Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

inne

02.07.2024 12:36

Witam ,stosowałam dietę po miesiącu 5kg mniej. Razem schudłam 15 kg ,posiłki smaczne i łatwe do wykonania, gorąco polecam
    Milka

02.07.2024 12:35

Witam Jestem na diecie prawie 2 miesiące jak dla mnie super 8 kg mniej i o to chodziło jadłospisy bardzo dobre i szybkie w przygotowaniu.
    Halina

02.07.2024 10:54

Dietę stosuję niecałe dwa miesiące. Jestem zadowolona, waga spada. Schudłam 5 kilo. Przepisy są proste w wykonaniu. Dieta na prawdę super.
    Grubas

02.07.2024 10:49

Żadna dieta nie rzyniosla takiego efektu jak p. Artura. Żadnego efektu jojo. Posiłki szybkie, niektóre ze składników, które normalnie ma się w domu. Kilogramy od razu szły w dół. Porcje nawet za duże. Jadłam mało a się najadałam. Polecam z całego serca
    Eluśka

02.07.2024 10:27

Witam , dietę stosuje od 2 m-czy i spadek 8kg mniej. Jestem zadowolona i polecam ponieważ dieta nie wymaga ścisłych restrykcji jest dostosowana do osoby i jest tania w przygotowaniu . Pozdr.

02.07.2024 10:24

Dieta spoko choć nie wszystkie potrawy są dla mnie smakowo to cierpliwosci mi nie brakuje. Jestem na diecie od maja do tej pory schudłam 5kg chwili obecnej moja waga stanęła w miejscu. Pisałam maila do dietetyka czekam na odpowiedź może coś poradzi
    Mirosława

02.07.2024 10:05

Dieta rewelacyjna, w ciągu 3 tygodni schudłam 4 kg. Wyniki laboratoryjne poprawily się znacząco.Posiłki bardzo smaczne, sycące,duże porcje. Przygotowanie jedzonka zajmuje naprawdę bardzo mało czasu. Polecam każdemu, kto jest zapracowany a dba o zdrowy styl życia.
    Iwonka

02.07.2024 09:54

Witam przepisy są super tanie proste w przygotowaniu i nie zajmują dużo czasu jestem bardzo zadowolona .
    Ewa

02.07.2024 09:36

Stosowałam dietę Pana Artura ok. 7 m-cy, w tym czasie schudłam 16 kg. Dieta jest prosta w przygotowaniu, dobra, szybka w przygotowaniu. Dużo warzyw, posiłki zbilansowane. Polecam wszystkim, którzy są zainteresowani schudnięciem.
    Wiora

02.07.2024 09:34

Dieta skuteczna , posiłki łatwe do przygotowania mniej 10 kg serdecznie polecam.
    Aneta

02.07.2024 08:44

Łatwe i bardzo proste przepisy do wykonania, czuję się po tej diecie lepiej, schudłam 0,5 kg. Dziękuję;)
    Marzena

02.07.2024 08:38

Fajne , proste do wykonania przepisy na potrawy. Warto skorzystać!
    mela

02.07.2024 07:51

dieta prosta przystepna latwa w wykonaniu a co wazne skuteczna tj minus 10 kg

02.07.2024 07:24

Wszystko w jak najlepszym porządku.Polecam jak najbardziej
    H K

02.07.2024 05:35

Dieta bogata w składniki odżywcze skuteczna i dość szybka w przygotowaniu Skuteczna na początek 3 kg mniej po pierwszym miesiącu Bardzo urozmaicona i zdrowa moim zdaniem Mam nadzieję że będzie nadal skuteczna Cieszę się że zdecydowałam rozpocząć tę dietę.
    kasia

02.07.2024 03:11

dieta smaczna tania i prostak polecam schudłam 5 kg w miesiac potem następne 5 w 2 miesiące jestem zadowolona polecam
    Katrin

01.07.2024 23:22

W ciągu miesiąca -5 kg. Dieta bardzo smaczna a co najważniejsze wszystkie produkty do kupienia bez wyszukiwania ,,a co to jest za produkt?" Także polecam
    Sylwia

01.07.2024 23:19

Dieta prosta i smaczna. Waga na minusie 4 kg w ciągu miesiąca. Polecam
    Maria

01.07.2024 22:16

Witam serdecznie, bardzo dziękuję za dietę opracowaną przez p. Artura i zespół dietetyków klinicznych. Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna. Posiłki są bardzo smaczne, szybkie w przygotowaniu , a najważniejsze, że z efektu jestem zadowolona. W ciągu dwóch miesięcy waga na minusie ponad 7 kg , od dzisiaj zaczęłam trzeci miesiąc. Po drodze miałam parę razy odstępstwa od diety. Idę po więcej i szczerze polecam dietę p.Artura. Pozdrawiam ☘️

01.07.2024 21:39

Dieta skuteczna i smaczna polecam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Hanna

01.07.2024 21:37

Dieta bardzo skuteczna, tania, smaczna, różnorodna i krótki czas przygotowania posiłków. 6 kilogramów na minusie w ciągu 2 miesięcy. Dobrze zbilansowane kalorycznie i wagowo przepisy. Zmieniłam nawyki żywieniowe. Polecam wszystkim dietę Pana Artura
    Iwona

01.07.2024 21:29

Dieta prosta,szybka w przygotowaniu, większość dań mi smakowała. Właśnie zaczęłam 4 tydzień i trochę już mi się nudzi ciągle to samo ale końcem tygodnia powinnam dostać kolejną . Najważniejsze, że skuteczna bo waga spada 3 tygodnie ok 5 kg mimo pewnych odstępstw. Mam nadzieję, że po 3 etapie diety zmienią się moje nawyki żywieniowe na tyle , że utrzymam wagę i nie będzie efektu jojo.
    Robert

01.07.2024 20:36

Dietę stosowałem już kilkukrotnie i za każdym razem przynosiła efekty w postaci spadku wagi. Jadłospis zawsze był dobrze dopasowany do aktualnych potrzeb. Posiłki były łatwe i szybkie do wykonania, a dodatkowo smaczne. Ostatnia dieta przyniosła 5kg mniej. Zdecydowanie polecam.
    @

01.07.2024 20:35

Schudłam 8 kg,przepisy bardzo proste i smaczne.Polecam
    Aga

01.07.2024 19:55

Dieta jest rewelacyjna i smaczna schudłam 8 kg w 3 miesiące mam energię i dobre samopoczucie polecam dziękuję Panu Arturowi
    Bacha19851

01.07.2024 19:34

Polecam. Schudłam 3 kg w ciągu miesiąca. dobre i proste Dania
    debowa88tr

01.07.2024 19:26

Witam dieta bardzo fajna prosta przepisy szybko się robi użyłam ją tylko miesiąc ale przygoda u mnie się z nią nie kończy bo jeszcze do niej wrócę.
    Basia

01.07.2024 19:26

Dla mnie dieta bardzo dobra, skuteczna i w miarę tania. W pierwszym miesiącu schudłam 5 kg i oby tak dalej. Teraz drugi miesiąc diety i dwa kg na minus, jestem zadowolona. Polecam.
    grażyna

01.07.2024 19:09

dieta smaczna i skuteczna, 5kg w dół w ciągu 3 tygodni stosowania. zamówiłam z czterema posiłkami, okazało się, że dla mnie, to jest za dużo. posiłki są duże i wystarczą mi trzy dziennie. bardzo polecam
    Dieta

01.07.2024 18:50

Muszę powiedzieć że przez dwa miesiące schudłam 5 kg.Dieta bardzo mi się podoba,ale musiałam nanieść poprawki,a mianowicie zredukować porcje,np.obiady jadłam przez dwa dni,kolacje również, może nie zawsze.Natomiast drugie śniadanie jadłam po południu ponieważ większy apetyt mam po południu.Cieżko też jest przestawić się od razu,brakuje czasem niektórych smaków.Muszę więc powiedzieć że trochę grzeszyłam.Jednak mam nadzieję że uda mi się zgubić w tym roku 10 kg.Być może że poproszę jeszcze o jakiś zestaw.Dziękuję za pomoc i pozdrawiam serdecznie Anna.
    NATI

01.07.2024 18:19

Witam, super dieta ???? w miesiąc około 5 kg. Przepisy łatwe szybkie. Posiłki smaczne i jak najbardziej na plus
    Beata

01.07.2024 18:01

Dieta skuteczna. Bardzo smaczne posiłki i tanie. Polecam
    @

01.07.2024 17:58

Witam. Stosowałam dietę p. Artura 2 miesiace dieta szybka i łatwa w wykonaniu schudłam 9 kg polecam.
    [email protected]

01.07.2024 17:53

@Pracodawca Stosuję dietę od miesiąca 2 kg mniej ,może to nie za wiele ale jestem zadowolona. Czekam na następny zestaw
    Barbara427

01.07.2024 17:50

W ciągu 2 m-cy schudłam 13 kg. Posiłki smaczne ,szybko się je przygotowuje,czasem robiłam tak, że przyrządzałam obiad na dwa dni. Najważniejsze ,to efekty to naprawdę działa. POLECAM!!
    Lech

01.07.2024 17:42

Dopiero 2 tygodnie mojej diety 220kal tylko -2,2kg. Cierpliwie czekam efektu po miesiacu
    Iza

01.07.2024 17:26

Bardzo dobra dieta, skuteczna. Po długiej przerwie zaczynam od nowa.
    Poli Bajk

01.07.2024 17:20

Moim zdaniem dieta bardzo dobra i skuteczna W ogóle nie czuję się jak na diecie W pierwszym miesiącu schudłam 6 kilo Teraz drugi tydzień kolejnej diety i dwa kilo na minusie Naprawdę polecam

01.07.2024 17:08

Bardzo smaczne potrawy z podanych przepisów. Jednak ja nie stosowałam diety systematycznie ze względu na częste wyjazdy. Dlatego trudno mi ocenić.
    Joanna

01.07.2024 17:04

Dieta bardzo łatwa i prosta w przygotowaniu a co najważniejsze bardzo smaczna. W ciągu 2 tyg.schudłam prawie 2 kg, jedząc zarówno chleb, bułki oraz owoce, warzywa. Dieta uczy zdrowych nawyków. Serdecznie polecam

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski