czekam na kolejny zestaw. Jak najbardziej polecam
    IzabelaKraska

30.05.2022 11:33

Bardzo polecam dietę Pana Artura. Posiłki sycące więc nie trzeba było podjadać a kilogramy lecą w dół. Po czterech tugodniacj - ponad 3,5kg.
    Justyna

30.05.2022 11:08

Na diecie jestem już 13 miesięcy i schudłam 35 kg. Dieta jest super łatwe i szybkie dania, smaczne i zawsze się najadalam. Próbowałam wielu diet ale nigdy nie było takiego efektu i szybko się zniechęcałam a na diecie Pana Artura mogłabym być już zawsze????
    Piotrek

30.05.2022 10:53

Dietę stosuję około 2 miesięcy. Waga spadła o około 5 kg. Myślę, że byłby lepszy wynik gdybym był bardziej zdyscyplinowany (nie każdego dnia udawało się trzymać diety - imprezy rodzinne). Aczkolwiek dieta w sama sobie jest super, dania są proste, produkty stosunkowo tanie, kontakt z Panem Arturem sprawny. Polecam każdemu. Ponadto, oprócz samej diety otrzymałem masę przepisów na różne koktajle i dania.
    BangoB

30.05.2022 10:46

Odchudzam się od miesiąca i zrzuciłam już 5 kg. Jeszcze drugie tyle i będzie super :) Posiłki są smaczne, w zupełności wystarczające. Potwierdzam inne opinie, że są też proste w przygotowaniu. Polecam gorąco diety Pana Artura, są dobre i działają!
    Ewelina

30.05.2022 09:44

Polecam dietę. Choruję na niedoczynność tarczycy i odchudzanie stanowi dla mnie problem. Podeszłam sceptycznie do diety, bo wiedziałam, że wcześniej na innych dietach raczej nie było efektów. Miło się zaskoczyłam bo po miesiącu schudłam 4 kg, czuję się lżej, posiłki są smaczne i łatwe do przygotowania. Dziękuję bardzo Panu Arturowi za dietę i pozdrawiam
    Aneta

30.05.2022 08:21

Polecam diety Pana Artura. Po miesiącu -2kg. Posiłki smaczne i łątwe w przygotowaniu.
    Anna

30.05.2022 08:19

Witam, po dwóch miesiącach stosowania diety - 6,5kg. Mogłoby być więcej, gdyby nie moje "grzeszki". Dieta warta polecenia, posiłki smaczne i szybkie w przygotowaniu. Polecam
    Kasia F.

30.05.2022 08:01

Jestem po miesiącu stosowania diety ubyło mi 4 kg bez cwiczeń.Czekam teraz na kolejną mam nadzieję że będzie mi smakowała jak poprzednia , dania szybkie w przygotowaniu naprawdę warto.
    Grazia

30.05.2022 07:35

Dieta Pana Artura jest bardzo smaczna ,posiłki nie są skomplikowane w przygotowaniu .Polecam dietę P.Artura działa w 100 % ????????
    Asia

30.05.2022 06:47

Stosowałam wiele diet, ale dieta Pana Artura wyjątkowo mi odpowiada. Posiłki są proste w przygotowaniu, jest nie droga, a co najważniejsze skuteczna. Mi udało się schudnąć 14 kg, bez ćwiczeń i z grzeszkami. Na diecie czuję się bardzo dobrze i z całego serca mogę wszystkim polecić.
    ????

30.05.2022 06:42

Korzystam z diet pana Artura jest bardzo mile zaskoczona szybkością i łatwością przyrządzania posiłków . Diety łagodzą moje dolegliwości zdrowotne z czego bardzo jestem zadowolona. Smaczne i urozmaicone posiłki to jest to co potrzebuję a przy okazji można zgubić troszkę kilogramów.
    Anita

30.05.2022 05:53

Od miesiąca stosuję dietę przesłaną przez Pana Artura i muszę się przyznać, że jest ona efektywna. Mimo nieregularnego trybu życia (praca zmianowa) schudłam 4 kg, jest mniej w pasie i przede wszystkim czuję się zdrowiej i mam więcej energii do działania, co myślę, pomoże mi jeszcze łatwiej zrzucić nadmierną wagę. Posiłki są w miarę proste i syte. Polecam i zachęcam do skorzystania.
    Sylwia

30.05.2022 00:17

Witam Z czystym sumieniem polecam dietę Pana Artura. Jest naprawdę skuteczna i bardzo smaczna ???? Obecnie zaczynam drugą dietę a przy pierwszej udało mi się zrzucić 3 i pół kilo Jestem mega zadowolona z diety
    Iwa

29.05.2022 22:36

Na diecie jestem jestem prawie 5 miesięcy efekt 11kg mniej. Posiłki łatwe w przyrządzeniu smaczne i na każda kieszeń. Najważniejsze nie podjadać i trzymać się wyznaczonych godzin na posiłki. Jestem bardzo zadowolona,rozmiar 42 zamieniłam już na 38. Jeszcze z 5 kg i waga jak u 20 łatki. Polecam wszystkim .

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski