Kancelaria Radcy Prawnego Jacek Posyniak

• Bogatka

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Jacek Posyniak

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Jacek Posyniak Gdańsk

Nie przegap nowości o Kancelaria Radcy Prawnego Jacek Posyniak!

Tomek

08.05.2025 21:54

Kancelaria JP LEGAL - Profesjonalizm na najwyższym poziomie! Synonim rzetelności i fachowości, najwyższy standard obsługi prawnej. Ich fachowa wiedza, skrupulatność w działaniu oraz przede wszystkim błyskawiczna reakcja na zapytania świadczą o ich pełnym zaangażowaniu i dbałości o interes klienta. Współpraca przebiegała w sposób bardzo sprawny, transparentny i w pełni satysfakcjonujący. Tam gdzie inni rozkładali ręce, oni podjęli sie trudnego zadania….I WYGRALI SPRAWĘ!!! Z pełną odpowiedzialnością i przekonaniem rekomenduję JP LEGAL… polecam ich usługi każdemu, kto szuka wsparcia prawnego na najwyższym poziomie.
    Oleksandr Chuchak

27.04.2025 15:15

Bardzo dobra robota. Polecam.
    Mateusz

25.04.2025 22:35

Bardzo profesjonalna kancelaria, kontakt praktycznie cały czas. Jasne i merytoryczne przekazy precyzyjne określanie strategii serdecznie polecam.
    Arek93

01.04.2025 23:31

Usługi świadczone przez tą kancelarię adwokacką są na najwyższym poziomie. Doskonała obsługa prawna, rzetelne podejść do prowadzonej sprawy oraz bardzo dobry kontakt z klientem. Bardzo wysoka kultura osobista. Polecam serdecznie tą kancelarię adwokacką każdemu!
    Bodzio

31.03.2025 23:44

Po nawiązaniu pierwszego kontaktu i zrelacjonowaniu w skrócie sprawy, Kancelaria sama z siebie nie odpuściła jak inne kancelarie. Oddzwaniająca osoba kompetentna i znająca się na między innymi pragmatyce służby mundurowej MSWiA co rzadko się zdarza. Polecam MUNDUROWYM MSWiA
    Opinia super

25.03.2025 15:03

Fajna współpraca,pełne,angażowanie i zainteresowanie sprawa klienta .Pełen profesjonalizm.Serdecznie polecam. Warto skorzystać z tej Kancelarii.
    Pozytywna

16.03.2025 22:44

Kancelaria Pana Jacka( piszę kancelaria bo pracują tam inni ludzie którzy byli pomocni) jest bardzo profesjonalna. Czułam się w każdej minucie zaopiekowana.Dobrze i profesjonalnie została załatwiona sprawa
    Zdzisława Romanowska-Duda

17.02.2025 22:27

Gorąco polecam Kancelarię Radcy Prawnego Jacek Posyniak. To prawnik o ogromej wiedzy, rzetelności i pełnym zaangażowaniu. Mecenas jasno wyjaśnia zawiłości prawne i skutecznie dba o interesy klientów. Jeśli szukasz godnego zaufania adwokata, to najlepszy wybór.
    Marek PW

17.02.2025 15:21

Kancelaria mec. Posyniaka została mi polecona przez innego prawnika, który zapewniał, że znają się na rzeczy i pomogą. Współpracujemy z nimi od niedawna jednak już odnieśliśmy wrażenie, że znają się na rzeczy. Przywołują konkretne przykłady rozwiązań oparte na własnym doświadczeniu oraz dostępnym orzecznictwie. Polecam zatem współpracę z tą Kancelarią zwłaszcza jeśli sprawy, z którym się zwracamy są w gestii specjalizacji tejże kancelarii co jest ich dużym atutem.
    Barbara

11.02.2025 17:14

Kancelaria na wysokim poziomie. Wszyscy wczuwali się w mój problem. Nigdy nie czułam się osamotniona z sytuacja. Natychmiast służyli pomocą nie zważając na porę dnia. Polecam.
    Leszek

09.10.2024 19:49

Szczerze polecam Kancelarię JP LEGAL kontakt niemal natychmiastowy, konkretne i rzetelne wsparcie na każdym etapie postępowania. Pomijając życzliwość i zrozumienie to przede wszystkim fachowe podejście do sprawy. Dziękuję Panu Mecenasowi za pozytywne zakończenie mojej sprawy. Uchronił mnie przed wysoką karą i ponowny przystąpieniem do egzaminu na prawo jazdy.
    Mariusz

26.12.2024 08:04

W jaki sposób się skontaktowałeś z Panem mecenasem osobiście czy przez @
    Uczciwa

02.12.2024 22:32

Dlaczego Kancelaria Radcy Prawnego kasuje niewygodne pytania?
    Kancelaria Radcy Prawnego Jacek Posyniak

03.12.2024 01:51

Szanowna Pani / Szanowny Panie. Zapraszamy serdecznie do kontaktu pod adresem [email protected] albo pod numerem telefonu 22 270 63 01. Zapraszamy także osobiście do Kancelarii gdzie przy filiżance dobrej kawy postaramy się odpowiedzieć na wszelkie nurtujące Panią / Pana pytania. Życzymy miłego dnia i pozostajemy zawsze do dyspozycji.
    AP

24.11.2024 19:57

Serdecznie polecam! Pan Mecenas to prawdziwy profesjonalista, który w prosty i zrozumiały sposób wyjaśnia nawet najbardziej złożone kwestie prawne. Jego wiedza oraz doświadczenie są nieocenione, a podejście do klienta zawsze rzetelne i życzliwe. Ponadto, kontakt z Panem Mecenasem jest wyjątkowo łatwy i szybki, co zdecydowanie ułatwia współpracę. Jakość usług, które oferuje, jest na najwyższym poziomie.
    AP

24.11.2024 19:16

18.11.2024 20:48

Dziękuje Panu Jackowi za cierpliwość i prowadzenie podczas sprawy. Wielkim zaskoczeniem była dla mnie możliwość kontaktu zawsze w ciągu dnia
    Ewcia

06.11.2024 17:44

Bardzo polecam kancelarie Pana Jacka ,jestem bardzo zadowolona z pomocy oraz z sytuacji której mnie wyciągnął bardzo dobrze przygotowuje jest przygotowany na kazda sytuację oraz był ze mna w ciągłym katakckie a także dziękuję pięknie Panu Mateuszowi .S który wspierał mnie w trakcje sprawy jeśli ktokolwiek ma problem bardzo polecam kancelarie Pana Jacka mój wynik i uśmiech na twarzy jest zadowalający po wyniku jaki osiągnęliśmy goraco polecam.

19.10.2024 14:36

Bardzo szybki kontakt. Rzetelnie i profesjonalnie. Duże doświadczenie w sprawach podobnych do mojej. Zdecydowanie się na tą Kancelarię to był bardzo dobry wybór.
    Małgosia

15.10.2024 11:29

Dziękujemy bardzo. Profesjonalna kancelaria. Polecam. Pozdrowienia dla pani Małgosi zawsze pomocna przyjazna super nam się współpracowało.
    Ewa

30.08.2024 17:51

Szybka rzetelna i profesjonalna pomoc w sprawie karnej. Dziẹki Panu Jackowi Posiniak udało mi siẹ wybrnąć z opresji,otrzymać bardzo dobry dla mnie wynik sprawy a także odzyskać utracone dobre samopoczucie.POLECAM i DZIĘKUJĘ.
    Jowita

25.08.2024 10:54

Nieocenione wsparcie prawne i psychologiczne, szczególnie gdy są naciski, zastraszanie, presja.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Kancelaria Radcy Prawnego Jacek Posyniak?

Kontakt - Kancelaria Radcy Prawnego Jacek Posyniak

Polanki 24 lok. 6 80-308 Gdańsk

REGON:222061254

Branża główna: Kancelarie i usługi prawne
    Sylwia W.

24.08.2024 14:00

Z całego serca polecam kancelarię Pana Mecenasa Jacka Posyniaka pełen profesjonalizm. Bardzo dziękuję za pomoc pozdrawiam serdecznie ????
    Andrii

17.08.2024 14:08

Polecam.

14.08.2024 12:35

Polecam Kancelarię. Całkowite zadowolenie i satysfakcja. Pozdrawiam cały Zespół Kancelarii.
    szymon

10.08.2024 20:38

bardzo polecam
    KS

01.08.2024 19:22

Z czystym sumieniem polecam kancelarię mec. Jacka Posyniaka. W momencie, kiedy zapadł w mojej sprawie bardzo niekorzystny wyrok, skontaktowałem się z kancelarią poprzez formularz kontaktowy. Odzew był niemalże natychmiastowy. Pan Jacek już w pierwszej rozmowie powiedział, że wydane pieniądze będą najlepszą inwestycją - i miał rację. W drugim wyroku przywrócono mi kategorię C+E. Pani mecenas, która mnie reprezentowała była bardzo kompetentna, rzeczowa, pomocna, a przede wszystkim udzielała odpowiedzi na każde moje pytanie. Profesjonalna i rzetelna kancelaria ????
    Szymek

01.08.2024 00:55

Witam. Dzisiejszego dnia otrzymałem postanowienie, w sprawie zażalenia , które napisał mecenas. Według pierwszego wyroku dostałem zakaz na wszystkie kategorie z wyjątkiem B. Po pozytywnym rozpatrzeniu zażalenia zostały mi kategorie B i C, a odebrane C+E. Bardzo dziękuję całej kancelarii i Panu Jackowi. Jestem naprawdę zaskoczony bardzo mile. Dziękuję za profesjonalizm i pomoc we wszystkim co dotyczyło mojej sprawy. Polecam serdecznie uslugi kancelarii.
    Darek

25.07.2024 08:02

Idż porozmawiaj, nie będziesz żałował. Będziesz zadowolony z załatwienia sprawy . Całkowite zadowolenie i satysfakcja .
    Artur

23.07.2024 14:47

Witam serdecznie. Z czystym sumieniem polecam Kancelarię Pana Jacka Posyniaka. Indywidualne podejście do klienta, profesjonalizm, zaangażowanie, empatia i nieszablonowe godziny pracy Pana Mecenasa wyróżniają tę Kancelarię. Zespół Kancelarii podszedł do mojej sprawy bardzo profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt telefoniczny podczas którego otrzymałem pomoc prawną i merytoryczną odpowiedź na każde nurtujące mnie pytanie. Sprawa z zakresu Prawa Karnego w Ruchu Drogowym (kat. C+E) zakończona na pierwszym posiedzeniu Sądu z wyrokiem bardzo zadowalającym. Bardzo polecam Kancelarię JP Legal Adwokaci I Radcy Prawni. Serdecznie pozdrawiam cały Zespół. Artur W.
    Grzegorz

22.07.2024 10:48

Jak najbardziej polecam kancelarię JP LEGAL. Moja sytuacja była raczej z tych cięższych a skończyła się dla mnie bardzo dobrze dzięki fachowej pomocy o zaangażowaniu mecenasów
    Rogal

22.07.2024 10:15

Polecam wszystkim Mecenas Jacek ze spokojem zajmie się sprawą i zrobi wszystko aby uzyskać jak naj korzystniejszy wynik a ba dziękuję za pomoc Marcin.R
    Igor

15.07.2024 13:54

Polecam kancelarie, kontakt z nimi jest bezproblemowy, a z wyroku sądu jestem zadowolony.
    Miguel

27.06.2024 17:26

Chciałbym naprawdę bardzo Panu podziękować za pomoc i wsparcie w mojej sprawie. Dzięki Panu mogłem spokojniej spać, wiedząc, że wszystko jest pod kontrolą. Pana wiedza i profesjonalizm naprawdę zrobiły na mnie wrażenie, a Pana zaangażowanie i determinacja były kluczowe dla osiągnięcia sukcesu. Jestem bardzo wdzięczny za cały poświęcony mi czas i wysiłek. Jeszcze raz dziękuję za wszystko. Cieszę się, że mogłem na Pana liczyć i na pewno będę Pana polecać innym. Raz jeszcze dziękuję ślicznie. Życzę przemiłego weekendu. Pozdrawiam,
    Maria

27.06.2024 12:44

Serdecznie polecam - uzyskałam profesjonalną pomoc prawną. Na każdym etapie mojej sprawy otrzymałam wyczerpujące informacje i wyjaśnienia. Pomimo trudnej dla mnie sytuacji udało się wywalczyć w apelacji korzystniejszy dla mnie wyrok. Miłe podejście do klienta i dobry kontakt z kancelarią - zarówno mailowy jak i telefoniczny.

03.06.2024 23:26

Pan Mecenas Jacek POSYNIAK prowadzil moja sprawe, ktora byla dla mnie bardzo emocjonujaca. Jest ambitny i niezwykle rzetelny adwokat, pelen profesjonalizm, lojalnosc oraz poczucie empatii a o to w tych czasach ciezko. Szeroki zakres wiedzy, zaangazowanie, kompetencje przelozyly sie na pomyslne zakonczenie sprawy. Jestem pod ogromnym wrazeniem podejscia Pana Jacka do klienta i sprawy i od samego poczatku wiedzialem, ze z takim adwokatem wszystko pojdzie pomyslnie. Wspolpraca na najwyzszym poziomie. Dziekuje i szczerze polecam wszystkim, ktorzy potrzebuja dobrego adwokata!
    Agnieszka

15.05.2024 11:15

Witam serdecznie Pan Jacek Posyniak wygrał dla mnie sprawę. Z całego serca polecam ta kancelarię Bardzo duży profesjonalizm.Na każde moje pytanie dostalam konkretną odpowiedź.Po sprawie również otrzymywałam dalsze wskazówki. Wiedza i jasne wskazowki byly nieocenione w tym trudnym czasie.Wyrażam ogromną wdzięczność za sumienna reprezentację w mojej niedawnej sprawie, która zakończyła się sukcesem.Wiedza i determinacja Pana Jacka odegrały kluczową rolę w pozytywnym wyniku sprawy.Jestem głęboko wdzięczna za ciezka pracę i polecam usługi z czystm sumieniem innym osobą które mogą potrzebować pomocy prawnej .Jeszcze raz dziękuję za zaangażowanie i zapewnienie w moim imieniu najlepszego wyniku.
    Bartek C

15.05.2024 11:12

Z całego serca polecam kancelarie Pana Jacka Posyniaka, kontakt z klientem na najwyższym poziomie i dopasowanie się do klienta bardzo dobre podejście do wszystkiego jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc w mojej sprawie????
    Sylwester S.

17.12.2023 17:02

Witam Serdecznie Bardzo polecam. Mec.Jacek Posyniak odzyskaĺ moje zawodowe prawo jazdy Bardzo dobry kontakt konkrety I profesjonalizm Polecam
    @alicja

03.12.2023 18:00

Z czystym sumieniem, całym sercem polecam.Pełen profesjonalizm,nieustanne wsparcie,bezproblemowy kontakt.
    ml

27.10.2023 09:01

Od lat współpracuję z Panem Mecenasem i jestem z tej współpracy bardzo zadowolona. Pan Mecenas cechuje się profesjonalnym podejściem do Klienta i Pracowników oraz gwarantuje pomoc na każdym współpracy. Kontakt telefoniczny przez całą dobę, ekspresowa obsługa, konkretnie przedstawione warunki współpracy, jakość na najwyższym poziomie oraz zgrany, merytoryczny zespół sprawiają, że jest to firma godna polecenia zarówno dla przyszłych pracowników, jak i klientów.
    Klient

24.08.2023 15:23