REGESS

Jelenia Góra

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 84 ocen.

REGESS
4 84 6 1

Opinie o REGESS

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REGESS

Lidia

Jak aktualnie przedstawia się sytuacja pracowników w REGESS? Czy firma obecnie prowadzi jakieś ciekawe rekrutacje? Zachęcam do dodawania swoich opinii! Każda z nich może być bardzo ważna dla osób zastanawiających się nad podjęciem pracy w REGESS.

Michał

To jest na pewno firma budowlana. Wiem, bo trochę tu już pracuje

ingunia
@mmm 14.06.2018 18:54

Czy mogłabym dowiedzieć się czegoś więcej na temat tej pracy? Moj tata ma oferte pracy tam a 10 lat juz jest w Belgii i nie chce wpakować się w jakiś kanał

Lidia

@mmm, rozumiem, że możesz mieć negatywne zdanie na temat pracy w REGESS, ale myślę, że można je wyrazić w bardziej kulturalny sposób, bez używania wulgarnych słów i obrażania kogokolwiek. Czy ktoś z Was pracuje aktualnie w REGESS? Czy warunki oferowane przez tego pracodawcę są dla Was satysfakcjonujące?

Lidia

Czy firma pokrywa koszty związane z transportem na miejsce pracy oraz zakwaterowanie?

bbb
@babka z biura 14.03.2017 08:29

No Lidia a ciekawe tam chstorie są hahaah.

Lidia

@Kuba, rozumiem, że jesteś zainteresowany pracą w REGESS. Jakie stanowisko Cię interesuje? @Michał, a czy możesz powiedzieć coś więcej? Jaka atmosfera panuje w miejscu pracy, czy praca jest stresująca? Jak wygląda Twój dzień w REGESS? @marek, czy mógłbyś powiedzieć nam jeszcze, na podstawie jakiej umowy pracuje się w REGESS?

Kuba

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutacje?

Michał
@Kuba 07.06.2018 15:35

Cały czas prowadzą rekrutację. Pracuję z nimi od kilku miesięcy i jestem zadowolony.

marek

NIE POLECAM-Bylem pare miesiecy, ktos kto nie ma znajomosci w biurze z Paniami w Polsce albo nie ma dobrych ukladów z Belgami na miejscu tak jak poszczegolni kierownicy budów (nie dowozi im papierosków ,alkoholu z Polski a przede wszystkim nie donosi na ludzi to nie ma tam szans na dluzsza prace) Po zatym osoby pracujace tam dluzszy czas juz sciagaja do Belgi kogo sie tylko da /a dlaczego? otoz za kazdą osobe jesli przepracuje ona (kwartał ) otrzymuje 500euro. A jesli ta osoba szybciej konczy prace to jest tylko rozczarowanie Panie z biura szybko powiadomiaja osobe ktora sciagala pracownika ze niestety sie nie udalo.Tyle w temacie i to jest cale oblicze tej firmy. PS Jesli chodzi o mieszkania warunki : (usunięte przez administratora) kiła i mogiła jednym słowem a pobieraja oplate miesieczna 50euro -niby jest sprzataczka ktora przychodzi i pali papierosy.

Lidia

Już trochę czasu minęło od ostatniej Waszej opinii o REGESS. Jest jakiś temat, który warto Waszym zdaniem na tym forum poruszyć? Co sądzicie o ofertach pracy znajdujących się na stronie internetowej tej firmy? Do pracy za granicą poszukiwany jest m.in. murarz, cieśla i elektryk. Ktoś z Was już aplikował?

Mentalista

Nie rozumiem wielu osób wypowiadających sie na tym forum. Narzekają na firmę a jak trzeba pracować niestety nie dają z siebie wszystkiego. Tacy pracownicy nie będą szanowani nigdy.

Greg
@Tachionowy 07.05.2017 11:14

W jaki sposób wprowadza ludzi w błąd?

Lidia

@arek, najczęściej nie mamy wpływu na to kto staje się naszym współpracownikiem. Widać, że reszta warunków Ci odpowiada. Mógłbyś coś więcej na ich temat powiedzieć? Czy nadal współpracujesz z REGESS? Wszystkie Twoje uwagi będą cenne z perspektywy osób interesujące się tą firmą, ponieważ chcieliby się w niej zatrudnić.

arek

jeżeli chodzi o firmę to śmiało mogę polecić .pracowałem u nich i wszystko było w pozadku,pieniądze na czas albo i szybciej nic powinni wypłacali,pracy duzo i dają wybór budowy ,jedno na co trzeba uważać to nasi kochani rodacy co potrafią krwi wypić ,ale to w każdej firmie za granica tak jest .

Lidia

@petrus możesz nam więcej powiedzieć co wpływa na Twój poziom zadowolenia z pracy w firmie REGESS?

Murarz

Dlaczego na tym forum znajdują się tak skrajnie różne opinie o firmie? REGESS z tego co słyszałem ma opinię spoko firmy, troche dziwią mnie te bardzo negatywne wpisy, Rozumiem, że nie wszyscy sa zadowoleni ale bez przesady.

petrus

A ja pracuję już ponad 2 lata i jestem zadowolony.

Marian

Szukając pracy słyszałem wiele dobrego o firmie jako dobrym pracodawcy. Takie opinie nie biorą się z sufitu tylko tak oceniają Regess ludzie, którzy mieli lub mają z firmą kontakt. Taka firma zawsze ma dużo konkurencji !!

Misio

Na święta nic nie ma hyba że figa z makiem

robert

zdecydowanie nie polecam .pracowałem u nich ...

Fonzi
@robert 02.10.2017 22:45

Mało płacą nie na czas i hydraulicy to kapusie nie polecam zatrudniają starych alkoholików którzy zawiązali już zgrany kolektyw szukajcie pracy gdzie indziej a pracując tam parę lat można zapomnieć o podwyżce

Mero

REGESS to fajna firma, ważne że maja dużo robót za granicą. Wolę wyjechać i więcej zarobić. Znam ludzi, którym w głowie nie jest praca i pewnie maja problemy.

koleś

Miałem styczność z osobam, które pracowały w tej firmie. Żadna z nich nie poleciła tej firmy więc o czymś musi to świadczyć.

Gregor

Myślę, że nie ma znaczenia gdzie firma ma siedzibę a gdzie mają budowę , taka jest specyfika firm budowlanych. Generalnie można powiedzieć wiele dobrego o firmie. (usunięte przez administratora)

Jeremi

Myślę, że takie agencje to dobra alternatywa dla ludzi, którzy szukają dobrej pracy. Wyjazdy są dobrowolne więc nie rozumiem po co to narzekanie, i opluwanie firmy?

tachionowy
@Jeremi 15.04.2017 18:57

Ale to nie jest żadna agencja, która rekrutuje ludzi. To jest rzekomo firma budowlana która prężnie działa w Polsce. (usunięte przez administratora)

Gregor

REGESS daje możliwości pracy za granica ponieważ tam są lepsze zarobki. Nikogo nie zmusza , ale to nie są wycieczki tylko ciężka praca i myślę, że to jest problem

anonim

(usunięte przez administratora)

mezo
@babka z biura 21.03.2017 12:18

Nie czuję takiej potrzeby dzielenia się moim życiem, ale widzę że prawda boli ;)

Murarz

Czy coś więcej w temacie oferty pracy dla murarza / ekipy murarzy. Dobre zarobki i ciągłość zleceń w Belgii! Czy to jest jednorazowa oferta czy już dłuższy czas ją mają? Jakie są warunki mieszkaniowe no i ogólnie jak się pracuje.Słyszałem że jako agencja są dobry.

ja
@Murarz 19.03.2017 15:11

To nie jest agencja, tylko firma budowlana. Maja zlecenia, bo maja sporo kontraktow do zrealizowania w tym roku, wiec mozna z nimi spokojnie wspolpracowac. Mieszkania to tez zaleza od ludzie, ktorzy w nich mieszkaja, ale tak ogolnie to sa wporzadku. Pracuje sie dobrze, jak jedziesz pracowac i zarobic jakas kase to nie bedziesz narzekac.

Lidia

Michał, dziękujemy za Twoją odpowiedź. :)

Michal

Pracuję w tej firmie juz 3 lata - wszysyyko jest po prostu ok

ja

Wypłacają kasę z tym nie ma problem. Praca tez jest nie brakuje roboty

zadowolony

Polecam tę agencję bo przygotowują wyjazdy bardzo solidnie. Za granica trzeba jednak przykładać się do pracy.

Zbyszek
@zadowolony 19.02.2017 14:44

Ale Regess to nie jest agencja pracy. Mają swoje kontrakty za granicą i na nie wysyłają pracowników.

4fun

Witam otrzymałem propozycje pracy w firmie regess jako hydraulika chciałbym się dowiedzieć.czy prac dla hydraulikow jest zapewniona cały czas ? Bo.dotarły do mnie informacje ze nie zawsze jest praca i hydraulicy siedzą często w domu.

nowy

Ile zarabia elektryk w Belgii netto na godzine ? Mieszkanie opłaca pracodawca ?

Zostaw opinię o REGESS - Jelenia Góra

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REGESS