Pokrzywdzony10.07.2019 18:01
!!!Uwaga!!!
Poniżej takie pismo jakie sporządziłem wraz z Panem Urbanowiczem oraz screeny SMSow.
Firma S-Logistic Sławomir Urbanowicz, nie wypłacają wynagrodzenia, (usunięte przez administratora) Poniżej opiszę wam sytuację:
Także pracowałem w tej firmie jeden miesiąc i postanowiłem zrezygnować dlaczego? Facet ma problem jak przedstawiłem auto z parkingu ponieważ okazał się płatny o 20km i już tłumaczyc się trzeba było 30 minu co i jak i dlaczego że tak nie można, nie dość że jeździłem po 13h nawet trasy to Szanowny Pan Urbanowicz powiedział że dogadamy się na miejscu ponieważ chciałem gotówkę po zjeździe, on na miejscu powiedział że nic nie zapłaci i napisał mi pismo ze zobowiązuje się zapłacić mi za wykonaną pracę ale nie odpisuje ma maila, smsy nic zero kontaktu, czy uda mi się zadziałać z tym pismem jakie zadeklarował się?
Oczywiście odradzam każdemu jakiejkolwiek współpracy z nimi,
ZALEGA PONAD 4 TYŚ PLN :(
Płacił 190 zł i problem ze wszystkim, on zaliczek nie wysyła miał problem z wysłaniem 20 euro,
Prosiłem się o swoje pieniądze zarobione po czym Pan S.U Powiedział że jak wyjadę w trasę wypłaci mi 1000 zł ja mówię że nawet na jedzenie nie starczy gdzie opłaty za mieszkanie gdzie na rodzinę?!
Oczywiście zachowałem się fair powiedziałem wcześniej że więcej nie pojadę u niego w firmię bo to co tam się dzieje to cyrk, problem z kasą, z dogadywaniem, na wstępie powiem że umawiałem się z nim 2 tygodnie wcześniej i obiecywał złote góry i okazał się zwykłym oszustem ponieważ jest na piśmie wraz z jego pieczątka i podpisem że zapłaci należne wynagrodzenie a do tej pory nie raczy odpowiedzieć na maila czy też smsy, zero kontaktu,