• Wałbrzych
  • Sosnówka

3. Opinie o pracodawcach Mysłakowice
  5. Opinie o REGESS

Opinie o REGESS Mysłakowice

Nie przegap nowości o REGESS!

17.03.2015 12:51

Witam wszystkich ,Panowie mam pytanie dotyczące oczywiście Regess - Mam ofertę wyjazdu z tej firmy ,jak wygląda sprawa ze strony finansowej czy firma wypłaca na czas pieniążki i czy to co obiecują jet dotrzymane na miejscu , po ile godzin pracujecie tygodniowo i czy soboty są wol. Jak wygląda Sprawa z zakwaterowaniem warunki i tp .
    Abn

09.01.2015 12:14

Pracować i myśleć trzeba samodzielnie, praca ciekawa i nierutynowa, wymagania duże, a pieniążki zawsze płacone w terminie.
    liber

05.12.2014 20:06

regess poszukuje obecnie pracowników na stanowisko hydraulika - instalatora kolektorów wodnych. Praca na terenie Polski oraz Belgii przy montażu kolektorów wodnych. Jeśli chodzi o wymagania to sa: min 2 lata doświadczenia znajomość j. obcego angielskiego lub niemieckiego dyspozycyjność prawo jazdy kat. B
    grzegorz

21.11.2014 16:49

no własnie, tez jestem ciekawy tych korzyści finansowych, bo w ogłoszeniu tego nie podają, na rozmowei zwykle pytają o to jakie mamy oczekiwania finansowe, a żadko kiedy od razu podadza jakąś kwotę, która byłaby od razu odzwierciedleniem np. zarbków na godzinę, a potem powstają niedomówienia tylko jakieś
    pan stanisław R

21.11.2014 16:47

jestem murarzem od dwudziestu lat ale noga mi się podwinęła na ostatniej budowie i teraz jestem wolny. pilnie poszukuję pracy i słyszałem że warto naprawdę iść pracować do Regess. co obecnie jako firma moga mi państwo zaproponować finansową i jak skonstruowana byłaby umowa? proszę o zaoferowanie czegoś z szacunkiem do mojego doświadczenia i stażu pracy
    gargamel

20.11.2014 21:31

Witam a jakie stawki proponują? Jest oferta pracy jako cieśla szalunkowy ale nie podane jest wynagrodzenie

Oferty pracy - REGESS

Wrocław

30 - 30 EUR / h

marij

07.11.2014 13:36

Ciekawe rzeczywiacie, ze tak szybko sie udalo znalezc oferte. Zastanawiam sie tylko czy jest to spowodowane natlokiem roboty czy domniemaniem, ze nikt z nimi nie chce podejmowac wspolpracy... jak masz mozliwosci to skontaktuj czy spotkaj sie z nimi i zobacz na wlasne oczy jak wyglada to wszystko od srodka.
    aro78

12.11.2014 15:41

natlokiem roboty, jest kilka sporych zlecen, zaczyna brakowac ludzi, a w belgii nikt nie czeka na pracownika w nieskonczonosc
    pracujacy

31.07.2014 10:34

Zastanawia mnie skad te opinie w stylu "nie wyplacaja regularnie piniedzy, kaza podpisywac to i tamto..", pracuje w tej firmie juz dobrze ponad rok, nikt mnie nigdy nie zmuszał do podpisywania niczego, podpisuje jak przeczytam i pasuja mi warunki. Pieniadze dostaje zawsze i osobiscie nie spotkalem jeszcze w pracy kogos, komu by nie wyplacili. Spotkalem za to kilku chlejusow i brudasow, ktorym po libacji nie chce sie pracowac... cale szczescie dlugo nie pracuja.
    HENNRYK21

06.11.2014 20:24

sluchajcie panowie wyslalem 2 dni temu cv do tej firmy na stanowisko ciesla i wczoraj juz zadz do mnie z propozycja pracy w belgii zdziwilo mnie to ze tak szybko odzwonili do czego daze mieszkam wlasnie w belgii pracuje na a1 a budowa tej firmy znajduje sie w okolicach bruskeli czy ktos moze pracuje na tej budowie i i podzieli sie opinia z gory dziekuje za jakiekolwiek informacje
    jerzy

24.03.2014 22:44

Regess poszukuje obecnie na jedno stanowisko - Hydraulik - Instalator kolektorów wodnych, nie wymagają zbyt wiele, język i 2 lata doświadczenia.
    podwykonawca

31.01.2014 07:27

(usunięte przez administratora) Pragnę jednak podzielić się informacjami o firmie, po to jest to forum? Jeśli się mylę to "zostaw opinię" jest bez sensu i powinno brzmieć "zostaw dobrą opinię lub żadnej". Przechodząc do Regess, uważam, że jest to przyzwoita firma, może gdyby wyeliminowała kila osób z nadzoru budowlanego w Belgii, które przynoszą jej opinii więcej złego niż dobrego, to można by ją uznać za uczciwego pracodawcę na czas wypłacającego wynagrodzenia swoim pracownikom i podwykonawcom. Myślę , ze jeśli ktoś umawia się konkretne warunki pracy nie może oczekiwać czegoś więcej.
    prac.budowlany

28.01.2014 22:28

Witam.Jestem pracownikiem w firmie REGESS od ponad roku, niedawno przedłużono mi umowę o pracę i żadnego weksla nie podpisywałem ani o żadnym dodatkowym ubezpieczeniu nie mówili. Umowa taka sama jak poprzednie umowy o pracę tylko daty zmienione.Praca wiadomo ciężka ale pieniądze dobre.Firma jest ok. (usunięte przez administratora)
    podwykonawca

28.01.2014 10:19

ROMKU, PRZEPRASZAM ROBERCIE CHCIAŁBYM WIEDZIEĆ CZY TO CO PISZESZ JEST PRAWDĄ. MIMO, ZE W KONTAKCIE MAM ZAPIS O WEKSLU TO GO NIE PODPISYWAŁEM, BO NIKT MNIE DO TEGO NIE ZMUSIL. (usunięte przez administratora)

Kontakt - REGESS

Łokietka 30 58-533 Mysłakowice

Branża główna: Deweloperzy
    Robert

27.01.2014 18:00

Ludzie cos tu jest nietak wczoraj jakis pan były pracownik firmy REGESS opisywal jaka jest zeczywiscie ta firma i wczoraj bylo tu opisane a DZIS JUZ NIEMA TEGO KOMENTAZA . Wniosek jest taki ze poprostu opinja zostala wykasowana. Ja czytalem ta opinie i ten wczorajszy pan pisal ze podzuci tu te katrakty niekozystne dla pracownikow jak i podwykonawcow , zobaczymy slecmy ten temat ogolnie ja do tej firmy bym niepolecal bo wykozystuja ludzi a kaza podpisywac WEKSEL (usunięte przez administratora) I WYMAGAJA DODADKOWO UBEZPIECZENJA NA SWOJA REKE (usunięte przez administratora) .............?

26.10.2013 00:46

Praca jak każda inna jest odpowiedzialna choć jest mało zamówień ale są inne prace zastępcze -nie jest żle-

09.10.2013 06:54

mm

20.07.2014 16:54

Tak, praca lekka i przyjemna, biuro ok, ludzie też. Umowa od ręki, wypłata regularnie, oby więcej takich firm w Jeleniej!
    anionim

08.10.2013 19:34

chciałbym sie dowiedziec jak stoi sprawa z ubezpieczeniem w tej firmie? jakie stawki płaca za ubezpieczenie? ile godzin pracuje sie tygodniowo i jak z dojazdami na budowe?
    galllanonimm

12.11.2012 20:10

(usunięte przez administratora) uarzam ze po to sa takie portale zeby innym firmą było łatwiej znalezc jakąkolwiek prace. Bo nie oszukujmy sie ale w tych czasach najprędzej znajdduje sie prace jako podfirma. I wlasnie jest tak w moim przypadku. Zadzwonil do mnie (usunięte przez administratora) i zaproponowal mi wykonanie robut tynkarskich wewnetrznych oczywiscie obiecywal przy tym ze pieniadze beda placone regularnie (usunięte przez administratora )

22.06.2012 22:51

witam uwazam ,ze ta firma dała mi możliwość zarobienia dobrych pieniędzy. Wymagania są duże, ale można się dobrze nauczyć fa (usunięte przez administratora) . Jeżeli chodzi o warunki to wiadomo, że jedziemy do pracy a nie na wakacje jak niektórzy myślą. Prawda jest taka, że 3/4 polaków to syfiarze, sam z takimi mieszkałem, a co wieczór libacja. Skutkiem tego są konflikty i niedyspozycja w pracy. Rzeczywiście nie polecam tej firmy dla leniów i brudasów.
    mario

01.04.2012 22:52

pracuje dla tej firmy juz pare lat i jest ok :)

15.06.2011 12:15

wymagają duzo samodzielności, ale zapewniają mieszkanie, ja jestem bardzo elastyczny - wypracowywuje dużo godzin i zarabiam kilka razy tyle co w Polsce, ale nie polecam ludziom którzy maja słabą własną organizacje bo naprawde wymagaju duzej samodzielnosci.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w REGESS?

Zostaw merytoryczną opinię o REGESS