Co możecie powiedzieć o pracy w firmie Popowiczanka Piekarnia Cukiernia Aleksander Siwik? Z tego, co widzę, poszukują kogoś na stanowisko Przedstawiciel Handlowy
No ja nie podjąłbym sie roboty bez umowy. do dziś chociaż wszystko tutaj jest już legitne? Jakby nawet dobrze płacili to bym rozważał aplikowanie
Tragedia, 3 miesiące pracy i 3 miesiące proszenia się o umowę. Do tego stawka głodowa. Szwagier szefa taki sam jak on. Oboje twierdzą że są nieskazitelni. Flota? Owszem, starsi kierowcy (emeryci swoją drogą) mają nowe auta, ja jeździłem starym Transitem który był tak rozklekotany że bałem się oo własne życie. Ogólnie nie polecam.
za duzo roboty jak na taka wyplata ale wmiare ok
pracowalech w 2017r. pol roku dla syna, teraz pracuja dla ojca w piekarni popowickiej na chorzowie starym. w jednej jak i w drugiej piekarni praca ok i panuja taka sama zasada - wyplata zawsze na czas, bez dnia spoznienia. u ojca tak u syna, pracownika nie karze sie za wpadki produkcyjne.
ja polecam prace w tej cukierni choc tylko Rok pracowalam tam. do paru rzeczy mozna sie przyczepic jak zreszta wszedzie, ale szefa musze obronic, bojest naprawde w porzadku,, nie jednemu pomogl na KOSZtOWNE wpadki przymruzal oko. placa jak dla mnie dobra 5dni na tyg. wyplata zawsze do reki duzo mozna ugadac z szefem Polecam
Tak czasami zdarzają się wpadki, to jest na plus ze nie trzeba za nie placic. W innych piekarniach cukierniach za popsuty wyrob jest potracane bez gadania. Tutaj nie ma tego problemu, takze duzy plusik. wypłata zawsze na czas. Polecam
pracowalech w 2017r. pol roku dla syna, teraz pracuja dla ojca w piekarni popowickiej na chorzowie starym. w jednej jak i w drugiej piekarni praca ok i panuja taka sama zasada - wyplata zawsze na czas, bez dnia spoznienia. tak jak w komentarzu wyzej tak jak u ojca tak u syna, pracownika nie karze sie za wpadki produkcyjne
Żenada. (usunięte przez administratora)i mamienie oczu. Omijać szerokim łukiem
Zainteresowała mnie Twoja wypowiedź, napiszesz coś więcej? Dlaczego masz taką opinię odnośnie pracy w Popowiczanka Piekarnia Cukiernia? Długo pracowałeś? Spotkała Cię jakaś nieprzyjemna sytuacja lub niewywiązanie się z umowy, że piszesz o mamieniu oczu? Proszę, daj znać.
Pracowałem jakiś czas. Szef nie ma za grosz szacunku, o ile łaskawie pojawia się w firmie. Wiecznie spóźnia się na umówione z nim spotkania. Najlepiej, jeżeli pracowałoby się na pełny etat, a umowę miało na max pół etatu o ile w ogóle. Co chwilę były nowe osoby, które po krótkim czasie są zwalniane bez żadnego powodu. Oby takich pracodawców było jak najmniej. Nie szanuje tej firmy w takim samym stopniu, jak szef pracowników
Pracuję od ponad dwóch lat, faktycznie czasami się spóźnia, ale tutaj wezmę na obronę szefa - dynamicznie rozwinął firmę, która w ciągu 4 lat stała się jedną z największych cukierni w regionie. Firma obsługuje kilkaset sklepów każdego tygodnia, więc nie ma co się dziwić, że nie zawsze ma czas na "pierdółkowatą" sprawę, aby stawić się osobiście. Każdy z pracowników telefon do szefa ma, zawsze można zadzwonić. He he nie zwalania na potęgę, bo o dobrego pracownika teraz trudno, więc jest to nie prawda. Odnośnie szacunku do pracownika to szef żadnemu pracownikowi NIGDY nie potrącił z pensji za zmarnowany surowiec lub schrzaniony towar, powtarzam NIGDY. Przymyka oko na wpadki. Pozdrawiam niezadowolonych :)
Pracowałem jako kierowca, praca bezproblemowa, pięć dni w tygodniu (nie jak w innych piekarniach po 6 dni) za stawkę wyższą niż wśród innych piekarni / cukierni. Polecam
pracowalam krotko przelotem i bylo ok. karty multisport nie ma,ale robota latwa, kasa ok.ogolnie widac ze troche niedograne wszystko ale widac ze sie rozwijaja. za malo miejsca na taka produkcje.sa dwie albo trzy sprzataczki i nie wyrabiaja chyba (usunięte przez administratora) sie szybko robi
Współpracowałem z tą firmą. (usunięte przez administratora) jakich mało, wiecznie się nic nie zgadza a dodzwonić się to jakiś koszmar
Piekarnia działa w weekendy?
Jako kolejny byly kierowca potwierdzam. Cyrk i totalny brak organizacji. Najlepiej jakbys mial trasy zwalnianych innych kierowcow za te same pieniadze
Jaka umowa obowiązuje w Popowiczanka Piekarnia Cukiernia Aleksander Siwik podczas okresu próbnego?
Żadna. Będziesz pracował na czarno i sie prosił o umowę, którą Ci obiecają. I na tym się skończy
Produkty lepsze w tesco na przecenie niz w tym (usunięte przez administratora) Szef oszczedza na produktach, na ludziach i chyba oleju bo wszystko wali starym olejem az oczy szczypia. Dobra lokalizacja z dala od ludzi bo wszyscy by poumierali z tego smrodu ...
Żenada.
Jak się pracuje w Popowiczanka Piekarnia Cukiernia Aleksander Siwik?
Zobacz opinie na temat firmy Popowiczanka Piekarnia Cukiernia Aleksander Siwik tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 8.