Tak czytam tamten wpis ze smierdzialo z zakladu i zastanawiam sie czym 😆 nie jest na tyle zle ze musieliby placic szkodliwe ??
Sąsiad
04.08.2022 15:44
Dziś znów śmierdzi z zakładu i zapach po Górce Zaczerskiej się unosi.
Zaczernianin
25.10.2021 18:59
Jako zakład strasznie śmierdzi wieczorami, czyżby flaki były gotowane w tej samej wodzie.
Maratończyk
07.04.2022 11:27
Widzę że ktoś mija się z prawdą jako Zaczernianin nie znam i nie mam nic wspólnego z np "Julią, Honoratą, Dedektyw, Marian" to co Maratończyk opisał to co różne osoby więc jak można samemu prowadzić konwersję.
Po drugie z zakładu wydostają się uciążliwe zapachy szczególne popołudniem i wieczorami przy niskim ciśnieniu te zapachy unoszą się nad miejscowość: Zaczernie, Trzebownisko, Miłocin jak pisał Pan Marian jest to efekt gotowania flaków. Jest to dość uciążliwe jeśli chodzi o mieszkanie w pobliżu zakładu, gdyż czuć specyficzny zapach. Powyższe zapachy które wydostają się z zakładu maja skutek uboczny dla mieszkańców np. obniżkę cen nieruchomości gdyż nikt nie chce kupować działek koło zakładu.
Jeśli chodzi o zgłoszenie do odpowiednich służb czytaj służby odpowiedzialne za ochronę środowiska, sanepid gdyż zakład produkujący żywność powinien przestrzegać norm narzuconych w ustawach czy w rozporządzeniach. Stosowne w tym pisma do w/w instytucji zostaną złożone w celu sprawdzenia przez niezależne państwowe instytucje czy wszystko jest w porządku.
M a r a t o ń cz yk
09.04.2022 08:29
Chcesz sprzedać działkę to obniż cenę za ar, a nie żądacie takiej samej ceny jak w centrum Rzeszowa.
kupilem dwa opakowania flakow wolowych -kazde 1 kg netto .flaki oczywiscie produkcji kos-pol tadeusz piasecki - trzebownisko. jakie bylo moje zdziwienie gdy po obgotowaniu tych 2 kg flakow raptem pozostalo 70 dkg produktu miesnego do dalszej obrobki. i moje pytanie- panie piasecki jak pan to robi ze zmrozona woda z pana zakladu jest taka droga ???????????? czy to nie jest (usunięte przez administratora)?????
Wiesław z Kielc
19.11.2020 20:54
Potwierdzam, flaki mają bdb. chociaż mogło by ich być w worku więcej.
Anka
03.05.2021 17:26
Jeżeli jest jak piszesz, to dlaczego inne firmy, produkujące flaki, podrabiają ich woreczki, widocznie ludzie kupują ten towar, bo jest dobry, ja kupuję i nie mam zastrzeżeń.
Zostaw merytoryczną opinię o PIASECKI TADEUSZ P.P.U.H. KOS-POL Tadeusz Piasecki