Nieuczciwa osoba, dziecko, które obraża się i niszczy opinie w internecie bo firma nie chciała wykonać darmowej usługi. Wyłudzenia usługi i niszczenie wizerunku bezpodstawnie jest wykroczeniem. Nie chciałbym mieć takiego pracownika. Cwaniaczek z koziej Wólki, informatyk, który nie pomyślał, ze nie jest anonimowy.
tynkarz_za_dyche
03.08.2026 12:21
Jakie usługi były wykonywane i jak poszła kontrola jakości? Z tego co miałem okazję z nim współpracować to zarówno oczekiwania jak i odbiory prac na najwyższym poziomie. Zapewne jakość nie była dostarczona stąd takie odczucie.
dekarz_po_secie
03.08.2026 12:24
"Niszczy opinie w internecie"? Skoro usługa nie była wykonana to czym się przejmować? Jak można zniszczyć komuś opinie skoro poziom i tak jest równy zero? Cwaniaczkiem wypada nazwać zaś kogoś kto za wycenę pracy prosi o jej opłacenie 😃 Kombinatorzy i wymuszacze na każdym kroku. Nie zazdroszczę takiego "kandydata".
30.07.2025 08:00
Wiecie coś o pracy w przedsiębiorstwie ShowApp Konrad Marcińczyk w mieście Wrocław? Może znajdzie się osoba aktualnie zatrudniona, która będzie chciała powiedzieć nam coś o pracy u nich?
Zostaw merytoryczną opinię o ShowApp Konrad Marcińczyk