Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Marta

22.06.2022 13:38

Dieta bardzo dobra ,posiłki fajnie skomponowane .Wszystko bez problemu można kupić w sklepie.W 30 dni schidłam 5 kg .
    Aga

22.06.2022 13:06

Dieta super, w miesiąc schudłam 3 kg. Posiłki smaczne, tanie i szybkie w przygotowaniu. Mam nadzieję, że z tygodnia na tydzień będzie tylko lepiej. Pozdrawiam i polecam w 100%.
    Dariusz

22.06.2022 13:04

Jestem mega zadowolony z diety pana Artura jedzonko bardzo dobre nie drogie .w dzień rozpoczęcia diety moja waga 138.7 na tą chwilę 130 kg czyli 22 dni prawie 9 kg i 7 cm mniej w talii .jeżeli miał bym komuś polecić dietetyka online to jak dla.mnie tylko pan Artur bardzo dobry kontakt.
    Joanna

22.06.2022 12:23

Dieta super w ciągu 2 miesięcy schudłam 10 kg . Gorąco polecam.
    Izabela

22.06.2022 11:36

Po miesiącu -3kg i muszę się przyznać że przez uroczystości rodzinne trafiły się ciasta i grill. Jestem zadowolona, przepisy proste i smaczne, nie chodzę głodna. Zdecydowanie polecam :)
    Iwona

22.06.2022 11:32

Natknęłam się kilka razy w internecie na dietę Pana Artura, jednak nie byłam do końca przekonana do czasu, kiedy w nowej pracy dziewczyna o stałych porach zaczęła jeść posiłki przygotowane w domu. Zapytałam co to za dieta? Odparła, że od Artura Topolskiego. W tym samym dniu usiadłam przed komputerem i zamówiłam dietę, którą otrzymałam już następnego dnia. Posiłki są bardzo dobre, szybkie do przygotowania. Od 30 maja do 20 czerwca 2,5 kg mniej. Polecam wszystkim i na pewno dam znać jaki mam wynik za miesiąc.
    Joanna

21.06.2022 22:57

Do wykupienia diety podeszłam z dużym znakiem zapytania, ponieważ już raz w swoim życiu stosowałam dietę. Niestety wtedy zawiodłam się. Była bardzo droga to jeszcze przerażający efekt jojo. Dietę Artura Topolskiego zaczęłam 11 maja z wagą 103kg. Tak to był już dla mnie alarm, żeby coś że sobą zrobić. Dawna ja przychodziła z pracy i zanim odgrzał sie obiad to już było zjedzone (czekolada, pudełko lodów, czasem jedno i drugie) do tego obiad. A potem to już nic mi sie nie chciało tylko spać. Od środy 11 maja do 20 czerwca udało mi się schudnąć 5 kg. A to nie koniec stosowania tak pysznych dań. Moja dieta składa się z 5 posiłków. Posiłki smaczne, proste w przygotowaniu i nie drogie. Wogole nie ciągnie mnie do podjadania. Z czystym sumieniem polecam każdemu kto się waha.
    Monika

21.06.2022 22:22

Probowalam innych diet-zastepowanie posilkow koktajlami itd. Nic nie pomagalo. Na tej diecie schudlam juz 4 kilo. Robie ja od miesiaca. Jestem osoba ktora nie ma czasu na duze gotowania I po ciazy i z dzieckiem ciezko mi bylo jesc regularnie i zrzucic pare kilo. Dzieki tej latwej i szybkiej I smacznej do przygotowania diety wreszcie widze efekty ????
    Gosia

21.06.2022 22:18

Od dwóch tygodni stosuję dietę. Każdy z tygodni przyniósł -1 kilogram. Posiłki smaczne i co ważne, szybkie do wykonania. Pełna optymizmu polecam -:).
    Sylwia

21.06.2022 21:53

Z całym sercem polecam dietę Pana Artura, przez miesiąc straciłam 3 kg, mam więcej energii dobrze się czuje. Posiłki smaczne i szybkie do zrobienia.
    Rafal

21.06.2022 21:25

Dieta smaczna, syta i w cale nie najdroższa.. Przez miesiąc stosowania schudłem ponad 5 kg. Szczerze polecam ;)
    Aga77776

21.06.2022 19:39

Dieta bardzo fajna, szybka w przygotowaniu, smaczna. Jeśli mam pytania zawsze dostaje szybko odpowiedź. 2 tygodnie -2kg. Polecam
    Ania Kruk

21.06.2022 18:15

Dieta którą otrzymałam od Pana Artura jest rewelacyjna dość że lecą kilogramy w dół to ja się świetnie czuję zaczynałam od wagi 97 kg po 4 tygodniach waga była 92 kg potrawy są proste szybkie do wykonania smaczne i jedzenia na talerzu jest dużo więc nie chodzę głodna mam nadzieję że kolejne diety które otrzymam też mi pomogą uważam że Pan Artur to dobry dietetyk
    Teresa 123

21.06.2022 17:38

Stosuję dietę od 4 tygodniu. W tym czasie schudłam 5 kg.Dieta smaczna i prosta w wykonaniu. Z czystym sumieniem mogę polecić tą dietę każdemu. Dziękuję serdecznie pozdrawiam.
    ????

21.06.2022 17:37

Bardzo polecam , po miesiącu stosowania diety udało mi się stracić 4 kg . Przepisy proste , czytelne , zrozumiałe -polecam
    Iwona

21.06.2022 17:12

Witam, polecam serdecznie diety p.Artura. Posilki smaczne i szybkie do przygotowania. Jestem na diecie od końcówki kwietnia ,waga w dół ponad 7,5kg
    AgnieszkaAgnieszka79

21.06.2022 16:58

Jestem na diecie od miesiąca schudłam 3kg zaznaczę, że nie ćwiczę. Posiłki smaczne i szybkie do przygotowania. Walczę dalej jeszcze 10kg.
    KasiaM

21.06.2022 15:41

Stosuję dietę od 4 miesięcy . Schudłam 18kg. Posiłki smaczne i mało skomplikowane. Bardzo polecam
    Karola

21.06.2022 14:53

Jestem na diecie od 31.05 4 kg w dół. Posiłki bardzo smaczne, czasami dodawałam "ulepszacza" np oliwki do sałatki, szybkie w przygotowaniu, wzdęty brzuch zniknął, czuje się lżejsza i dużo lepiej, jedząc warzywa moja 5cio letnia córka też chce być na tej diecie ????. Polecam diety Pana Artura
    Jolanta

21.06.2022 14:23

Dietę Pana Artura rozpoczęłam miesiąc temu ważąc 65 kg. W tej chwili moja waga to 60 kg i jest dokładnie tak jak chciałam. Posiłki są smaczne i łatwe do przygotowania. Dieta pomogła mi się zdyscyplinować, przestałam podjadać i pozbyłam się chęci zajadania się słodyczami. Jolanta

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Gabcia

21.06.2022 14:10

Schudlam 4kg i naprawdę polecam dietę, jest prosta co najważniejsze.
    Ewelina

21.06.2022 13:59

Stosuje dietę od ponad 3 tygodni. W tym czasie schudłam 4 kg. Dieta jest bardzo smaczna i prosta. Polecam naprawde.
    Asia52

21.06.2022 13:56

Dieta smaczna nie droga i szybka w przygotowaniu. Po miesiącu są już pierwsze efekty 3 kg mniej ????Dziękuję Panie Arturze i proszę o więcej ????
    Anna

21.06.2022 13:42

Super diety polecam nie wierzyłam ,ale w miesiąc schudłam 6 kg ,polecam wszystkim szybkie dania i smaczne .
    Agata

21.06.2022 13:30

Polecam dietę od Pana Artura. Posiłki proste, szybkie w przygotowaniu, pyszne i zróżnicowane. W ciągu miesiąca schudłam 3 kg i może nie jest to efekt wow ale dla mnie jest to extra bo wcześniej dużo diet mi nie pomagało. Najlepiej wydane pieniądze jeśli chodzi o diety!
    Siwa

21.06.2022 13:25

Dieta jest bardzo dobra i bardzo skuteczna, posiłki bardzo smaczne, nie ma problemu z produktami i przygotowaniem, jestem bardzo zadowolona, w ciągu miesiąca schudłam 4,4kg. Polecam jak najbardziej:))
    Agnieszka

21.06.2022 13:16

Dieta urozmaicona, proporcje dobrane tak, iż nie podjada sie miedzy posiłkami. Mimo drobnych grzeszków schudłam z 3kg w ok miesiąc. Kontakt bardzo udany
    Emi

