Wyjeżdżałam do pracy przez agencję Redy Strefy Go.Panie, które zajmowały się wszystkimi formalnościami są profesjonalne,uczciwe,ale przede wszystkim podchodzą do ludzi z wielką empatia i zrozumieniem.Kiedy byłam już na miejscu w Holandii i potrzebowałam pomocy też mogłam na nie liczyć,na ich wsparcie i potrzebne informacje.Kiedy po dwóch latach potrzebne były mi informacje dotyczace byłej pracy,nie odmówiły pomocy,pomogły i udzieliły potrzebnych informacji.Zawsze są mile,uczynne i godne zaufania.W dzisiejszych czasach trudno o takich ludzi.Polecam wszystkim współpracę z tym biurem.
Że można liczyć na pomoc to dobrze wiedzieć, ale w jaki zazwyczaj zakresie agencja pomaga? To mój pierwszy raz, w rzeczywistości nie wiem jeszcze co może się wydarzyć. Jakie mieliście problematyczne sytuacje w ostatnim czasie i jak je ogarnęli?
Ready Steady Go jeszcze przed rozpoczęciem pracy za granicą pomaga odpowiednio przygotować się do wyjazdu! Rezerwujemy transport oraz pomagamy skompletować niezbędne dokumenty. Po rozpoczęciu pracy agencja jest w stałym kontakcie z Pracownikami. Jeśli na miejscu pojawiają się jakieś pytania, doradzamy co należy zrobić. W przypadku kiedy Pracownik chce zmienić pracę, staramy się dobrać nową ofertę tak, by na pewno odpowiadała ona oczekiwaniom i możliwościom danej osoby. Wspieramy Was również w rozwijaniu się w naszych firmach! Oferujemy kursy języka angielskiego, aby pomóc osiągnąć lepsze stanowiska i wyższe zarobki! Ponadto, po zakończeniu współpracy, wciąż staramy się utrzymywać dobre relacje z Pracownikiem i zapewniamy pomoc m.in. w rozliczeniu podatku z pracy w Holandii/Niemczech.
Bardzo sympatyczna i kompetentna obsługa. Zawsze można liczyć na pomoc.
Hej.Mam pytanie w niedzielę wyjeżdżam do Holandi do pracy przy cebulkach.Moze ktoś z Was robił przy tym???I może ktoś jedzie w niedzielę do Holandi
dobry, sympatyczne panie
Pani z rekrutacji pytała o moje doświadczenie zawodowe żeby dopasować mi ofertę i zapytały czy mówię po angielsku.
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę
Firma jest ok
Witam bardzo fajna Firma rekrutacyjna .Polecam .Pani Anna pełny profesjonalizm .
Agencja godna polecenia wszystko na czas mile Panie z biura godzinki są wszystko się zgadza naprawde polecam jestem MEGA ZADOWOLONY @:-)))) Serdecznie polecam wszystkim
Witam. mam pytanie, jak odbywa się transport do pracy osób nie jeżdżących rowerami czy też autami. Proszę o info , jestem zainteresowany pracą przez Państwa agencję.
Dzień dobry! Transport do pracy jest u nas bezpłatny, a jego rodzaj jest uzależniony od odległości między miejscem zakwaterowaniem, a zakładem pracy. Do 10 km, zgodnie z prawem holenderskim, jest to rower, miedzy 10-15 km może to być rower elektryczny lub samochód, powyżej 15 km jest to samochód. Osoby posiadające prawo jazdy, mogą zostać kierowcami aut służbowych i dowozić pozostałych Pracowników do pracy, za co przysługuje bonus finansowy od agencji. Pozdrawiamy!
Sami zadzwonią. Trzeba wypełnić formularz zgłoszeniowy. A tak zapytam,wybierasz się do pracy przez tą agencje?
polecacie ta agencje ?
ile mozna zarobić na produkcji sera ?
czy polecacie ta gaencje ?
czy trasport jest zapewniony praca dom ? @Pracodawca
Cześć. Czy pracując przez tę agencję w firmach, do których są przysyłani pracownicy można liczyc na 50-50h/tyg? Jesli tak to w jakich branżach?
Raczej tak nie ma ,że można sobie wybierać pracę. Lokalizację mogą być różne. Ja z miłą chęcią bym już wyjechał,tylko nie mam z kim. We dwoje zawsze razniej.
No więc tak,martwiłem się Suma sumarum jestem..mam pracę w dobrej firmie stabilnie i rozwojowo, kursy i Niderlandzki na przyszły kwartał.Domek ludzie jak wszędzie nieważne czy klótnie czy co,na to wplyw mamy tylko my.Ale pokuj jedynka, czysty lampka,wiatrak pościel i poza tym reszta typu łazienka czy kuchnią też 10/10. Podróż od biura przygotuj do 600zł ale na czas i pod biuro bez przesiadek na czysto. Pierwsza wypłata po 3 tygodniach (nigdy do topolanki.. omijaj polskie sklepy)Aldi polecam. Czyli z 1500 zł na start swoje ,ale warto. Masz przej#€%e życie ? Boisz się że jazda w ciemno załamie ci wszystko,i chcesz! ....ale w normalny sposub? Bezpiecznie,na dobre lokum i dobrej pracy z pomocą tak żeby wszystko było dobrze. ReadyStedyGo ja teraz pierwszy raz w życiu przyjechałem bez znajomości bez niczyjej fałszywej pomocy.. To biuro to mój fart na przyszłość.
Fajna agencja . Bez problemowa . Wypłata zawsze na czas. A panie z biura bardzo pomocne
Jestem bardzo ale to bardzo mile zaskoczony jak z pełnym profesjonalizmem i wyrozumiałością Panie z Ready Steady Go podchodzą do innego człowieka.Z Paniami można porozmawiać o wszystkich plusach i minusach pracy i znaleźć wspólne rozwiązanie.Agencja na duży Plus.Pozdrawiam.
Jestem bardzo ale to bardzo zaskoczony profesjonalizmem wyrozumiałością jak Panie z Ready Steady Go podchodzą do innego człowieka.Można o wszystkim porozmawiać wyciągnąć wszystkie plusy i minusy firm w których się pracuje i znaleźć wspólne rozwiązanie.Wszelakie inne informacje które Panie podają są bardzo dokładne i jasne.Agencja na duży plus.Pozdrawiam
Nie narzekam na agencje , bardzo fajnie przebiegała mi rozmowa z paniami które wprowadzają nas w agencje , zawsze mile i chętne do odpowiadania na pytania . Na pracę też nie mam co narzekać bo jest świetna.
Witam jeśli ktoś chce pracować firma godna polecenia ????

Jak się pracuje w READY_STEADY_GO?
+Zobacz opinie na temat firmy READY_STEADY_GO tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 94.
Jakie są opinie pracowników o pracy w READY_STEADY_GO?
+Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 62, z czego 45 to opinie pozytywne, 11 to opinie negatywne, a 6 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy READY_STEADY_GO?
+Kandydaci do pracy w READY_STEADY_GO napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.