REGESS

Jelenia Góra

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 85 ocen.

REGESS
4 85 6 1

Opinie o REGESS

Janusz

Jeśli ktoś nie potrafi docenić pracy w bardzo dobrej firmie to powinien ją zmienić!

Michał

To jest na pewno firma budowlana. Wiem, bo trochę tu już pracuje

mmm
@Michał 19.04.2017 10:53

Nie polecił bym tej firmy nikomu kawałek czasu tam pracowałem nie szanujom ludzi i zatrudniają prywatne firmy gdzie ich kasują jak za nie powiem co każdy jak poczuje o co chodzi to ucieka taki pośrednik skasowac 30 euro za pracownika dać mu 15 euro i nich za suwa. Kapusie mają po 18 euro a panie w biurze nasłuchują komu jeszcze ująć albo gdzięś (usunięte przez administratora) kase

ingunia
@mmm 14.06.2018 18:54

Czy mogłabym dowiedzieć się czegoś więcej na temat tej pracy? Moj tata ma oferte pracy tam a 10 lat juz jest w Belgii i nie chce wpakować się w jakiś kanał

Edek
@mmm 14.06.2018 18:54

Ciekawe co robia osoby zarabiajace powyżej 18 euro według Twojego schematu myślenia

Lmpj

Dziwne .Żadnej wypowiedzi murarza,hydraulika który obecnie pracuje w Belgii.Tylko byli lub przyszli pracownicy się wypowiadają. Żadnych cennych uwag. Ciekawe czemu?Mają zakaz wypowiadania się.

Arek
@Lmpj 14.09.2018 21:19

No za granicą każdy się boi .Polak dla Polaka to wróg numer jeden.ja bym proponował pracować w Polsce .można zarobić tyle co za granicą z tym że bez aż takiego strachu stresu itd.nikimu nie życzę pracy za granicą a już w ogóle u Polaka.

Dean
@Arek 17.09.2018 16:26

Arek popieram Cie w 100% nic dodac nic ujac.

Edek
@Lmpj 14.09.2018 21:19

Raczej niema zakazu pewno nikt tu nie zaglada normalny tylko pijaki albo osoby ktore zostaly zwolnione z braku umiejetnosc pracy lub sztukaterie w swoim zawodzie i tu wypisuja rozne ciekawe rzeczy

anonymous

(usunięte przez administratora) kadrowa i jej (usunięte przez administratora) elektryk ktury kapuje kolegow sam stracil prawo jazdy na 2 tygodnie ale otym zapomnial zglosic swojej (usunięte przez administratora) byly zolnierz wstyd

Edek
@anonymous 06.10.2018 19:54

Panie Jurku z prawie gór jak Pan już zakończył czy zakończa karjere w firmie to Pan nie pisze głupot bo przepracowal Pan tu 8 lat i wszystko sie podobalo

Plmj

Witam.Pytanie jak wygląda sytuacja na budowach w Belgii ,chodzi mi o fasady(profile,trasowanie,docinki,Mix cegieł,dźwig itp.Czy jest sprawna organizacja?Ile godzin dziennie można pracować?

Arek
@Plmj 14.09.2018 13:55

Z tego co ja wiem to pracując u Polaka max 2000 euro pracując u Belga ( wymagana znajomość języka angielskiego lub innego ) około 4000 euro ,ale praca jest ciężka .przerwy liczone co do minuty i często nie płatne.koszty życia sa dość wysokie i wynoszą około 1000 euro miesięcznie

Mjpl

Witam.Czy ktoś jest w stanie napisać ile konkretnie może wyciągnąć na miesiąc murarz w Belgii.

Maniek6

Bylem ,widzialem,pracowalem. Owszem firma powinna dbac o stalych pracownikow ale pytanie co z tymi co: otwieraja moze i pierwszy raz w zyciu swoje dzialnosci poto zeby podjac prace w Belgii nie majac o tym zielonego pojecia, prawdopodobnie zapozyczaja sie zeby miec na wyjazd,zostawiaja w PL rodziny i wyjezdaja liczac na lepsze jutro. A na miejscu co ich spotyka wlasnie stali pracownicy nie ktorzy miejacy moze 6mscy moze rok stazu, brygadzisci ,kierownicy budow oczywiscie mowa tutaj o Polakach tak zyczliwi rodacy i moze jak na miejscu dasz sie im ponizac czy wysmiewac to moze nie zadzwonia do biura i Panie na dniach nie wysla cie do domu bo stwierdza ze nie ma dla ciebie pracy. Mozna szybko zostac zwolnionym nawet nie ze swojej winy.Mieszkania jak sie przyjezda na miejsce trzeba samemu do porzadku doprowadzac bo sa po roznych incydentach i przejsciach-ale to tak na marginesie.Pobierane oplaty za sprzataczke, to wogole jest nie porozumienie. Do takiej pracy nie wyjezdaja osoby ktore sa nie znaja sie na niczym- nikt chyba od tak nie wydaje sobie na przejazd do Belgi 300zl sam wyjazd, przeciez jedzie tam pracowac to nie jest wycieczka.a firma regrees przeciez analizuje dobor osoby na dane stanowisko nie wysyla tam osob do zamiatania ulic tylko specjalistow przeciez nikt nie robi sobie zartow ze jest murarzem a jest np operatorem wozka widlowego i nie jedzie taki szmat drogi na darmo,poza tym jak juz wspomnialem formalnosci ktorych trzeba dopelnic przed wyjazdem (otwarcie dzialnosci itp) to tez trzeba miec glowe na karku. Firma wlasnie powinna zadbac o nowy personel , dac mozliwosc zdobywania i poszezania doswiadczenia i rozwoju.Nie polecam tej firmy bo zeby tam pracowac trzeba sie po prostu komus przy podobac a reszta mimo doswiadczenia jak sie komus nie widzisz idzie w odstawke. A jak to muwia Polacy nie gęsi...

Pracownik

Problemem firmy regess jest brak wykfalifikowanych pracowników Jest kilku ludzi których można nazwać fachowcami a taki człowiek jest cenny reszta to bardzo często ludzie którzy nie wiele mieli wspólnego z budownictwem a w CV wypisali głupoty i tak naprawdę nie rokują ze chcą pracować dłużej przyjadą może jakoś im się uda na budowie prześciemniać zarobią i wyjadą jestem pracownikem tej firmy i widzę co się dzieje zadbajcie lepiej o ludzi dobrych w swoim fachu których macie i pracują dla was

Lidia

Jak aktualnie przedstawia się sytuacja pracowników w REGESS? Czy firma obecnie prowadzi jakieś ciekawe rekrutacje? Zachęcam do dodawania swoich opinii! Każda z nich może być bardzo ważna dla osób zastanawiających się nad podjęciem pracy w REGESS.

Lidia

@mmm, rozumiem, że możesz mieć negatywne zdanie na temat pracy w REGESS, ale myślę, że można je wyrazić w bardziej kulturalny sposób, bez używania wulgarnych słów i obrażania kogokolwiek. Czy ktoś z Was pracuje aktualnie w REGESS? Czy warunki oferowane przez tego pracodawcę są dla Was satysfakcjonujące?

Lidia

Czy firma pokrywa koszty związane z transportem na miejsce pracy oraz zakwaterowanie?

Michał
@Lidia 28.02.2017 09:02

Tak, pracownicy mają to zapewnione

babka z biura

Myślę, że w najwyższy czas się pochwalić, dlaczego Ty już w biurze nie pracujesz.

bbb
@babka z biura 14.03.2017 08:29

No Lidia a ciekawe tam chstorie są hahaah.

Lidia

@Kuba, rozumiem, że jesteś zainteresowany pracą w REGESS. Jakie stanowisko Cię interesuje? @Michał, a czy możesz powiedzieć coś więcej? Jaka atmosfera panuje w miejscu pracy, czy praca jest stresująca? Jak wygląda Twój dzień w REGESS? @marek, czy mógłbyś powiedzieć nam jeszcze, na podstawie jakiej umowy pracuje się w REGESS?

Kuba

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutacje?

Michał
@Kuba 07.06.2018 15:35

Cały czas prowadzą rekrutację. Pracuję z nimi od kilku miesięcy i jestem zadowolony.

marek

NIE POLECAM-Bylem pare miesiecy, ktos kto nie ma znajomosci w biurze z Paniami w Polsce albo nie ma dobrych ukladów z Belgami na miejscu tak jak poszczegolni kierownicy budów (nie dowozi im papierosków ,alkoholu z Polski a przede wszystkim nie donosi na ludzi to nie ma tam szans na dluzsza prace) Po zatym osoby pracujace tam dluzszy czas juz sciagaja do Belgi kogo sie tylko da /a dlaczego? otoz za kazdą osobe jesli przepracuje ona (kwartał ) otrzymuje 500euro. A jesli ta osoba szybciej konczy prace to jest tylko rozczarowanie Panie z biura szybko powiadomiaja osobe ktora sciagala pracownika ze niestety sie nie udalo.Tyle w temacie i to jest cale oblicze tej firmy. PS Jesli chodzi o mieszkania warunki : (usunięte przez administratora) kiła i mogiła jednym słowem a pobieraja oplate miesieczna 50euro -niby jest sprzataczka ktora przychodzi i pali papierosy.

Lidia

Już trochę czasu minęło od ostatniej Waszej opinii o REGESS. Jest jakiś temat, który warto Waszym zdaniem na tym forum poruszyć? Co sądzicie o ofertach pracy znajdujących się na stronie internetowej tej firmy? Do pracy za granicą poszukiwany jest m.in. murarz, cieśla i elektryk. Ktoś z Was już aplikował?

Mentalista

Nie rozumiem wielu osób wypowiadających sie na tym forum. Narzekają na firmę a jak trzeba pracować niestety nie dają z siebie wszystkiego. Tacy pracownicy nie będą szanowani nigdy.

Tachionowy
@Mentalista 02.05.2017 22:12

Szkoda, ze firma ktora oglasza sie jako znaczaca firma budowlana na rynku polskim wprowadza ludzi w duzy blad. Takie firmy nigdy nie beda szanowane.

Greg
@Tachionowy 07.05.2017 11:14

W jaki sposób wprowadza ludzi w błąd?

Lidia

@arek, najczęściej nie mamy wpływu na to kto staje się naszym współpracownikiem. Widać, że reszta warunków Ci odpowiada. Mógłbyś coś więcej na ich temat powiedzieć? Czy nadal współpracujesz z REGESS? Wszystkie Twoje uwagi będą cenne z perspektywy osób interesujące się tą firmą, ponieważ chcieliby się w niej zatrudnić.

arek

jeżeli chodzi o firmę to śmiało mogę polecić .pracowałem u nich i wszystko było w pozadku,pieniądze na czas albo i szybciej nic powinni wypłacali,pracy duzo i dają wybór budowy ,jedno na co trzeba uważać to nasi kochani rodacy co potrafią krwi wypić ,ale to w każdej firmie za granica tak jest .

Lidia

@petrus możesz nam więcej powiedzieć co wpływa na Twój poziom zadowolenia z pracy w firmie REGESS?

Murarz

Dlaczego na tym forum znajdują się tak skrajnie różne opinie o firmie? REGESS z tego co słyszałem ma opinię spoko firmy, troche dziwią mnie te bardzo negatywne wpisy, Rozumiem, że nie wszyscy sa zadowoleni ale bez przesady.

petrus

A ja pracuję już ponad 2 lata i jestem zadowolony.

Marian

Szukając pracy słyszałem wiele dobrego o firmie jako dobrym pracodawcy. Takie opinie nie biorą się z sufitu tylko tak oceniają Regess ludzie, którzy mieli lub mają z firmą kontakt. Taka firma zawsze ma dużo konkurencji !!

Misio

Na święta nic nie ma hyba że figa z makiem

robert

zdecydowanie nie polecam .pracowałem u nich ...

Fonzi
@robert 02.10.2017 22:45

Mało płacą nie na czas i hydraulicy to kapusie nie polecam zatrudniają starych alkoholików którzy zawiązali już zgrany kolektyw szukajcie pracy gdzie indziej a pracując tam parę lat można zapomnieć o podwyżce

Mero

REGESS to fajna firma, ważne że maja dużo robót za granicą. Wolę wyjechać i więcej zarobić. Znam ludzi, którym w głowie nie jest praca i pewnie maja problemy.

koleś

Miałem styczność z osobam, które pracowały w tej firmie. Żadna z nich nie poleciła tej firmy więc o czymś musi to świadczyć.

Gregor

Myślę, że nie ma znaczenia gdzie firma ma siedzibę a gdzie mają budowę , taka jest specyfika firm budowlanych. Generalnie można powiedzieć wiele dobrego o firmie. (usunięte przez administratora)

Jeremi

Myślę, że takie agencje to dobra alternatywa dla ludzi, którzy szukają dobrej pracy. Wyjazdy są dobrowolne więc nie rozumiem po co to narzekanie, i opluwanie firmy?

tachionowy
@Jeremi 15.04.2017 18:57

Ale to nie jest żadna agencja, która rekrutuje ludzi. To jest rzekomo firma budowlana która prężnie działa w Polsce. (usunięte przez administratora)

Gregor

REGESS daje możliwości pracy za granica ponieważ tam są lepsze zarobki. Nikogo nie zmusza , ale to nie są wycieczki tylko ciężka praca i myślę, że to jest problem

anonim

(usunięte przez administratora)

babka z biura

"Dzielnie" możesz się podpisać nazwiskiem i konkretnie opisać, jak się zakończyła Twoja praca w firmie.

mezo
@babka z biura 21.03.2017 12:18

Nie czuję takiej potrzeby dzielenia się moim życiem, ale widzę że prawda boli ;)

Zostaw opinię o REGESS - Jelenia Góra

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REGESS