Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

24.06.2022 10:30

Jestem na diecie ponad 30 dni, na wadze mniej o 4 kg. Dieta smaczna, szybka i skuteczna. Najadam się do syta, a czasami są to porcja aż za duże dla mnie. Polecam
    lotka

23.06.2022 22:57

Od 27.05.2022 jestem na diecie i schudłam 4 kg. Dieta jest prosta i smaczna, a posiłki wykonane są z produktów dostępnych w każdej kuchni i są szybkie do przygotowania. Dieta jest dostosowana do moich dolegliwości żołądkowych i czuję poprawę samopoczucia. Polecam
    lotka

23.06.2022 22:56

Alicja

23.06.2022 22:00

Polecam dietę Pana Artura Topolskiego. W ciągu 1,5 schudłam już 5 kg! Jest to super wynik ponieważ od ponad roku próbowałam zrzucić zbędne kg, ale jedynie tylko przybierałam na wadze. Dieta od Pana Artura zmieniła wszystko. Mimo iż nigdy nie lubiałam gotować, posiłki są tak banalnie proste w przygotowaniu, smaczne oraz pożywne, ze chętnie je przygotowuje i jem :) Na diecie wcale nie czuje się głodna, a waga cały czas idzie w dół. Jestem bardzo zadowolona dlatego bardzo polecam i zachęcam do skorzystania z diety Pana Artura.
    MD

23.06.2022 21:55

Jestem ma diecie od 10 stycznia, 16 kg mniej na wadze! Posiłki są smaczne, szybkie w przygotowaniu, urozmaicone. Polecam każdemu!
    Manualna

23.06.2022 21:46

Jestem od dwóch tygodni na diecie i ubyło mi 2,5 kg jestem zadowolona dieta smaczna i szybko się przygotowuje polecam
    Jolar05

23.06.2022 20:51

Każdemu mogę polecić diety od P. Artura. Sama stosuję od kwietnia br. Dieta nie wymaga dużo czasu na przygotowanie, przyjazna dla kieszeni, B.smaczna a efekty widoczne bardzo szybko. Polecam ze szczerego serca.
    Bea

23.06.2022 17:35

Diete stosuje od 19.04.2022.Przez pierwszy mc schudłam 4,5 kg pomimo małych pokus. PO 2 diecie która miałam w pakiecie chciałam 1,5kg ,moja wina że tak mało przyznaję sie.Dania są proste,szybkie w przygotowaniu.Skladniki mozna dostac w każdym sklepie.Kontakt jak są pytania jest na 5.Polecam diete Pana Artura Topolskiego swoim znajomym i wszystkim innym ponieważ bez wysiłku mozna schudnac .A już kiedyś byłam na dietach to trzeba było ćwiczyć żeby był efekt.Teraz nie mam na ćwiczenia czasu i ta dieta mi odpowiada.
    Sk

23.06.2022 17:31

Dzięki diecie Artura Topolskiego schudłam 4 kg w 2 miesiące. Dania są pyszne i szybkie w przygotowaniu. Czuję się zdecydowanie lepiej i mam więcej energii. Gorąco polecam.
    Iza

23.06.2022 17:27

Dieta smaczna i szybko przygotowuję się posiłki,w niecały miesiąc schudłam 4kilo polecam
    Małgorzata

23.06.2022 17:10

Jestem bardzo zadowolona z diety. Dania proste, smaczne. Przez 2 miesiące schudłam 2 kg bo niestety nie dokonca stosowałam dietę. Bardzo polecam.
    Lena

23.06.2022 17:00

Witam, dietę zamówiłam z czystej ciekawości ale efekty przerosły moje oczekiwania????jestem po 3 m-ce po porodzie, po miesiącu mam -4 kg, posiłki są bardzo proste, składniki dostępne wszędzie i niedrogo- nie są to jakieś wymyślne dania, wszystko jest proste i ....pyszne! Jest to super sprawa, je się różnorodnie i nie trzeba myśleć co na obiad????bardzo polecam, na diecie zostaje nadal i liczę na kolejne kg w dół ????polecam wszystkim wahającym się, jestem pewna że każdy się miło zaskoczy, co najważniejsze nie jest się głodnym, posiłki są naprawdę syte????
    joanna

23.06.2022 16:02

polecam każdemu dietę Pana ARTURA...jestem 4 tydz na diecie i schudłam 3 kg przy mojej insulinooporności.i cholesterolu wysokim....dieta jest smaczna,i wystarczająca jak na 4 posiłki o które prosiłam zamawiając tą dietę miesiąc wcześniej...dodam ,ze czuje się bardzo dobrze,mam dużo energii i teraz wiem ,że chce mi się żyć.....BARDZO POLECAM KAŻDEMU..
    D

23.06.2022 15:30

Witam.Diete Pana Artura stosuje drugi miesiąc. Schudłam 10kg.Dieta jest przede wszystkim prosta w przygotowaniu i bardzo smaczna. Z całego serca polecam.
    Barbara

23.06.2022 14:20

Witam, dietę od Pana Artura Topolskiego stosuję od 11.06.2022 r. jestem bardzo miło zaskoczona, waga idzie w dół w ekspresowym tempie, schudłam już 3.5 kg????, potrawy są bardzo proste w przygotowaniu, bardzo szybko się je przygotowuje i są pyszne, a co najważniejsze nie chodzę głodna, jedzenia jest bardzo dużo, wręcz czasami nie zjem wszystkich posiłķów w ciągu dnia. Szczerze mogę polecić każdemu tą dietę, osobiście bardzo żałuję, że nie zaczęłam wcześniej jej stosować????polecam w 100 %!!!
    a.roz

23.06.2022 13:36

Dieta prosta, syta i smaczna, stosowana od 1,5 miesiąca i efekt 3,5kg mniej bez dodatkowego wsparcia tj. ćwiczeń . Przechodzimy aktualnie na kolejny etap. Dziekuje
    Klara

22.06.2022 19:29

Skuszona opiniami zamówiłam dietę zaznaczając czego nie lubię. Nie jestem osobą wybredną nie znoszę tylko wszelkich podrobów - wątróbka, żołądki tudzeż serca. Byłam bardzo zaskoczona jak na drugi dzień otrzymałam dietę która zawierała podroby. Na mojego maila nikt nie odpowiedział. Wyrzucone pieniądze. NIE POLECAM.
    Hub

23.06.2022 11:58

Słaby kontakt z BOKlienta. Zgloszone błędy w diecie sa na jakby na siłę wysłuchiwane. brak szybkiej pomocy i słowa przepraszam. Wszystko oK do czasu przelewu. Potem niechętna obsługa posprzedażowa. Sprzedawca diet proponuje darmowe przepisy w eksiazce za ładny wpis. Nie polecam osobom które lubią porządek i nie chcą płacić za dietę z błędami. Slaba obsługa. Musza nad tym popracować.
    MG

23.06.2022 10:50

Dietę stosuję od 1,5 miesiąca, schudłlam 2,4 kg. Dania są proste i łatwe do przygotowania, bez skomplikowanych skłladników. Przygotowanie posiłkóow nie wymaga dużo pracy. Zostaję nadal na diecie. Polecam.
    DS

23.06.2022 09:16

Polecam dietę, jest dostosowana do preferencji żywieniowych, fajnie że można zamieniać składniki jeśli czegoś nie lubimy, przepisy proste-każdy sobie z nimi poradzi. Schudłam kilka kg bez ćwiczeń i głodu.

23.06.2022 08:06

Witam, na diecie pana Artura jestem 3 miesiąc, schudłam 6 kg. Przepisy są proste, bardzo dobrze przygotowane i dostosowane do mojego budżetu i do moich potrzeb. Dieta spełnia wszystkie moje oczekiwania.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Marzena

23.06.2022 07:01

Dietę zaczynałam od 60kg w miesiąc schudłam 3 kg. Codziennie najedzona. Posiłki bardzo smaczne oraz duże. Nie czuje się głodu.Czysta przyjemność taka dieta i odchudzanie!! Polecam gorąco!!!
    Paulis

