• Wałbrzych
  • Sosnówka

3. Opinie o pracodawcach Mysłakowice
  5. Opinie o REGESS

Opinie o REGESS Mysłakowice

Nie przegap nowości o REGESS!

24.06.2022 14:02

Uczestniczymy w akcji 1000 zł za polecenie pracownika budowlanego. Szczegóły akcji możecie znaleźć na stronie zatrudniamy.eu

Denon

14.03.2019 06:42

Chce tu robic do emerytury lub tyle ile sie da. Jestem z Regessem od ponad 2 lat i ciesze się ze w koncu dorwałem pozadna robotę. Wcześniej w innej firmie miałem taką sytuacje że podpisalem umowe i czekalem dwa miesiące na wyjazd. Tutaj takie rzeczy się nie dzieja. No i faktory placa zawsze na czas.
    Faktory

17.11.2021 21:01

Widać po pisowni z jakim poziomem inteligencji zatrudniacie ludzi do pracy
    Koni

15.04.2019 07:08

Bardzo dobre warunki, fajna atmosfera i serio polecam.

18.12.2018 18:59

Zdecydowałem się pracować z Regresem jako firma-firma. Nigdy wcześniej nie miałęm działalności, więc sobie taką założyłem. Samo zakładanie spoko, pomogły mi kobiety z biura gdzie mam iść i co wypełnić. Potem musiałem skołować sobie księgową, ale jest ok, bo bierze ode mnie tylko 50 zł miesięcznie za rozliczenie. Stawki są różne. Na budowie raczej nikt się nie chwali kto ile zarabia, bo to naprawdę zależy od doświadczenia. Sama robota ok, fajni ludzie, dobrze zgrany zespół. Mieszkam w chacie załatwionej przez firmę, warunki jak na kolonii, ale nie jestem tam po to aby wypoczywać w kurortach tylko zarabiać kasę. Z firmą da się jako tako ułożyć jeśli chodzi o wolne. Tyle plusów. Z minusów: wyciąganie godzin od kiera, 15 km dojazd, praca w weekendy (ale to wina Belgów).
    Belk

12.01.2019 16:49

Ja tez jestem firma firma i bardzo sobie chwale.
    Nicram

08.01.2019 10:19

Jest ok. Warunki pracy są więcej niż w porządku, na pieniądze nie mogę narzekać.

Girtruda

26.06.2026 12:51

Moje doświadczenia ze współpracą z tą firmą są bardzo negatywne. Pracowałem dla tej firmy przy projekcie zagranicznym. Przez cały okres współpracy wykonywałem swoje obowiązki zgodnie z poleceniami i nie otrzymywałem informacji o poważnych zastrzeżeniach do mojej pracy. Następnie współpraca została zakończona w sposób nagły i bez wcześniejszego wyjaśnienia sytuacji. Największe zastrzeżenia mam do rozliczeń. (usunięte przez administratora) Równie negatywnie oceniam kwestie zakwaterowania. Pracownicy ponoszą koszty mieszkań, których standard w mojej ocenie pozostawia wiele do życzenia. Dodatkowo uzyskanie dokumentów potwierdzających naliczone opłaty okazało się bardzo utrudnione. Organizacja pracy i komunikacja również budzą moje zastrzeżenia. W przypadku problemów pracownik często zostaje sam z sytuacją, a uzyskanie konkretnych informacji bywa trudne. Każdemu, kto rozważa współpracę z tą firmą, polecam bardzo dokładnie czytać umowy, prowadzić własną ewidencję pracy, przechowywać całą korespondencję oraz dopilnować, aby wszystkie ustalenia były potwierdzane na piśmie.

03.06.2026 07:58

Witam wszystkich szukających pracy i chcących do nich aplikować. Odradzam. Warunki mieszkaniowe tragedia. Po 2-3 w pokoju. Co tydzień przeprowadzka. Mieszkania bez pralek, ogrzewania albo ciepłej wody. Każdego traktują jak bezdomnego i myślą że mu życie uratowali. Ekipa fajna, choć nie na kazdym projekcie. Dużo „ 60” więc trzeba uważać co się mówi. Nie ważne czy jesteś mistrzem świata czy pomocnikiem pomocnika masz tyle samo na godzinę i trzeba faktury po kilka kilkanaście razy poprawiać ponieważ Panie wbiurze nie mają pojęcia o czym mówi

operator żurawia wieżowego

11.10.2025 18:52

Przedstawię mój krótki epizod z tą firmą: Znalazłem ogłoszenie o współpracę B2B. Regress poszukiwał operatora żurawia wieżowego na jeden ze swoich projektów w Belgii. Praca na jakimś żurawiu zdalnie sterowanym + pomoc dla innych pracowników budowlanych. Stawka 28€/h wydała się atrakcyjna, więc zgłosiłem swoją kandydaturę. Prowadząc rozmowy z Panem (usunięte przez administratora), poinformowałem, że mam zawieszoną działalność z powodu braku zleceń. Pan (usunięte przez administratora)najpierw zaproponował, bym przybył na projekt 29.09.25, jednakże po czasie stwierdził, że bez sensu bym przyjechał i zapłacił ZUS za 2 dni pracy, przez co bym nic nie zarobił, a jedynie stracił pieniądze. Tak ludzkie podejście do współpracy zbudowało we mnie wielkie zaufanie do firmy. Dało mi to czas na przygotowanie trasy, zrobienie ogłoszenia w portalu blablacar, naprawy samochodu na tak długą trasę (1200 km+), zakup €, odpowiedniej odzieży ochronnej i żywności na pierwsze dni pobytu w Belgii. W piątek 26.09 dostałem wiadomość od Pana (usunięte przez administratora)z informacją, że udaje się na urlop i wszelkie dalsze zapytania mam kierować do Pani (usunięte przez administratora) W poniedziałek 29.09 rozmawiałem z Panią (usunięte przez administratora)na temat wyjazdu, prosiłem o dokładniejszą lokalizację miejsca. Wstępnie posiadałem jedynie informacje od Pana (usunięte przez administratora), że praca ma się odbywać w okolicy miejscowości Diest w Belgii Ustawiłem trasę na 29.09 z noclegiem w Berlinie, gdzie od samego początku miałem pasażera z portalu Blablacar. Po przejechaniu niecałych 30 km zadzwoniła do mnie Pani (usunięte przez administratora)z informacją, że wysyła mi na adres e-mail odstąpienie od umowy, bo żuraw się zepsuł. Byłem w wielkim szoku, ponieważ w mojej nastoletniej kadencji nie raz miałem usterkę na żurawiu powodującą przerwanie pracy, ale nigdy nie przerywało to pracy do tego stopnia, by zatrzymać zapotrzebowanie na usługi operatorskie. Dzwoni się po serwis, ten naprawia żuraw i budowa "rośnie" dalej. Szok ten potęgował się wraz z faktem, że nigdy wcześniej nikt mnie tak nie potraktował. Po dobrych rokowaniach w pierwszych kontaktach finalnie wylądowałem z wielkimi długami, bez pracy i z negatywnym komentarzem w blablacar. Nie polecam kontaktu z tym typowym "Januszexem" To jest już 11 raz gdy wstawiam opinię, firma kasuje komentarz.

Ihor

08.08.2025 06:41

Atmosfera w firmie jest fatalna. Pracownikami zarządzają zdalnie z Polski, nie wiedząc nawet, jaka jest sytuacja na budowie. Pracownik nie może wyrazić swojej opinii. W przeciwnym razie umowa zostanie rozwiązana.
    Michał

28.05.2025 21:09

Pracuję puł roku, kasa jest na czas, normalni ludzie . Narzekają tylko nienormalni ludzie.
    Martyna Ż

12.02.2024 17:44

Polecam. Fajna firma można dużo się nauczyć. Bardzo miłe osoby w biurze. Menadżerka jak również szefostwo bardzo sympatyczne i miłe. Zawsze pamiętające o pracowniku. Nawet lekcje angielskiego są organizowane w celu nauki języka.
    [email protected]

01.10.2023 19:51

Pracuje już pòł roku i nie mogę narzekać.Normalna praca.Fajne warunki mieszkaniowe i pieniądze na czas.Polecam
    Dawid

15.04.2023 09:17

Jest praca dla cieśli w różnych lokalizacjach. Jest możliwość zakwaterowania ale widziałem że wymagają własnej działalności gospodarczej lub gotowości do jej założenia. Nie dają normalnej umowy o pracę bo na takiej bardziej by mi zależało. Można to negocjować? Ktoś wie?

25.04.2023 16:02

Część Dawid i jak pojechałeś tam?możesz coś powiedzieć?bo ja też nie wiem czy warto.pozdrawiam
    Dekarz

24.04.2023 17:11

Możecie się wypowiedźiec jak wygląda praca dla dekarza w tej firmie na własnej działalności?

24.08.2022 13:52

Gdzie znajduje się biuro firmy? Na stronie internetowej firmy pojawia się adres w Mysłakowicach, tutaj widzę ul. Bankową w Jeleniej Górze.
    ziomek

18.08.2022 22:48

Lipa firma nie polecam..... łysy dowodzi i wszystkich w balona robi,dużo obiecuje a nic z tego nie ma ....

01.08.2022 21:54

Dobry kontakt tylko na początku, potem jego brak, żadnych merytorycznych odpowiedzi tzn radź sobie sam! DNO

01.08.2022 21:50

Jedyne co się zgadza, to przelewy na czas:) trzeba dodać, że mocno okrojone przez kosmiczne stawki za "apartamenty". Nie polecam!
    Misiek xd

24.05.2022 23:26

Nie polecam. Mało rzetelnie podejście do ludzi pracujących na budowach

20.10.2020 18:17

Czy ktoś pracuje aktualnie przez tą firmę za granicą i może się szczerze wypowiedzieć? W umowie na podwykonawstwo pełno kar i wychodzi na to, że za wszystko odpowiada pracownik. Strach się bać
    Michał

28.06.2021 20:48

zgadza się za wszystko odpowiada pracownik / firma założona -wykonawca, . ich regesu nie interesuje że musisz z dnia na dzień zjechać do Polski, albo nawet zrezygnować z dnia na dzień ,wtedy cię będą karać. dają 18e na h ale to wciąż mało , po 2-3 latach dadzą 20... atmosfera w pracy też, każdy kładzie kłody pod nogi , zazdrość,

20.10.2020 18:10

Firma zatrudnia osoby na działalności jak Wykonawców robót, czy ktoś może szczerze napisać jak to wygląda? Jak się przeczyta aneks do umowy można się wystraszyć, wszystkim obarczony jest Wykonawca, a sama firma regess umywa ręce. Jak to wygląda w praktyce? Nie ma materiału na budowie = nie mogę pracować, wg nich to moja wina?

19.09.2020 12:44

Witam powie mi ktoś o firmie regress?
    Tomek

08.08.2020 01:10

Nie jest tak pięknie. Na początku było spoko ale w czasach pandemii pobrali czynsz za 2 mc. Po powrocie z kwarantanny zostaliśmy zamknięte pokoje i 6 osób miało spać w salonie na podłodze. Polak potrafi więc zrobiliśmy wyrtrych i dostaliśmy się do pokojów bo gdzie spać jak rano do pracy. (usunięte przez administratora)Od tego czasu moje nastawienie do tej firmy obróciło się o 180 stopni. Wysłałem wypowiedzenie i otrzymałem odp. że kategorycznie nie mogę wrócić do Polski bo mam zlecenie wykonawcze do końca br. roku. Dopiero się pokapowali że takiego zlecenia im nie podpisałem. (usunięte przez administratora)Myślą że człowiek który ma pojęcie na robocie to ich własność. Obecnie zmieniłem kierunek i pracuje w Norwegii i tu dobrego pracownika doceniają. (usunięte przez administratora)
    Tomek

08.08.2020 00:17

Nie jest tak pięknie. Do pewnego momentu było spoko ale w czasach pandemii pobrali czynsz za 2 mc. (usunięte przez administratora)euro po powrocie z kwarantanny mieliśmy zamknię pokoje
    daniel30jg

20.05.2020 14:32

Polecam tą firmę. Przelewy zawsze na czas i dobre stawki. Właśnie podpisuję nową umowę

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w REGESS?

29.04.2020 13:10

Generalny wykonawca Regess poszukuje do swojego zespołu osoby na stanowisko managera budowy. Szczegóły na naszej stronie:
    #managerbudowy #praca #generalnywykonawca #JeleniaGóra #budownictwo #projectmanager
    Gosc

05.03.2020 13:29

Ciekawe czemu wpisy nagatywne sa usuwane?
    Wojtek

05.01.2020 15:20

Jadę przez tą firmę do hasselt chciałbym uzyskać więcej informacji
    Janek

08.02.2020 12:59

Nie ma nic prostszego. Nie wiem jakich informacji potrzebujesz bo ja wsiadam i jadę (i robię tak od kilku lat). Najważniejsza tylko sprawa, abyś nie ściemniał z umiejętnościami. Czasami trafiają się na projekcie barany, co w CV wpisały doświadczenie w peri a potem okazuje się, że gość nie wie od czego zacząć. Ludzie czasami w ogóle nie myślą.

29.12.2019 11:20

Jaka atmosfera panuje w firmie REGESS? Widziałam kolejne ogłoszenia na GoWork.pl, jakie umieścili 26 grudnia. Duża jest tam rotacja?
    Hmmmm

31.12.2019 13:50

Tak rotacja jest spora pracowalem od marca do grudnia multum ludzi sie przewinelo przez jedna budowe...ogolnie ok...ale patrzcie na nowe kontrakty czytac dokladnie w nowych kontraktach brak okresu wypowiedzenia i same kary dla podwykonawcow.dodatkowo ostatnio zaczeli brac ludzi na sztuke czyli 5 fachowcow na budowie i 15 spod sklepu...aha i jeszcze firma wpisala sobie w kontrakt mozliwosc opoznienia platnosci faktury bez podania przyczyny....takze czytamy i uwazamy

03.09.2019 09:53

(usunięte przez administratora) Pieniądze jeszcze nigdy nie były na czas,mówią że zostały wysłane i przez następne 3 dni pieniędzy nie widać.
    MJ

06.09.2019 11:53

Ja - na przykład - nie wiem o czym miałbym rozmawiać z Dyrektorem firmy. Znam KAŻDEGO pracownika w Regessie i jeszcze nigdy w życiu się nie zdarzyło, aby nastąpiło jakieś (nawet drobne) przesunięcie terminu w związku z wypłatą. Nigdy. Panu anonimowi pomyliły się firmy - ewentualnie jest to pracownik konkurencji, który chce w jakiś sposób zaszkodzić Regessowi, co jest kpiną, bo tak zgranej i kompetentnej załogi ze świecą szukać. Regess to nie jest bezduszna maszyna, gdzie chodzi się do pracy za karę, tylko grupa kilkudziesięciu ludzi skupionych na tym, aby realizować politykę firmy przy jednoczesnym zachowaniu rodzinnej atmosfery. Obecnie nie pracuję już w Regess, bo wyprowadziłem się do Francji na półtoraroczny kontrakt. Gdy - nie daj Boże - powinie mi się noga i będę musiał wrócić to swoje kroki skieruję do Regessu (i tutaj mrugam w stronę firmy ;). MJ.
    Ano

03.11.2019 03:52

Gosciu ale sciemniasz oni tam nawet ze sobą nie rozmawiają w tych biurach bo są poobrazani siedzą obok siebie i głupi piszą do siebie meile. A ta Agnieszkę powinni (usunięte przez administratora) bo ciągle problemy z nią są a kasy to już trzeci miesiąc nie widzę wkoncu się wkurwie i pojadę do tego biura zrobię zadyme i będzie.
    Sebastian

12.10.2019 16:51

Witam czy istniała by możliwość pracy że swoimi ludźmi w sensie takim iż byłem brygadzista mam doświadczenie i kilku dobrych ludzi znających się na ciesielce

Kontakt - REGESS

Łokietka 30 58-533 Mysłakowice

Branża główna: Deweloperzy
    Rafał

01.08.2019 08:32

Witam wszystkich tu obecnych. Przeczytalem wiekszosc komentazy na temat tej Firmy i moje odczucia sa jak najbardziej pozytywne a mam pytanie .... bo chcialbym sie dowiedziec czy ktos z Was pracowal na Prefabrykacji w Belgii tzn Jak tam wyglada ta praca ?Czy jest bardzo ciezko? Warunki ? Ile godzin sie pracuje? Czy cos od siebie mozna dodac po prostu. Dzieki i Pozdrawiam Rafi.
    Rafi

16.08.2019 11:46

To zalezy czy chlopaki jada do tej samej pracy co Ty na to samo stanowisko a moze byc i tak ze nie bedzie miejsc dla Was tam 2 czy 3 na jednym lokum to kogos tam gdzies indziej daja. Ale takie sprawy zawsze sa omawiane przed wyjazdem wiec pytajcie a napewno Wam powiedza. Z jezykiem jest i tak ze wystarczy kilka slow po angielsku czy francusku zeby sie porozumiec bo jesli masz wporzadku przelozonego do zawsze sie dogadasz ale wiadomo ze jedziesz do obcego Panstwa i wypadalo by cos tam rozumiec i rozmawiac chociaz komunikatywnie wtedy jestes naprawde w dobrym polozeniu. Zreszta czlowiek uczy sie cale zycie.Powodzenia.
    Rafi

28.08.2019 15:46

Marcin . Na pewno nikt Cie nie wygoni do domu zato ze jezyka obcego nie znasz .Mysle ze nasi rodacy sa pomocni w tych sprawach choc napewno sa tez czarne owce i patrza zeby tylko z kogos sie wysmiac i doniesc kierownikowi to i tamto ale jak muwie to naprawde wyjatki. Jesli to Twoj 1 wyjazd to tym bardziej osoba z ktora bedziesz na miejscu pracowal powinna okazac Ci wsparcie zreszta najwazniejsze zebys sie do roboty przykladal , a na miejscu jakies slowka w obcym jezyku bedziesz przyswajal po woli .Powodzenia .

12.08.2019 15:56

budowlaniec

30.04.2019 15:37

Niezła kasa, na początek dostaje się raczej standardowe stawki, ale z czasem można dostać fajną powyzkę.
    Elektryka prąd nie tyka

18.04.2019 15:15

Praca dość ciężka na budowach, wszystko zależy jeszcze od zawodu, ja jako, że miałem już spore dośwadczenie, to na stawki nie narzekam. Przede wszystkim zachowana jest ciągłość zleceń, więc jestem zadowolony.
    Cieśla

18.04.2019 09:56

Stawki są na średnim poziomie, jeśli startujecie z Regessem, dopiero po paru miesiącach jak zostaniecie sprawdzeni, to możecie liczyć na naprawdę dobre pieniądze.
    Grzegorz Śmigiel

12.04.2019 09:06

Niestety ja się zawiodłem poziomem kierownictwa kontraktu na którym pracuje. Kierownik budowy to jakiś gbur, nie potrafi nikomu spojrzeć w oczy ani normalnie rozmawiać. Przez jego postawę coraz więcej osób chce odejść...

15.04.2019 09:13

Jest nam przykro, że nie jest Pan zadowolony z charakteru swojego kierownika. Warto jednak zaznaczyć, że kierowanie pracami budowlanymi wiąże się z przyjęciem potężnej dawki stresu i wspomniana przez Pana „gburowatość” może być jego wynikiem. Ważniejsze są jednak profesjonalizm i konsekwencja, bo to właśnie od pracy kierownika budowy zależy sukces całego projektu.
    Realista

24.12.2018 13:10

Nie ma to jak wrócić do domu na Święta i z nudów otworzyć internety. Moi drodzy co tutaj zaglądacie, aby sprawdzić opinię o firmie: moim zdaniem ten bełkot to są posty na zlecenie konkurencji. A wiem co mówię, bo pracowałem z Regesem na kilku budowach. Po pierwsze zarobki: są całkowicie normalne. Gdybym miał gdzieś wrzucić zarobki w Regesie to bym powiedział średnia i powyżej średniej. Dodatkowo, jak pracujesz długo, zawsze możesz liczyć na podwyżkę. Po drugie: mieszkania. U nas też pojawiali się tacy narzekacze, że brudno, że za daleko, że za blisko, że kolor ścian w odcieniu który kojarzył mu się z kolorem włosów teściowej, że kuchenka gazowa a on ma garnki do indukcji - można tak wymieniać bez końca. Człowieku, to nie jest obowiązek czy więzienie! Nie podoba się? To idź se wynajmij apartament z widokiem na morze i góry. Nie wiem ile trzeba tłuc do łbów, że jak sobie pościelesz tak się wyśpisz. Ja pracuję dla pieniędzy i traktuję to co robię jako formę szybkiego zarobku. To nie są wakacje. Niektórzy przyjeżdżają i myślą, że graniem w pingponga z rękoma w kieszeni coś zarobią. Ludzie, to nie jest komuna i fucha państwowa. Tutaj się (usunięte przez administratora) ale i nieźle zarabia. Trzecia sprawa to narzekanie, że robota jest ciężka. No, serio, szok, na budowie jest ciężka robota. Wiecie, jak mamusia za was nosi zakupy, to może faktycznie nie idźcie do pracy fizycznej? Chyba, że mamusia pojedzie z wami, ale wtedy kasa na pół. Zawsze możecie odnaleźć inne zajęcie, które da wam dychę na łapę po skończonych 6 klasach podstawówki. Ostatnia sprawa to właśnie te poniższe komentarze. Popłakaliśmy się dzisiaj z żoną ze śmiechu czytając te popłuczyny pisane na kolanie przez konkurencję lub gości co mieszają bigos łokciem. Najbardziej mnie rozwalili goście, gdzie jeden stwierdził, że hydraulicy i murarze mają zakaz wypowiadania się. I drugi, co jest w szoku, że sprzątaczce trzeba płacić pieniądze - chyba myślał, że kobieta z powołania będzie odrywać breszką jego majtki od parkietu. No i na koniec: ja mam czas dopiero w święta wejść sobie do internetu i pogrzebać. Nie wiem jakim cudem wy, wielcy budowlańcy, specjaliści i profesjonaliści znajdujecie czas, aby o 11:00 czy 13:00 wrzucać gdziekolwiek komentarz. Gdybym wpadł na pomysł o 13 wyciągnąć smartfona, aby wylać swój żal gdzieś w necie, to po pracy musiałbym jechać kupić sobie nowy telefon... Szanujcie się, ludzie.
    Łuki

12.03.2019 08:23

Gdzie można znaleźć? Tutaj, w komentarzach i tylko w nich. Nigdy nikt nie daje więcej, wszyscy operują na podobnych stawkach. Liczy się tylko to czy firma jest wypłacalna czy nie. Reges jest. Tyle w temacie.
    Cieslowski

03.04.2019 07:11

Ja pracuje w Brugi i jestem bardzo zadowolony z zarobkow. Gorzej sami belgowie ktorzy chyba nas nie lubia i mozna to odczuc na kazdym kroku. Wydaje mi sie ze Belgia to bardzo dziwne panstwo. Chociaz wole tutaj niz jak wczesniej we Francji bo tutaj to sie mozna po angielsku dogadac praktycznie z kazdym a we Francji to nawet po francusku bylo ciezko bo oni udawali ze nic nie rozumieja.
    Andrzej

13.03.2019 09:50

Praca ciężka, pieniądze dość dobre, jak za taką pracę, zdarzyło mi się raz, iż miałem wyższą stawkę, ale współpracowałem przez wiele lat z jedną firmą. Mam nadzieję, że wraz ze stażem również uda mi się dojść do tego samego poziomu, a stopniowo jestem już bardzo blisko.

12.03.2019 15:43

Kierownicy na budwie rozni, czasem to, ze nie rozmwaia sei w ocbym języku sprawia ze nie da rady sie porozumiec. Z sma firma nie jest xle, wszystko funkcjonuje na dobrym pzimie Stawki nie sa najwyzsze, ale sa dobre, prznajmniej dla tkiej osoby jak ja, jsli ktoś uważa ze jest lepszy, to prcziez moze poszukac lepiej płtnej pracy, wszystko zalezy od dswiadczenia, na pewno nie jednemu fachurze placa wiecej.
    majsterowicz

12.03.2019 08:37

ja tm nie narzkam, mieszkanie pracownicze, do ktrgeo trafiłem nie jest zle mogloby być lepiej, problem jest z kumplami na budowie, ktorzy jednego dnia maja 2 tys euro astepnego nicbo wszystko przepja a nastepny przelew za tydzien i głodowanie....
    Marian

06.01.2019 12:05

Jedyna taka firma ktora placi kase bez przypominamia sie i wydzwaniania.Po prostu przychodzi termin i pieniadze mam na kacie.Tak samo warunki sa bardzo dobre-ci co piszom ze nie to nigdy nigdzie nie pracowali!Nie zmienie Regesa na inna firme nigdy.
    Majster

01.03.2019 09:03

Dla mnie to oczywista oczywistosc. I to widac na samej budowie. Zatrudniaja dziesiatki albo setki ludzi, wszyscy normalnie pracuja, normalnie zarabiaja, normalnie dostaja pieniadze. Ale jest kilku kretynow, ktorzy nie potrafia napisac poprawnie faktury, chleja, uciekaja z roboty, obijaja sie i potem to wlasnie oni najwiecej placza w internecie. To widac zreszta po komentarzach. Glab jeden z drugiem nawet komentarza nie potrafi poprawnie napisac.
    Konon

11.03.2019 19:45

To ja ci więcej powiem. Trochę się po budowach przeturlałem nie tylko tutaj w belgii al tez i w niemczech bylem i w holandi. No i sytuacja jest teraz coraz gorsza jesli chodzi o ludzi i nie mowie tutaj o tym że oni nic nie potrafiom. Wiesz co tam potrafiom ale przyjezdżają do nas jak paniska i od progu chcą stawki jak z kosmosu i mają wymagania niewiadomo jakie. Jak tylko wchodzi do mnie taki jeden i krzyczy że jego kolega ma 29e na godzinę to ja już wiem że kolega widział 29e ja staremu spod ogona spadał.

11.03.2019 12:09

Witam. Nie polecam firmy; znajac staz i stopien wykfalifikowania pracownika obiecuja stawke ktora w umowie okazuje sie byc inna. 350€ za pokoj w ktorym nie ma krzesla, piec cieknie w pokoju zimno przed przyjazdem ludzie moeszkajacy w mieszkaniu kazali mi zabrac lodowke z domu bo oni sie nie mieszcza i farelke do hrzania bo zimno, ale za czynsz zgarniaja kase. Kiedy z czyms jest problem nagle nikt nie odbiera telefonu badz jedna Pani odsyla Cie do innej i nastepnej itd. Pracownicy niewykwalifikowani w wiekszosci jeden drugiego w lyzce wody by utopil. Kolejny wyzyskiwacz na rynku pracy. Tragedia.

01.09.2018 14:30

Problemem firmy regess jest brak wykfalifikowanych pracowników Jest kilku ludzi których można nazwać fachowcami a taki człowiek jest cenny reszta to bardzo często ludzie którzy nie wiele mieli wspólnego z budownictwem a w CV wypisali głupoty i tak naprawdę nie rokują ze chcą pracować dłużej przyjadą może jakoś im się uda na budowie prześciemniać zarobią i wyjadą jestem pracownikem tej firmy i widzę co się dzieje zadbajcie lepiej o ludzi dobrych w swoim fachu których macie i pracują dla was
    koti

13.12.2018 19:38

Ja uważam, że jak ktoś czegoś nie umie to powinno dać mu się szansę podniesienia kwalifikacji, np w zamian za okresowe obniżenie pensji, powtarzam okresowe, budownictwo to nie loty w kosmos. Powinno być więcej współpracy miedzy ludzmi. Pozdrawim.
    Gumek

28.02.2019 07:51

A ja nie. Ja uwazam, ze jak chcesz sie szkolic to sobie idziesz na dowolna budowe w PL i tam sie bawisz w nauke. Jak wyjezdzasz do belgii to musisz umiec juz duzo, bo tam sie w tancu nie pi....a i jak nie umiesz to belg dzwoni do firmy i mowi, ze jestes jakis niedotegowany. Nie mowie ze musisz byc najlepszy i miec nie wiadomo jaka wiedze. Po prostu trzeba cos juz miec w glowie. No i nie pic.
    Are

27.02.2019 18:08

Mi obcięli godziny na jednej budowie .na drugiej metry .już nie będę tego komentował bo szkoda czasu.a na koniec moje 200 euro wysłali na inne Konto niż na fakturze i tyle kasę widziałem.reszte sami sobie dodajcie.wspulczuje tym co muszą w Belgii w polskiej firmie pracować.jak teraz w Polsce mam tyle samo co tam tylko że tu nikt mnie nie okrada!!!!!

Zostaw merytoryczną opinię o REGESS

Oferty pracy - REGESS