Kancelaria Radcy Prawnego Jacek Posyniak

• Bogatka

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Jacek Posyniak

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Jacek Posyniak Gdańsk

Nie przegap nowości o Kancelaria Radcy Prawnego Jacek Posyniak!

Marcin Maslanka

17.03.2022 19:03

Bardzo dziękuje za prowadzenie mojej sprawy i doprowadzenie do super zakończenia.Pozdrawiam serdecznie
    Marek Z.

16.03.2022 13:49

Chciałbym serdecznie podziękować Radcy Prawnemu Panu Jackowi Posyniak za poprowadzenie mojej sprawy i udana współpracę. Dzięki merytorycznemu, profefesjonalnemu podejściu uzyskałem bardzo satysfakcjonujący mnie wyrok sądowy. Pan Jacek Posyniak dzięki swojej wiedzy, zaangażowaniu oraz dokładności w wykonywaniu obowiązków przeprowadził mnie przez zawiłości procedur i przepisów prawnych. Zawsze gotowy odpowiadać na moje pytania skutecznie i efektywnie przekazywał mi swoją wiedzę prawną. Świetny kontakt, chęć niesienia pomocy i życzliwość to wspaniałe cechy Pana Jacka Posyniaka, dzięki którym łatwiej poradziłem sobie w trudnej sytuacji. Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić Pana Jacka Posyniaka, jako skutecznego, godnego zaufania i profesjonalnego Radce Prawnego. Jeszcze raz dziękuję.
    Agnieszka

10.03.2022 10:05

Dziękuję za pomoc bardzo profesjonalną a co najważniejsze skuteczną. Moja sprawa nie mogła się lepiej zakończyć.
    Jacek

01.01.2022 09:52

Pan mec Jacek Posyniak wygrał dla mnie sprawę w której straciłem nadzieję po pierwszej instancji ,powiedział wtedy nie poddajemy się walczymy do końca i tak jak mówił tak zrobił .Uzyskaliśmy najlepszy wyrok jaki mogliśmy dostać ,jestem bardzo zadowolony ze współpracy z tą kancelarią ,przed każdą rozprawą zawsze rozmowa i przygotowanie merytoryczne i pozytywne nastawienie .Szczerze polecam pana Jacka Posyniaka bo warto, jest profesjonalistą i zna się na rzeczy jak mało kto ,Pozdrawiam panie Jacku i Szczęśliwego Nowego Roku i wielu sukcesów bo dobrze weszliśmy w Nowy Rok
    Jacek

01.01.2022 09:48

21.12.2021 10:13

Witam serdecznie jak najbardziej Pan Mecenas Jacek Posynik jest jeden z najlepszych adwokatów bardzo zna się na tym co podejmie jestem bardzo zadowolony polecam jak najbardziej
    Boźena

05.12.2021 15:47

Niezwykłe zaangażowanie, profesjonalizm, świetne przygotowanie do każdej rozprawy. W tym wszystkim dużo empatii i pomocy, dzięki której klient czuje się zaopiekowany i również merytorycznie przygotowany do rozprawy.
    Radek_B

26.11.2021 10:38

Kancelaria jest naprawdę profesjonalna, troska o klienta na najwyższym poziomie, stały kontakt to coś czego tu nie brakuje. Kancelaria rzeczowo podchodzi do tematu i potrafi przewidzieć każdy scenariusz. Moja sprawa została zakończona najlepszym z możliwych scenariuszy.
    Grzegorz P.

15.11.2021 21:07

Profesjonalny. Pomocny. Merytoryczny. Miły. Jestem zadowolony z usług Pana Mecenasa. Sprawa załatwiona po naszej myśli.

10.11.2021 16:17

Moja sprawa była z góry przegrana. Zanim zadzwoniłem do tej kancelarii nie widziałem ze mam jakiekolwiek możliwość aby wybrnąć z tej sytuacji. Po dość długiej rozmowie telefonicznej jednak nabrałem wiary w siebie i zdecydowałem się na współpracę. Po ponad roku ciągnącej się sprawy ku mojemu zaskoczeniu wszystko zakończyło się w najlepszy możliwy dla mnie sposób. Wszystko rzetelnie prowadzone od początku do końca. Niczego nie trzeba przypominać, wszystko na czas dopilnowane i co ciekawsze zawsze dzień przed przesłuchaniem bądź rozprawa to kancelaria mi przypominała bądź przygotowywała na wszystkie możliwości. Super ludzie i z całego serca polecam tą kancelarie. Pozdrawiam
    J.

