Amg27.12.2023 10:12
Totalnie nie polecam sprzedającego. A konkretnie pana “handlowca” z Kępna, dla którego sprzedaje auta. Zakupiłem pojazd marki Opel i wszystko na pierwszy rzut oka w porządku, gościu widać było z twarzy jakiś dziwny był, jakby w tym aucie coś było, ale udawał, ze jest okej i moja wina, źe mu uwierzyłem ???????? zszedł z ceny 200 zł , bo szumiało coś w kole i stwierdzilem, ze to łożysko albo opona zjechana. Potem błąd spryskiwaczy się zaświecił, dolał płynu, kontrolka zgasła,ale jak sprawdziłem czy spryskiwacze działają to klapa, nie działają.
Powiedział, że mechanikiem jestem to sprawdzę sobie w domu. A więc podsumowując pana handlarza i jego “w domu sobie sprawdzisz te spryskiwacze, 200 zł zejdę”
-pompka spryskiwacza 70 zł+ podklejone wężyki taśma ????
-wycieraczki przód tył bo nie łapały nic 100 zł
-Tarcze przód i klocki 1000 zł, bo gownien nie założę
-pali jak smok i wtryskiwacz wymiana 700 zł
-opony komplet 1500 zl z robotą
-skrzynia trzeszczy i sprzęgło 1000-2000 zł
-tłumik już na starcie do wymiany, bo spawanie wychodzi tyle samo to koszt na poziomie 200 zł
(usunięte przez administratora) Omijać (usunięte przez administratora) jeśli nie chcecie stracić pieniędzy. Autem przejechalem zaledwie 200 km i te wady zauważyłem i usłyszałem.
Nazwisko zobowiązuje.
Takie(usunięte przez administratora) i niesprawiedliwość,że się w głowie nie mieści. (usunięte przez administratora)