21.06.2022 12:20

Jestem bardzo mile zaskoczona dietą Pana Artura.W pięć tygodni waga z 70 kg spadła na 65,mam większy zapał do pracy nie czuje zmęczenia????posiłki są bardzo dobre,szybkie do przygotowania ...z czystym sumieniem mogę polecić dietę ...dziękuję serdecznie i pozdrawiam ????
    Dawid

21.06.2022 12:12

Polecam wszystkim diety Pana Artura. W miesiąc stosowania diety zrzuciłem swoją wagę ze 104kg na 98kg. Bardzo łatwe w przyrządzeniu potrawy, smaczne i bardzo syte. Bardzo dobry kontakt z Panem Arturem. Dlatego śmiało mogę polecić każdej osobie diety Pana Artura.
    Ewa

21.06.2022 12:12

Jestem na diecie ok . miesiąca dotychczas schudłam 1kg ale nie poddaje się i idę po więcej. Przepisy są proste,produkty dostępne. Polecam.
    Renata

21.06.2022 11:51

Dieta bardzo skuteczna, prosta w przygotowaniu i bardzo smaczna. W ciągu miesiąca schudłam 3,5kg. Bardzo polecam diety Pana Artura, a ja czekam na kolejną. Pozdrawiam
    hela9

21.06.2022 11:34

Polecam diety Pana Artura.Od lutego jestem na diecie,i do dzisiaj waga ze 105 kg.spadła do 97 kg.Posiłki są urozmaicone i łatwe w przygotowaniu,a produkty łatwo dostępne.Wspomnę jeszcze,że posiłki są syte, smaczne i łatwe w przygotowaniu.
    marzenaN

21.06.2022 11:04

Bardzo polecam dietę Pana Artura po miesiącu stosowania 5,5 kg mniej posiłki smaczne łatwe do przygotowania dobry i szybki kontakt wszystko na plus czekam na drugą dietę
    Urszula

21.06.2022 10:52

Dieta super, polecam. W ciągu 6 tygodni schudłam 12 kg. Posiłki są smaczne, szybkie w przygotowaniu jak dla mnie porcje są za duże.
    Arleta

21.06.2022 10:33

Jestem na diecie od miesiąca i 6 kg mniej. Jest rewelacyjnie, ponieważ nie głodzę się. Jadłospis super, dania łatwe, szybkie w przygotowaniu i najważniejsze smaczne. Chce wiecej i obecnie czekam na kolejny jadłospis.
    Aga

21.06.2022 10:32

Po miesiącu stosowania diety schudłam 3kg, pomimo kilku odstępstw. Posiłki bardzo szybkie w przygotowaniu z produktów dostępnych w każdym sklepie, bardzo smaczne i duże porcje. Dzięki diecie Pana Artura udało mi się zmienić nawyki żywieniowe. Mam nadzieję, że jeszcze uda mi się zgubić kilka zbędnych kilogramów. POLECAM.
    Natalia

21.06.2022 10:31

Polecam dietę Pana Artura. Schudłam 6kg w niespełna dwa miesiące. Wydawało się to dla mnie celem nie do osiągnięcia a jednak się udało ???? posiłki są szybkie w przygotowaniu i tak naprawdę na każdą kieszeń. Polecam z całego serca każdemu kto ma problem ze swoją waga lub zwyczajnie chce zacząć zdrowiej się odżywiać ????
    Ismena

21.06.2022 10:26

Jestem od 4 tyg. na diecie-waga mniejsza o 6 kg. Czuje się rewelacyjnie, najedzona, przepisy proste i smaczne. Idę po więcej ????????Czeka teraz na kolejną rozpiskę na nowy miesiąc.
    Krystyna

21.06.2022 10:03

Posiłki są smaczne i szybkie w przygotowaniu. Co dla mnie ważne niedrogie ( jak to mówią emerytura nie z gumy). Dietę stosuje już dwa miesiące. W pierwszym schudłam 3 kg. W drugim zastój, lekki wzrost wagi i potem w dół. Łącznie schudłam prawie 4 kg. Ale w moim przypadku tak jest. Raz w dół raz w górę. Nie poddaje się. Jem regularnie i wreszcie piję dużo wody.
    Edyta Suska

21.06.2022 09:47

Dieta smaczna i łatwa od stycznia 17 kg mniej.....teraz trochę wolniej spadają kg....ale brnę dalej....jestem ogólnie zadowolona

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski