Fajna atmosfera nie tuzinkowy klimat nowoczesna usługa i obsługa. Jestem stałym klientem i ostatnio obchodzono 10- lecie tej firmy na rynku .Brawo!!! Dobry wynik. Aczkolwiek podczas podziękowań na forum za całokształt Pan właściciel zapomniał wspomnieć o byłych współpracownikach którzy też dali wiele w tej firmie i dzięki którym to wszystko nadal sie kręci. Przyklad pamiętam otwarcie salonu na Bielskiej. Długo byłem tak klientem. Byli tam ludzie pełni pasji dobrych relacji i humoru. Była też kobitka z chrypą w gardle ktora na codzień tym "zarządzała" .Umiała wszystko ogarnąć, załatwić Zawsze było czysto i wesoło. Chętnie przychodziło się wcześniej na pogaduchy , miłe słowo , dobrą kawkę i profesjonalną obsługę. Dziewczyna pełną energii i pasji do swojej pracy jak zresztą cała ekipa.Chłopaki tez ogarniali super robotę. Ci ludzie też tworzyli to miejsce przez długi czas. I dlatego uważam że warto było wspomnieć i o takich ludziach o których ja jako klijent do dziś pamiętam.Obecnie krąże przez 3 salony i nie zamierzam nic zmieniać aczkolwiek Bielska była piorytetem.Dzis jestem tam rzadziej bo to juz nie to samo.