Bardzo nie miła obsługa!!!! Pieczywo smaczne,ale ekspedientka Bożena wredna,nie szanująca klienta.
hej, ktoś z zatrudnionych dałby mi znać jak rekrutował do piekarni? pytam, bo nie znalazłam ogłoszeń i ciekawa jestem czy to osobiście trzeba po prostu. jeśli tak to dajcie znać najpierw jak tu się pracuje. o atmosferę i zarobki mi głównie chodzi. lata temu pisali o zleceniu czy dalej jest?
. Ostatnio kupiłem 2 paczki z marmoladą w środku 0 nadzienia . Nie dość że ceny są z kosmosu to jeszcze takie cos
bardzo zmieniliscie receptyre cleba zytniego . Jest duzo gorszy podobne do innych . Poprzedni byl unikalny . SZKODA! Takich jak obecnie pieczony sa setki w innych sklepach . Wroccie do poprzedniego bo stracicie klientow. Ludzie przyjezdzali po tamten specjalnie. Trzeba CENIC OPinie!!! pozdrawiam
Trzeba cenić opinię, owszem ale to nie jest właściwe miejsce do jej wyrażania jeśli chodzi o pieczywo :) Skargi proszę zgłaszać bezpośrednio do pracowników.
Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutacje, jakieś informacje o umowie czy zarobkach??
Chodzi mi o piekarnie w Łaziskach górnych Tradycja.Na początku chleb bardzo smaczny żeby klienta przyciągnąć teraz to porażka stary podgrzewany chleb ludziom wciskają twierdzą że jest świeży. Na drugi dzień jest twardy nie dobry jak do konia .Drugą sprawa to obsługa ma na rękach rekawiczki ale tylko do ścienny w tych samych rękawiczkach chwytają pieniądze i podają chleb powinien sanepid tam wpaść .I by mieli jak szybko otworzyli tak szybko by im to zamki albo przynajmiej jakiś mandat
Czy w Piekarnia Tradycja Krzysztof Skiba zawierane są umowy na zlecenie w okresie próbnym?
A pracujesz jeszcze obecnie w tej firmie? Pytam, bo może coś się tam zmieniło i teraz nie ma problemu z umowami o pracę - wiesz coś na ten temat albo ktoś z innych osób obecnych tu na forum? Ciekawi mnie też, czy ktoś próbował wyegzekwować od pracodawcy inną formę zatrudnienia niż zlecenie.
chleb dobry od jakiegoś czasu jest przesolony ekspedientki nie przyjmują reklamacji
Dobrze , że firma jest spoko to warto pracować. Większość firm stosuje takie umowy, trudno.
Dotychczas moja najlepsza piekarnia, ale od dzisiaj już nie kupię. Mikołów 24h. Pszczoła w krojonym chlebie.
Wiecie może czy piekarnia potrzebuje pracowników?
Pracowałem tam jakiś czas, atmosfera nawet fajna w piekarni co innego w biurze, Panie chyba tam są od tego zeby biegać i siać ploty. Wynagrodzenie na umówie minimalne resztę oczywiście do łapy, nigdy się nie wie ile się dostanie i za co, nie ma godzinowej stawki poprostu płaca jak chcą i nie są w stanie tego wytłumaczyć, ogólnie są wiele lepsze miejsca pracy niż ta piekarnia właściciele nie uczciwi.
Z pracodawca można się dogadać - w sumie dobrze się tam pracuje.
Piekarnia otwarta 24h - świeże pieczywo, smaczne, duży wybór , chlebki z morela, śliwka itp - polecam