REGESS

Jelenia Góra

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 79 ocen.

Opinie o REGESS

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REGESS

Lidia

@petrus możesz nam więcej powiedzieć co wpływa na Twój poziom zadowolenia z pracy w firmie REGESS?

Murarz

Dlaczego na tym forum znajdują się tak skrajnie różne opinie o firmie? REGESS z tego co słyszałem ma opinię spoko firmy, troche dziwią mnie te bardzo negatywne wpisy, Rozumiem, że nie wszyscy sa zadowoleni ale bez przesady.

petrus

A ja pracuję już ponad 2 lata i jestem zadowolony.

Marian

Szukając pracy słyszałem wiele dobrego o firmie jako dobrym pracodawcy. Takie opinie nie biorą się z sufitu tylko tak oceniają Regess ludzie, którzy mieli lub mają z firmą kontakt. Taka firma zawsze ma dużo konkurencji !!

Misio

Na święta nic nie ma hyba że figa z makiem

robert

zdecydowanie nie polecam .pracowałem u nich ...

Fonzi
@robert 02.10.2017 22:45
zdecydowanie nie polecam .pracowałem u nich ...

Mało płacą nie na czas i hydraulicy to kapusie nie polecam zatrudniają starych alkoholików którzy zawiązali już zgrany kolektyw szukajcie pracy gdzie indziej a pracując tam parę lat można zapomnieć o podwyżce

Mero

REGESS to fajna firma, ważne że maja dużo robót za granicą. Wolę wyjechać i więcej zarobić. Znam ludzi, którym w głowie nie jest praca i pewnie maja problemy.

Mentalista

Nie rozumiem wielu osób wypowiadających sie na tym forum. Narzekają na firmę a jak trzeba pracować niestety nie dają z siebie wszystkiego. Tacy pracownicy nie będą szanowani nigdy.

Tachionowy
@Mentalista 02.05.2017 22:12
Nie rozumiem wielu osób wypowiadających sie na tym forum. Narzekają na firmę a jak trzeba pracować niestety nie dają z siebie w...

Szkoda, ze firma ktora oglasza sie jako znaczaca firma budowlana na rynku polskim wprowadza ludzi w duzy blad. Takie firmy nigdy nie beda szanowane.

koleś

Miałem styczność z osobam, które pracowały w tej firmie. Żadna z nich nie poleciła tej firmy więc o czymś musi to świadczyć.

Gregor

Myślę, że nie ma znaczenia gdzie firma ma siedzibę a gdzie mają budowę , taka jest specyfika firm budowlanych. Generalnie można powiedzieć wiele dobrego o firmie. (usunięte przez administratora)

Michał

To jest na pewno firma budowlana. Wiem, bo trochę tu już pracuje

Jeremi

Myślę, że takie agencje to dobra alternatywa dla ludzi, którzy szukają dobrej pracy. Wyjazdy są dobrowolne więc nie rozumiem po co to narzekanie, i opluwanie firmy?

tachionowy
@Jeremi 15.04.2017 18:57
Myślę, że takie agencje to dobra alternatywa dla ludzi, którzy szukają dobrej pracy. Wyjazdy są dobrowolne więc nie rozumiem po...

Ale to nie jest żadna agencja, która rekrutuje ludzi. To jest rzekomo firma budowlana która prężnie działa w Polsce. (usunięte przez administratora)

Gregor

REGESS daje możliwości pracy za granica ponieważ tam są lepsze zarobki. Nikogo nie zmusza , ale to nie są wycieczki tylko ciężka praca i myślę, że to jest problem

anonim

(usunięte przez administratora)

babka z biura

"Dzielnie" możesz się podpisać nazwiskiem i konkretnie opisać, jak się zakończyła Twoja praca w firmie.

mezo
@babka z biura 21.03.2017 12:18
"Dzielnie" możesz się podpisać nazwiskiem i konkretnie opisać, jak się zakończyła Twoja praca w firmie....

Nie czuję takiej potrzeby dzielenia się moim życiem, ale widzę że prawda boli ;)

Murarz

Czy coś więcej w temacie oferty pracy dla murarza / ekipy murarzy. Dobre zarobki i ciągłość zleceń w Belgii! Czy to jest jednorazowa oferta czy już dłuższy czas ją mają? Jakie są warunki mieszkaniowe no i ogólnie jak się pracuje.Słyszałem że jako agencja są dobry.

ja
@Murarz 19.03.2017 15:11
Czy coś więcej w temacie oferty pracy dla murarza / ekipy murarzy. Dobre zarobki i ciągłość zleceń w Belgii! Czy to jest jedno...

To nie jest agencja, tylko firma budowlana. Maja zlecenia, bo maja sporo kontraktow do zrealizowania w tym roku, wiec mozna z nimi spokojnie wspolpracowac. Mieszkania to tez zaleza od ludzie, ktorzy w nich mieszkaja, ale tak ogolnie to sa wporzadku. Pracuje sie dobrze, jak jedziesz pracowac i zarobic jakas kase to nie bedziesz narzekac.

Lidia

Michał, dziękujemy za Twoją odpowiedź. :)

Lidia

Czy firma pokrywa koszty związane z transportem na miejsce pracy oraz zakwaterowanie?

Michał
@Lidia 28.02.2017 09:02
Czy firma pokrywa koszty związane z transportem na miejsce pracy oraz zakwaterowanie?

Tak, pracownicy mają to zapewnione

babka z biura

Myślę, że w najwyższy czas się pochwalić, dlaczego Ty już w biurze nie pracujesz.

Michal

Pracuję w tej firmie juz 3 lata - wszysyyko jest po prostu ok

ja

Wypłacają kasę z tym nie ma problem. Praca tez jest nie brakuje roboty

zadowolony

Polecam tę agencję bo przygotowują wyjazdy bardzo solidnie. Za granica trzeba jednak przykładać się do pracy.

Zbyszek
@zadowolony 19.02.2017 14:44
Polecam tę agencję bo przygotowują wyjazdy bardzo solidnie. Za granica trzeba jednak przykładać się do pracy....

Ale Regess to nie jest agencja pracy. Mają swoje kontrakty za granicą i na nie wysyłają pracowników.

4fun

Witam otrzymałem propozycje pracy w firmie regess jako hydraulika chciałbym się dowiedzieć.czy prac dla hydraulikow jest zapewniona cały czas ? Bo.dotarły do mnie informacje ze nie zawsze jest praca i hydraulicy siedzą często w domu.

nowy

Ile zarabia elektryk w Belgii netto na godzine ? Mieszkanie opłaca pracodawca ?

Murarz

Szukam pracy dla murarza w Niemczech może ktoś orientuje się czy Regess prowadzi tam wyjazdy. Słyszałem, że to dobra firma , dobrze organizują robotę poza granicą kraju. Mam jeszcze jedno pytanie jakie zarobki wyciąga murarz na wyjeździe? A co z mieszkaniem?

gość
@Murarz 21.01.2017 19:13
Szukam pracy dla murarza w Niemczech może ktoś orientuje się czy Regess prowadzi tam wyjazdy. Słyszałem, że to dobra firma , do...

Do Niemiec nie wysyłają. Chyba tylko Belgia.

Luke

Ogólnie praca poza granicami na wiele swoich plusów, bo oczywiście przede wszystkim wypłata jest dużo wyższa, a przy okazji sie zwiedza, poznaje nowa kulturę i ćwiczy język. Ja pracowałem nie raz i polecam, radzę tylko pamiętać ze to jednak nie sa wczasy :)

retgh

no pewnie ze tak uważam ze jak ktoś jest zdecydowany jechać za granice i się tego podjąć to czemu nie

baśka

na nie liczę że aż tyle, ale jak murarz w belgii chyba z 5000 wyciągnę,co?

Pracownik

Niedobrze to tym co by nic nie robili a po 20 tys chcieliby zarabiac tylko odklepia co swoje pija i w d..ie maja a firmie i pracownikom wstyd przynosi.

Manek

Dobrze gadasz chłopie, trzeba po prostu wziąć się do roboty i tyle, nie ma powodów, aby robić inaczej, narzekacze są do kitu, nie polecam takiego stulu

ja

jest dobrze, jest robota, jest kasa, kto chce robić, ten zarobi

pangomery

Polepszyło ha w tej firmie lepiej już było

Pracownik

Warto z nimi wyjachać na budowę do Belgii na własnej działalności?Płacą na czas podobno co dwa tygodnie.

gość
@Pracownik 18.03.2016 15:11
Warto z nimi wyjachać na budowę do Belgii na własnej działalności?Płacą na czas podobno co dwa tygodnie....

Jak im dajesz dokumenty na czas to i płacą na czas. Jęczą ci co porządku w papierach nie mają a niektórzy to nawet nie wiedzą co im dać za papier żeby kase dostać. I tacy własne firmy mają???

Manek

no i teraz to już wszyscy chyba rozumiemy co miałeś na myśli @kamol więc nie powinno być więcej przytyków, powiem Wam tylko tyle, że ostatnio jakoś lepiej jest nie?

kamol
@Manek 08.03.2016 12:27
no i teraz to już wszyscy chyba rozumiemy co miałeś na myśli @kamol więc nie powinno być więcej przytyków, powiem Wam tylko tyl...

W jakim sensie lepiej?

liber
@kamol 09.03.2016 08:41
W jakim sensie lepiej?

prawdopodbnie chodzi o kwestie zamieszkania za granicą bo pamiętam , że kiedyś były z tym spore problemy. Po za tym ofert więcej, dla cieśli na przykład

kamol

Ok, zle to ujalem. Mialem na mysli kredyty nie kapitał wlasny.

robrt

to jak w końcu, na kredyty czy za własny kapitał?

robrt

Skoro za własny kapitał robią inwestycje, to chyba swiadczy o tym, ze firma dobrze przędzie? Czy będzie dobrze dopiero jak nabierze kredytów?

kamol
@robrt 04.03.2016 10:36
Skoro za własny kapitał robią inwestycje, to chyba swiadczy o tym, ze firma dobrze przędzie? Czy będzie dobrze dopiero jak nabi...

Oczywiście, że masa kredytów, które na dodatek ciężko spłacić jak się mieszkania nei sprzedają. Poza tym nie mają zadnych inwestycji a oglaszaja się jako znaczaca firma na rynku polskim

anonim

(usunięte przez administratora)

jędruś

oczywiście że tak. nie za duże pojęcie mają o budowlance więc nic dziwnego ze im nie idzie.

tomi

moim zdaniem @muri nie trzeba tego pisać, skoro chcesz wyjechać za granicę musisz znac cokolwiek nie rozumiem czemu ludzie wyjeżdżają bez języka ;/ do tego dodatkowo rok doświadczenia

muri

Też widziałem tą ofertę @arturro i ciekawi mnie czemu nie wymagają znajomości języka niemieckiego przynajmniej. Z oferty jeszcze wynika, że trzeba mieć własną działalność, albo być gotowym do jej założenia.

arturro

Jak teraz patrzyłem na oferty pracy od Regress to poszukiwani są murarze, praca ma byc w Belgii. Także to co napisał @SEBA jest już chyba nieaktualne. Szukaja 10 osób, wymagane jest doświadczenie zawodowe na stanowisku murarza – znajomość wszystkich faz procesu budowlanego.

krejw

Słaba firma budowlana, ładnie wyglada tylko w internecie.

Niki

Czy pracownicy dostaja cos na swieta od firmy

retgh

@poal mi osobiście bardziej ciekawa praca wydaje się na stanowisku agenta do pozyskiwania i obsługi klientów w Jeleniej Górze, nie wiem tylko jakie zarobki

poal

mi tylko nie podoba się stanowisko tynkarza, bo jest mało konkretow w ofercie. Jedynie wiem, z epotrzebują dobrego fachowca, ktory ma doswiadczenie w pracy.

dominik

Nadal wolne miejsca, bo chyba Regess poszerzył swoją rekrutację i potrzebują więcej ludzi. Murarza, Kierownika projektów elewacyjanych i ekipy tynkarskiej i to jest wszystko robota w Belgii. Natomiast do Polski do Jeleniej Góry poszukują operatora piaskarki. Jak chcecie sobie zerknąć oferty to widziałem na goworku ale i na gazetapraca.pl

martesz

Ja wiem, i praca jest. Jeśli tylko miałeś coś wspólnego kiedyś z operatorem piaskarki bądź murarzem i wiesz z czym się jedno je lub drugie, to możesz aplikować. Bo właśnie wolne jest stanowisko operatora piaskarki i stanowisko murarza. W przypadku operatora piaskarki wymagane prawo jazdy kategorii B.

zadowolony

Firma jest ok tylko co sie dzieje ze pracy teraz nie ma moze ktos cos wie ?

józek

ta firma to porażka

Anonim

Panowie czy ktoś mógłby coś jeszcze napisać , czy jest tak dobrze !!, ze nikt już nie odwiedza tej strony .A poprzednikowi dzięki za odpowiedz Po ile godzin pracujecie i czy wszystkie są płacone.

-

Pracowałem u nich przez 7 miesięcy, zrezygnowalem z powodów osobistych. Ale pieniadze zawsze wypłacali na czas, tu naprawde nie było żadnych problemów. Zakwaterowanie organizują, mieszkanie było schludne, no tu zależy też z kim mieszkasz. Ale generalnie pilnuja porzadku, wiec jest ok. zreszta zawsze mozna wynająć coś na własną rękę.

Anonim

Witam wszystkich ,Panowie mam pytanie dotyczące oczywiście Regess - Mam ofertę wyjazdu z tej firmy ,jak wygląda sprawa ze strony finansowej czy firma wypłaca na czas pieniążki i czy to co obiecują jet dotrzymane na miejscu , po ile godzin pracujecie tygodniowo i czy soboty są wol. Jak wygląda Sprawa z zakwaterowaniem warunki i tp .

Zostaw opinię o REGESS - Jelenia Góra

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REGESS