08.11.2021 09:12

Świetny adwokat, bardzo duże też wsparcie psychiczne w zderzeniu z machiną panstwa

28.10.2021 11:47

Mec. Jacek Posyniak wraz ze swoim zespołem to cudowni ludzie , którzy oprócz ogromnej wiedzy i doświadczenia , maja jeszcze to coś co wyróżnia ich spośród innych kancelarii - empatię, zrozumienie, i ogromną chęć pomocy drugiemu człowiekowi . Od samego początku poziom zaangażowania i działania w naszej sprawie był na 100 % , za co bardzo dziękuję i polecam .
    Krzysiek N.

16.10.2021 11:50

Mec. Jacek Posyniak to osoba stworzona do reprezentowania i wygrywania w sądzie trudnych spraw. Jego zaangażowanie, profesjonalizm oraz indywidualne podejście do każdej sprawy sprawiają, że nie ma rzeczy niemożliwych. Polecam i dziękuję Panu Jackowi i jego współpracownikom za skuteczność działania.
    Anna

12.10.2021 17:12

Najlepsza kancelaria w kraju. Pan Jacek Posyniak jest bardzo profesjonalny i dobry człowiek . Ma pozytywne podejscia do każdego klienta. Polecam na 100%)
    K. Wasielewska

02.10.2021 13:17

Z całego serca polecam. Mecenas Posyniuk ma 2 cechy istotne dla klienta. Pierwsze jest bardzo profesjonalny i merytorycznie przygotowany, a drugie jest człowiekiem empatycznym nie ocenia wspiera pomaga przejść przez ten trudny moment. To nie tylko świetny prawnik ale tez dobry człowiek.
    JOANNA

25.09.2021 13:30

W 100 procentach bardzo polecam kancelarię. Kontakt szybki i za kazdym razem był dla mnie dużym wsparciem .Realnie fachowo i logicznie przedstawia co moze nas czekac krok po kroku .Bardzo dziękuję dobrze ze tacy ludzie są !!!!!!!!!!!
    Elżbieta L.

13.09.2021 21:25

Dzięki profesjonalizmowi i zaangażowaniu w moją sprawę radcy prawnego Pana Jacka Posyniaka, rzeczowym argumentom świadczącym o solidnej wiedzy i umiejętności wykorzystania tego podczas sporządzenia odwołania od niekorzystnej dla mnie decyzji oraz świetnej mowie w sądzie, dziś mogę cieszyć się z korzystnego dla mnie wyroku! Polecam tę Kancelarię.

24.08.2021 22:11

Jedyna osoba, która w nocy po odebraniu telefonu z prośbą o pomoc, rzeczowo odpowiedziała na pytania i dzięki, której zobaczyłam światełko w tunelu. Pełny profesjonalizm , w którym nie zabrakło człowieczeństwa, co w dzisiejszych czasach jest po prostu passe. Bardzo dziękuję i z całego serca polecam nr telefonu, który jest odbierany i po którym Twoją sprawą ktoś się od razu zajmie. Dziękuję

24.08.2021 18:30

Jestem bardzo zadowolony z przebiegu mojej sprawy. Pan mecenas profesjonalny, zna sie na rzeczy oraz ma wyjście z każdej sytuacji. Miałem sprawę o potrącenie dwóch osób w tym jedna powyżej 14 dni. Dzięki Panu Jackowi mogę dalej cieszyć się prawem jazdy ponieważ podczas wyroku dostałem jedynie koszty sprawy, grzywnę i zadośćuczynienie. Jest wart kazdej złotówki. Polecam.

24.08.2021 13:51

Obronca godny polecenia, zawsze przygotowany, mający wyjście z każdej sytuacji. Miałem sprawę za potrącenie dwóch osób w tym jednej powyżej 14 dni. Dzięki Panu Jackowi posiadam dalej prawo jazdy i sprawa zakończyła się jedynie na grzywnie, kosztach sądowych oraz zadośćuczynieniu. Osoba odpowiednia na danym stanowisku. Wart kazdej złotówki ????

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Kancelaria Radcy Prawnego Jacek Posyniak?

Kontakt - Kancelaria Radcy Prawnego Jacek Posyniak

Polanki 24 lok. 6 80-308 Gdańsk

REGON:222061254

Branża główna: Kancelarie i usługi prawne

19.08.2021 18:00

Chcialem bardzo podziekowac calej kancelari i Panu Jackowi za profesjonalną obsługę i pomoc ..Jestem bardzo zadowolony i wdzięczny....
    Paweł

27.07.2021 20:08

Pełen profesjonalizm, obsługa, poziom oferowanej wiedzy, doświadczenie wszystko na plus. W przypadku trudnej sytuacji pomocy należy szukać tylko tutaj. Genialna kancelaria i niespotykana skuteczności w działaniu.

14.07.2021 17:47

Pan Jacek jest najlepszym prawnikiem jakiego spotkałem całą sprawę poprowadził sam niczym nie musiałem się przejmować zaufałem mu w pełni i cieszę się że tak zrobiłem sprawa zakończyła się dla mnie pozytywnie. Polecam z całego serca .
    Sebastian

01.07.2021 16:15

Na początku, mega duże podziękowania dla kancelarii Pana Jacka jak i dla całej ekipy za pracę i czas jaki poświęcili w mojej sprawie❗. Podejście do sprawy z pełnym profesjonalizmem do samego końca.. Pełen szacunek za wiedzę którą posiadacie i za to że jesteście na bieżąco ze wszystkimi rzeczami związanymi z prawem. Z całego serca mogę polecić tą kancelarię oraz ludzi którzy ja reprezentują ❗❗;)
    Irek

14.06.2021 20:48

Szybko sprawnie profesjonalnie o każdej porze zawsze służą pomocą polecam
    Grażyna

11.06.2021 20:12

Działalność Pana Mecenasa jest udanym połączeniem wiedzy i doświadczenia. Widać zaangażowanie w sprawę, którą prowadzi. Sympatyczny kontakt osobisty. Choć to był mój pierwszy kontakt z wymiarem sprawiedliwości, sprawę udało się wygrać już w pierwszej instancji. Dziękuję bardzo! ✴️ ✴️ ✴️ ✴️ ✴️
    Ewald

09.06.2021 19:06

Bardzo dziękuję kancelaria pana Jacka za pomoc w trudnej sytuacji ludzie bardzo uprzejmi dostępni non stop nie ważne czy dzień lub noc albo święta lub niedziela i bardzo kompetentni we wszystkich sprawach polecam tę kancelarię prawną wszystkim pozdrawiam hanys że Śląska
    Ewald

09.06.2021 18:42

Bardzo dobra kancelaria adwokacka pomogli mi w trudnej sytuacji życiowej ludzie bardzo mili dostępni o każdej porze dnia i nocy jeszcze raz dziękuję i polecam na przyszłość wszystkim a ocena ode mnie to 6+ jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam serdecznie
    Mateusz

09.06.2021 16:51

Kancelaria naprawdę godna polecenia.
    Krzysztof

30.05.2021 13:31

Kancelarię Pana mecenasa Jacka Posyniaka wybrałem z polecenia innej osoby. Nie zawiodłem się, moja sprawa prowadzona profesjonalnie, a co najważniejsze skutecznie. Uzyskałem dużą pomoc i wsparcie na rozprawie, zwieńczoną błyskotliwą przemową końcową. Dziękuję Panu Mecenasowi i polecam innym klientom w potrzebie.
    Klient J

26.05.2021 20:15

Profesjonalna kancelaria nastawiona na potrzeby klienta, szybka i skuteczna obsługa. Dokładna analiza sytuacji i szukanie wspólnie z klientem najlepszego rozwiązania w najtrudniejszej sprawie. Nie możliwe stało się możliwe WARUNKOWE UMORZENIE POSTĘPOWANIA. Polecam z pełną odpowiedzialnością.
    Henryk

20.05.2021 19:23

Rzetelna pomoc prawna, błyskotliwe przemówienie końcowe na rozprawie, bardzo dobry kontakt. Z czystym sumieniem polecam Kancelarię Radcy Prawnego Jacka Posyniaka
    Klient W

20.05.2021 10:35

Jestem bardzo zadowolony z pracy Pana Jacka Posyniaka - pełen profesjonalizm i duże zaangażowanie -pozwoliły uzyskać korzystny wyrok. Polecam Kancelarie Pana mecenasa i jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc.

19.05.2021 23:45

Bardzo dziekuje Panu mecenasowi za kompetentna pomoc, rzeczowe rady i opieke na kazdym etapie postepowania, a zarazem ludzkie, zyczliwe podejscie. Polecam serdecznie!
    Beata

14.05.2021 17:19

Zadzwoniłam w niedzielę w nocy i pomimo takiej pory od razu otrzymałam fachową pomoc i co również ważne, wsparcie psychiczne.Polecam absolutnie i bez wahania.
    Piotr

14.05.2021 17:02

Polecam , fachową pomoc, sprawa zakończona sukcesem tak jak chciałem , dobry kontakt,profesjonalizm
    Nina

14.05.2021 09:41

Polecam. Krótko i na temat- sprawa z prawem jazdy załatwiona pozytywnie. Pan mecenas rzeczowy i konkretny. Zawsze gotowy do wyjaśnienia nurtujących pytań. Zawsze przezorny i przygotowany.

01.05.2021 10:48

Super kancelaria.Nie zawiodłem się.Po pierwsze najwyższy stopień merytorycznej obsługi.Po drugie aktywne osobiste zaangażowanie pana Radcy.Po trzecie ogromne wsparcie psychiczne co jest naprawdę ważne.Polecam wszystkim .
    Dawid

30.04.2021 16:24

Pełen profesjonalizm, bardzo polecam, sprawa zakończona z dużo lepszym wynikiem niż można było się spodziewać.
    Klientka

28.04.2021 18:40

Pan Jacek i osoby z nim współpracujące świadczą usługi na najwyższym poziomie. Ja i moja rodzina potrzebowaliśmy natychmiastowej pomocy prawnej a o 1-ej w nocy trudno znaleźć prawnika, który odbierze telefon. Pan Jacek nie tylko odebrał telefon ale również podbudował mnie psychicznie, pomimo tego, że decyzję o naszej ewentualnej współpracy miałam podjąć dopiero rano. Sprawa była bardzo poważna i wiązała się z poniesieniem bardzo surowych konsekwencji. Rano ponownie zadzwoniłam do Pana Mecenasa i poprosiłam o pomoc. Bardzo szybko dowiedziałam się jak załatwić sprawę pełnomocnictw, gdyż sprawa dotyczyła reprezentowania dwóch bliskich mi osób jednocześnie. Pan Mecenas przebywał w tym czasie w Gdańsku ale natychmiast wysłał dwie wspaniałe prawniczki z Kancelarii w Warszawie, żeby natychmiast zajęły się sprawą Pan Jacek będąc w Gdańsku cały czas koordynował sprawę toczącą się w Warszawie i był łącznikiem pomiędzy nami a prawnikami. Dzwonił z każdą nawet najdrobniejszą informacją, którą udało mu się pozyskać. Trwało to wszystko trzy, bardzo trudne dla nas i pełne napięcia dni. Pan Jacek nawet na chwilę nie pozwolił nam stracić nadziei na szczęśliwe zakończenie sprawy. Nie owijał w bawełnę, mówiąc jakie zagrożenia mogą wynikać z postawienia zarzutów ale jednocześnie zapewniał, że robi wszystko aby sprawę zakończyć pozytywnie. Jesteśmy dopiero w połowie drogi do zakończenia całej sprawy ale to, co dotychczas zrobił dla nas Pan Mecenas zasługuje na ogromne podziękowania i wyrazy wdzięczności. (Udało się uniknąć aresztu tymczasowego) 100% zaangażowanie, ogromna empatia, pełen profesjonalizm i wsparcie dawane nam przez całą dobę, pomogło całej mojej rodzinie i samym zainteresowanym przetrwać ten najtrudniejszy czas. Jeśli ktoś potrzebuje fachowej pomocy prawnej, nawet w najtrudniejszej sprawie, to Pan Jacek jest osobą, dla której nie ma rzeczy niemożliwych. Bardzo polecam tą kancelarię wszystkim, którzy kiedykolwiek znajdą się w trudnym położeniu.

Zostaw merytoryczną opinię o Kancelaria Radcy Prawnego Jacek Posyniak