Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Krysia

27.05.2022 12:33

Stosuje juz dietę Pana Artura 4 tygodnie i schudlam bez wysiłku 3 kg co u mnie zawsze było problemem schudnąć cokolwiek .Choruję na Hashimoto i myślałam że się nie da. A jednak dzięki odpowiedniej diecie da się. Mam nadzieję że osiągnę mój cel a jeszcze jest sporo do zrzucenia. Moja dieta jest smaczna lubię tez spróbować coś nowego i nie mam z tym problemów. Smaczne są cocktaile, szybkie przygotowanie. Czekam na kolejną dietę i zrzucam dalej bo mam tez problemy ze stawami kolanami .Pozdrawiam
    Monika

27.05.2022 12:11

Jestem bardzo zadowolona z diety. Najskuteczniejsza jaką kiedykolwiek stosowałam. Posiłki smaczne, syte i proste w przygotowaniu. Po 30 dniach stosowania diety schudłam 7kg. Dziękuję ????
    Marlena S.

27.05.2022 11:49

Dieta smaczna, w miesiąc zredukowałam swoją wagę o 3 kg, posiłki dobrze rozpisane i w miarę szybko się przyrządza. Z całego serca polecam.
    Nikola

27.05.2022 11:48

Świetna dieta! Miałam duże problemy ze zrzuceniem wagi, po miesiącu stosowania -5kg! Posiłki sycące, proste w wykonaniu i co najważniejsze smaczne. Na pewno będę kontynuować ją przez następne miesiące :)
    dannaw 0550

27.05.2022 11:44

Korzystam z diety pana Artura od miesiąca i jestem bardzo zadowolona. Proponowane przepisy są łatwe w przygotowaniu i bardzo smaczne oraz syte. Swoją wagę kontroluję systematycznie i ubywa mi 1kg każdego tygodnia. Szczerze polecam i zachęcam pragnącym zredukować swoje kilogramy do korzystania z diety pana Artura Topolskiego.
    Dorota

27.05.2022 11:43

Korzystan z Pana diety od dnia 22 kwietnia. Zaczęłam z wagą 91 kg przy chorobie Hashimoto i niedoczynności tarczycy. Powoli wpadałam w depresję. Po 4 tyg. moja waga to 85- 86 kg, czuje się lepiej, moja chęć do życia powraca, wcześniej miałam straszną zgagę od rana do nocy, teraz nie wiem co to jest zgaga i niestrawność. Super jestem wdzięczna za to że na Pana trafiłam. Zaczęłam diete z bardzo złymi wynikami: anemia wtórna oraz TSH 16.1. Czuję że już jest dużo lepiej. Dietę kontunuje dalej więc bedzie jeszcze lepiej. Dziekuje serdecznie i pozdrawiam.
    Agnieszka

27.05.2022 11:26

Od miesiąca jestem na diecie, najbardziej zależało mi na poprawie samopoczucia a przy okazji zrzuceniu kilku kilogramów. Po miesiącu znacznie lepiej się czuję, mam więcej energii i lepiej śpię. A przy okazji -4kg. Kontynuuję dietę i liczę na dalsze efekty :)
    KlaudiaH

27.05.2022 10:37

Bardzo polecam. Dieta podpasowana do mnie, nie tylko do alergii ale i preferencji, jak czegoś nie lubiłam/ nie smakowało mi. Udało mi się schudnąć 4kg w miesiąc jedząc smacznie i nie chodząc głodna jak przy niektórych dietach... Przygotowanie posiłków nie jest czasochłonne.
    Kama

27.05.2022 10:00

Dieta smaczna i dostosowana do nietolerancji pokarmowych. W ciągu 4 tygodni 4 kg mniej, pomimo obawy przed głodem i niewiary w powodzenie. Czekam na miesięczną dietę i walczę dalej.
    Marzena

27.05.2022 09:00

Super dieta, po miesiącu stosowania schudłam 4 kg również bardzo zadowalające są zmniejszone obwody np talia -7 cm, uda -3 cm. Potrawy dobrze skomponowane, smaczne, szybkie do przygotowania. Polecam
    Klaudia

27.05.2022 07:07

Dieta bardzo smaczna, dostosowana do moich smaków (oprócz alergii na wiele składników wzięte zostały pod uwagę rzeczy których po prostu nie lubię) posiłki szybkie i smaczne. Po miesiącu schudłam 4kg, czuję się lekko i ani na chwilę nie robię się głodna. Polecam!
    ŁukaszL.

26.05.2022 23:52

Dieta godna polecenia. W przeciagu miesiąca waga zredukowana o 7.6 kg. Posilki wydzielone na dzien ze wskazaniem kalorycznosci. Mozliwosc spersonalizowania posilkow i produktow. W pakiecie promocyjnym dieta dla partnera gratis. Teraz czekam na kolejna diete na kolejne 30 dni. Mysle, ze przyniesie rownie dobre efekty!!!! Polecam
    Klientka

26.05.2022 18:39

Efekt diety jest pozytywny. W przeciągu miesiąca zredukowałam swoją wagę o 3kg, przy czym dodac nalezy, iz waga początkowa nie byla zbyt wysoka. Posiłki sa smaczne i przede wszystkim szybkie w wykonaniu. Jedyną uwagą jest czas oczekiwania na odpowiedź i kolejną darmową dietę. Reasumując POLECAM!
    K90

26.05.2022 15:14

Dieta jest smaczna, nie jest trudno ją utrzymać i urozmaicona. Nawet dla osoby, która ma bardzo słabą silną wolę :) Nie wymaga zbyt wielu poświęceń, poprostu zdrowa
    Agnieszka

24.05.2022 17:01

Dzień dobry. Zamówiłam u Pana pełny pakiet diety dla córki, zrobiłam przelew. Następnie 24.04 otrzymałam od Pana wiadomość mailową, że nie zajmuje się Pan dietami dla niepełnoletnich i prosił Pan o numer konta do zwrotu pieniędzy. Przesłałam Panu potwierdzenie przelewu z numerem konta. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zwrotu. Proszę o wyjaśnienie sytuacji. Moje maile oraz wiadomości prywatne pozostają bez odpowiedzi.
    AGA

23.05.2022 17:07

Serdecznie polecam. Co najważniejsze, widoczne rezultaty już po 2 tygodniach. Efekt naprawdę niesamowity 10kg mniej po zaledwie 4 tygodniach. Dieta dobrana idealnie, brak jakichkolwiek oznak głodu podczas jej stosowania.
    F.M.

23.05.2022 10:13

Szczerze polecam - dieta suteczna - po 5 miesiącch ok 14,5 kg lżej. Naprawdę warto
    Ania

18.05.2022 21:54

Witam.Polecam dietę Pana Artura,posiłki proste w przygotowaniu, smaczne,po dwóch tygodniach stosowania diety schudłam trzy kilo i walczę dalej.
    Natalia

17.05.2022 23:32

Bardzo polecam dietę Pana Artura. Posiłki szybkie w przygotowaniu i do tego bardzo smaczne. Po miesiącu stosowania 5kg w dół. :)
    Krzysiek

17.05.2022 20:54

witam. jestem na diecie od miesiąca, schudłem 6 kg. posiłki są syte, smaczne i nie zwydziwiane :) przygotowanie ich nie wymaga dużych umiejętności, jedynie co ważne to to, aby ważyc składniki, bo to chyba klucz do sukcesu, aby jeść tyle ile jest zalecone w diecie. Polecam,

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Paulina

17.05.2022 07:38

Bardzo polecam diety u Pana Artura. Przy chorobie nie mogłam schudnąć a po 2-miesięcznym stosowaniu diety po roku stania na wadze i problemem żeby zejść w dół uciekło 5kg. Posiłki syte, nieskomplikowane, dobry kontakt. Polecam serdecznie!
    Magda

16.05.2022 22:52

Jestem po 4 tygdiniaxh diety Pana Artura z 63kg schudłam do 60.5kg. Dieta jest pyszna a przede wszystkim łatwa I szybko do Przygotowania! Polecam
    Eryk

16.05.2022 22:01

Dieta jest dobra i w ciągu nie całego miesiąca stosowania schudłem już 5kg i liczę że schudnę o wiele więcej.
    Anka

16.05.2022 20:52

Dziś mija prawie 4 tygodnie stosowania diety Pana Artura. Z 65 kg schudłam do 60,4kg. Jestem bardzo zadowolona z efektów. Nie jestem głodna a posiłki mi smakują. Najfajniejsze jest to, że można je wykonać w 20 minut beż żadnego problemu. Mój cel to 55 kg więc jeszcze trochę walki przede mną. Polecam!
    Piotr

16.05.2022 20:34

W ciągu 30 dni schudłem 3,5 kg bez uprawiania sportu. Dieta dobra i szybka w przygotowaniu. Ogólnie polecam.
    Ola

16.05.2022 19:40

Jestem również bardzo zadowolona z diety która zaproponował pan Artur posiłki są smaczne,zdrowe i szybkie w przygotowaniu,polecam wszystkim którzy chcą schudnąć bez katorżniczych diet
    Kasia

16.05.2022 06:00

Jestem bardzo zadowolona z diety Pana Artura w ciągu 2miesiecy udało mi się schudnąć 8kg zaczynam trzeci miesiąc.Dieta jest smaczna zawsze bardzo dobrze ułożona,nie jest się głodnym.Polecam bardzo serdecznie proszę spróbować
    Beata

16.05.2022 05:29

Witam dieta pana Artura jest rewelacyjna jestem na diecie 2.5tygodnia i schudłam prawie 3 kg ., poslki są bardzo łatwe i szybko do przygotowania i oczywiście smaczne bardzo olecam ????
    Edyta

15.05.2022 20:37

Kupiłam dietę P. Artura i szok ,nie wierzyłam, że za tak małe pieniądze dieta może działać. Jestem na diecie miesiąc, posiłki smaczne , szybkie w przygotowaniu i co najważniejsze nie drogie. Produkty do diety można zakupić w Biedronce . Schudłam z dietą 2 kg w 1 tydzień, później sobie trochę odpuściłam, ale zmieniam stopniowo nawyki żywieniowe. Po sobie widzę że najważniejsze to trzymać się sztywno godzin posiłku. Jak się wachasz, to lepiej napisz do P. Artura napewno się nie zawiedziesz tak jak ja ;)
    Beata

14.05.2022 19:30

Dieta pana Artura działa tym bardziej że ja mam problem zgubić kilogramy udało mi się trochę zgubić nie dużo ale już coś Jedzenie dobre smaczne szybkie do przygotowania
    Dorota

14.05.2022 15:18

Polecam.Dieta smaczna szybka w wykonaniu bardzo skuteczna Polecam
    Kasia

14.05.2022 11:21

Dieta Pana Artura pomogła mi schudnąć w miesiąc prawie 4 kg chodź były święta wielkanocne i wiele pokus. Posiłki smaczne i łatwe w przygotowaniu. Polecam
    Marta

12.05.2022 18:10

Polecam. Posiłki łatwe i szybkie do przygotowania. Dieta dostosowana do moich potrzeb i uwzględniająca schorzenia. Dodatkwo otrzmałam wiele ciekawych przepisów np. na zdrowe koktajle czy słodycze i cenne wskazowki odnośnie odżywiania. Minus 3 kg w ciągu miesiąca.
    ADAM

10.05.2022 16:10

Witam. Posiłki dobre i łatwe w przygotowaniu. Produkty dostępne. Najważniejsze, że się chudnie. Schudłam prawie 4,5 kg w miesiąc.Pozdrawiam
    Małgosia

10.05.2022 12:09

Posiłki łatwe w przygotowaniu i smaczne. Schudłam 2 kg ale to dopiero pierwszy miesiąc i były po drodze święta wielkanocne. Polecam
    Basia

10.05.2022 11:36

Jestem na diecie od 23.02.2022 schudłam około 9kg . Jestem zadowolona z diety Pana Artura. Posiłki są smaczne, porcję dosyć spore i łatwe w przygotowaniu. Serdecznie polecam wszystkim którzy marzą o pięknej figurze.
    Lucy

09.05.2022 21:40

Może ktoś pomyśli , że w pewnym wieku, u schyłku życia, dieta nie jest potrzebna . Bardzo się myli. Przecież zdrowie jest najważniejsze. Z dietą Pana Artura chudnę - dla zdrowia. . Jeden miesiąc i mniej o 3,2 kg . Drugi zestaw otrzymałam za darmo . Posiłki bardzo smaczne i szybkie w przygotowywaniu. Wieloskładnikowe sałatki pychotka. Produkty powtarzają się . To nie kosztuje drożej od tego co dotychczas jadłam.Wbrew różnym opiniom ta dieta nie głodzi a nawet niektóre posiłki są w takiej ilości , że nie zjadam . Nie ma potrzeby podjadania. Jestem bardzo zadowolona. Samopoczucie fizyczne i psychiczne dobre. Dalej powoli chudnę i dlatego będę kontynuować właśnie taką dietę.W moim życiu stosowałam różne diety i koktajle na szybkie chudnięcie z efektem jo-jo po upywie pewnego czasu. Tajemnica diety Pana Artura polega na tym , że dobiera je odpowiednio do stanu zdrowia i naszych schorzeń. Panie Arturze jest Pan profesjonalistą . Cieszę się ze współpracy. Bardzo dziękuje.
    Gośka

09.05.2022 21:22

Dieta jest wspaniała, bo skuteczna. Posiłki smaczne, łatwe w przygotowaniu. Myślę, że niektóre przepisy będę stosować już zawsze. 54 dzień diety i 7.8 kg mniej. Fenomen jakiś bo wogole nie mam ochoty na słodycze a koktajle są przepyszne. Gorąco polecam
    Kinga

09.05.2022 00:11

Dieta szybka i prosta. Schudłam 2 kg ale dopiero zaczęłam swoją przygodę z odchudzaniem. Polecam
    Kama

08.05.2022 09:06

Posiłki łatwe w przygotowaniu i smaczne. Schudłam 2 kg ale to dopiero pierwszy miesiąc. Polecam

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski