Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Alii

21.06.2022 07:44

Rozpoczęłam diete1mc temu, są rezultaty 4 mniej???? Dieta jest prosta, szybka i smaczna ,czekam na kolejną z niecierpliwieniem
    Marzena

21.06.2022 07:24

Polecam dietę pana Artura posiłki są smaczne i szybkie w przyzadzaniu .Może nie ma tak dużego spadku wagi tylko 2.5 kg w ciągu miesiąca, zaznaczam że nie zawsze trzymałam się diety ale za to moje problemy z żołądkiem ustąpiły a dla mnie to jest najważniejsze.
    robby

20.06.2022 22:49

Dieta dla mnie bardzo skuteczna. Na początku ze 124 kg do 113 kg. Potem niestety musiałem przerwać w związku z karmieniem sanatoryjnym. Po powrocie zjechałem do 108 kg. Różne wersje programów odżywiania.
    Iwona

20.06.2022 22:44

Jestem na diecie od miesiąca i straciłam 5 kg. Dieta szybka w przygotowaniu. Najbardziej zasmakowały mi owsianki których nigdy nie chciałam jeść. Niektóre posiłki nawet podjada mój prawie 3 letni synek bo też mu smakują. Teraz czekam na kolejną dietę.
    Karolina

20.06.2022 22:31

Na diecie jestem od ponad miesiaca można powiedziec. Schudlam już teraz 3kg , dieta prosta do zrobienia , nie „wymyślata „ jakoś bardzo, wiec polecam serdecznie .
    Gosia

20.06.2022 22:20

Dieta super, w ciągu tygodnia 1 kg w dół, co daje średnio 4 kg na miesiąc. Posiłki smaczne i proste w wykonaniu.
    Mała wik

20.06.2022 22:17

Polecam dietę Pana Artura. Jest naprawdę skuteczna a zarazem smaczna a posilki proste w przygotowaniu. Żadnych wymyślnych produktów. W 4 tygodnie ubyło mnie 3,8 kg. Może wydać się niektórym że to mało ale taka utrata wagi jest bezpieczna i gwarantuje że nie będzie efektu jojo. Żadna głodówka nie dała mi takich efektów.
    Edyta

20.06.2022 21:52

Polecam diety Pana Artura, po 4 tygodniach 4kg mniej. Posiłki są smaczne, obfite i szybkie w przygotowaniu a produkty ogólnodostępne.
    Kama

20.06.2022 21:41

Polecam dietę, jestem bardzo zadowolona. Schudłam 21 kg w 4 miesiące. Potrawy bardzo smaczne, z produktów ogólnodostępnych, szybkie w wykonaniu,spore porcje. Nie odczuwa się głodu.

20.06.2022 20:22

Współpracę z Panem Arturem oceniam bardzo pozytywnie. Idealnie dobrał dietę do mojego stylu życia oraz zapotrzebowania na kalorie . Dania są smaczne, szybkie i proste w przygotowaniu, a ilości jedzienia w zupełności wystarczają mi aby być najedzonym przez cały dzień. W przeciągu 4 miesięcy diety udało mi się zdrowo schudnąć aż 11kg????nie wspominając o lepszym samopoczuciu. Pan Artur zawsze uwzględniał prośby związane z menu oraz szybko odpowiada na maile. Polecam serdecznie.
    Halina

20.06.2022 20:18

Dietę od pana Artura zaczęłam 20 kwietnia .Do dziś schudłam 11 kg.Dania są smaczne ,duże porcje,i nie jest drogie. Szybko się przyrządza.Mam nadzieję ,że uda mi się jeszcze schudnąć. 5 kg
    Wioletta

20.06.2022 19:24

Dieta Pana Artura jest bardzo prosta i łatwa. Posiłki są duże i pożywne. Nie schudłam dużo bo 1,5 kg w ciągu miesiąca ale nauczyłam się regularnie i zdrowo jeść. Dieta przede wszystkim nie jest droga a produkty łatwo dostępne. Polecam.
    ????

20.06.2022 19:21

Wprawdzie to dopiero mój początek i mam nadzieję, że dam radę. Posiłki smaczne, ciekawe zestawienia,szybko się przygotowuje.Czekam na efekty.
    am

20.06.2022 18:26

Jak najbardziej polecam dietę Pana Topolskiego. Posiłki proste, smaczne, szybkie w przygotowaniu. Produkty niedrogie, można je kupić w każdym sklepie. Jak dla mnie, czyli osoby która nie lubi gotować dieta idealna. W ciągu 2 miesięcy stosowania diety schudłam 9 kg ( przy niedoczynności tarczycy i siedzącym trybie życia). Pierwszy miesiąc 5,5 kg drugi 3,5 kg. Dietę zamierzam nadal stosować ponieważ mam jeszcze parę kg do zrzucenia a z tą dietą myślę, że jest to jak najbardziej realne.
    bufii

20.06.2022 18:12

Ważyłem 124 kg po miesiącu waga spadła o 7 kg mniej. Z ciśnieniem też miałem kłopoty, teraz ciśnienie w normie. Posiłki bardzo syte nie czuje się głodu, a zarazem smaczne. Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Artura.
    Magdalena

20.06.2022 18:10

Przygodę z dietą od pana Artura zaczęłam w marcu i od tego czasu schudłam 13,6kg. Święta nie jestem i przyznaję się do grzeszków, ale mimo to stale tracę na wadze. Jeszcze długa droga przede mną, ale wierzę, że się uda :) A co do diety - posiłki robi się szybko i są smaczne. Produkty nie są "wymyślne", tylko takie najzwyklejsze. które kupuje się na co dzień. Dlatego POLECAM.
    Barbara

20.06.2022 18:08

Dieta, którą otrzymałam była opracowana zgodnie z moimi oczekiwaniami. Lekka i urozmaicona. Dużo owoców, które lubię oraz bardzo krótki czas ich przygotowywania. Obecnie po miesiącu schudłam około 7 kg. Czuję się wspaniałe. Oczekuję obecnie na nową dietę, która mam nadzieję będzie równie pyszna i szybka w przygotowaniu. Potrzebuję jeszcze schudnąć tyle samo i myślę że z pomocą diety Pana Topolskiego to osiągnę.
    Zadowolona

20.06.2022 18:07

Polecam z całego serducha dietę Pana Artura. Posiłki smaczne i łatwe w przygotowaniu, nie są pracochłonne. Jem więcej niż wcześniej, a pomimo to udało mi się schudnąć 4 kilogramy. Warto spróbować, aby nie żałować!!!
    Bożena

20.06.2022 17:49

Polecam dietę p, Artura jest nie droga ,posiłki smaczne ,dieta naprawdę działa po miesiącu 5 kg, mniej ,samopoczucie super czekam na kolejną
    Gosia

20.06.2022 17:28

Z całego serca polecam dietę Pana Artura. Dieta bardzo smaczna, szybka w przygotowaniu, niedroga. Produkty dostępne w każdym markecie. Porcje bardzo duże, jest się sytym, nie czuje się głodu. W ciągu miesiąca 5 kg mniej. Kontakt z Panem Arturem jest bardzo dobry, szybkie odpowiedzi na maile.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Zadowolona

20.06.2022 17:27

Polecam dietę smaczna ....jemy dużo bardzo skuteczna i mnie - 12 kg dostałam nowe życie . Nie zastanawiaj się jeśli chcesz coś zrobić dla siebie to ta dieta jest najlepsza
    Super

20.06.2022 17:26

Dieta Pana Artura jest jak najbardziej godna polecenia łatwa w przygotowaniu myślę że każdy z łatwością przygotuję posiłki ja w ciągu dwóch miesięcy schudłam 5kg polecam.
    Joanna

20.06.2022 17:11

Cieszę się, że odchudzanie rozpoczęłam z dietą opracowaną przez Artura Topolskiego. Osiągnięty do tej pory efekt 5kg mniej w ciągu 4 tygodni. Dieta jest smaczna i niemęcząca. Przyrządzanie posiłków nie jest czasochłonne. Mam lepsze samopoczucie i więcej energii. Ogólnie po prostu mi lżej :) Polecam!
    IzaB

20.06.2022 17:06

Dieta smaczna, prosta w przygotowaniu. Na przygotowanie posiłku nie potrzeba wiele czasu. Po 28 daniach stosowania diety - 3,8 kg w dół ( z małymi grzeszkami). Oprócz samego jadłospisu otrzymałam również książki z różnymi przepisami i poradami dietetycznymi. Polecam ????.
    Bogumiła

20.06.2022 16:21

Na diecie Pana Arura jestem od połowy lutego. Startowałam z wagą 90 kg na dzień dzisiejszy moja waga to 76 kg. Jestem bardzo zadowolona z efektów diety. Dieta smaczna w moim guście a co najważniejsze szybka w przygotowami.
    Maria Hucuł

20.06.2022 16:18

Jestem na diecie Pana Artura trzeci tydzień i już 2,5kg mniej z czego się cieszę. Polecam wszystkim dietę,jest smaczna,urozmaicona i łatwa w przygotowaniu. Trzeba tylko pamiętać i wpisać co się lubi bo ja nie wpisałam ale i tak mi wszystko smakuje. Polecam wszystkim którzy chcą zgubić kilka kilogramów.
    Patrycja

20.06.2022 16:09

Dieta od Pana Artura jest bardzo smaczna,syta, a przy tym szybka w przygotowaniu. Po miesiącu stosowania na wadze -3 kg. Efekty widać nie tylko w wyglądzie , ale również poprawiło się moje samopoczucie oraz mam więcej energii. Korzystam z kolejnych diet Pana Artura i dążę do wymarzonego celu. Polecam każdemu.
    Kasia

20.06.2022 16:00

Stosowałam dietę odchudzającą od Pana Artura Topolskiego. Posiłki z których składała się dieta były proste i szybkie w przygotowaniu, nie chodziłam głodna. Po dwóch tygodniach stosowania już widziałam efekty. Po 30 dniach waga pokazała pewne 4 kg mniej. Mimo, że nie podałam żadnych preferencji odnośnie produktów, dieta składała się z produktów ogólnodostępnych i niewymyślnych ;)
    Paulina

20.06.2022 15:58

Szczerze polecam dietę Pana Artura Topolskiego. W ciągu miesiąca udało mi się schudnąć 4 kg będąc na samej diecie i bez wysiłku fizycznego. Dieta smaczna i prosta w przygotowaniu.
    PAULA

20.06.2022 15:45

Diety od Pana Artura są bardzo szybkie w przygotowaniu i sporządzone na podstawie ogólnodostępnych produktów. Posiłki są smaczne i bardzo sycące. W ciągu 3 miesięcy -11 kg. Polecam z całego serca.
    ada

20.06.2022 15:24

Dieta ok. jedzonko super łatwe i szybkie wykonanie schudłam 10 kg.
    Maria kandziora

20.06.2022 15:19

Dieta pana Artura jest wyjątkowo skuteczna,smaczna i tania! Schudłam 28 kg w ciągu ośmiu miesięcy, od kwietnia tego roku jestem po skończonej diecie i nie mam żadnego efektu jojo! Teraz mąż jest na diecie i też waga spadła w ciągu 3 miesięcy o 9 kg ???? serdecznie polecam wszystkim, efekt gwarantowany ????
    Magda

20.06.2022 15:09

Diety super tak skonstruowane że nie byłam w ogóle głodna a chudłam po 2-3 kg każdego tygodnia polecam!!!
    Beata

20.06.2022 14:40

Posiłki bardzo smaczne i szybkie w przygotowaniu ; polecam z czystym sercem przez miesiąc schudłam 4 kg
    Kamila

20.06.2022 14:03

Dieta bardzo smaczna i skuteczna. Posiłki szybkie i łatwe do przygotowania. Chętnie je zjada cała rodzina. W ok 2 miesiące stosowania 6 kg mniej.
    Grzegorz

20.06.2022 13:52

Dzięki diecie od Pana Artura po tygodniu przestrzegania wszystkich zaleceń co do stosowania diety udało mi się zrzucić aż 4.5kg. Diety są bardzo smaczne i szybkie w przygotowaniach, są produkty o których nawet bym nie pomyślał że można to połączyć razem a jednak połączenia w daniach są idealnie pasujące do siebie. Jeśli ktoś twierdzi że te diety nie pomagają to jest w błędzie, wystarczy przestrzegać wszystkich zaleceń. Zaczynamy kolejny tydzień i mam nadzieję że będzie również zadowalajacy. Pozdrawiam
    Ewa

20.06.2022 13:43

Dzień dobry. Właśnie mija rok od stosowania diety Artura Topolskiego. Mimo , że w swoim życiu stosowalam kilkanaście diet ta wyjątkowo mi się podoba. Potrawy są smaczne, robione w krótkim czasie. Comiesięczna zmiana diety powoduje, że odchudzanie przyszło mi bez specjalnego wysiłku. Przez rok schudłam 20kg to największe osiagniecie mojego życia. Polecam wszystkim dietę i nadal ja chce stosować. Pozdrawiam
    Domi

20.06.2022 13:27

Dieta bardzo smaczna, tania i prosta w przygotowaniu, w ciągu miesiąca schudłam 4 kg. Polecam!
    Aleksandra

20.06.2022 13:21

Dzień dobry polecam dietę od Pana Artura, po 4 tyg. stosowania - 5 kg.Dieta jest łatwa, lekka i przyjemna :-) Posiłki są proste do przygotowania z ogólnodostępnych składników. Posiłki są tak ułożone,że nie marnuję jedzenia wykorzystuje je z dnia na dzień. Najważniejsze jest to,że jest smaczna i nie chodzę głodna nie myślę w kółko,że jestem na diecie. Polecam i życzę wytrwałości ja czekam z niecierpliwością na nową dietę i efekty.
    Izabela K.

20.06.2022 11:21

Dieta jest bardzo smaczna, pożywna i przede wszystkim normalna. Polecam dla mocno zapracowanych osób.Schudłam 14 kg. Naprawdę warto.

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski