Najgorsze doświadczenie zakupowe na Allegro. Sprzedawca ma każdym kroku wykazywał się skrajną ignorancją. Kilkukrotnie przesuwał termin wysyłki z początkowego 10 dni zrobiło się ponad 30, co jest niezgodne z prawem. Kiedy doczekałem się dostawy sposób zapakowania i zabezpieczenia towaru był tak beznadziejny,że otrzymałem towar uszkodzony. Podzespoły były rozsypane w paczce, rogi formatek uszkodzone. Oczywiście sprzedawca nie zareagował na reklamację. Czas na rozpatrzenie reklamacji minął, zainterweniowało Allegro. To nie był koniec problemów z tym sprzedawcą. Oczywiście nie mogłem doprosić się odpowiedzi na prośbę o odbiór towaru. Po kolejnych 3 tygodniach, znów korzystając z pomocy Allegro udało się wrócić do tematu zwrotu. W bezczelny sposób sprzedawca wykręcał się z możliwości nadania kuriera po zwrot, co więcej sugerował zwrot z mojej strony, nie potrafił nawet określić gabarytów i wagi towaru,który sam oferuje. Radzę zapoznać się z regulaminem Allegro i kodeksem cywilnym. Całkowity czas rozwiązania tej sprawy od zakupu do zwrotu to PONAD 3 MIESIĄCE.
Ocena sprzedawcy w opisie produktu, bo nawet Allegro nie przewidziało oceny po 90 DNIACH od zakupu.