23.06.2022 06:30

Dieta naprawdę skuteczna. W miesiąc -5 kg na wadze. Posiłki są smaczne, szybkie do przygotowania mimo tego nie nudzą się. Produkty są dostępne w praktycznie każdym markecie. Naprawdę polecam spróbować. Ja lecę dalej z dietą Pana Artura bo do celu jeszcze długa droga. ????
    iwa20makos1

22.06.2022 21:48

Witam. Jestem mamą 2 dzieci. W pewnym momencie swojego życia postanowiłam że chce coś dla siebie dietę stosuje 2 miesiące schudłam ok 6kg. Przepisy są bardzo proste a składniki nie obciążają zbyt budżetu domowego.

22.06.2022 21:27

Na diecie jestem od połowy marca schudłam juz 14 kg. Dieta bardzo smaczna i urozmaicona narazie nie zamierzam z niej rezygnować. Bardzo mi odpowiada. Polecam
    Małgorzata Chuchra

22.06.2022 20:47

Dieta super.Dania proste i szybkie w przygotowaniu.Po miesiacu 5 kg.mniej na wadze ????Czekam na kolejna dietę z niecierpliwością.
    Małgorzata

22.06.2022 20:38

Dietę stosuję od miesiąca i nadal zamierzam ją kontynuować. Schudłam 4 kg. Posiłki są smaczne i, co najważniejsze, szybkie w przygotowaniu. Szczerze polecam dietę pana Artura.
    Hub

22.06.2022 20:16

Ciężko było zacząć dietę musiałem nauczyć się przygotowywać posilki ale po jakimś czasie da się przyzwyczaić i przygotowanie jest bardzo szybkie. Posilki są smaczne. Jak coś nie smakuje można stosowac wskaznae zamienniki albo zmienić/dostosować dietę do swoich preferencji zywieniowych/ smakowych. Dieta powoli daje efekty lepiej się czuje schudłem po 2 tygodniach 2 kilo a czasami coś podjadałem albo zmieniałem na swoje jedzenie. Efekty przychodzą przy trzymaniu się diety/kalorii. Organizm lepiej się czuje i ma się więcej energii. Po krótkich wakacjach zmieniam dietę na nową i dalej będę czekał na kolejne efekty mam nadzieje.
    Elżbieta

22.06.2022 19:05

Jestem zachwycona dietą. W ciągu miesiąca schudłam 3 kg pomimo, że stosowałam ją nieregulaenie-uroczystość rodzinna, kilkudniowy pobyt gości w domu, nieplanowany wyjazd. Przepisy są proste i szybkie do przygotowania. Dania smaczne i syte. Będę ją stosować dalej bo wiem, że można łatwo schudnąć. Serdecznie polecam.
    ewa

22.06.2022 17:57

Od dwóch miesięcy stosuję dietę. Każdy z tygodni przyniósł -1 kilogram. Posiłki smaczne i co ważne, bardzo szybkie do wykonania. Jestem bardzo zadowolona. Polecam:D
    Aga

22.06.2022 17:23

Polecam dietę Pana Artura. Posiłki dobre i szybkie w wykonaniu. W ciągu miesiąca schudłam 2,5 kg.
    Marta Sobczak

22.06.2022 16:04

Witam! Dietę stosuje od marca i schudłam 8kg na początku byłam do niej sceptycznie nastawiona ponieważ mam tarczycę i hashimoto nie sądziłam, że jedząc 5 posiłków dziennie uzyskam jaki kolwiek efekt a tu mile zaskoczenie. Posiłki są bardzo smaczne i bardzo duże są porcję nie zawsze jestem w stanie zjeść. Jest dużo warzyw i posiłki nie są bardzo wymyślne, a przede wszystkim produkty są dostępne bez żadnego problemu. Po stosowaniu diety przez pierwszy miesiąc już wdrazylam się w posiłki i nie trzeba ich długo przygotowywać są bardzo smaczne. Serdecznie polecam diety Pana Artura.
    Aga

22.06.2022 15:44

Jestem mamą 4 dzieci. Doszłam do tego etapu , że już w nic się nie mieściłam . Denerwowało mniie to tym bardziej że zbytnio nie było czasu jeść , ale wieczorem to chciało się jeść. Na fb trafiłam na tą dietę. I pewnego dnia postanowiłam spróbować z taką myślą że jest nie drogo więc jak nie wyjdzie to nie będzie szkoda pieniędzy no i dlatego że wszystko online , nie trzeba chodzić po dietetykach. Najgorszy był pierwszy tydzień. I kawa bez cukru ale z czasem i to smakuje. Wzięłam 5 posiłków dziennie. Dania obfite , na początku co dzień stawałam na wagę bo bałam się że przytyje bo jeszcze tak dużo i często nie jadłam. Myliłam się w ciągu 4 miesięcy schudłam 9 kg. Bez ćwiczeń bo nie było czasu na nie. Mam jeszcze swój cel nie zrealizowany. Myślę że jeszcze z miesiąc i będzie moja wymarzona waga. Polecam niezdecydowanym i tym którzy mają mało czasu. Nawet mnie przy obowiązkach i małych dzieciach mi się to udało. Kwestia zorganizowania( np. porcje mięsa przygotowywałam sobie na 2 tygodnie ) Koszt stosunkowo mały. Na początku większy bo trzeba wszystko kupić ale pewne produkty miałam potem na 2 miesiące dokupywalam tylko warzywa i co zabrakło. Tak że polecam z całego serca.
    Beata11446

22.06.2022 15:43

Dieta smaczna , prosta w przygotowaniu co jest dużym plusem ze względu na brak czasu . Mam malutkie dziecko które karmiłam piersia więc i dietę dostałam stosowną do sytuacji . Jestem bardzo zadowolona z efektów diety , niedosyc ze schudłam to poprawiło się moje samopoczucie . Polecam diety pana Artura . Każdy dostanie dietę dostosowana do swoich potrzeb i preferencji żywieniowych.
    Ewa Ł.

22.06.2022 15:36

Dietę stosuję od 2 miesięcy. Schudłam ok. 4 kg. Dieta jest mało skomplikowana jesli chodzi o przygotowywanie posiłków, jest również niezbyt droga. Dla mnie istotny jest bieżący kontakt z dietetykiem, jeśli zachodzi konieczność jakiejkolwiek modyfikacji jadłospisu. Bardzo polecam.
    Aga m

22.06.2022 15:14

Diete polecili mi znajomi,stosuje ja od maja schudłam Ok 5kg ,pewnie gdybym trzymała się jej z weekendami to pewnie schudłabym więcej ale nie ukrywam że na weekend grzesze(lody,grile)ale i tak jestem bardzo zadowolona kg pomału lecą w dół, dieta szybką i urozmaicona.polecam

22.06.2022 15:10

Po mcu stosowania -3 kg. Bez głodowania. Smacznie i wcale niedroga dieta. Owoce sezonowe. Warzywa też. Jestem zadowolona
    Karolina Wilk

22.06.2022 15:03

Stosuje dietę od Pana Artura od dwóch miesięcy. Łącznie udało mi się pozbyć 7 kg. Efekty są już zauważalne. Moja przygoda z odchudzaniem jeszcze trwa. Przepisy są bardzo proste z ogólnodostępnych produktów. Posiłki są bardzo smaczne i szybie w przygotowaniu.
    [email protected]

22.06.2022 14:33

Smaczne przepisy, proste i szybkie w przygotowaniu :) polecam.
    Mati

22.06.2022 14:28

Dieta sprawdziła się bardzo dobrze. W msc schudłem 3kg przy czym sylwetka znacznie się poprawiła. Nie godziłem się, wszystkie przepisy, szybkie, smaczne i dość syte. Szczerze polecam. Właśnie rozpoczynam drugi miesiąc i nie mogę się doczekać efektów na wakacje :)
    Jolanta

22.06.2022 14:06

Dieta pana Artura jest smaczna i skuteczna. Chudnę ok. 1 kg tygodniowo, jestem bardzo zadowolona. Przygotowanie posiłków nie jest pracochłonne. Nie chodzę głodna. Dietę polecam każdemu kto chce zrzucić zbędne kilogramy. Dziękuję Panie Arturze

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski