Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Iwona

01.07.2024 17:04

zamówiłam z polecenia koleżanki która stosowała dietę. Z czystym sumieniem mogę polecić współpracę z Panem Arturem. Zamówiła pakiet 3 diet - schudłam 12 kg. Przepisy proste, smaczne i szybkie. Czekam teraz na dietę stabilizujaca.
    Kasia

01.07.2024 17:02

Moja 2ga dieta od p.Artura. Przepisy są proste, ciekawe, idealne dla osoby pracującej, która nie ma czasu na pracochłonne gotowanie. Najbardziej cieszy mnie to że wszystkie przepisy podają ilości produktów na czym bardzo mi zależy. Kocham jeść i wymknęło się to spod kontroli. To jest nie tyle dieta co sposób żywienia. Nigdy więcej 94kg przy 158cm!
    Ilona

01.07.2024 17:02

Dieta bardzo smaczna, a przede wszystkim skuteczna. Bardzo miła współpraca między klientem i dietetykami.

01.07.2024 17:00

Dieta bardzo skuteczna, w ciągu 2 miesięcy 8 kg w dół. Przepisy bardzo proste. Polecam
    @Pracodawca

01.07.2024 16:39

Od miesiąca stosuję dietę,schudłam 2 kg.Dieta jest prosta i smaczna
    @ pracodawca

01.07.2024 16:36

Dietę stosuje od miesiąca jest prosta i skuteczna ,3kg mniej ???? potrawy smaczne i proste w wykonaniu ,polecam ...????
    Aleks

01.07.2024 16:13

Bardzo dobra i skuteczna dieta. Nie ma uczucia głodu a kilogramy spadają. Polecam
    Kornelka

Od miesiąca stosuję dietę i schudłam 2 kg dieta prosta i łatwa do zrobienia
    Anusia

01.07.2024 16:13

Dieta super prosta i niedroga.Menu roznorodne, smaczne i widac efekty stosowania. W ciagu 2 i pol miesiaca udalo sie schudnac 12 kg

01.07.2024 15:53

Dieta prosta latwa w przygotowaniu.dania smaczne .chudne 1kg tygodniowo.co wazne nie chodze glodna.polecam
    izis40

01.07.2024 15:43

Dieta bardzo prosta i tania. Potrawy szybkie w przygotowaniu i bardzo smaczne. Dobry kontakt z Panem Arturem w celu zmiany produktów których nie lubię. Polecam
    Paulina

01.07.2024 15:42

Polecam wszystkim niezdecydowanym dietę u Artura! Szybko, smacznie, tanio i prosto. Szybko, bo przygotowywanie posiłków zajmuje do pół godzinki. Obiad można zrobić na dwa dni, dzięki czemu oszczędzamy czas. Śniadania i kolacje to kwestia 5 minut. Także ta dieta jest idealna dla osób zapracowanych. Smacznie, bo istnieje możliwość napisania do Artura prośby, aby pominął z diety rzeczy, których nie lubimy lub zamieniać składniki na inne , biorąc pod uwagę kalorie, dlatego dzięki dostosowaniu swoich ulubionych rzeczy jemy tylko smaczne potrawy. Tanio, bo dieta na miesiąc kosztuje tylko 39zł !! Prosto, bo wszystkie składniki można kupić w zwykłym markecie jak Lidl, Biedronka. Jestem na diecie 5tygodni, a jest mnie mniej o 6kg. Przede mną jeszcze długa droga, ale z dietami od Artura wiem, że to będzie przyjemna droga. Trzymam kciuki za siebie i za Was wszystkich. Dzięki Arturowi damy radę osiągnąć wyznaczone cele! ❤️❤️
    @Iwona

01.07.2024 15:42

Zamówiłam dietę kilka lat temu wtedy schudłam w ciągu 6 miesięcy 25 kg. Trochę niestety odpuściłam i przez kilka lat przybyło 7 kg i teraz zamówiła po kilku latach drugi raz dietę po dwóch tygodniach minus trzy kilo. Każdemu polecam posiłki smaczne i szybkie do przygotowania.
    ania123

01.07.2024 15:41

Bardzo skuteczna dieta, łatwe i szybkie w przygotowaniu posiłki. POLECAM!!!
    KSNS

01.07.2024 15:28

Dieta prosta i skuteczna. Smaczne posiłki i łatwe do zrobienia.
    Dorota

01.07.2024 15:24

Smaczne dania, łatwe do przyrządzenia. Waga powoli spada.
    Anna

01.07.2024 15:23

Bardzo pomocne, , smaczne i nieskomplikowane. Udało mi się schudnąć 5 kg.
    P.j

01.07.2024 15:18

Jestem bardzo niezadowolona z diety, nie zostały uwzględnione żadne rzeczy które zostały wpisane. Nie uwzględnione wszystkie choroby. Skupili się na jednej i pod nią układali totalnie ignorując pozostałe. Nie udało się nic schudnąć a ból brzucha po przepisach był tragiczny. Najgorsza dieta jaką stosowałam. Na szczęście zwrócili pieniądze, szkoda czasu, nerwów i pieniędzy. Oprócz tego czekałam 3 tygodnie na dietę i ciągle zapominali odpisać …
    Monika

01.07.2024 15:15

Jestem bardzo zadowolona z diety, schudłam 10 kg, jeszcze nie zgłosiłam się po dietę stabilizującą, bo chcę jeszcze schudnąć. Dla mnie posiłki są rewelacyjne, nie lubię mięsa, więc otrzymałam przepisy, które są bezmięsne i dobrze zbilansowane. Kontakt w razie pytań, wątpliwości bez zarzutu. A co najważniejsze - bardzo dobrze się czuję w trakcie diety, jeśli do tego włączy się jeszcze ćwiczenia polecane przez Artura, efekt potrafi zaskoczyć.
    Deni

01.07.2024 15:05

Witam. zrzuciłem 3 kg w ciągu 1 miesięcy jedzonko bardzo szybkie i proste wystarczy dostosować się dostosować do wytycznych.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Ela

01.07.2024 14:58

Dieta super czekam na następną
    Juzia

01.07.2024 14:55

Dieta bardzo dobra i smaczna. Ja po woli chudnę. Dzięki Pana dietom nauczyłam się jeść różne rzeczy i łączyć je. Moje problemy z jelitami i wzdęciami się skończyły . Jestem bardzo zadowolona.
    Regina

01.07.2024 14:46

Dieta prosta,smaczna. nNie schudłam ale dlatego że nie stosowałam się codziennie do diety. Niestety do kawy ciasteczka, w stresie jadłam wszystko pod ręką.
    Słońce

01.07.2024 14:38

Super dieta.Polecam
    Anna

01.07.2024 14:37

Od 10.01 do maja udalo mi sie z 87,7 kg na 73,1kg zejsc i duzo w obwodach stracic . Dieta prosta smaczna i szybka w przygotowaniu ,moim dzieciom smakuje . Produkty nie sa jakies egzotyczne i latwo dostepne . Oczywiscie zdazalo mi sie zgrzeszyc ,przyznaje sie bez bicia ;) ,wspieram sie jeszcze sportem dwa razy w tygodniu . Nauczylam sie przez ten czas na co zwrac uwage robiac zakupy i zdrowiej sie odrzywiamy . Balam sie ,ze cenowo beduie mnie to drogo wychodzic ale w sumie nie ma za duzej roznicy . Sama dieta pana Artura jest bardzo tania . Napewno bede dalej ja stosowac .
    Aneta

01.07.2024 14:35

Witam Ja dopiero zaczynam przygodę z dietą P. Artura. Więc waga na razie nie spadła. Ale za to wiem , że potrawy są pyszne i skuteczne o czym przekonała sie moja siostra. Dziękuję.
    Rybka

01.07.2024 14:34

Dieta skuteczna.Widać spadek wagi.Jest już 3 kg mniej.Łatwe w wykonaniu posiłki.Bardzo smaczne.Polecam????
    MONIKA

01.07.2024 14:23

Dieta bardzo skuteczna, w ciągu miesiąca 4 kg na minusie. Przepisy proste, szybkie i tanie. Posiłki bardzo smaczne. Polecam
    @zuzi

01.07.2024 14:19

Dieta jest super nie chodzę głodna i udało mi się schudnąć od listopada 20 kg jestem mega zadowolona
    Zosia

01.07.2024 14:12

Dieta bardzo dobra i szybka w przygotowaniu stosuje od 3tyg -5 kg czekam na kolejną ♥️polecam
    Megan

01.07.2024 14:06

Dieta prosta i skuteczna. Polecam.

01.07.2024 14:06

Dieta skuteczna w ciągu tygodnia schudłam 4kg.Posiłki bardzo proste do wykonania.Zdevydowanie polecam!
    asodz

01.07.2024 14:05

Dieta bardzo skuteczna, w ciągu miesiąca 2 kg na minusie. Przepisy proste, szybkie i tanie. Bardzo smaczne posiłki, nie są trudne w przygotowaniu. Serdecznie polecam
    Wjd

01.07.2024 14:03

Po dwutygodniowy stosowaniu diety schudłam 4 kg czułam się bardziej energiczna i lżejsza a do tego przygotowanie posiłków jest bardzo proste do wykonania.Zdecydowanie polecam !
    Agnieszka

01.07.2024 13:55

Bardzo polecam dietę od Pana Artura. Schudłam 2 kg ale tylko tyle chciałam . Przepisy łatwe i tanie w przygotowaniu. Waga się utrzymuje.Polecam bardzo.
    Stosującą dietę

01.07.2024 13:52

Szybki kontakt. Dostosowana dieta do potrzeb. Przepisy proste i szybkie w przygotowaniu. Można podać produkty których się nie toleruje, albo nie lubi. Pozytywne jest to ,że można jeść praktycznie wszystkie produkty tylko w odpowiednich proporcjach. Nie trzeba rezygnować z pieczywa, ryżu, kasz, makaronów , warzyw i owoców. Polecam

01.07.2024 13:49

Dieta bardzo dobra, przede wszystkim tania, łatwa i skuteczna polecam.
    Urszula

01.07.2024 13:42

Oboje z mężem stosujemy dietę nie całe dwa tygodnie. Efekty już się czuje. Zobaczymy co będzie dalej
    Danuta

01.07.2024 13:22

Dietę stosuję dw a miesiące schudłam -7kg jestem zadowolona myślę że wytrwam bo jeszcze muszę zrzucić z 8kg,bardzo polecam dietę Pana Artura ,posiłki szybko się przygotowuje i nie są wymyślone i kosztowne na moją emerycką kieszeń.

01.07.2024 13:22

W ciagu 19 dni 5kg mniej dieta nie skomplikowana najadam się polecam