CieńKorpo. Nareszcie ktoś się zmobilizował i napisał merytorycznie coś prawdziwego o tej firemce 😊 Ja osobiście nie polecam pracy w tej firmie, ani w innych satelitarnych firmach tego "człowieka". Ogólnie wszystko zarządzane jest przez Mateusza S. Trzęsie on wszystkimi satelitarnymi firmami, manipuluje rodziną i pracownikami. Ten biznesmen z bożej łaski nie ma pomysłu na życie! Wstaje rano z jakimś pomysłem i go realizuje, a wieczorem zapomina zapłacić za faktury i wynagrodzenie za ciężką pracę swoim pracownikom. Najgorsze jest to, że Mateusz S. jest samozwańczym szefem, bo prowadził rekrutację nie mając ku temu podstaw prawnych, podszywając się pod firmę swojego ojca Krzysztofa. Fałszował dokumenty, zatrudniał na czarno pracowników, którzy mieli na karku nóż finansowy i robił wiele brzydkich rzeczy 🙁 Obecnie znajduje się pod ścisłą kontrolą różnych instytucji państwowych i Wydziału ds. przestępstw gospodarczych. Mam nadzieję, że w końcu skończy się wieloletnia działalność tego pana i ktoś dożywotnio zakaże mu takich brzydkich rzeczy, jakie robił od 2018 roku. Co bardziej kumaci mogą znaleźć historię na portalach KRS i KRZ. Tam wszystko jest ładnie przedstawione i co najważniejsze są to dane oficjalne, dostępne dla przeciętnego obywatela. Mateuszek S. musiał bardzo zaleźć za skórę mądrzejszemu od siebie, skoro to wszystko powoli wychodzi na światło dzienne. Temu panu została tylko jedna lojalna pracownica pani J. która nie wiadomo dlaczego jest w tych wszystkich firmach od ok. 8 lat. Personel żeński twierdzi że to nie są tylko stosunki pracownik - pracodawca. Ale to chyba tylko plotki 😊 Myślę, że Pani Natalia krótko go trzyma 😊 Nie wiem czy ten syf na tej nielegalnej produkcji garmażerki w Rudzie Śląskiej ul. 1 Maja 139A został już sprzątnięty i czy Sanepid odebrał w końcu ten lokal do użytku. Proszę o więcej informacji, jeżeli ktoś coś wie 😊 Póki co pozdrawiam CieńKorpo i wszystkich poszkodowanych przez Mateusza S.