Dzien dobry Panie Bogdanie lubie Pana piasalem ile Panie Bogdanie zyjie tak zyciu dlugo jestem rencie Panie Bgdanie duzo pracowalem zyciu bardzo ciszko zyciu pracowalem tak zrabiaem sobie lubie domu sprztac Panie Bogdanie lubie robic zakupy zylem zganica zlylem poslce calej domu dam przdaek czystos Panie Bogdanie mialem dobzre pracezyciu dobzre zrabaiem zyciu sobie
Panie Bogdanie pokonczlem szkoly rozne zyciu jdzilem sobie wyjazdy Panie Bogdanie lubie wyjazdy poske lubie spotania zyjie ztata czkam Panie Bogdanie wyjazd lczniczy jdzilem do krynicy Zdroju Panie Bogdanie wyjazd mipomagal zdrowiu dobzre czulem wefancji zganica dobzre bylo bylem Panie bOgdanie barzdo dalko stad zganica byem
Lubie Pana Bogdanie uciszyl bym sie jak bymoja siorzyczka Kochan przlcial zhajow jak byMoj Chrsny Ojciecpilnie przylecial zpryza badzo waznych sprwach miszka pod pryzem Panie Bogdanie zjmuje sietrsporetem miszka avion Panie Bogdanie zase domneprzylatywal doposlki jak prcowalem sobe
Pozdrawiamy mateusz tata Panie Bogdanie Pan sie znawszyskim dobzre trochepisze laptopie